Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 16/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φτάσαμε στη Πέμπτη αισίως, όμως βρίσκω την εβδομάδα αυτή πολύ ζόρικη,
θέλω να γίνω ένα με το κρεβάτι και να ξυπνήσω όταν μπουχτίσω από ξεκούραση.. Μια καλύβα στο βουνό, μακριά από όλους και απόλυτη ησυχία.. Αχ και βαχ και Αλί και τρις.. Αλί!






Τα αστρολογικά νέα είναι η Αφροδίτη στους Ταύρους και ο Άρης στους Καρκίνους! Ο ένας μοιράζει έρωτα, καρδούλες, αγάπες και λουλούδια και ο άλλος χώνει το κάρβουνο ανάμεσα! Μα είναι δυνατόν;;; Οι ευαισθησίες μας στα κόκκινα, θέλουμε αλλά δε τολμούμε, επιθυμούμε, ονειρευόμαστε, αλλά δε κάνουμε κάτι για αυτό;;; Μυστήριος συνδυασμός, παίζει πολύ η ατάκα.. και κλάμα η κυρία!

Πώς τη βλέπω τη δουλειά;;;

Είναι πολύ όμορφο να είμαστε ο εαυτός σας, ειλικρινείς και ξεκάθαροι κυρίως σε θέματα σχέσεων! Προτιμώ να κάνω μια ερωτική εξομολόγηση, παρά να θάψω τα συναισθήματά μου με τη σκέψη και το φόβο μήπως με απορρίψουν! Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και τα ναι και τα όχι, όμως σημασία έχει κατά πόσο αληθινά είναι όλα αυτά.. Ζήτα για να λάβεις! Κανείς δε θα μας προσφέρει τα όνειρά μας στο πιάτο! Αγαπάς; Πες το! Δεν αγαπάς; Πες το και αυτό! Είναι αμαρτία να βασανίζουμε διάφορες ψυχές έτσι από εγωισμό.. Μη τα θέλουμε όλα δικά μας.. Όμως είναι ακόμα μεγαλύτερη αμαρτία, δυο άνθρωποι να αγαπιούνται και να μην είναι μαζί..

Γιατί να σου λέω κάθε βράδυ καληνύχτα.. μέσα από τις σκέψεις και τα όνειρά μου;;; Γιατί να μη σε έχω δίπλα μου.. και να σου λέω το πόσο πολύ σε αγαπώ καρδιά μου.. 

φιλάκια..

Κριός
Διχασμένοι ανάμεσα από καριέρα και σπίτι! Δείχνουν πως όλα βαίνουν καλώς, μπορεί να είναι και έτσι, όμως δε καταφέρνετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και όλο και από κάπου μια γκρίνια θα την έχετε! Πολύ καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, τα γεγονότα σας κάνουν λίγο φαντασμένους. Οτιδήποτε και αν σας πουν, κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί μπόλικα ψεματάκια βολτάρουν δίπλα σας! Πλησιάζει μια αύξηση.. το θέμα είναι το ποιος θα σας τη δώσει!

Ταύρος
Πέφτουν οι τόνοι, χαλαρώνουν οι ρυθμοί, μπαίνει το νερό στο αυλάκι και ηρεμείτε! Βέβαια τη φάγαμε την εβδομάδα για να συμβεί αυτό, κάλιο αργά παρά ποτέ! Και κάπως έτσι ανεβαίνετε στο ροζ το συννεφάκι σας και ονειρεύεστε καλοκαιρινές διακοπές, καταγάλανα νερά και ένα κοκτέιλ στο χέρι! Επειδή όμως επιμένει το εργασία και χαρά, η μέρα είναι άκρως δημιουργική και με έναν μαγικό τρόπο ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας.. Ένα ραντεβουδάκι ερωτικό είναι ότι πρέπει για απόψε..!

Δίδυμος
Τα νέα είναι πως ο Άρης έφυγε από το ζώδιό σας, η υπερένταση και τα νευράκια πήγαν αλλού! Από σήμερα λοιπόν μπορείτε να μαζέψετε τα κομμάτια σας, να ηρεμήσετε, να ξεθολώσει το μυαλό και να τρέξετε στα αγαπημένα σας τα πρόσωπα, ακόμα και στο σύντροφό σας, με μια λευκή σημαία και σοκολατάκια καρδούλες! Βελτιώστε τις σχέσεις σας, ας γίνετε λίγο γλυκομίλητοι, κάντε το πρώτο βήμα εσείς και μετά θα ακολουθήσουν τα αμοιβαία! Εκφράστε άφοβα τα όνειρά σας!

Καρκίνος
Πείτε καλημέρα στον Άρη, μόλις έφτασε στο ζώδιό σας, ένα γεγονός ζόρικο, αλλά απαραίτητο πολύ για τη δυναμική σας και την υλοποίηση των ονείρων σας! Τρέχετε και δε φτάνετε τις μέρες αυτές, πολλές οι δραστηριότητες που έχετε, είστε μέσα σε όλα και απαραίτητοι επίσης πολύ! Κάντε μια παύση από τη τρέλα της καθημερινότητας και φτιάξτε ατμόσφαιρα για να γλυκάνετε τον σύντροφό σας! Αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι προτιμήστε το φλερτ υπό το φως του φεγγαριού!

Λέων
Παίζει να σας ζηλεύουν τις μέρες αυτές και να θέλουν να σας κάνουν κάτι έτσι για να σας ενοχλήσουν, να σας χαλάσουν τη καλή τη διάθεση! Μπορεί να μάθετε και τίποτα κουτσομπολιά που κάνουν για πάρτη σας και να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Κατάλαβα, σας βλέπω στο κήπο να κλαδεύετε μέχρι να νυχτώσει..!!! Εσείς κάνετε προσπάθειες για να ανεβείτε επαγγελματικά, για να δημιουργήσετε κάτι καλύτερο στη ζωή σας, όμως τα νέα τρέχουν και δε χαίρονται όλοι! Κάτι βρίσκεται στα σκαριά!

Παρθένος
Προτείνω να διαλέξετε και να πάρετε, αλλά ο χαρακτήρας ο δικός σας, τα θέλει όλα, εδώ και τώρα, οπότε ασχοληθείτε τις πρωινές τις ώρες με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα όμως νωρίς το απόγευμα κλείστε τους διακόπτες για να αφοσιωθείτε στον έρωτα, τώρα που παίζει! Οι πόρτες σας ανοίγονται διάπλατα, έχετε πρόσωπο εσείς, οπότε ντυθείτε ωραία για να εντυπωσιάσετε με τη παρουσία σας και να έχετε την επιτυχία στο τσεπάκι! Κάπου παρά δίπλα όμως αγαπάτε πολύ! Δείξτε το!

Ζυγός
Σήμερα πιάνετε την ατζέντα σας και τη κάνετε φύλλο και φτερό! Ο σκοπός είναι να επικοινωνήσετε με τους πάντες και να ζητήσετε εκείνες τις χάρες που σας χρωστούν από μια άλλη εποχή! Σα να είδατε σε όνειρο τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσετε, έχετε απάντηση για το κάθε τι, οπότε γιατί όχι να μη κάνετε ένα ντου από παντού! Επαγγελματικό είναι το ζήτημα, αφού πάλι οι ανησυχίες σας είναι αμέτρητες, έχετε όνειρα και στόχους να πετύχετε! Πώς θα γεμίσει και η τσέπη;;;

Σκορπιός
Χρυσά μου τρομάζω, αλλά σήμερα τα παίρνετε στο κρανίο, τους βάζετε όλους κάτω και τους κατσαδιάζετε κανονικά! Στάζει και η γλώσσα σας εκείνο το φαρμάκι, κάποιοι μπορεί να βάλουν και τα κλάματα, αλλά αν έχετε δίκιο, τότε μικρό το κακό! Βασικά ότι επιθυμείτε μπορείτε να το ζητήσετε, ότι πρέπει να γίνει άμεσα, να το απαιτήσετε και είναι μια μέρα που δε πρόκειται να αφήσετε τίποτα στη τύχη του! Δίνετε κατευθύνσεις, προστάζετε τους γύρω σας, γιατί μόνο έτσι γίνεται σωστή δουλειά!

Τοξότης
Το μυαλό σας είναι συνεχώς στο χρήμα και στις δουλειές σας! Και εκεί που νιώθετε πως τίποτα δε προχωράει, πως κινήστε σε λάθος δρόμο, ξαφνικά μπορεί να συμβεί ένα μικρό θαύμα και να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, αφού είστε αλλού για αλλού και κάποιος στο σπίτι πρέπει να μαγειρέψει! Καλά υπάρχουν χιλιάδες απαντήσεις σε αυτό.. όμως ή ξηγηθείτε από νωρίς το πρωί πως έχετε πιεσμένο πρόγραμμα, ή κρατήστε τις ισορροπίες! Και δουλειά και έρωτας!

Αιγόκερως
Όσο πιο επικοινωνιακοί και ξεκάθαροι είστε, άλλο τόσο οι δουλειές σας θα γίνουν άμεσα και δίχως λάθη! Καλή ημέρα για να συνεργαστείτε με τον κόσμο, να προτείνετε ιδέες, να ακούσετε επίσης και να βρείτε λύσεις για ζητήματα που σας καίνε! Ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας, οι κινήσεις που κάνατε αποδίδουν, οπότε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς μπορείτε να οργανωθείτε καλύτερα! Κάντε λίγο χώρο για τους φίλους σας, να πάτε μια βόλτα, γιατί υπάρχουν και άλλες στιγμές, πιο όμορφες!

Υδροχόος
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, χαμογελάστε, βάλτε αγάπη στη καρδιά και βγείτε έξω να σας δει ο κόσμος να σας χαρεί! Συναντάτε πολύ κόσμο, ανταλλάσσετε ιδέες και η αισιοδοξία στο φουλ! Μια νέα επαγγελματική πρόταση σας απογειώνει, φαντάζεστε δράκους ξαφνικά, εντάξει αν είναι να φτιάξει το ψυχολογικό κάντε το ταξίδι όμως μετά βάλτε τα κάτω με χαρτί και μολύβι να δείτε κατά πόσο είναι εφικτό, ένα από τα όνειρά σας να πραγματοποιηθεί. Μη πιστεύετε ότι σας λένε!

Ιχθύες
Χρυσά μου παίζει σήμερα να χαλάσει το κινητό σας, να μην έχετε internet, να σας συμβούν διάφορα παράξενα και ξαφνικά να μη μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τους ανθρώπους που χρειάζεται! Τι να πω.. κοιτάξτε τα άστρα και τον ουρανό και μαντέψτε την ώρα, το πού βρίσκεστε και αν δείτε κανένα πτηνό περίεργο, χωθείτε σε μια σπηλιά μέχρι νεωτέρας! Ω ναι ακόμα μια περιπέτεια είναι όλη δική σας για να τη ζήσετε! Ένα ερωτικό ραντεβουδάκι μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό της ημέρας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από ThuyHaBich από το Pixabay