Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου 05/09/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το πρώτο Σάββατο του Σεπτέμβρη, μας καλωσορίζει με μια απίστευτη δροσούλα και κάτι συννεφάκια στον ουρανό, τώρα μάλιστα, κάτι γίνεται, έτσι μου αρέσει καλύτερα! 

Που λέτε, η Αφροδίτη πριν φύγει από τα γλυκά τα Καρκινάκια, έχει σκοπό να μας αφήσει μια πικρή γεύση, γιατί έχει τον Άρη στον Κριό, που από τη μια της πουλάει φούμαρα, της κάνει μεν τα γλυκά τα μάτια, όμως έχει πονηρό σκοπό, από την άλλη την λατρεύει, αλλά αυτό εκφράζεται ως αδυναμία, οπότε της δημιουργεί θεματάκια, έτσι γιατί του αρέσει να τη βλέπει να κλαίει, να αστράφτει και να βροντάει μονάχη της! Ωραίος, ο Άρης, ελάτε να του βγάλουμε το καπέλο, all together! Πολύ άντρας.. ευτυχώς που τότε δε φορούσαν παντελόνια..!!!

Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, εντάσεις που προκαλούν ένα απίστευτο πάθος, οπότε το ΣΚ αυτό, ή που οι σχέσεις γίνονται πιο γερές και δυνατές, ή που σκορπίζονται στον αέρα, χάνονται στους ωκεανούς..

Βαστάτε γερά.. βαστάμε γερά.. και ότι προκύψει!

φιλάκια..


Κριός
Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν τις μέρες αυτές, σας επηρεάζει άμεσα να το ξέρετε αυτό! Το κερασάκι στη τούρτα είναι η Σελήνη στο ζώδιό σας, η οποία σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς! Ερωτικά θέματα σε πρώτο πλάνο, μη τρέξετε να κρυφτείτε κάπου, αντιθέτως καλό είναι να αντιμετωπίσετε τον σύντροφό σας, face to face και ή που θα προκύψουν εντάσεις, ή στιγμές πολύ παθιασμένες! Αν έχετε θάψει αυτά που νιώθετε καιρό τώρα, ο Άρης φροντίζει να σας κάνει να τα ξεθάψετε, οπότε αλήθειες πέφτουν στο τραπέζι σας, άκρως συγκλονιστικές, με ένα αποτέλεσμα σκέτη τρέλα! Επιλέξτε την κατάληξη!

Ταύρος
Η Αφροδίτη λίγο πριν αλλάξει ζώδιο σας αναστατώνει ερωτικά! Εστιάζει σε σχέσεις που δεν έχουν κάνει τον κύκλο τους, οπότε αν έχετε εκκρεμότητες με ένα πρόσωπο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα χρειαστεί να τις κλείσετε! Οπότε ή που προκύπτει ένας έρωτας μεγάλος, ή που μπαίνει μια τελεία, once and for good! Και επειδή είναι μυστήριο το σύμπαν, σήμερα ίσως να προκύψει μια συνάντηση, με το άτομο που ποθείτε, σε ένα σκοτεινό μέρος, δίχως πολλά μάτια τριγύρω! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για ένα πολύ hot ερωτικό ραντεβουδάκι! Ο Έρωτας είναι γλυκόξινος στη περίπτωση τη δική σας!

Δίδυμος
Νομίζετε πως αν κάνετε δωράκια, σε ένα πρόσωπο, πως όλα θα διορθωθούν και ίσως και να σας συγχωρέσουν για τα λαθάκια που κάνετε πού και πού! Να θυμίσω πως η αγάπη δεν εξαγοράζεται! Βρείτε καλύτερα έναν άλλον τρόπο να δείξετε πως έχετε μετανιώσει για πράξεις που πλήγωσαν το ταίρι σας, ή τους ανθρώπους σας! Ο Άρης στη περίπτωση τη δική σας, προκαλεί εντάσεις και αναμπουμπούλες, γιατί ωραία τα λέτε, είναι χάρισμα αυτό, αλλά οι πράξεις σας και το βλέμμα σας δείχνουν άλλα! Τίποτα δε κρύβεται κάτω από το χαλάκι του σαλονιού, για αυτό το νου σας, σε ερωτικά καβγαδάκια, που πληγώνουν βαθιά!

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια, βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα αστρολογικά, οπότε από χθες και σήμερα τα μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από το κεφάλι σας, μη πω πως έχουν μπουκάρει μέσα στη ψυχή σας και είστε στα πρόθυρα να πάρετε τα βουνά! Νιώθετε μια απίστευτη ένταση, έναν εκνευρισμό και δεν αντέχετε ούτε λεπτό, να κάνετε πράγματα που δε σας αρέσουν, άλλο πια! Είναι ένα ΣΚ, που η λέξη «χωρισμός» παίζει πολύ, ο Άρης και η Αφροδίτη φταίνε για όλα, αλλά ή που υπάρχει δυνατή αγάπη ή που κάτι πρέπει να τελειώσει! Αφήστε τα βάζα στη θέση τους και ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό!

Λέων
Η αλήθεια είναι πως ερωτικά δε το έχετε με τίποτα τις μέρες αυτές! Τρώγεστε με τα ρούχα σας και δε ξέρετε τι θέλετε! Αγάπες και λουλούδια ή γκρίνιες και πικρόχολα σχόλια;;; Αν και Σάββατο σήμερα, οι επαγγελματικές ανησυχίες είναι έντονες πολύ, γιατί μπορεί να σας προτείνουν μια άλλη δουλειά και να χρειαστεί μετά από πολλά χρόνια, να μπείτε σε τρελές διαδικασίες, με σκοπό να σας ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα! Όμως αφήστε τα αυτά από βδομάδα, κοιτάξτε να κανονίσετε βόλτες με τα φιλαράκια σας, να φύγετε για ΣΚ, να αδειάσει το κεφάλι σας, γιατί πρώτα η ψυχραιμία και μετά οι αποφάσεις ζωής!

Παρθένος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που δε ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας! Σας ενοχλούν όλες οι σχέσεις σας, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές και γίνεστε παράλογοι και πολύ γκρινιάρηδες! Σε καμία περίπτωση μη ζητήσετε δανεικά από ανθρώπους που πίνετε το καφεδάκι σας καθημερινά, γιατί βλέπω να κλείνει και η πόρτα αυτή! Ότι επιθυμείτε για τον εαυτό σας, να το διαχειριστείτε μονάχοι σας, δίχως να υποχρεώνεστε από εδώ και από εκεί. Και αν δε μπορείτε, βαστάτε τα άλογα, γιατί ο Ποσειδώνας ωραιοποιεί τις καταστάσεις, ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική! Σήμερα βάζετε το χέρι βαθιά στη τσέπη σας!

Ζυγός
Κάτι λεφτά περιμένατε πώς και πώς και δεν ήρθαν, ούτε έχουν σκοπό να έρθουν και αυτό σας τρελαίνει το μυαλό! Ενώ έχετε παλέψει, έχετε δώσει όλο σας το είναι για έναν σκοπό, κάποιοι κάνουν τα στραβά τα μάτια και ίσως αυτή να είναι η έκπληξη της ημέρας! Γίνεστε πολύ αντιδραστικοί το ΣΚ αυτό, απαιτητικοί επίσης και δε χαρίζετε κάστανα σε κανέναν! Πολλά τα βάρη που έχουν πέσει στις πλάτες σας, με το έτσι θέλω μάλιστα, όμως είστε μονάχοι στο έργο αυτό και οι προσδοκίες πληγώνουν! Αποφύγετε τα καβγαδάκια, τις εντάσεις και στη τελική κόψτε κάτι από τις παροχές που προσφέρετε απλόχερα!

Σκορπιός
Ζόρικο το ΣΚ αυτό από συναισθηματικής άποψης! Ο Άρης σας το κάνει πολύ δύσκολο το έργο, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού τα εύκολα και τα δεδομένα δεν υπάρχουν! Είναι μια μέρα που από τη μια θέλετε να παρατήσετε τα όπλα και από την άλλη δε πρόκειται να χαριστείτε σε κανέναν! Του λωλού εν ολίγοις! Η Αφροδίτη σας θολώνει λίγο το μυαλό πάνω σε ερωτικά ζητήματα, άλλα θέλετε να δείξτε και άλλα δείχνετε, με αποτέλεσμα τα ερωτικά καβγαδάκια να έχουν τη τιμητική τους! Βασικά να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι, γιατί ωραίο το κρυφτούλι, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να πείτε, «φτου και βγαίνω»!

Τοξότης
Μπορεί να έχετε τακτοποιήσει τα οικονομικά σας τα ζητήματα, πάλι καλά μετά από τόσο καιρό, αλλά έχετε να λύσετε και να αντιμετωπίσετε θέματα σχέσεων! Δε φταίει μόνο ο ένας και ο άλλος, αλλά έχετε μερίδιο ευθύνης και εσείς, οπότε ένας νορμάλ διάλογος μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, ενώ πικρόχολα σχόλια, μόνο αντιδράσεις και κακοκεφιές! Αφήστε τις μεγάλες αποφάσεις για κάποια άλλη μέρα, αφήστε τον κόσμο στην ησυχία του και κοιτάξτε να ηρεμήσετε, γιατί είναι Σάββατο! Ωραία μέρα λοιπόν, για να κάνετε παρέα με τον εαυτό σας, τις σκέψεις σας, να τα βάλετε κάτω και να δείτε πώς θα δράσετε από εδώ και πέρα!

Αιγόκερως
Μπορεί να έχετε τον σύντροφό σας με το μέρος σας, όμως οι τριγύρω δεν είναι και αυτό είναι αρκετό για να προκύψουν εντάσεις από το πουθενά! Κάποιοι επιθυμείτε ένα ταίρι, μια παρέα, λίγη τρυφερότητα, όμως το τζίνι δεν υπάρχει, ούτε οι τρεις ευχές! Οπότε κυκλοφορήστε να σας δουν, μπας και προκύψει κάποια γνωριμία! Οικογενειακά θέματα σας στρεσάρουν, σας ρίχνουν το μπαλάκι και ενώ δεν έχετε καμία ευθύνη για τα βάσανα των άλλων, είναι σα να την έχετε και αυτό φυσικά το βρίσκετε άκρως εξοργιστικό! Από το να γίνετε επιθετικοί και πικρόχολοι, κλείστε τη πόρτα, κατεβάστε τα τηλέφωνα, εξαφανιστείτε!

Υδροχόος
«Δαγκώνετε» τις μέρες αυτές, βγήκε ο λυκάνθρωπος που κρύβετε μέσα σας, μια το Φεγγάρι, μια τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, έχετε και ερωτικές ανησυχίες στο φουλ, ένα αεροπλάνο και δρόμο η υπέρτατη επιθυμία σας! Βλέπετε πως σας ζηλεύουν, δε θέλουν να λάμψει στο άστρο σας στο απόλυτο και αυτό είναι αρκετό για να δείξετε το πόσο σκληροί και ανταγωνιστικοί είστε! Ο Άρης φταίει για όλα, οπότε την ένταση που νιώθετε διώξτε την μακριά, με οποιονδήποτε τρόπο, είτε αυτό λέγεται γυμναστική, είτε μουσική, είτε δημιουργικότητα! Η Αφροδίτη σας έχει ξεμυαλίσει, ο έρωτας έχει μεθυστικό άρωμα!

Ιχθύες
Μυστήρια η μέρα σας, άλλα θέλετε να πείτε, άλλα λέτε, νιώθετε από τη μια φοβερά συναισθήματα, από την άλλη όχι και τόσο, οπότε οτιδήποτε και αν προκύψει στις σχέσεις σας, φταίτε εξολοκλήρου, σας το λέω από τώρα! Η Αφροδίτη κάνει τη καρδιά σας να χτυπά δυνατά, όμως όταν φτάσει η στιγμή να εκφράσετε αυτά που νιώθετε, ξαφνικά μούγκα στη στρούγκα! Αυτό να ξέρετε έχει συνέπειες, ολίγον τραγικές! Το μυαλό σας σήμερα ταξιδεύει σε οτιδήποτε σας βασανίζει καιρό τώρα, πιέζεστε συναισθηματικά και αυτό φαίνεται από τα μάτια σας μόνο! Σκεφτείτε όσο θέλετε, αποφάσεις μη πάρετε σε καμία περίπτωση!

magicfariel

Φωτογραφία από Mario Aranda από το Pixabay