Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 21/11/2020 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λένε κρύα χέρια, ζεστή καρδιά! Ναι, θα συμφωνήσω, αλλά μήπως έπιασε πολύ κρύο στα ξαφνικά; Γράφω σε δόσεις, από νωρίς το πρωί, σε λίγο θα με βρουν μπλε.. χαχα.. όμως τα κατάφερα! Δεν έμεινε ακόμα κάποιο δάχτυλο πάνω στο πληκτρολόγιο.. πάλι καλά!
Είδα ήλιο και χάρηκα! Μπα, φυσάει έξω, φυσάει και μέσα στο σπίτι.. Δόξα να έχει τις ζω όλες τις εποχές στο απόλυτο και εντός και εκτός οικίας!

Φτάσαμε σχεδόν στα τέλη του Νοέμβρη, ζούμε τα απίστευτα, νιώθω πως είμαι κομπάρσος σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας και με το ζόρι μάλιστα!

Αστρολογικά προσμένουμε με αγωνία, η Αφροδίτη να πάει στους Σκορπιούς! Μπας και βιώσουμε κανέναν έρωτα μεγάλο και τρανό!

Εύχομαι να έχετε ένα όμορφο Σάββατο.. ζεστό και χουχουλιάρικο!

φιλάκια.. 


Κριός
Ο Νοέμβρης έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του και πλέον γνωρίζετε τις προθέσεις του! Αν και Σάββατο σήμερα, οι σκέψεις σας βρίσκονται στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, στη καριέρα σας, στα χρήματα που θα λάβετε τις μέρες αυτές και στο πώς θα τα διαχειριστείτε! Μπορεί να κάνετε ένα πλάνο, να βάλετε προτεραιότητες, να μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του, από εδώ και πέρα! Ο Άρης στο ζώδιό σας, πλέον στα ίσα του, είναι η αιτία που κάποιοι από εσάς εκεί έξω, το διάστημα αυτό ανοίγετε τα φτερά σας και έχετε να ελπίζετε για ένα καλύτερο μέλλον! Για αυτό ξεκουραστείτε το ΣΚ αυτό, γιατί το μενού έχει πολύ εργασία και χαρά.. Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή!

Ταύρος
Αποζητάτε αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και έτσι όπως έχουν τα πράγματα, ίσως και να σας είναι πιο εύκολο να κλείσετε κάποιες πόρτες οριστικά και αμετάκλητα! Ένα καλό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας το κάνετε, γιατί πλέον δίπλα σας πρέπει να είναι όσοι αληθινά σας αγαπούν και σας νοιάζονται! Ο Άρης από τον Κριό, σας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο, για να πατήσετε πόδι, να πείτε οτιδήποτε σας ενοχλεί και να κάνετε μια νέα αρχή, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό! Θα μου πείτε Σάββατο σήμερα, ιδανική ημέρα για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να δράσετε αναλόγως! Ένας χωρισμός επιμένει ακόμα.. από αστρολογικής άποψης!

Δίδυμος
Ένα υπέροχο Σάββατο μόλις ξεκίνησε για εσάς, από εδώ και πέρα κάθε μέρα και καλύτερη! Είναι το σύμπαν τέτοιο, που επιτέλους μετά από καιρό, θέλει πολύ να σας κακομάθει, να σας κάνει μερικά δωράκια, να χαμογελάσετε και εσείς! Επαγγελματικό είναι το θέμα, μια ευκαιρία, μια ιδέα, κάτι που παλιά δε θα δίνατε καμία σημασία, τώρα πια σας φαίνεται ιδανικό, οπότε γιατί όχι; Σας βλέπω όλη την ημέρα στα τηλέφωνα, τα φιλαράκια σας είναι πάντα εκεί για να σας ακούσουν και να σας στηρίξουν! Για αυτό να ντύνεστε καλά, να τρώτε καλά, γιατί πρέπει να είστε γεροί και δυνατοί όπως και να έχει! Σας αγαπούν και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο! Κανονίστε να τα κάνετε μαντάρα!

Καρκίνος
Το νόμισμα στη περίπτωση τη δική σας έχει δυο όψεις! Την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και την απαισιόδοξη! Ο Άρης από τον Κριό σας κάνει ιδιαίτερα επιθετικούς και δε σηκώνετε πολλά-πολλά τις μέρες αυτές! Κάποιοι τα έχετε βάλει με το ταίρι σας, δεν αντέχετε άλλο τις ίδιες καταστάσεις! Πόσο πια; Ή που θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο, ή που θα πάρετε ξεχωριστούς δρόμους! Πόσο δύσκολο είναι αυτό; Ένα Σάββατο πολύ μυστήριο, όμως ως δια μαγείας, παίζει να σας δώσουν κάτι λεφτά και να φτιάξει πολύ η διάθεσή σας! Το υπέροχο σενάριο είναι, μια νέα γνωριμία από το πουθενά, ένας έρωτας, που να είστε σίγουροι πως από εδώ και πέρα, κάτι όμορφο θα συμβεί..!

Λέων
Μέσα στη τρελή τη χαρά σας βρίσκω και σήμερα να ξέρετε έχει πολλές αγάπες και λουλούδια από παντού! Επιτέλους, καιρός να μονιάσετε με το ταίρι σας, την οικογένειά σας, να μιλήσετε όμορφα, να συνεργαστείτε δίχως γκρίνιες και να φτιάξετε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Μήπως να στολίσετε και το δέντρο για να μπείτε από νωρίς στο κλίμα των Χριστουγέννων; Αφιερώνετε πολύτιμο χρόνο στους δικούς σας τους ανθρώπους και εκπέμπετε ζεστασιά και ωραία συναισθήματα και το λαμβάνετε πάλι πίσω! Κρατήστε το αυτό όσο μπορείτε περισσότερο, το σύμπαν σας το επιτρέπει για μια βδομαδούλα ακόμα! Να πείτε ένα ευχαριστώ στον Άρη που σας ξεσηκώνει για όμορφες καταστάσεις!

Παρθένος
Το σύμπαν σας στέλνει καρδούλες, οπότε σήμερα έχει παιχνιδάκια ερωτικά, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Σα να λύνεται η γλώσσα σας και λέτε πράγματα και θάματα και συγκλονίζετε τον κόσμο όλον! Πού και πού καλό κάνει να είστε εκφραστικοί και εσείς! Το νου σας, γιατί ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί τις καταστάσεις και μπορεί να απογοητευτείτε στα ξαφνικά γιατί άλλα προσδοκάτε κατά βάθος και άλλα σας προσφέρουν! Παίξτε άφοβα το παιχνίδι του έρωτα και ότι προκύψει! Το ζητούμενο είναι να νιώσετε εσείς ωραία με τον εαυτό σας και στη τελική και τα όνειρα κάνουν καλό! Μη διστάσετε λοιπόν να στείλετε εκείνο το μηνυματάκι!

Ζυγός
Στη περίπτωση τη δική σας, φτιάχνει το ένα, χαλάει το άλλο! Το θέμα είναι τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς; Σα να υπάρχει φως στο τούνελ, για τα επαγγελματικά σας τα σχέδια, ακόμα και για τα ερωτικά σας, όμως μήπως να είστε επιφυλακτικοί σε δελεαστικές προτάσεις που φαντάζουν πέρα για πέρα ιδανικές; Ένα Σάββατο φουλ στις συζητήσεις, στα νέα πλάνα, γιατί υπάρχει μέλλον, σε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει, όρεξη να έχετε και φαντασία! Ο Άρης να ξέρετε είναι ο μόνος που στέκεται εμπόδιο, που σας βάζει τρικλοποδιές, οπότε καλό είναι να μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο τις μέρες αυτές! Όλες οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά, είναι το γνωστό πάρε – δώσε! 

Σκορπιός
Είστε λίγο δράση – αντίδραση τις μέρες αυτές, άσπρο σας λένε, μαύρο τους απαντάτε και αυτό είναι αρκετό για να υπάρχει ένταση στις σχέσεις σας! Καιρός λοιπόν να αποδείξετε σε όλους, πως μπορείτε να πετύχετε το ακατόρθωτο! Είτε αυτό αφορά τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, είτε το σώμα σας, είτε τα ερωτικά σας! Όλα θέλουν πείσμα, υπομονή και σκληρή δουλειά, στοιχεία που τα έχετε στο απόλυτο! Συνήθως χρησιμοποιείτε ανορθόδοξους τρόπους, σας τι λένε για αυτό, όμως δε πτοείστε, αφού ακολουθείτε τη δική σας τη τακτική και σε όποιον αρέσει! Σήμερα ίσως να σας δώσουν κάτι λεφτά που σας οφείλουν έτσι για να σας γλυκάνουν.. Πάρτε τα αλλά μη μασάτε!

Τοξότης
Μια πολύ ωραία ημέρα για να πάρετε τα βουνά! Αν τα έχετε και κοντά στο σπίτι σας, γιατί όχι; Καλό είναι να μείνετε λίγο μόνοι, παρέα με τις σκέψεις σας, να βάλετε κάποια πράγματα σε μια σειρά, γιατί ωραίο το χάος, αλλά όχι όταν έχει διάρκεια! Γνωρίζετε πολύ καλά το πώς θα πράξετε από εδώ και πέρα, απλά δυσκολεύεστε, γιατί κάποιες από τις αποφάσεις σας, έχουν συνέπειες και στις ζωές των άλλων, οπότε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Καλά θα κάνετε να κρατήσετε τις σκέψεις σας μυστικές, γιατί δεν έχετε ανάγκη από απόψεις τρίτων προς το παρόν! Εκτονωθείτε δημιουργικά, ο Άρης έχει κατά νου όμορφα πλάνα για εσάς! Καιρός να φτιάξετε κάτι special!

Αιγόκερως
Είναι από εκείνες τις ημέρες, που θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Μπαίνουν στη μέση και διάφορες ψυχές, πρέπει να φτιάξουν τα πράγματα όπως και να έχει! Αρκετοί καταπιάνεστε με δουλειές του σπιτιού, ή εξωτερικές προκειμένου να γεμίσετε το χρόνο σας, γιατί δε γίνεται συνέχεια να κάθεστε σε έναν καναπέ! Βασικά αποφεύγετε το ταίρι σας, ή τους δικούς σας τους ανθρώπους, γιατί δεν έχετε καμία όρεξη για κουβέντες Σαββατιάτικο! Λεφτά σας δίνουν, κάτι χρωστούμενα αν υπάρχουν και φτιάχνει το κέφι σας στο λεπτό! Φτιάξτε μια όμορφη ατμόσφαιρα και αφήστε τα Αιγοκερίσια σας τα νάζια!

Υδροχόος
Μια ωραία μέρα για να κάνετε βουτιά στην αισιοδοξία και οι σκέψεις σας να είναι πολύ θετικές και φωτεινές επίσης! Εννοείται πως δε το βάζετε κάτω με τίποτα, όμως δε λέτε σε κανέναν κουβέντα! Θα έρθουν καλύτερες ημέρες πού θα πάει, ας είστε πανέτοιμοι για αυτό! Ο Άρης σας κάνει επιθετικούς και απόμακρους, το παλεύετε από εδώ και από εκεί, η ηρεμία σας πάνω από όλα! Σήμερα αφού έχετε τις καλές σας, συζητήστε με τους πολύ έμπιστους ανθρώπους σας, τα όνειρά σας, τις επιθυμίες σας και γελάστε ακόμα και με τη πιο τρελή τη σκέψη! Όλες σας οι συζητήσεις αφορούν τα επαγγελματικά σας, όμως τώρα που υπάρχει χρόνος, μήπως να ασχοληθείτε και με τα ερωτικά σας;;;

Ιχθύες
Η αλήθεια είναι πως αρκετοί εκεί έξω, δεν έχετε σάλιο στη τσέπη σας, άφραγκοι εντελώς, γιατί για ακόμα μια φορά κάνατε κάκιστη διαχείριση των χρημάτων σας! Όσοι αποζητάτε τη μεγάλη τη ζωή, με μικρή τσέπη, να μη κλαίγεστε τώρα, γιατί δεν υπάρχει λόγος. Περάσατε ωραία, πριν μερικές μερούλες; Υπομονή λοιπόν, ψωμί, νερό και ζάχαρη! Ο Άρης έβαλε στο μάτι το ταμείο σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη το αδειάσει! Αποζητάτε αγάπες και λουλούδια, μια καλή παρέα, μια όμορφη κουβέντα! Αν ήσασταν καλά παιδιά θα τα έχετε όλα αυτά, αν όχι, σας το λέω, οι προσδοκίες πληγώνουν! Με το τεφτέρι σας βλέπω όλη την ημέρα να φυσάτε και να ξεφυσάτε! Έτσι πάνε αυτά!

magicfariel

Φωτογραφία από silviarita από το Pixabay