Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Το Ερωτικό φινάλε του Οκτώβρη 2020, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω πολύ καιρό να γράψω, έχω πολύ καιρό να αφιερώσω τον χρόνο μου, σε αυτό το hobby που μου αρέσει τόσο!

Κάθε μέρα που περνάει από εδώ και πέρα είναι τελείως διαφορετική, τα χρώματα έχουν ξεθωριάσει, βλέπω μόνο ένα γκρι, το μαύρο σίγουρα, κανένα ουράνιο τόξο δεν υπάρχει στο μαγικό μας το δάσος! 
Μου αρέσει να μοιράζω αισιοδοξία, όμως για εμένα πλέον είναι αβάσιμη, οπότε θεωρώ η Ταυρίνα, πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, να εισπράξω την αισιοδοξία, από το σύμπαν, όπως τη μοίρασα σε αφθονία σε πολύ κόσμο εκεί έξω.. Εννοείται πως μέχρι στιγμής μόνο απογοήτευση εισπράττω, γιατί η αλήθεια είναι πικρή.. αλλά λέω χαλάλι.. Αν κάποιοι βρήκαν το νόημα της ζωής εξαιτίας μου.. χαλάλι.. και ας το έχω χάσει πλέον εγώ.. 

Εδώ είμαστε!

Και επειδή άκρη ποτέ κανείς δε βγάζει με τέτοια θέματα, σκέφτηκα να γράψω για τον Έρωτα, γιατί πάντα υπάρχει ο ατιμούλης, ακόμα και σε εποχές σκοτεινές σα και αυτές που ζούμε! Ο Έρωτας δε κοιτά το τι και το πώς, το μόνο που θέλει είναι ματιές που βγάζουν φωτιά, χαμόγελα που κάνουν τη καρδιά να χτυπά γοργά, ένα χάδι που ανατριχιάζει το σώμα όλο, ένα φιλί για ζεστασιά! Εμείς το κάνουμε δύσκολο, γιατί μόνο τα λεφτά μας ενδιαφέρουν, οι τίτλοι και οι θέσεις, που ναι μεν μας φτιάχνουν τη ψυχή, όμως τίποτα δεν είναι αρκετό όσο η αγάπη και ο έρωτας!
Είναι διαπιστωμένο και εξακριβωμένο, πως ή το ένα πηγαίνει καλά ή το άλλο! Σπάνια να έχουμε όλο το πακέτο στα χέρια μας, γιατί ο χρόνος δε φτάνει.. Ή Έρωτας ή Καριέρα!

Η Αφροδίτη έχει πολύ τα κέφια της, είτε βρίσκεται στην Παρθένο, είτε θα ταξιδέψει στον Ζυγό! Θέλει πολύ να αγαπήσουμε, να μονιάσουμε, να ζευγαρώσουμε!

Και εγώ θέλω να μάθω ποιος είναι ο Έρωτας της ζωής μου, μπορεί να ξέρω ποιος είναι ήδη, αλλά κανένα σύμπαν δε μου κάνει το χατίρι! Κάθε συνάντηση και μια καταστροφή! Κάθε επιθυμία μου.. το χάος!

Αλλά είπαμε ο Έρωτας.. είναι Έρωτας!

φιλάκια..


Κριός
Οι τελευταίες ημέρες του Οκτώβρη κρύβουν για εσάς, δυνατές στιγμές, φουλ στο συναίσθημα, σα να βελτιώνονται πολύ τα πράγματα, αρκεί να το επιθυμήσετε εσείς οι ίδιοι και να το δείξετε με κάθε τρόπο! Ιδανικό ΣΚ (24-25/10), για να φτιάξετε ατμόσφαιρα, να κάνετε τη πρόσκληση και ότι προκύψει! Είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι, αν νιώσετε ένα φτερούγισμα μέσα στη καρδιά, μη το αφήσετε να πάει στράφι από πείσματα και εγωισμούς! Στείλτε εσείς το σημάδι, κάντε το πρώτο βήμα, πάρτε εσείς πρώτοι τηλέφωνο και τι έγινε; Βέβαια, οι ελεύθεροι και ωραίοι, έχετε τη τιμητική σας, κυρίως από τις 28/10 και μετά που μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό! Κάποιο πρόσωπο μπουκάρει μέσα στη ζωή σας με το έτσι θέλω, σας διεκδικεί μια φανερά, μια στα κρυφά, μήπως το φινάλε είναι βουτιά στο πάθος, στην αγάπη και στον έρωτα; Τι να τη κάνετε τη καριέρα αν δεν υπάρχει αγάπη μέσα στη ζωή σας;;; Τα λάφυρα θέλουν καλό παρεάκι..!

Ταύρος
Όσο βρίσκεται η Αφροδίτη στη Παρθένο, κυρίως μέχρι και τις 27/10, σας κάνει να επιθυμείτε έναν σύντροφο, ένα γάμο, να κουρνιάσετε μέσα σε μια αγκαλιά! Οπότε το ΣΚ αυτό, είστε σα γατούλες, μέσα στις γλύκες, έχετε το μέλι και προσμένετε απλά τη μέλισσα να κάνει τη δουλειά της! Κοιτάξτε μη τραγουδήσετε το «12 και ούτε ένα τηλεφώνημα», αφού καλό είναι εσείς να πλησιάσετε το ταίρι σας, ή το πρόσωπο που σας αρέσει! Μετά το χάος, γιατί μόνο που το Φεγγάρι μπαίνει στη τελική ευθεία για τη Πανσέληνο που έρχεται στο ζώδιό σας, είναι αρκετό, για να σας αποκαλύψω, πως έχει γκρίνιες το μενού, αντιδράσεις τρελές και αλλοπαρμένες, ίσως να έχουμε και δράματα, γιατί ο Ουρανός παίζει μπάλα και φέρνει το απρόβλεπτο σε σχέσεις ζωής! Ευτυχώς που μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό και σας βοηθά να βγάλετε τις παρωπίδες και να κάνετε λίγο πίσω! Το φινάλε του Οκτώβρη μόνο ερωτικό δεν είναι, οπότε μη σας μοιράζω ελπίδα άδικα! Ας είναι έκπληξη!

Δίδυμος
Λίγο μπερδεμένα μας τα λέει το σύμπαν για τη περίπτωση τη δική σας! Από τη μια θέλετε να υπάρχει σύντροφος μέσα στη ζωή σας, από την άλλη όχι και τόσο! Το ζητούμενο είναι ποιος ο λόγος;; Τις απαντήσεις εσείς θα τις δώσετε στον εαυτό σας, μόνο εσείς γνωρίζετε την αλήθεια! Ευτυχώς που η Αφροδίτη έχει τα κέφια της το ΣΚ αυτό, οπότε δείχνετε πιο ήρεμοι, ανεξάρτητα αν οι σκέψεις σας είναι χαοτικές! Οι δεσμευμένοι αν έχετε θάψει κάτω από το χαλί, διάφορα θεματάκια ενοχλητικά, να ξέρετε πως τις μέρες αυτές θα ξεθαφτούν και θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε! Η Αφροδίτη στον Ζυγό στις 28/10, είναι μια πολύ χαρωπή επιρροή, διώχνει τα μαύρα τα σύννεφα και σας κάνει πιο γλυκούς, πιο δεκτικούς, επιστρέφει το φλερτ μέσα στη ζωή σας! Για αυτό μέχρι τότε μη τα κάνετε ρημαδιό! Αν σας αρέσει ένα πρόσωπο και δε σας δίνει καμία σημασία, μη τα βάψετε μαύρα, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν καλύτερα πορτοκάλια!

Καρκίνος
Το φινάλε του Οκτώβρη προκαλεί συναισθηματικές ακραίες καταστάσεις! Το ΣΚ αυτό, ασχολείστε με άλλα θέματα, σα να υπάρχουν κάτι συννεφάκια στον ορίζοντα! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις ζωής, ή που μένετε σε μια σχέση, ή που φεύγετε! Ιδανικές ημέρες για να δώσετε μια ευκαιρία ακόμα είναι στις 26-27/10! Μετά φιλτράρετε τα θετικά και τα αρνητικά της υπόθεσης, σε μέρες πολύ ζόρικες και κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Αν ο σύντροφός σας δε σας δίνει τη σημασία που αποζητάτε, δε σημαίνει πως υπάρχει κάτι νέο στη ζωή του! Μπορεί απλά να μην έχει τα κέφια του! Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει χρειαστεί τη βοήθειά σας, να τη προσφέρετε δίχως να προσμένετε ανταλλάγματα! Ανθρώπινες απλές συμπεριφορές που καλό είναι να τις δείτε από άλλη οπτική γωνία! Το μπουρίνι ξεσπά όπως και να έχει και ευτυχώς που μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό! Πάνω από όλα η ψυχική σας ηρεμία, αλλά και των άλλων επίσης!

Λέων
Λιονταράκια μου, μια που θα γεμίσει η τσέπη σας με χρήμα, μια που θα ερωτευτείτε όλο τον κόσμο ξανά από την αρχή! Το φινάλε του Οκτώβρη σας βρίσκει λαμπερούς και ανανεωμένους, έχετε πολύ καλή διάθεση φροντίστε να το δείξτε με κάθε τρόπο στο ταίρι σας, ή στο πρόσωπο που σας αρέσει! Μη κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας και αν αποζητάτε αγάπη, φροντίδα και προδέρμ, βγάλτε το επίσημη ανακοίνωση όχι τίποτα άλλο, για να γίνετε απολύτως κατανοητοί! Ζητήστε για να λάβετε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος! Ότι κάνετε μέχρι τις 27/10, γιατί ναι μεν μπορεί να μπαίνει η Αφροδίτη στον Ζυγό, όμως σας προσμένει μια Πανσέληνος στον Ταύρο, άκρως σκληροπυρηνική! Όχι το τέλος του Οκτώβρη, είναι ιδανικό για εντάσεις, τσακωμούς και χωρισμούς, παρά για αγάπες και λουλούδια! Οπότε ξεχάστε για λίγο το φλερτ και τις νέες γνωριμίες, γιατί και κάποιο αξιόλογο πρόσωπο και αν συναντήσετε, με τόση θολούρα στο μυαλό.. τζίφος η υπόθεση! 

Παρθένος
Όσο βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μπορείτε να κάνετε όνειρα, για μια σχέση, για ένα γάμο, για το μέλλον με το πρόσωπο που επιθυμείτε! Καιρό τώρα σας έχει βάλει σε σκέψεις για θέματα συντροφικότητας! Οπότε μέχρι και τις 27/10 ότι συμβεί, γιατί μετά αλλάζει κάπως το σκηνικό! Τρίτοι ανακατεύονται στη σχέση σας, δημιουργούν ίντριγκες, μπορεί να ειπωθούν και αθώα ψεματάκια, πάντως την ηρεμία σας τη χάνετε και πριν εξακριβώσετε το πώς και το γιατί μεταμορφώνεστε σε πολύ επιθετικά πλασματάκια! Η Πανσέληνος στον Ταύρο ρίχνει λάδι στη φωτιά, καλό είναι λοιπόν, όσο νιώθετε την υπερένταση να σας κυριεύει, να κάνετε πίσω, γιατί ίσως να είναι ένα ακόμα τεστ του σύμπαντος! Είναι δυνατή η σχέση σας, ναι ή όχι; Ένα φλερτ προκύπτει, για να σας θυμίσει πόσο ωραίος είναι ο έρωτας, ως συνήθως σε λάθος στιγμή, αλλά ο σκοπός είναι άλλος! Ξεπεράστε τα άσχημα και αγκαλιάστε τα ωραία! Ζόρικο το φινάλε του Οκτώβρη!

Ζυγός
Πολύ μυστήριο το ερωτικό φινάλε του Οκτώβρη για εσάς! Ιδανικό το ΣΚ αυτό, για να ερωτοτροπήσετε μέχρι τελικής πτώσης, με τον σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας αρέσει, κάτω από το φως του φεγγαριού! Δε χρειάζεται να βγάλετε επίσημη ανακοίνωση, απλά εξαφανιστείτε από παντού, ξεχάστε για λίγο τα προβλήματά σας, φτιάξτε γλυκά μυστικά, ας είναι και λίγο ένοχα, τα πικάντικα της ζωής λέω! Μπορεί η Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σας, όμως ο Ερμής που είναι ανάδρομος επιστρέφει και αυτός στο ζώδιό σας και σας τα κάνει λίγο μούτι! Για δέκα μερούλες περίπου το χάος, θα περάσει και αυτό! Η αλήθεια είναι πως τα επαγγελματικά σας τα βάσανα, δε σας αφήνουν να απολαύσετε στιγμές με τον σύντροφό σας, ή το φλερτ σας! Η Αφροδίτη αποζητά τη συντροφικότητα, αλλά κάποιοι από εσάς εκεί έξω, δεν είστε τόσο σίγουροι για αυτό.. Οπότε ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας δίχως υποσχέσεις! Μια αγκαλιά και ένα φιλί είναι αρκετά!

Σκορπιός
Η αλήθεια είναι πως είστε ιδιαίτερη περίπτωση, το σύμπαν το γνωρίζει αυτό, οπότε ξεχωρίζετε από τα υπόλοιπα τα ζώδια και αστρολογικά! Ενώ υπάρχει η διάθεση για αγάπες και λουλούδια, εσείς στάζετε φαρμάκι και βλέπετε τα ερωτικά σας τα θέματα άκρως ενοχλητικά! Το φινάλε του Οκτώβρη είναι σκοτεινό από όλες τις απόψεις, αγαπημένο χρώμα το μαύρο για εσάς, τη βρίσκετε να κόβετε τα φτερά του άλλου, μόλις πάει να χαρεί, οπότε προτιμάτε τα φιλαράκια σας, τις βόλτες και τα σούρτα-φέρτα, παρά να δίνετε εξηγήσεις του τι και του πώς! Σκορπιοί λέμε.. με στάμπα! Μέχρι και τις 27/10 λοιπόν πιο πολύ σας βλέπουν οι φίλοι σας, παρά ο σύντροφός σας! Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας κάνει τέρμα αντικοινωνικούς και για ακόμα μια φορά, κλείνεστε στο καβούκι σας και κάνετε σκέψεις πολύ περίεργες! Ναι μεν μπορεί να προκύψει ένα φλερτ στα ξαφνικά, όμως θα το προσπεράσετε γιατί οι προτεραιότητές σας είναι άλλες ως συνήθως!

Τοξότης
Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, όμως πουθενά δεν υπάρχει ο έρωτας για εσάς! Είστε αλλού για αλλού ένα πράγμα, χρόνος για αγάπες και λουλούδια, ίσως σε μια άλλη εποχή! Η Αφροδίτη δε μπορεί να κάνει τα μαγικά της άλλο πια, οπότε το θέμα είναι εσείς τι επιθυμείτε και όχι το σύμπαν! Ιδανικές ημέρες για να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας είναι στις 28-29/10! Φτιάξτε ατμόσφαιρα, ένα ωραίο δείπνο, κεριά και λιβάνια, ωραίες μουσικές, αποπλανήστε τον με κάθε τρόπο, γιατί έτσι οι στιγμές προκύπτουν όμορφες και αξέχαστες επίσης! Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους, οπότε μιας που ο Ερμής επιστρέφει για λίγο στον Ζυγό, ξεκλέψτε λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές σας τις δραστηριότητες, γιατί στη τελική μια ζωή την έχουμε! Αν και προτιμάτε τις παρέες και τα φιλαράκια, κάπου εκεί ανάμεσα ίσως να εμφανιστεί και ένα νέο πρόσωπο που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για τα γνωστά.. Μπα τι έγινε; Λέτε ο Έρωτας να προκύψει guest star?

Αιγόκερως
Ότι κάνετε όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου! Δηλαδή μέχρι τις 27/10, γιατί μετά έχει εργασία και χαρά! Οπότε είναι ιδανικό το ΣΚ αυτό για να το αφιερώσετε στον σύντροφό σας, ή να βγείτε έξω να φλερτάρετε και ότι προκύψει! Ναι, το ξέρουμε δε ταιριάζουν τόσο ανέμελες συμπεριφορές σε χαρακτήρες σα και εσάς, να όμως που μερικές φορές χρειάζεται να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, για να περάσετε όμορφα! Σα να σας σκανδαλίζει κάτι και ξαφνικά τις μέρες αυτές κάνετε τον κατάσκοπο! Αγαπημένη σας συνήθεια, όμως όταν πρόκειται για τον σύντροφό σας, άκρως αγχωτική γιατί ποτέ δε ξέρετε το τι θα ανακαλύψετε! Συνήθως δε πέφτει έξω η διαίσθησή σας, οπότε καλή επιτυχία στην έρευνα που θα κάνετε! Φοβάμαι, πως η Πανσέληνος στον Ταύρο τέλος του μήνα, θα σας αποκαλύψει δράκους, οπότε αφού συνήθως τερματίζετε τα σενάρια που κάνετε, τερματίστε και αυτό έτσι για την έκπληξη! Συγκλονιστικό το φινάλε του Οκτώβρη! Κοιτάξτε μη βρεθείτε ένοχοι.. χαχα!

Υδροχόος 
Εννοείται πως μόνο η καριέρα σας, είναι αυτό που σας ενδιαφέρει, αλλά να που πρέπει να ασχοληθώ και με τα δικά σας τα ερωτικά τα ζητήματα! Μέχρι και τις 27/10 η προσοχή σας είναι στραμμένη αλλού, τίποτα το ιδιαίτερο δε θα επιτρέψετε να προκύψει, οπότε τι να γράψω; Τσάμπα ο κόπος! Όμως με το που πατάει η Αφροδίτη το πόδι της στον Ζυγό, αλλάζει κατά πολύ η διάθεσή σας, είστε πιο αισιόδοξοι και χαρωποί, τσουπ να σου και ο έρωτας.. Είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι, θα αποζητήσετε στιγμές συντροφικότητας και ξεγνοιασιάς, γιατί χρειάζεται να ξεκουράσετε λίγο το μυαλό και τη ψυχή σας! Αν είναι να μπλέξετε σε περιπέτειες φυσικά δε το κόβω να ασχοληθείτε και τόσο! Πάντως η Αφροδίτη παίζει πολύ με το μυαλό σας, ακόμα και τούτη τη στιγμή που μιλάμε, γιατί αν υπάρχει ένα πρόσωπο που το σκέφτεστε πιο πολύ από τα συνηθισμένα, τότε Houston we’ve got problem! Ακολουθήστε τη καρδιά σας επιτέλους και δε θα χάσετε.. και πολλά! Χαχα..! Μόνο το μυαλό σας!

Ιχθύες
Μπερδεμένα μας τα λέει το σύμπαν, από τη μια η Αφροδίτη σας θέλει ξαφνικά παντρεμένους, ή να ερωτοτροπείτε με μια νέα ύπαρξη δίχως να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεών σας! Από τις 25-28/10 οι μέρες είναι ιδανικές για κρυφά ραντεβουδάκια, για παιχνιδάκια ερωτικά, κυρίως για τους ελεύθερους της παρέας! Δε βάζω όμως το χέρι μου στη φωτιά, γιατί οι αταξίες είναι μέσα στο πρόγραμμα και το σύμπαν ταμπέλες δε κοιτά, οπότε το νου σας, γιατί από τη μια φτιάχνει το ψυχολογικό, από την άλλη χαλά στο δευτερόλεπτο! Πάντως μια νέα γνωριμία που μπορεί να συμβεί τις μέρες αυτές, ίσως και να προκύψει σχέση ζωής και να νιώσετε πολύ ωραία! Από την άλλη όμως μη βιαστείτε να πέσετε με τα μούτρα, κρατήστε και μια πισινή, γιατί έρωτας είναι, μια έρχεται και μια φεύγει και άντε μετά να σας συμμαζέψουμε! Απολαύστε τη στιγμή, φρόνιμα όμως! Οι δεσμευμένοι βρείτε τον τρόπο να γίνει λίγο πικάντικη η ζωή σας, γιατί σκούρα τα πράγματα!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay