Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Ζώδια: Ο Ήλιος στον Σκορπιό.. κρύβει ένα μυστικό! by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αν και τα μάτια μου βλέπουν ήδη αστεράκια, λέω χαλάλι, ας γράψω έτσι λίγα από εκείνα τα παράξενα. 

Ο Ήλιος, τι μας έρχεται στο μυαλό; Το φως, η ζεστασιά, χρυσαφένια χρώματα, θετική ενέργεια από παντού.. Η αλήθεια, φαίνεται, ίσως πιο γλυκά, ο Ήλιος είναι τα καλοκαίρια μας, τι πιο τέλειο από αυτό! 
Και έφτασε η σειρά του να επισκεφτεί το ζώδιο του Σκορπιού! Βρίσκεται εκεί από τις 23/10 και θα παραμείνει ως τις 21/11, οπότε έχουμε ακόμα.. 


Το μαύρο είναι το αγαπημένο χρώμα του Σκορπιού, είναι σκοτεινό ζώδιο, είναι η φύση του τέτοια, μάγος κανονικός, οπότε σα να κάλυψε τον Ήλιο, σα να ξεφεύγουν πού και πού τίποτα ηλιαχτίδες, γίνεται ένας συνδυασμός που από τη μια θέλει το φως, από την άλλη το σκοτάδι.. Από τη μια είμαστε πολύ καλά παιδιά, ντόμπρα και τίμια, από την άλλη άτιμα και σκανταλιάρικα πάντα με καλή καρδιά!

Και η έκπληξη των ημερών είναι πως στις 10/11, 14/11, 19/11, ο Ποσειδώνας, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος, έχουν τα κέφια τους και έχουν σκοπό να φτιάξουν ιδανικό σκηνικό, υπάρχει φως.. αισιοδοξία, τα χαμόγελα επιστρέφουν.. και όσο κρατήσουν.. Και μετά μπαίνει η Αφροδίτη στον Σκορπιό..! Γουάου!

Υπάρχει όμως και ένα μυστικό! Πίσω από την αισιοδοξία και τη χαρά αυτή, υπάρχουν δεσμεύσεις, όροι συμβολαίου, deadline, ταχύτητες διαστημικές, σκληρή δουλειά! Κάτι χάνεται στην επικοινωνία, πρώτα έρχεται η κακιά η σκέψη κατά νου και μετά η καλή.

Να το κοιτάξουμε αυτό.. 

φιλάκια..


Κριός
Σας αποκαλύπτει τα χρέη των δικών σας των ανθρώπων, του συντρόφου σας, της οικογένειάς σας και πρέπει εσείς να μπείτε μπροστά για να βρεθεί η λύση! Μη σας πω να πληρώσετε και τον λογαριασμό!

Ταύρος
Καιρός να γνωρίσετε τον άλλον σας τον εαυτό, εκείνο που τόσο καιρό θάβατε σκοπίμως! Ένας νέος έρωτας εμφανίζεται στα ξαφνικά για να σας θυμίσει το πόσο ωραίος είναι και πόσο τέλεια είναι εκείνη η αγκαλιά!

Δίδυμος
Ένας στόχος εμφανίζεται ή που θα κάνετε καριέρα σε εποχές πολύ δύσκολες, ή που θα ξαπλώσετε το κορμί σας στη δερμάτινη τη πολυθρόνα! Και τα δυο είναι υπέροχα, αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι!

Καρκίνος
Το ξέρετε πως έχετε μια πλευρά πολύ σέξι και wild θα έλεγα; Ο Ήλιος ξυπνάει όλο σας το είναι και αποζητάτε στιγμές ιδιαίτερα μαγικές με τον σύντροφό σας! Η παιχνιδιάρικη πλευρά σας όλα τα λεφτά!

Λέων
Είστε πολυτάλαντοι και να ξέρετε πως θα χρειαστεί να περάσουν όλα από τα χέρια σας τις μέρες αυτές! Κάποιοι φοράτε και ποδιά, κάποιοι κάνετε τον ηλεκτρολόγο, τον υδραυλικό, ακόμα και τον μηχανικό αυτοκινήτων!

Παρθένος
Είστε ιδανικοί για baby sitting, να όμως που το μωρό μπορεί να είναι ακόμα και ένας μεγάλος άνθρωπος! Ο κλήρος έπεσε σε εσάς, οπότε ο χρόνος σας περιορισμένος για τις δικές σας δραστηριότητες!

Ζυγός
Λεφτά θα πάρετε μετά από πολύ ζόρι και άγχος, όμως θα τα πάρετε! Μπορεί να σας βασανίζουν επίτηδες, για να δουν το πώς θα αντιδράσετε, για αυτό φρόνιμα μπας και προκύψει κανά θαύμα!

Σκορπιός
Κομψί, κομψά και όμορφα τα λέω! Ή που θα είστε με πολύ κόσμο τις ημέρες αυτές, αποζητάτε την αγάπη με κάθε τρόπο, από την άλλη άνθρωπο να μη βλέπετε και τι ωραία που έχει ησυχία τριγύρω!

Τοξότης
Ξεκινάτε γιόγκα στο σπίτι, στο βουνό, στη θάλασσα, πάντως γυρεύετε τρόπους να φτιάξετε το ψυχολογικό και ήρεμοι πια να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας! Εξαφανίζεστε από παντού! Γίνεστε αόρατοι..!

Αιγόκερος
Διαπιστώνετε πως τελικά σας αγαπούν πολλοί περισσότεροι από όσοι νομίζατε και νιώθετε πολύ ωραία! Φιλίες νέες προκύπτουν που σας ξαφνιάζουν με τη διαφορετικότητα τους ή την ομοιότητά που υπάρχει μαγικά σε πολλά!

Υδροχόος
Ατρόμητους σας κάνει ο Ήλιος, ρίχνει φως σε υποθέσεις και μονοπάτια που σας κάνουν να βλέπετε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Πάλι κάτι θα δημιουργήσετε πολύ μοναδικό για τα σημερινά δεδομένα! Go for it!

Ιχθύες
Η φαντασία σας καλπάζει, ονειρεύεστε μεγαλεία, ξεφεύγετε εντελώς, ωραίο είναι αυτό, δίχως να ανακατεύετε και τους άλλους στα σχέδιά σας! Τούτη τη φορά θα γίνει το δικό σας, με τον τρόπο που εσείς θέλετε!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay