Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 08/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Οι Τετάρτες τελικά μας αρέσουν περισσότερο, ίσως γιατί
η εβδομάδα φτάνει στη μέση της και όσο να’ναι προετοιμαζόμαστε για ΣΚ!
Είναι περίοδος που τα όμορφα Ταυράκια έχουν γενέθλια, έχει γιομίσει ο τόπος από ευχές και λαμπερές παρουσίες και είναι η εποχή που πραγματικά νιώθω πως είμαι στο σπίτι μου.. Ρομαντικά τα βλέπω.. έχω και τέτοια χαρίσματα τελικά!



Που λέτε ο Ουρανός έχει τα κέφια του και κάνει τσαχπινιές στον Ερμή! Και οι δυο τους βρίσκονται στον Ταύρο, οπότε νιώθω πως η Γη κάτω από τα πόδια μου τρέμει, το δεδομένο και τα σιγουράκια δε παίζουν σε καμία περίπτωση και οι εκπλήξεις θα πέσουν βροχή, κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, για αρκετές ψυχές εκεί έξω!
Ο τολμών νικά, οπότε προτείνω να πιάσουμε τα θετικά στοιχεία της περίπτωσης! Ας ξεστομίσουμε ιδέες και προτάσεις ολίγον extreme είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό, να εντυπωσιάσουμε με την ευστροφία και τη σπιρτάδα μας και ότι προκύψει! Κάποιοι θα συγκλονιστούν χαρωπά και κάποιοι θα ζηλέψουν..

Πάθος.. μια λέξη.. αμέτρητα συναισθήματα!

Φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να εστιάσετε με πάθος στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Εκεί που οι άλλοι παρατούν τα όπλα, βρείτε την ευκαιρία να μπείτε εσείς μπροστά, να δώσετε λύσεις φοβερές και τρομερές, να σας θαυμάσουν, να σας χαρούν, να σας ζηλέψουν! Και κάπως έτσι έρχεται μια προαγωγή και εκείνη η αύξηση που λέγαμε! Ένα μαντάτα σας ξεσηκώνει χαρωπά!

Ταύρος
Ο Ουρανός βάζει το χεράκι του για τα καλά και φέρνει έναν μοιραίο και πολύ απρόβλεπτο έρωτα στη ζωή σας! Μια νέα γνωριμία; Ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε; Πάντως τις μέρες αυτές, θα λάβετε εκείνο το μήνυμα και θα νιώσετε όχι πεταλουδίτσες στο στομάχι, αλλά τα πάντα όλα! Δυνατό το καρδιοχτύπι! Μια νέα επαγγελματική πρόταση εξίσου σας προκαλεί μεγάλη χαρά!

Δίδυμος
Μέσα στο κουτσομπολιό σας βρίσκω, τα νέα τρέχουν και εσείς μια που λαμβάνετε τη πληροφορία και μια που τη μεταφέρετε σε κάθε ενδιαφερόμενο πρόσωπο! Ο σκοπός της ζωή σας άλλωστε! Το νου σας όμως, γιατί παίζει να ασχοληθείτε με ένα πρόσωπο που δε το γνωρίζετε καν, να εμφανισθεί μπροστά σας, να εκτεθείτε και συγχρόνως να ερωτευτείτε! Η έκπληξη..!

Καρκίνος
Είναι περίοδος που μπλέκετε με διάφορες δραστηριότητες, ο χρόνος σας είναι περιορισμένος όμως σας αρέσει που η μέρα σας είναι γεμάτη και έχει και ενδιαφέρον επίσης! Και μέσα σε όλον τον χαμό, οι γνωριμίες που προκύπτουν είναι πολλές και όλο και κάποιο πρόσωπο θα γνωρίσετε, που θα δώσει περισσότερο νόημα σε ότι κάνετε! Σας βλέπω να παθιάζεστε φουλ!

Λέων
Σήμερα σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας και η φαντασία σας καλπάζει! Σας βγαίνει μια απίστευτη δημιουργικότητα και το δύσκολο σας αρέσει, γιατί έτσι θα προβάλετε και εσείς τις ικανότητές σας, δίνοντας λύσεις δηλαδή πολύ μοναδικές σε θέματα βαλτωμένα καιρό τώρα! Ξεφεύγετε η αλήθεια είναι και κάποιοι σας θεωρούν υπερβολικούς.. όμως ο επιμένω νικά! Go for it!

Παρθένος
Είναι μια μέρα που θα ασχοληθείτε εξολοκλήρου με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, σε σημείο να αλλάξετε τη μορφή κάποιου project, μπορεί ακόμα να χτίσετε κάτι από την αρχή, προκειμένου να εντυπωσιάσετε τον κόσμο σας, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό! Ευκαιρίες παίζουν πολλές, σας τις δίνουν και εσείς τις αρπάζετε, γιατί μόνο έτσι θα πάτε μπροστά! Μη φοβάστε τίποτα!

Ζυγός
Μέρα που θα αποφασίσετε να πληρώσετε τα χρέη σας, να τακτοποιήσετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και γενικότερα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους! Και κάπως έτσι, ανακαλύπτετε κρυμμένες αλήθειες, ανεβάζετε πίεση στο λεπτό και κάποιες ψυχές τις περνάτε από κόσκινο, γιατί σας άφησαν στο σκοτάδι να βγάλετε το φίδι από τη τρύπα μόνοι σας! Ψυχραιμία!

Σκορπιός
Όλοι είναι μέσα στη τρελή τη χαρά, εσείς κάνετε βουτιά στο σκοτάδι! Το βρίσκω απίστευτο, αλλά πάντα αληθινό! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, λόγια που στάζουν φαρμάκι και άντε πάει ένα ακόμα βάζο, σκόνη και θρύψαλα! Από τη μια αποζητάτε μια καλή σχέση, από την άλλη σας χαλάει το πόσο έχουν αλλάξει οι άνθρωποι, οπότε μια απογοήτευση θα τη νιώσετε!

Τοξότης
Ναι μεν αποζητάτε νέες ευκαιρίες επαγγελματικές με σκοπό βέβαια να βγάλετε περισσότερα λεφτά, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κάνετε την ανατροπή! Να ασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, να πιστέψετε σε κάτι εντελώς πρωτότυπο για τα δικά σας τα δεδομένα! Πέφτουν μπόλικες ιδέες στο τραπέζι σας, που από τη μια σας αρέσουν, από την άλλη σας τρομάζουν!

Αιγόκερως
Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σήμερα – αύριο, να περιμένετε να βρεθείτε αλλού για αλλού! Οι εκπλήξεις πολλές, αφού σας αλλάζουν τα πλάνα, πολύ ξαφνικά και σας ξεσηκώνουν για μια περιπέτεια! Από τη μια το σύμπαν φωνάζει να παραμείνετε πιστοί στα σχέδιά σας, είναι πιο safe και από την άλλη ο Ουρανός σας προκαλεί να γνωρίσετε το άγνωστο! Να σας δω..

Υδροχόος
Κάτι μαθαίνετε εσείς και αναστατώνεστε πολύ! Μπορεί να είστε παιδιά του Ουρανού, αλλά τις εκπλήξεις μόνο εσείς θέλετε να τις μοιράζετε και κανείς άλλος! Καιρός λοιπόν να νιώσετε το πώς είναι να σας πιάνουν στον ύπνο και ζαλισμένους! Οικογενειακά θέματα σας εκνευρίζουν απίστευτα πολύ! Καιρό τώρα τους αφήνετε να ανακατεύονται στα πόδια σας. Μήπως να βάλετε ένα τέλος σε αυτό;;;

Ιχθύες
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, όλο το σύμπαν είναι με το μέρος σας, σας επιτρέπουμε να ανοίξετε το στοματάκι σας γιατί εντυπωσιάζετε το κοινό σας και πετυχαίνετε αυτά που θέλετε με πολύ εύκολο τρόπο! Ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας τους ανθρώπους, ακόμα και από άγνωστους και όσο πιο ειλικρινής είστε, άλλο τόσο θα λάβετε τις απαντήσεις που αποζητάτε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay