Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 12/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ήταν από εκείνες τις βραδιές που προτίμησα
το σπιτάκι μου, το κρεβατάκι μου, έγινα Ταυρίνα 100% και κοιμήθηκα νωρίς, γιατί τι να λέμε τώρα;;;
Οπότε γιατί όχι ζωδιάκια και τη Κυριακή, έτσι για να τα πούμε και εμείς λίγο παραπάνω..






Η αλήθεια είναι πως περιμένω με αγωνία η Αφροδίτη να έρθει στους Ταύρους, μπας και μας έρθει ο έρωτας κατακούτελα, μπας και η ζωή μας αποκτήσει κάποιο νόημα, γιατί καλή η εργασιοθεραπεία, αλλά σα τον έρωτα δεν έχει..
Γελάω τώρα γιατί η Σκορπίνα θα βγάζει αφρούς μιας που τον απαρνιέται πεισματικά! Τι έχουμε πάθει;;; χαχα..

Ας υποθέσουμε πως το σύμπαν βρίσκεται σε ζεν φάση.. είναι λίγο πονηρό με τον Άρη στους Διδύμους, αλλά μπαίνει μπροστά ο Ήλιος από τα Ταυράκια, τον τυφλώνει και τον ξεγελά!

πολλά φιλάκια..


Κριός
Θα σας πρότεινα να εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες μέρες της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και σήμερα ειδικά να φροντίστε να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας και να περάσετε όμορφες στιγμές! Βέβαια ο Ερμής φταίει που σκέφτεστε συνέχεια το χρήμα και το πώς θα κάνετε οικονομία, αλλά ήμαρτον ότι έγινε-έγινε, δε χρειάζεται να αποκτήσετε εμμονές! Αντί να μοιράζετε σκέψεις τύπου από πού να κόψετε για να συμμαζευτείτε, καλύτερα να φτιάξετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα..

Ταύρος
Έχετε μια έντονη επιθυμία να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σας τρώει το σαράκι ένα πράμα, να όμως που η Αφροδίτη δε σας αφήνει ακόμα να κάνετε το πρώτο βήμα! Υπομονή, φωνάζει και όλα θα συμβούν στην ώρα τους! Το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο, που ακόμα και σήμερα σας θέλει πάνω σε εκείνο το ροζ το συννεφάκι, φουλ στη ρομαντική τη διάθεση, μήπως να κάνατε μια βόλτα στη θάλασσα, έτσι για το ψυχολογικό..;;;

Δίδυμος
Ο Άρης που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας, έχει φορτσάρει να το ξέρετε αυτό, είναι το αντίο που ετοιμάζει, ένα φινάλε εντυπωσιακό, άντε στο καλό να πάει και να μας γράφει! Ακόμα και σήμερα ασχολείστε με τις δουλειές σας, δε νομίζω να κάνετε γενική καθαριότητα, αντιθέτως μπορεί το σπίτι σας να γίνει γραφείο και να κάνετε βουτιά στο υπερπέραν! Όλα αυτά αν χρειάζεται να παραδώσετε ένα project στην ώρα του που θα πρέπει να είναι τέλειο! Κυνηγήστε τα όνειρά σας και με τεμπελιάζετε!

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως καταπιέζεστε συναισθηματικά, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο μπουμ, γιατί έχετε συμβιβαστεί με ανθρώπους και καταστάσεις που δε σας αρέσουν! Όσο καταπίνετε το φαρμάκι μη περιμένετε να δείτε άσπρη μέρα! Αυτή είναι η άποψη του Ουρανού, που σας πιέζει να αλλάξετε στάση, να επαναστατήσετε, να πείτε τη δική σας τη γνώμη, να μοιράσετε τα δικά σας τα θέλω και να φτιάξετε τη ζωή σας έτσι όπως ταιριάζει στο δικό σας το χαρακτήρα! Ω ρε γλέντια..!

Λέων
Ειλικρινά σήμερα μπορεί να σας βρει το οτιδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και να συγκλονιστείτε! Μη ταράζεστε, ευχάριστο θα είναι, κάτι το ξαφνικό, παίζει να σας κάνουν και ερωτική εξομολόγηση και να νιώσετε πολύ ωραία! Σας αγαπούν και σας το δείχνουν και αν είναι και αισθηματικό το θέμα, τότε το φόντο ίσως και να είναι διαφορετικό και να φτιάξετε μια όμορφη ανάμνηση! Η Αφροδίτη σας κάνει πολύ φλογερούς, παίζει τα τελευταία της τα φύλλα και θέλει οπωσδήποτε να σας εντυπωσιάσει!

Παρθένος
Που λέτε σήμερα ο Άρης σας βάζει στο μάτι και αντί να χαλαρώσετε και να οργανωθείτε καλύτερα, ξαφνικά σας πιάνει μια τσίτα, ένα άγχος, μια υπερένταση και αντιδράτε με πολύ παράξενο τρόπο! Κλείστε το κινητό, βάλτε δυνατά μουσική, ανοίξτε τα παράθυρα, αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει σε όμορφες στιγμές και μέρη.. Βρείτε τρόπους να επαναφέρετε τις ισορροπίες και ίσως να είναι και καλύτερα να μην ανταμώσετε κόσμο για σήμερα. Να αποφύγετε τις επαφές τρίτου τύπου.. !

Ζυγός
Δε χρειάζεται να αφήσετε τίποτα στη τύχη του, μπείτε μπροστά, πάρτε αποφάσεις, δραστηριοποιηθείτε αναλόγως γιατί αν περιμένετε από τους άλλους, καταστροφή! Ο Άρης δε σας αφήνει να ησυχάσετε, σας θέλει μάχιμους και πρώτο μέτωπο, οπότε αν και Κυριακή σήμερα, κάντε τη καρδιά σας πέτρα και ασχοληθείτε με οτιδήποτε είναι απαραίτητο! Από τη μια θέλετε συντροφιά, από την άλλη προτιμάτε τις μοναξιές σας! Σίγουρα δεν είστε ο εαυτός σας τις μέρες αυτές..

Σκορπιός
Όσο αντιστέκεστε στον έρωτα, άλλο τόσο σας βασανίζει! Μπορεί να κάνετε πως δε θέλετε, να όμως που θέλετε πολύ και άντε να το δείξετε αυτό! Μη θυμώνετε, είναι αστρολογικό το θέμα ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου φωτίζει τη σκοτεινή καρδιά σας και ξαφνικά αποζητάτε φιλιά, αγκαλιές, χαμόγελα! Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε την αρχή και να αφήσετε τις κόνξες, τους εγωισμούς και τα πείσματα για μια άλλη εποχή! Αφού είστε πολύ ερωτιάρηδες κατά βάθος.. τι σκούζετε;;;

Τοξότης
Μπορεί να έχουν μπλοκάρει τα σχέδιά σας, λόγω ανάδρομου Δία, όμως όλα θα συμβούν την ώρα που πρέπει και θα διαπιστώσετε πως για τα πάντα υπάρχει μια σοβαρή αιτία! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, αφού ότι και να λέμε, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις σας εκνευρίζουν απίστευτα πολύ και πού θα ξεσπάσετε;;; Στο πρόσωπο εκείνο που σας αγαπά και σας ανέχεται! Ο Άρης είναι λίγο τσίτα και για αυτό και εσείς νιώθετε πως βρίσκεστε μέσα σε ένα καζάνι που καίει και τσουρουφλίζει!

Αιγόκερως
Εσάς σας έχει πιάσει η άνοιξη και πλέετε σε πελάγη ευτυχίας! Είναι και αστρολογικό το θέμα, οι πλανήτες σας ευνοούν και σας θέλουν λίγο χαλαρούς γιατί πόσο πια;;; Ο Ερμής σας κάνει πολυλογάδες και πολύ εκφραστικούς! Οπότε να μια καλή ευκαιρία για να μοιράσετε όμορφα συναισθήματα, να πείτε εκείνο το σ’αγαπώ στο πρόσωπο που πρέπει, να αφεθείτε λιγάκι, στη μαγεία του έρωτα.. Κυριακή σήμερα, μη προβληματιστείτε για τίποτα, κλείστε ολότελα τους διακόπτες και απολαύστε τις στιγμές..

Υδροχόος
Είναι από εκείνες τις μέρες που σας αρέσουν πολύ! Το μυαλό σας ταξιδεύει, η φαντασία σας καλπάζει, ξαφνικά επιθυμείτε τόσα πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, χαμογελάτε μόνοι σας.. Αλλούα εν ολίγοις! Και πριν πέσετε σε μαρασμό, γιατί εικόνες από το παρελθόν πάνε και έρχονται, ο Άρης σας ξεσηκώνει για βόλτες, συναντήσεις, νυχτοπερπατήματα τρελά και αλλοπαρμένα! Εννοείται πως ακολουθείτε τη παρέα, αλλάζετε παραστάσεις, μπλέκετε σε μυστήριες ερωτικές περιπέτειες..

Ιχθύες
Έχετε τον ασυμμάζευτο εσείς, το σπίτι σας πνίγει, έξω να βολτάρετε και τι στο κόσμο όλο;;; Εντάξει Κυριακή σήμερα, ντυθείτε ωραία και εξαφανιστείτε! Ποιος σας κρατά;;; Προτιμήστε μια βόλτα στην εξοχή, να περπατήσετε, να πάρετε καθαρό οξυγόνο, μαζέψτε και κανένα λουλουδάκι, έτσι για το ψυχολογικό! Μη βρεθείτε όμως να μαδάτε τη μαργαρίτα τύπου.. «Με αγαπάει, Δε με αγαπάει» γιατί γνωρίζετε ήδη την απάντηση! Όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο και με τα φιλαράκια, ακόμα πιο super!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay