Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 22/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχουμε ραντεβού τις Τετάρτες, θα φροντίσω να είμαι συνεπής, γιατί πώς θα
πιείτε το καφεδάκι σας εσείς οι φιλενάδες και τι θα κουτσομπολέψετε αν δε σας γράψω τα τρελά μου!





Αλλάζει το σκηνικό, ίσως να γίνεται ακόμα πιο χαρωπό, αφού ο Ερμής βρίσκεται πλέον στους Διδύμους, όπως και ο Ήλιος! Οπότε από εδώ και πέρα γινόμαστε περισσότερο επικοινωνιακοί, λύνεται η γλώσσα που λέμε, τα μαντάτα τρέχουν και τα χαμόγελα όλο και πιο πολλά!

Τυχερή η μέρα αστρολογικά, αφού ο Άρης έχει τα κεφάκια του, τα έχει και ο Ουρανός, οπότε οι εκπλήξεις παίζει να είναι πολλές, συγκλονιστικές και απρόβλεπτες!

Εύχομαι σε όλους, να πραγματοποιήστε μικρά ή και μεγάλα όνειρα και να αφεθείτε στη μαγεία της χαράς και της ευτυχίας..

Υπάρχει ελπίδα!

φιλάκια..


Κριός
Είστε μέσα στα φρουφρου και τα αρώματα, αφού οι προσκλήσεις για βόλτες πολλές, οι δημόσιες σχέσεις είναι απαραίτητες τις μέρες αυτές για τη δουλειά σας, σας έχει πιάσει και η άνοιξη για τα καλά, ποιος σας πιάνει;;; Γίνονται αμέτρητες συζητήσεις και συμμετέχετε στις περισσότερες από αυτές, αν σήμερα ακούσετε κάτι που δε σας αρέσει, δε χρειάζεται να κάνετε μουτράκια. Κάθε άποψη κρύβει και μια μαγική πληροφορία!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως γίνατε και πολύ σπάταλοι τις μέρες που πέρασαν και αναρωτιέστε πλέον πού πήγαν τα λεφτά και γιατί το ένα και γιατί το άλλο! Η καλοπέραση συνήθως είναι πολυέξοδη αλλά χρειάζεται πού και πού για αυτό δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνετε για κάτι! Μια μέρα που μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Ο Μάης κρύβει ακόμα συναρπαστικές εκπλήξεις.. μη φοβάστε «το ρίσκο»..!

Δίδυμος
Αν νιώθετε κάπως ανάλαφροι, χαρωποί και επικοινωνιακοί, είναι επειδή ο Ερμής βρίσκεται τώρα πια στο ζώδιό σας, στο σπίτι του δηλαδή! Βρίσκετε την όρεξη να επικοινωνήσετε με τους πάντες, είτε για θέματα φιλικά, είτε επαγγελματικά, λέτε μερικές φορές περισσότερα από όσα πρέπει, αλλά σας μάθαμε τώρα πια! Σήμερα αποζητάτε ένα τρελό shopping therapy, όχι επειδή κάτι σας λείπει, αλλά για να δείξτε πως και εσείς μπορείτε!

Καρκίνος
Μέσα στο κουτσομπολιό σας βρίσκω, είτε σας αρέσει αυτό, είτε όχι, είναι τέτοιο το αστρολογικό το κλίμα, που θα χρειαστεί να κάνετε συζητήσεις αρκετές πίσω από τις πόρτες που ίσως να μη πρέπει να μαθευτούν ποτέ! Τσίτα τα γκάζια σήμερα, μια υπερένταση θα τη νιώθετε και είστε έτοιμοι να τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες και να παρευρεθείτε όπου σας προσκαλέσουν! Κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας! Μη τα λέτε όλα!

Λέων
Τόση χαρά έχετε καιρό να νιώσετε, κάτι σας τσίμπησε εσάς, ή είδατε καλό όνειρο! Τις μέρες αυτές φροντίστε να λέτε τις απόψεις σας έξω φωναχτά και σε όποιον αρέσουν! Παίζει να βρείτε ανταπόκριση από το μέτωπο, να σας θαυμάσουν ξαφνικά και να αισθανθείτε και πολύ Λιοντάρια! Να γυμνάζεστε και να τρώτε υγιεινά γιατί αυτό σας προκαλεί ευεξία και μπόλικη θετική ενέργεια. Ζητήστε για να λάβετε και μη φοβάστε τις αλλαγές!

Παρθένος
Εννοείται πως κυνηγάτε τα όνειρά σας τις μέρες αυτές, με όλο σας το είναι! Ας υποθέσουμε πως το σύμπαν σας άναψε το πράσινο το φως, οπότε πιάστε τα ηνία, οργανωθείτε, δώστε τις κατευθύνσεις που χρειάζονται και βουρ στο ψαχνό! Επαγγελματικό είναι κυρίως το θέμα, αφού πάντα έχετε στόχους, δύσκολους μάλιστα, αλλά έτσι σας αρέσει πιο πολύ! Και ξαφνικά μαθαίνετε πολλά και διάφορα σήμερα, μένετε με το στόμα ανοιχτό, αλλά όλα ok!

Ζυγός
Μια από τις πιο τυχερές μέρες του Μάη, σας δίνουν ακόμα και λεφτά και ξετρελαίνεστε από χαρά! Ο Ερμής από τους Διδύμους, είναι ότι καλύτερο, για να ξεμπλοκάρετε από τα διάφορα δυσάρεστα και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας! Σηκώστε το τηλέφωνο σήμερα, βρείτε μερικές ψυχές, ζητήστε εκείνες τις χάρες, μπορείτε να καταφέρετε πολλά, δίχως κόπο! Με μια κουβέντα μόνο! Η μέρα κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις που σας αναστατώνουν μαγικά!

Σκορπιός
Αν και το μυαλό σας είναι στο χρήμα και στα οικογενειακά σας τα προβλήματα, κάτι έχει συμβεί που σκέφτεστε και λίγο παραπέρα, τύπου τη προσωπική σας τη ζωή και τον έρωτα που αρκετοί τον απαρνιέστε πεισματικά! Ένα πρόσωπο σας έχει γαργαλίσει το μυαλό, σας έχει αναστατώσει πολύ και σκέφτεστε σοβαρά, στο να αφεθείτε στο σύμπαν ελεύθεροι και όπου σας πάει! Σήμερα κάνετε την ανατροπή και κινήσεις που συγκλονίζουν!

Τοξότης
Γλυκά μου ξωτικά, μόλις σας ξημέρωσε μια μαγική ημέρα! Κάποια ψυχή άκουσε τις ευχές σας και σας βλέπει πόσο πολύ το προσπαθείτε, οπότε ετοιμαστείτε να λάβετε χρήματα τις μέρες αυτές, που θα σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Ω ναι και παντρεύεστε άμα θέλετε, αλλά και φτιάχνετε εκείνη την επιχείρηση που θα είναι σχεδόν όλη δικιά σας! Και κάπως έτσι ερωτεύεστε ξανά τον σύντροφό σας και κάνετε αγαπούλες!

Αιγόκερως
Αν και οι προτεραιότητές σας είναι επαγγελματικές, ξαφνικά έχετε και ανησυχίες ερωτικές! Αρκετοί σκέφτεστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να ασχοληθείτε με κάτι πολύ διαφορετικό! Σας παρακινούν κιόλας, ξεσηκώνεστε για μια ανατροπή που θα συγκλονίσει αρκετές ψυχές! Οι μοναχικοί της παρέας, να ξέρετε πως ο έρωτας βρίσκεται έξω από το σπίτι σας, ρίχνει τα βέλη του αβέρτα και παίζει τις μέρες αυτές να ζήσετε κάτι το ανεπανάληπτο!

Υδροχόος
Μέσα στις ευαισθησίες είστε εσείς, το νιώθω η καρδιά σας είναι γεμάτη από αγάπη που ξαφνικά σας κάνει να θέλετε να θέλετε να εκδηλωθείτε με πολύ πάθος και καθόλου φόβο! Σκέφτεστε έντονα την ερωτική σας τη ζωή, τις επιλογές σας, τα λάθη σας και γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα προκειμένου να ευτυχίσετε! Σπάνιο αυτό και ανεκτίμητο, είστε και απρόβλεπτοι χαρακτήρες, σήμερα κάνετε την έκπληξη!

Ιχθύες
Τις μέρες αυτές θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους! Καλό είναι να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να δείξετε ενδιαφέρον στους προβληματισμούς που έχουν οι άλλοι, να βοηθήσετε όπου μπορείτε! Βέβαια, ο έρωτας επιμένει, που σημαίνει πως αν αλλάξετε τακτική, θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα! Κανείς δε θα τρέξει πίσω από εσάς, τούτη τη φορά εσείς θα πρέπει να κάνετε το πρώτο και το δεύτερο βήμα! Αξίζει το κόπο..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Sarah Richter από το Pixabay