Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 28/11 – 29/11/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας ξημέρωσε ένα ηλιόλουστο Σάββατο, καταγάλανος ο ουρανός, λάμπει ο τόπος όλος! Υπάρχει πιο ωραίο σκηνικό;;; Το φινάλε του Νοέμβρη είναι πραγματικά υπέροχο και αισιόδοξο, τουλάχιστον από αστρολογικής άποψης!
Έρχεται και στα ίσα του ο Ποσειδώνας, άρα μας απέμεινε μόνο ο Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο, που θα μας κάνει παρέα, το απρόβλεπτο μέχρι και τα μέσα του Γενάρη! Όλα έφτιαξαν, πλην του ξαφνικού, χαχα ας γελάσω, γιατί ας μη ξεγελιόμαστε, ακόμα!

Όμως κρατώ τα θετικά της υπόθεσης και σας αποκαλύπτω, πως σήμερα και αύριο, μπορεί να ερωτευτούμε παράφορα, μπορεί να αγαπηθούμε βαθιά, μπορεί να μας παρουσιαστεί μια επαγγελματική ευκαιρία, πολύ ιδανική, οπότε ας ονειρευτούμε ο καθένας, πιο δώρο του σύμπαντος είναι αυτό που επιθυμούμε κατά βάθος;;;

Και εκεί που έγραφα για το περιβόητο ζώδιο του Υδροχόου, βλέπω ένα πουλάκι, στο παράθυρο! Σα να το είχε τυφλώσει ο ήλιος, μου χτύπησε το τζάμι δυο με τρεις φορές, έκατσε λίγο στο τραπέζι, ξανά ήρθε στο παράθυρο, πέταξε και κοντοστάθηκε στη λάμπα της βεράντας και μετά κατέληξε στα δέντρα του κήπου, όπου είναι το σπίτι του! Πωωωω σημάδι πρωινιάτικο, λέω η ζουρλή η Ταυρίνα! Λέτε να μπουκάρει ο έρωτας της ζωής μου από το παράθυρο υπο τη μορφή πουλιού;;;; 😂😂😂..

Και αφού ευθυμήσαμε πρωί-πρωί, ας κρατήσουμε τα χαμόγελα και ας αγκαλιάσουμε, κάθε σημάδι και ας είναι μούφα η ιστορία..

πολλά φιλάκια..!


Κριός
Το ΣΚ αυτό, το μυαλό σας βρίσκεται συνεχώς στη καριέρα σας και στα επαγγελματικά τα βήματα που πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε! Συνεχίζουν να ζητούν από εσάς ένα σκασμό πράγματα, όμως συγχρόνως σας δίνουν την ευκαιρία να ανοίξετε κάποιες πόρτες και να ανεβείτε εκείνα τα σκαλοπάτια και καταλαβαίνετε τι εννοώ! Τηλέφωνα, μηνύματα, ο Ερμής από τον Σκορπιό, δε σας αφήνει σε ησυχία! Μη δείτε τίποτα ως αγγαρεία, όμως κρατήστε και τις αποστάσεις που πρέπει! Δε χρειάζεται να γνωρίζουν το πώς νιώθετε! Το ενδεχόμενο να σας βάλουν να διαλέξετε, ή το ένα ή το άλλο, είναι μεγάλο. Ξεκουραστείτε σήμερα όσο μπορείτε και από αύριο παίρνετε τις αποφάσεις σας! Αλλάζουν τα δεδομένα στο λεπτό!

Ταύρος
Ένα ονειρεμένο ΣΚ μόλις ξεκίνησε για αρκετούς Ταύρους εκεί έξω! Όλο και κάτι θα συμβεί, που θα βάλει μπροστά την αισιοδοξία σας, τη φαντασία σας και ξαφνικά οι ιδέες να πέφτουν βροχή και εσείς μέσα στο παιχνίδι της ζωής ξανά, με χαμόγελα και χαρά! Για να δούμε, τι θα δούμε! Ο Ερμής από τον Σκορπιό, σας κάνει πολυλογάδες, παίρνουν τα τηλέφωνα φωτιά, τουλάχιστον φροντίστε να επικοινωνήσετε με τα κατάλληλα άτομα, εκείνα που έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν! Ο Ποσειδώνας, βάζει το χεράκι του και θέλετε, δε θέλετε, ένα ταξίδι στο παρελθόν θα το κάνετε! Είναι επαγγελματικό το θέμα; Είναι ερωτικό; Θα δείξει, πάντως ένα γλυκό μηνυματάκι από το πουθενά, βάλσαμο ψυχής!

Δίδυμος
Το ΣΚ αυτό σας ανήκει εξολοκλήρου, μιας που γεμίζει το Φεγγάρι και σε δυο μερούλες, θα γίνει αστρολογικό party στο ζώδιό σας φυσικά! Έρχεται και στα ίσα του ο Ποσειδώνας, αλήθειες θα φανούν, μια και έξω, τις γνωρίζετε όλες, απλά έφτασε ο καιρός να τις αποδεχτείτε κιόλας! Ένας κύκλος κλείνει, για να ανοίξει ένας νέος! Αισιόδοξα τα πράγματα και χαρωπά, κυρίως για θέματα επαγγελματικά, ως δια μαγείας είστε μέσα στο παιχνίδι, όμως και τα χέρια να δώσετε τις μέρες αυτές, ακόμα υπάρχει αβεβαιότητα, για αυτό να ξέρετε, κανένας γάιδαρος δεν είναι δεμένος.. χαχα! Αν και απαγορεύονται τα σουαρέ, το ΣΚ αυτό, ίσως να παρευρεθείτε με κάποια άτομα, προκειμένου να τα μαγέψετε λεκτικά..!

Καρκίνος
Είναι το σύμπαν τέτοιο, που το ΣΚ αυτό, κάνετε βουτιά στην αισιοδοξία, έχετε τη διάθεση να λύσετε προβληματάκια όχι μόνο τα δικά σας, αλλά και των άλλων! Γίνεστε υπερβολικά καλοί, χαλί να σας πατήσουν, τραγικό λάθος αυτό, για να συνέλθετε λέω! Όσοι ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, με αγωνίες του αύριο, ίσως να κάνετε τα ραντεβού σας, είτε από κοντά, είτε από μακριά, να φαντάζουν όλα όμορφα και ωραία, αλλά να θυμίσω, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Το νου σας, γιατί υπάρχουν άτομα που σας ζηλεύουν και θέλουν πολύ να σας δουν να πέφτετε στο κενό! Ο Ποσειδώνας χαλαρώνει τις αισθήσεις σας, σας θέλει πάνω στο ροζ το συννεφάκι, όμως ο Δίας, φέρνει και κάτι κεραυνούς!

Λέων
Τελευταίο ΣΚ του Νοέμβρη, μου φαίνεται πως θα κάνετε μια γύρα για να μαζέψετε τα λεφτά σας, αν σας οφείλουν κιόλας, γιατί πρέπει να κάνετε και εσείς το κουμάντο σας! Σας εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί θα τη χρειαστείτε! Πέρα από το χρήμα όμως, ο Ποσειδώνας σας κάνει σχετικά ονειροπόλους τις μέρες αυτές, σας ταξιδεύει ας πούμε λίγα χρονάκια πριν, πώς ήταν η ζωή σας τότε, πώς είναι τώρα, τι έγινε, ποιες οι αλλαγές, κάποιοι θα χαμογελάσετε και κάποιοι θα βουρκώσετε, αλλά έτσι είναι, απρόβλεπτα τα πάντα όλα! Ο Ερμής από τον Σκορπιό, απλά ξεθάβει κάτι φωτογραφίες και κάτι βίντεο και τσουπ φαντάσματα! Από τη μια τέρμα αισιόδοξοι, από την άλλη τέρμα απαισιόδοξοι! Των άκρων!

Παρθένος
Υπέροχο το ΣΚ αυτό, πέρα για πέρα φανταστικό, μπορεί να συμβούν πράματα και θάματα, για αυτό να είστε αισιόδοξοι και θετικοί στα γεγονότα! Ερωτικό είναι το θέμα, αφού από αλλού αποζητάτε την αγάπη, από αλλού σας έρχεται ένα πάθος, μακάρι ένας άνθρωπος να είχε όλα τα προσόντα! Με πιάνετε τι σας λέω; Έχω την εντύπωση πως θα κολαστείτε από τις σαρκικές σας τις επιθυμίες και τη σκανδαλιά σας θα τη κάνετε! Ο Ποσειδώνας σας απελευθερώνει, σας κάνει ατακτούληδες και ο Δίας σας σπρώχνει στη περιπέτεια και δε ζορίζεστε καθόλου χρυσά μου! Ο Ερμής όμως φέρνει μαντάτα πολύ χαρωπά και ίσως να προκύψουν και μοιραίες συναντήσεις! Ακολουθήστε τα σημάδια, τίποτα άλλο!

Ζυγός
Τα χαρούμενα παιδιά της παρέας, τι όνειρο είδατε να μας το πείτε και εμάς! Το ΣΚ αυτό, είστε τέρμα αισιόδοξοι, οι συζητήσεις που έχετε κάνει, έχουν βάση, έχουμε μεγάλη σημασία, υπάρχει φως στο τούνελ, οπότε το μόνο που απομένει είναι να οργανωθείτε, να είστε πανέτοιμοι για αυτό που θα έρθει! Αρκετοί βλέπετε λεφτά στο τραπεζικό σας τον λογαριασμό και αυτό είναι αρκετό για να περάσετε «ζάχαρη» τις τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη! Ο Ποσειδώνας και ο Δίας σας απογειώνουν, νιώθετε λίγο superman, ναι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όμως βαστάτε τα άλογα! Ο Ερμής σας κάνει σπάταλους, σας βάζει σε πειρασμούς, για να δούμε θα αντισταθείτε σε προσωρινές απολαύσεις..;;;

Σκορπιός
Το πιο ερωτικό ΣΚ του Νοέμβρη, μη πω του χρόνου όλου! Για τόσο πολύ λέμε! Έχετε ανάγκη από αγάπες και λουλούδια, από χάδια και φιλιά, από γλυκόλογα, ας πούμε μια ερωτική εξομολόγηση αν σας κάνουν, θα λιώσετε μια και έξω! Ο Ποσειδώνας σας κάνει πολύ ρομαντικούς, σας ξεσηκώνει για φλερτ, ζεσταίνει πολύ τα συναισθήματά σας, σας βρίσκω να φλέγεστε κανονικά όλες τις ημέρες! Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας πιέζει να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, να στείλετε εσείς το μήνυμα, να ανάψετε το πράσινο το φως στην ύπαρξη που σας ενδιαφέρει, γιατί έτσι θα γίνει πιο πικάντικο το θέμα! Μη ντρέπεστε, μια κουβέντα εσείς, αμέτρητες οι άλλοι! Άντε πατήστε τον διακόπτη του έρωτα στο On! Να εκεί είναι..!

Τοξότης
Προφανώς πίσω από τη πλάτη σας γίνεται της μουρλής, όμως το ΣΚ αυτό, παίρνετε το αίμα σας πίσω, ως δια μαγείας κιόλας! Τελικά θα καταλήξουν οι κακοθελητές να τσακώνονται μεταξύ τους και κάπως έτσι να αποκαλυφτούν αλήθειες που ουσιαστικά θα σας ευνοήσουν κυρίως επαγγελματικά! Έχετε καθαρό κούτελο εσείς, υπάρχει καλύτερο από αυτό;;; Ο Ερμής που λέτε φταίει για όλο αυτό, στέλνει τα μηνύματά του σήμερα και αύριο και ξαφνικά υπάρχει Θεία Δίκη! Μη πείτε τίποτα σε κανέναν, μη δείξτε τα συναισθήματά σας, η χαρά ας είναι όλη δική σας, μια προσωπική ικανοποίηση! Μπορεί το τοπίο γύρω σας, ακόμα και ερωτικά να είναι καρβουνιασμένο, αλλά εσείς το βλέπετε ροζ! Μια χαρά!

Αιγόκερως
Επιμένει το αστρολογικό, μέρες το παρακολουθώ, προκύπτει έρωτας μεγάλος με ένα άτομο που μέχρι χθες ήταν φιλαράκι μέσα στη παρέα σας! Και εντάξει αν ανήκετε στους ελεύθερους και ωραίους, αλλά αν υπάρχουν άλλα στη μέση, κακό που σας βρίσκει, δε λέγεται! Ας δούμε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, ένα σουαρέ είναι η αιτία τα βλέμματα να αλλάξουν ύφος, η καρδιά να χτυπήσει λίγο διαφορετικά και ξαφνικά να σου και η κυρία Αμηχανία! Ο Ποσειδώνας και ο Δίας, σας κυριεύουν το μυαλό και τη ψυχή, είναι ένα άκρως ερωτικό ΣΚ, πολύ μαγικό επίσης, που καλά θα κάνετε να αφήσετε τα συναισθήματά σας ελεύθερα, μπας και νιώσει και κανείς άλλος τη ζεστασιά που κρύβετε μέσα σας!

Υδροχόος
Κάτι μαγειρεύετε εσείς εκεί έξω και όχι δεν είναι μουσακάς, αλλά τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια! Είναι από εκείνα τα ΣΚ, που νιώθετε μια απίστευτη αισιοδοξία, ακούτε και όμορφα πράγματα, δίνετε τα χέρια, προετοιμάζεστε για το αύριο! Έχει και ήλιο σήμερα, σας βλέπω να κάνετε πτήση πέρα για πέρα φανταστική, όμως καλό είναι να πατάτε στη Γη με όλο σας το είναι, πριν πείτε το ναι.! Αν όλα πάνε έτσι όπως τα υπολογίζετε γιατί όχι; Αν όμως δε πάνε, μη πέσετε στα πατώματα και σας μαζεύουμε με το κουταλάκι! Ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί τις καταστάσεις και μετά φέρνει μπερδέματα και απογοητεύσεις! Κοινωνικοποιήστε Κυριακάτικο, όμως ακούστε και καμία άλλη γνώμη! Λάου-λάου.. έτσι;;

Ιχθύες
Ιδανικό ΣΚ για δημόσιες σχέσεις! Την έχετε δει πολύ διαφορετικά τη δουλειά, καιρός να δείξετε ότι υπάρχετε, πως είστε καλά παιδιά, ωραίοι στη παρέα, έχετε χιούμορ, γιατί όχι να μη μπείτε και εσείς σε διάφορες παρέες;;; Από εκεί που δε θέλατε να δείτε άνθρωπο, ξαφνικά το εντελώς αντίθετο, μη πω πως θα εκτεθείτε λίγο μυστήρια στα social media, να δείτε ποιος θα τσιμπήσει, μπας και φτιάξετε το ψυχολογικό! Ο Ποσειδώνας πλέον στα ίσα του, βρίσκεται στο ζώδιό σας, σας δημιουργεί την επιθυμία να βγείτε από το καβούκι σας, να τονίσετε έντονα τη παρουσία σας! Ο Δίας φέρνει στο διάβα σας νέες υπάρξεις, με διάφορους τρόπους, αρκεί να δείξετε λίγη σημασία, ενδιαφέρον, προσοχή.. Να εκεί!!!

magicfariel

Φωτογραφία από Kirill Averianov από το Pixabay