Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 28/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ θα ήθελα να είχα τον χρόνο να
έγραφα κάθε μέρα τα τρελά μου, να ακολουθούσα τη ροή του σύμπαντος, να ξέφευγα παρέα με τον Ουρανό και τα άστρα, να όμως που στη παρούσα φάση δεν είναι εφικτό, αφού οι προτεραιότητες είναι άλλες! Αγαπώ τη δουλειά μου, αγαπώ το χόμπι μου, αγαπώ εσάς που είστε κάθε μέρα εδώ, μου κάνετε παρέα, γιατί η μοναξιά είναι άσχημο πράμα!

Ο Ποσειδώνας που λέτε, δίνει ρέστα τις μέρες αυτές, βρίσκεται στους Ιχθύες, έχει κατσικωθεί εκεί πέρα, είναι και το σπίτι του, οπότε να το ξέρετε το τοπίο είναι πολύ θολωμένο, φανταζόμαστε πολλά και διάφορα, φτιάχνουμε σενάρια τρελά και αλλοπαρμένα, όμως σε αρκετές περιπτώσεις η αλήθεια είναι άλλη!

Προτείνω λοιπόν, να το ζήσουμε το όνειρο, έστω για λίγο, να φανταστούμε ο καθένας τον δικό του τον παράδεισο και άμα γκρεμοτσακιστούμε λίγο αργότερα, πειράζει;;; Η εμπειρία μετράει και η ανάμνηση..

..ας πιαστούμε χέρι-χέρι.. και άντε γεια!

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα σας σήμερα, θα χρειαστεί να μοιράσετε τον χρόνο σας σωστά, γιατί η ζυγαριά όλο γέρνει προς τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα και τα προσωπικά σας δεν υπάρχουν πουθενά! Σας έχουν ανάγκη στο σπίτι, η οικογένειά σας, ο σύντροφός σας και θα σας το δείξουν με άγαρμπο τρόπο! Βέβαια, η εργασιοθεραπεία σας φτιάχνει το ψυχολογικό, αλλά δεν είναι η λύση αυτή! Δείξτε τη σημασία που πρέπει, δίχως εντάσεις!

Ταύρος
Καλά θα κάνετε σήμερα να ασχοληθείτε με θέματα που καίνε και φυσικά να βάλετε προτεραιότητες, γιατί ούτε χίλια κομμάτια μπορείτε να γίνετε, ούτε μπορείτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες όλου του κόσμου! Όλες οι δουλειές σας θα γίνουν, έτσι όπως πρέπει όμως στους χρόνους τους δικούς σας! Ο τρόπος που θα αρνηθείτε διάφορα ας είναι διπλωματικός, δώστε πρόχειρες απαντήσεις για να σας αφήσουν στην ησυχία σας! Μην εκτεθείτε όμως!

Δίδυμος
Ο Ποσειδώνας τις μέρες αυτές σας έχει κυριεύσει κανονικά και αρκετοί εκεί έξω φαντάζεστε δράκους! Κυνηγάτε δύσκολες περιπτώσεις, που από τη μια δείχνουν ιδανικές, ονειρεμένες καλύτερα, αλλά ίσως ακόμα να μην είστε έτοιμοι για να αναλάβετε κάτι πολύ μεγάλο, κυρίως στη δουλειά σας! Κάντε μερικά βήματα πίσω και παρακολουθήστε το πώς αντιδρά ο κόσμος, το πώς χειρίζεται παρόμοιες καταστάσεις και από αύριο κάντε την έκπληξη!

Καρκίνος
Μια ασχολείστε με τα ερωτικά σας και μια με τα επαγγελματικά σας, όλα στα κόκκινα με τον Άρη στο ζώδιό σας! Οι σκέψεις σας είναι χαοτικές και συνηθίζετε να κάνετε τα χειρότερα σενάρια και να πνίγετε τους άλλους με τις συναισθηματικές σας τι μεταπτώσεις! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα θέματα, παίζει πολύ το «ζήτα για να λάβεις», για αυτό αν έχετε στόχους μεγάλους και τρανούς, κυνηγήστε το όνειρο καλύτερα!

Λέων
Αρκετοί θέλετε οπωσδήποτε να αλλάξετε δουλειά, κάτι σας έχουν προτείνει, κάτι έχετε κατά νου, πέφτουν ξανά όλα στο τραπέζι και προβληματίζεστε για εκείνο το αύριο! Αν κάτι σας τρώει τη ψυχή, εκείνο το σαράκι, τότε είστε ήδη με το ένα πόδι έξω από εκεί που βρίσκεστε και μέσα σε κάτι νέο! Πισωγύρισμα δεν υπάρχει σε αυτό, οπότε για σκεφτείτε τις κινήσεις που θα κάνετε από εδώ και πέρα λίγο καλύτερα! Ένα ρίσκο η ζωή σας όλη!

Παρθένος
Από τη μια βογκάτε πως χρειάζεστε πολύ ύπνο και ηρεμία και από την άλλη σας γυρεύουν στο κρεβάτι και εσείς είστε έξω κυνηγώντας το όνειρο! Να θυμίσω πως δεν είστε ρομπότ, πως ναι μεν το έχετε και είστε μέσα σε όλα, αλλά το σώμα σας θέλει να χαλαρώσει λιγάκι! Δε γίνεται να είστε συνεχώς στη τσίτα! Φτιάξτε το δικό σας το πρόγραμμα και όποιος θέλει ακολουθεί! Μην αφήνετε να επεμβαίνουν στις υποθέσεις σας. Έχετε τον τρόπο σας εσείς!

Ζυγός
Είναι από εκείνες τις μέρες που σας κάνουν τα χατίρια γιατί θέλουν να σας βλέπουν να χαμογελάτε και να είστε ευχαριστημένοι γενικώς! Το αξίζετε άλλωστε, αφού εξυπηρετείτε τη κάθε περίπτωση δίχως ανταλλάγματα, έτσι επειδή έχετε καλή καρδιά! Αφήστε να σας βοηθήσουν, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα τεμπελιάσετε! Έχει δουλίτσα το θέμα σε κάθε περίπτωση, για αυτό σήμερα δείξτε το πόσο ικανοί και χαρισματικοί είστε! Να σας θαυμάσουν κιόλας!

Σκορπιός
Μια από τις πιο όμορφες μέρες του Μάη μόλις σας ξημέρωσε! Σήμερα λοιπόν, παίζει να ακούσετε ωραία λόγια, να σας κανακέψουν, να σας ανεβάσουν στον ουρανό και να λάβετε και ένα μικρό μπόνους, έτσι επειδή είστε τα καλύτερα παιδιά! Βέβαια, οι εκπλήξεις δεν αφορούν μόνο τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας τα ζητήματα, αφού όλο και κάποια ψυχή σας συμπαθεί πολύ και θέλει απεγνωσμένα να σας το δείξει, μπας και αγαπήσετε λιγουλάκι..

Τοξότης
Τα βλέπετε τα πράγματα λίγο παράξενα και ξαφνικά φτιάχνετε καλούπια που σας βάζουν εμπόδια! Δείτε τις υποθέσεις σας πιο ανάλαφρα, να ξεκολλήσουν, να ρολάρουν και μετά επιστρέφετε για τις λεπτομέρειες. Μη τρελαίνεστε γιατί χάνετε χρόνο πολύτιμο! Σήμερα θα δείτε το πρόσωπο μερικών, που θα θελήσουν να σας πικάρουν με κάθε τρόπο κυρίως στη δουλειά σας! Ενοχλείστε πολύ, αλλά ακούτε ένα καμπανάκι τύπου «τρέξτε να προλάβετε»!

Αιγόκερως
Μπορεί εσείς να έχετε δρομολογήσει τα πάντα όλα, αλλά ως συνήθως υπολογίζετε δίχως τον ξενοδόχο! Δηλαδή αν πρόκειται να ταξιδέψετε, να βγάλετε δυο εισιτήρια και όχι ο καθένας τα δικά του, γιατί μετά ο χαμός! Σήμερα σκέφτεστε τη πάρτη σας και μόνο, φέρεστε πολύ εγωιστικά και προκαλείτε εντάσεις και ερωτικά καβγαδάκια, ακόμα και για τα πιο χαζά πράγματα! Μήπως να τα αφήσετε για αύριο, που θα έχει φύγει η μούρλια σας;

Υδροχόος
Εννοείται πως τα γκρίζα σύννεφα δεν έφυγαν ποτέ από τη καρδιά σας, πάντα μένουν μερικά έτσι σε περίπτωση που θα πρέπει να τη σκεπάσουν όλη, να μη φαίνεται, να μην νιώθει, να μην αγαπά! Είστε διχασμένοι, μπερδεμένοι, ίσως και αγανακτισμένοι, γιατί βλέπετε αλήθειες που πονούν! Τι προτιμάτε τα φούμαρα και τις μεταξωτές κορδέλες, ή τη πραγματικότητα και τις ομορφιές;;; Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, προκαλείτε έτσι μια αναμπουμπούλα!

Ιχθύες
Πετάει η ομάδα κανονικά, ποιος σας πιάνει τώρα πια εσάς;;; Όσοι κυνηγάτε το όνειρο, αγαπάτε τη δουλειά σας, μάχεστε για ένα καλύτερο αύριο, να ξέρετε πως σήμερα ή τις μέρες αυτές, το σύμπαν θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω! Εσείς που γυρεύετε για μια καλύτερη εργασία, ψαχτείτε σήμερα περισσότερο, στείλτε βιογραφικά, ζητήστε για να λάβετε! Επαγγελματικά άνοδος, προαγωγή, περισσότερα χρήματα! Τα όνειρα θέλουν γερή ψυχή!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay