Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ζώδια: Ένας Σκορπιός ξανά γεννιέται! by MagicF’Ariel..

24/10 – 22/11
Το Ζώδιο του μήνα!
 

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος, από τη τελευταία φορά που έγραψα κάτι για εσάς! Βέβαια, έχω σκοπό να σας εκπλήξω τις μέρες αυτές, θα ταξιδέψουμε σίγουρα στο παρελθόν, όμως προς το παρόν ας ρίξουμε μια ματιά στο σήμερα και στο αύριο!

Το ποδαρικό του σύμπαντος στο ζώδιό σας, είναι μαγικό, παράξενο, ίσως και αλλόκοτο, μιας που η Αφροδίτη κάνει τα γλυκά τα μάτια στον Κρόνο και τσιμπάει εκείνος, γιατί πού και πού ακόμα και οι πιο σκληρές προσωπικότητες έχουν ανάγκη από τρυφερότητα και αγάπη! 
Φροντίστε να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε τις μέρες αυτές, να δείτε τα φιλαράκια σας, να αγαπήσετε περισσότερο με τον σύντροφό σας, γιατί από τις 28/10 και μετά το Φεγγάρι ετοιμάζεται να γεμίσει, σας επηρεάζει άμεσα, οπότε η ένταση και ο εκνευρισμός κάθε μέρα και πιο πολύ! 

Δυστυχώς η Πανσέληνος στον Ταύρο (31/10), είναι ζόρικη και προκαλεί αναποδιές, αφού βρίσκεται ο Ουρανός ανάδρομος στο ζώδιο αυτό, συνεπώς επί δυο τα γεγονότα, επί τέσσερα τα συναισθήματα!

Ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, φεύγει, επιστρέφει στον Ζυγό, μια μικρή ανάσα από τις καθυστερήσεις και τις αναποδιές θα τη πάρετε! Όμως το νου σας, γιατί πίσω από τη πλάτη σας γίνεται της μουρλής! Έχουν βγει τα χρυσά τα φτυάρια! Είναι επαγγελματικές οι σκοτούρες, το ζητούμενο είναι ποιος θα επιβιώσει στο τέλος και ποιος φυσικά θα είναι μέσα στο παιχνίδι! Σα Σκορπιοί λοιπόν, δε πρέπει να αντιδράσετε, ούτε να εκτεθείτε, γιατί έτσι ανοίγετε τα φύλλα σας και γίνεστε ευάλωτοι, δεν επιτρέπεται αυτό!

Η Πανσέληνος στον Ταύρο λοιπόν, σας κάνει επαναστάτες, θέλετε να πετάξετε στα σκουπίδια οτιδήποτε σας χαλάει, όμως σε λίγο έτσι όπως το πάτε, θα τα πετάξετε όλα και μετά; Το χάος! Φροντίστε να μη τα ισοπεδώσετε όλα και ούτε να διαλύσετε σχέσεις ζωής, επειδή νιώθετε δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι! Ναι μεν το σκάρτο φεύγει, πάντα όμως μετά από ώριμη σκέψη, όχι πάνω σε αναβρασμό ψυχής.. με ένα Φεγγάρι ΝΑ! 

Και κάπως έτσι πάει.. μας τελείωσε και ο Οκτώβρης.. Όμως υπάρχουν και οι τρεις μέρες μετά, συνεπώς από τις 04/11 θα συνέλθετε από τη Πανσέληνο.. βαστάτε γερά λοιπόν! 

Φτάσαμε Νοέμβρη μήνα! Το φθινόπωρο διανύει τις τελευταίες του ημέρες, έρχεται ο χειμώνας και επιβάλλεται να σας βρει σε φόρμα! Στα νύχια να το πω αλλιώς, γιατί μέσα σε μια νύχτα θα προκύψουν εκείνες οι αλλαγές, στον ύπνο θα σας βρουν.. πρέπει να έχετε σχέδιο όπως και να έχει!

Η Αφροδίτη όσο βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, σας ταλαιπωρεί αφάνταστα! Μέχρι και τις 20/11 ένα ταξίδι στο παρελθόν θα το κάνετε, ίσως να αποζητήσετε και τη πρώτη σας την αγάπη! Ακόμα και αν πληγωθήκατε, απογοητευτήκατε, κάνατε χρόνια και ζαμάνια για να τη ξεπεράσετε, ξαφνικά τη βρίσκετε ιδανική, αφού προφανώς δεν έχει εμφανιστεί κάτι καλύτερο όλα αυτά τα χρόνια και τσουπ εμφανίζεστε σα το κομήτη στη ζωή του άλλου και καταλαβαίνετε τώρα, τι αναστάτωση θα προκαλέσετε! Ωραία είναι τα παλιά, ίσως και ψυχοθεραπευτικά, όμως όσο ο καιρός περνά, γεγονότα και συμπεριφορές, θυμίζουν γιατί ράγισε το γυαλί μια φορά και έναν καιρό; Και εντάξει να συμβεί το θαύμα, όμως αν δε συμβεί; Φτου πάλι από την αρχή;

Και να αποφύγετε το ταξίδι αυτό, η Αφροδίτη η πονήρο, έχει σκοπό να φτιάξει μοιραίες συναντήσεις, γιατί ο σκοπός της είναι να σας ανάψει ερωτικές φωτιές, για να ζήσετε για ακόμα μια φορά εκείνα τα μοιραία τα πάθη, γιατί με αυτό τον τρόπο, παίρνετε αυτό που θέλετε, ικανοποιείτε το «εγώ» σας και κάνετε το ιδανικό closer! Εκείνο που σας αρμόζει, ένα καθαρό Σκορπίσιο αντίο, είναι τρομαχτικά οριστικό! Αν το δείτε έτσι, θα φτιάξει πολύ το ψυχολογικό σας! Αν όμως το δείτε αλλιώς, ωχ αμάν! Το νόμισμα πάντα έχει δυο όψεις!
Με το που φτάνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σα να ανοίγουν οι ουρανοί, σα να γνωρίζετε πλέον ποιος είναι ο άνθρωπός σας, σα να βλέπετε ξεκάθαρα τον εκλεκτό της καρδιάς σας, παίζει πολύ να είναι ένα άλλο πρόσωπο, από το σήμερα, που θα μείνει και αύριο! Είναι ωραίο να είστε αισιόδοξοι πάνω σε θέματα ερωτικά, όμως μέχρι τις 20/11 ότι κάνετε, όπως δράσετε, αν εκτεθείτε, ίσως και να υπάρξουν συνέπειες. Για αυτό κάντε τις ζαβολιές σας αόρατα! Για πάρτη σας! Δε χρειάζεται να ξέρουν..

Ευτυχώς που επιστρέφει ο Ερμής στον Ζυγό, έρχεται στα ίσα του και μετά στο ζώδιό σας! Μέχρι τις 10/11 όμως καλό είναι να είστε προσεχτικοί στις κινήσεις σας, γιατί τα μάτια βλέπουν και πάνω στη μούρλια σας, μπορεί κάποιος να δει κάτι ή να ακούσει και να έχουμε Σκορπίσες συμπεριφορές.. Και ούτε αυτό το θέλουμε! Βέβαια, δε γλυτώνετε γιατί ο Ερμής στο ζώδιό σας, παίρνει στοιχεία από το χαρακτήρα σας και καβαλάτε για λίγο το καλάμι, με αποτέλεσμα να γίνετε αντιπαθείς όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε! Ναι μεν έχετε δίκιο, υπάρχουν τρόποι να το αποδείξετε, όχι όμως με το «εγώ» σας στα κόκκινα και με υπεροπτικό ύφος! Μόνο αντίσταση, αντίδραση και ένταση θα κερδίσετε, ακόμα και από άτομα που σας αγαπούν πολύ!
Από τις 20/11 και μετά ως δια μαγείας, ο Ερμής έρχεται σε απόλυτη ισορροπία με τον Σκορπίσιο σας τον χαρακτήρα και σας βοηθά να επικοινωνήσετε σε άλλο επίπεδο, πιο όμορφο και πιο γλυκό, μόνο όμως με εκείνους που καταλαβαίνουν το πόσο αξιολάτρευτα ιδιόμορφοι είστε! Ακόμα και οι καλοσύνες έχουν προϋποθέσεις..

Ο Ήλιος που βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σας, σα να ρίχνει λάδι στη φωτιά! Μια σας αγριεύει, μια σας ημερεύει, wild animal με το μάτι να αστράφτει! Από τη μια θέλετε να είστε με ανθρώπους που αγαπάτε πολύ, από την άλλη πιο καλή η μοναξιά και εξαφανισμένοι! Συνηθισμένοι στα χιόνια.. μπηχτή αλά κρεμ.. χαχα! Χαρείτε το παιχνιδάκι αυτό, σας αρέσει πολύ το κρυφτούλι, γιατί μόλις ο Ήλιος φύγει από το ζώδιό σας, αλλάζει πολύ το σκηνικό, στρέφετε όλη σας τη προσοχή στο χρήμα και γίνεστε πολύ γκρινιάρηδες! 

Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, στις 15/11! Αυτή είναι μια πολύ δυνατή επιρροή, για δυνατούς παίχτες και αμα θέλετε μπορείτε να κάνετε μια τρελή-τρελή αλλαγή! Από τα μαλλιά, το σπίτι που μένετε, τη δουλειά σας, ακόμα και τον σύντροφό σας! Ότι ρίσκο θελήσετε να πάρετε από τις 15/11 και μετά, το σύμπαν προτείνει να το τολμήσετε, γιατί σιγοντάρουν υπέρ σας, ο Δίας, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος!

Το φινάλε του Νοέμβρη έχει Πανσέληνο στους Διδύμους και Έκλειψη Σελήνης! Κάντε χώρο στο πορτοφόλι, γιατί γεμίζει από χρήμα, σας πληρώνουν για τις υπηρεσίες σας, μέχρι τελευταίας δεκάρας! Γεμίζει ο κουμπαράς, ο τραπεζικός σας ο λογαριασμός, οπότε πιο ευχάριστο νέο από αυτό, δεν υπάρχει! Αρκεί φυσικά να σας τα χρωστούν! Και να μην είναι έτσι, ένα γενναιόδωρο μπόνους από το σύμπαν, θα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη!

Ο Δεκέμβρης είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του.. οπότε μη σας χαλάσω το όνειρο.. Έχουμε ακόμα δρόμο..

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay