Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 19/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξέρω.. ότι και να πείτε έχετε ένα δίκιο, αλλά όταν εξαφανίζομαι, πάντα υπάρχει αιτία!
Αναστενάζω από το πρωί, αχ και βαχ, η Αφροδίτη με έπιασε από τα κέρατα και με πήγε εκεί που αληθινά αγαπάω! Το Φεγγάρι, η Πανσέληνος στο Σκορπιό, φώτιζε το δρόμο..! Ο παράδεισός μου.. πιο όμορφο μέρος από αυτό δεν υπάρχει.. πουθενά στο κόσμο όλον!




Η Αγάπη είναι το πιο μαγικό συναίσθημα. Η Αγάπη έχει τη δύναμη να διώξει τον θυμό, τα πείσματα και τον εγωισμό, να διαγράψει κάθε μελανή κουκίδα από τον χάρτη. Η Αγάπη ανοίγει δρόμους, χωρίζει βουνά στα δυο, φτιάχνει τις πιο όμορφες αγκαλιές! Πάλι ονειρεύτηκα.. Είδα ένα πολύ όμορφο όνειρο. Ένιωσα .. Αγάπη!

Είναι απίστευτα μαγική η ατμόσφαιρα. Η Αφροδίτη έχει κέφια. Το Φεγγάρι είναι πολύ μαγικό.. Συνδυασμός αχτύπητος.. Δε χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο..

the feeling is great..!

φιλάκια..


Κριός
Μπορεί να είναι Κυριακή, όμως το μυαλό σας είναι στο χρήμα, που μια έρχεται και μια φεύγει και δε μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό! Σας βλέπω να ψαχουλεύετε σε τίποτα συρτάρια, τσέπες, σεντούκια γιατί όλο και κάπου κάτι θα βρείτε! Μαζί με τα σύννεφα έρχονται και τα ερωτικά καβγαδάκια, που όπως φαίνεται δε θα τα αποφύγετε εύκολα, μη πω πως εσείς θα τα προκαλέσετε κιόλας, με τη συμπεριφορά σας και το φαρμάκι που θα στάξετε! Από την άλλη μια νέα γνωριμία τις μέρες αυτές, παίζει να συμβεί και να καταγοητευτείτε..! Σε κάθε περίπτωση μη φτάνετε στα άκρα!

Ταύρος
Από τη μια η Πανσέληνος στο Σκορπιό, από την άλλη η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, φαντάζομαι πως οι μέρες αυτές έχουν φόντο πολύ ερωτικό και παθιάρικο επίσης! Θέματα σχέσεων σας απασχολούν, κάποιοι φεύγουν και κάποιοι μένουν! Σίγουρα ο Ουρανός ένα σπρωξιματάκι θα σας το κάνει, μην αντιστέκεστε, ακολουθήστε τα σημάδια και όπου σας βγάλουν! Το σύμπαν μιλά για έναν έρωτα μεγάλο, που χρονικά έφτασε η στιγμή του να συμβεί! Ας πιστέψουμε σε ένα απλό φλερτ, σε ένα χαμόγελο, μια γλυκιά κουβέντα. Μια πολύ τυχερή Κυριακή, ένα μικρό θαύμα σας γυροφέρνει..!

Δίδυμος
Μπορεί να είστε φευγάτοι και ασυμμάζευτοι, όμως διάφορα συμβάντα σας προκαλούν μυστήρια συναισθήματα που σε πρώτη φάση σας κάνουν να απορείτε με τον ίδιο σας τον εαυτό! Αγαπάτε και δε το ξέρετε;;; Μήπως έφτασε η στιγμή να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό;;; Μαγικό το Φεγγάρι, φταίνε και τα μαντάτα, μια αναστάτωση τη νιώθετε! Μια πολύ καλή ημέρα για να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω για δημόσιες σχέσεις! Για να είστε μέσα στο παιχνίδι, είτε αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε τα προσωπικά, καλό είναι να κυκλοφορείτε ανάμεσα από τα πλήθη.. στα μέρη τα γνωστά!

Καρκίνος
Ή που θα είστε μέσα στη τσίτα σήμερα, ή που θα τη βγάλετε στο κρεβάτι παρέα με τον σύντροφό σας! Από τη μια ο Άρης σας προκαλεί μια απίστευτη υπερένταση, δεν αφήνετε τον χρόνο σας να περάσει άσκοπα σε καμία περίπτωση! Από την άλλη όμως το Φεγγάρι σας μεταμορφώνει σε φλογερούς εραστές και αν ακολουθήσετε το συναίσθημα αυτό, σίγουρα θα περάσετε καλά! Η έκπληξη των ημερών είναι μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και ξαφνικά σας αρέσει. Μην αντιστέκεστε στο μαγικό κάλεσμα ενός «Σκορπιού».. στο τέλος θα υποκύψετε όπως και να έχει..!

Λέων
Βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα εσείς, κάτι συνέβη, κάτι νιώθετε, έχετε και διαίσθηση, τι να πω, ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί και άμεσα κιόλας! Αν καταφέρετε σήμερα να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας, την υπερένταση βασικά, τότε θα καταφέρετε να μείνετε στο κρεβάτι και να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας! Γίνεστε κτητικοί νομίζω, φταίει σίγουρα το Φεγγάρι, δε πειράζει βγάλτε το Λιονταρίσιο το ταπεραμέντο σας και προκαλέστε έτσι μια μικρή αναστάτωση, για να μη σας βαρεθούν ποτέ! Φλερτάρετε πολύ τις μέρες αυτές, γίνεστε κακά παιδιά.. ξανά από την αρχή! Φρόνιμα!

Παρθένος
Μια χαρά και δυο τρομάρες είστε, τουλάχιστον έτσι δείχνετε, βέβαια τα μαντάτα που έφτασαν τις μέρες αυτές στα αυτιά σας, όσο να’ναι σας έχουν αναστατώσει και νιώθετε πολύ μπερδεμένοι! Αν δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ακόμα, τότε να το προσμένετε το κουλό! Ευτυχώς που έχετε καλή διάθεση από μόνοι σας, είναι μια μούρλια που σας πιάνει πού και πού, ίσως να φταίει και το Φεγγάρι για αυτό! Ιδανική ημέρα για να τα βρείτε με κάποιες ψυχές, να ρίξετε νερό στο κρασί σας, να κάνετε και λίγο τα στραβά τα μάτια, γιατί έτσι είναι οι σχέσεις.. Μια κρύο και μια ζέστη..

Ζυγός
Πάλι για το χρήμα τσακώνεστε, αφού έχει φτάσει σχεδόν στα τέλη του ο μήνας και το πορτοφόλι είναι ξανά άδειο! Είστε σπάταλοι και καλοπερασάκηδες και αν υπάρχει σύντροφος γιατί όχι και εκείνος;;; Οπότε καλό είναι να φωνάξετε στον εαυτό σας πρώτα και μετά σε όλους τους άλλους! Είστε και οι καλύτεροι θεατρίνοι, όλο και κάποιος θα σας λυπηθεί, θα πιστέψει στον πόνο σας, άντε να σας βοηθήσουν λιγουλάκι με το ένα και το άλλο! Λίγο ζόρικη η Κυριακή σας, όμως αν αποφύγετε τα πείσματα και τους εγωισμούς, ίσως και να είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα! Ψυχραιμία!

Σκορπιός
Μια πολύ καλή ημέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας και να γίνετε ένα με το κρεβατάκι σας! Πολλά έχουν συμβεί τις μέρες αυτές, ο συναισθηματικός σας ο κόσμος πιο έντονος από ποτέ, έγινε και η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, φλέγεστε ένα πράμα και λίγα λέω! Όσο και αν αποφεύγετε να νιώσετε ερωτευμένοι, όσο και αν αποφεύγετε την αγάπη, το σύμπαν επιμένει, τουλάχιστον αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να το αξίζει τόσο! Δώστε την ευκαιρία περισσότερο στον εαυτό σας, γκρεμίστε τα τείχη.. ξανά χτίζονται άμα λάχει! Η καρδιά σας χτυπά διαφορετικά τούτη τη φορά..

Τοξότης
Σας πείραξε ολίγον το Φεγγάρι είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε ή να κάνετε μεγάλες ζαβολιές! Ανήσυχοι πολύ, έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση, το μικρό το παιδί που κρύβεται μέσα σας, κάνει μια τσα και ξεπροβάλει και καταλαβαίνετε τώρα;;; Φροντίστε σήμερα, να μείνετε στο σπιτάκι σας, να φάτε καλά και να ξεκουραστείτε, γιατί αυτό έχετε περισσότερο ανάγκη! Δεν είστε υπέρ ήρωες και δε γίνεται συνέχεια να πηγαίνετε εκεί που σας προσκαλούν! Βέβαια, πάντα υπάρχουν και τα τυχερά, εκείνο το απρόσμενο φλερτ και τα χαμόγελα τα πονηρά, οπότε αποφασίστε τι θέλετε.. ηρεμία ή περιπέτειες;;;

Αιγόκερως
Ας πούμε πως το Φεγγάρι ήταν πολύ μαγικό και σας ταξίδεψε ακόμα και σε εκείνο το παρελθόν, έτσι για να θυμηθείτε το μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε ο έρωτας και η αγάπη! Αρκετοί τα βρίσκετε με τον σύντροφό σας, σας πιάνουν οι γλύκες σας και ο ρομαντισμός σας χτυπάει κόκκινο! Όμως κάποιοι γυρεύετε εκείνο το ανεκπλήρωτο, κάποια σημάδια σας θυμίζουν συναισθήματα, πρόσωπα και στιγμές, που δεν έπρεπε ποτέ να φύγουν μέσα από τη ζωή σας. Η καρδιά σας θα σας πει την αλήθεια, οι πράξεις σας, θα φέρουν εκείνο το μαγικό το αποτέλεσμα. Σας δίνετε η ευκαιρία να τα κάνετε όλα σωστά τούτη τη φορά!

Υδροχόος
Άλλα σχεδιάζετε καιρό τώρα και αλλιώς σας έρχονται και σίγουρα μια αναστάτωση θα τη νιώσετε, γιατί είπαμε η δουλειά πάνω από όλα και το χρήμα! Μη νομίζετε για δυο τρεις μερούλες θα υπάρξουν εμπόδια, οπότε δε χρειάζεται να πάθετε νευρικό κλονισμό! Ίσως να είναι καλύτερα έτσι, γιατί και οι εναλλακτικές λύσεις έχουν τη τύχη τους! Κυριακή σήμερα, αφιερώστε τη μέρα στους δικούς σας τους ανθρώπους, ξεκουραστείτε και μιλήστε για θέματα περί ανέμων και υδάτων.. Ένα σουαρέ είναι ότι πρέπει, για να ευχαριστήσετε ακόμα και τους φίλους σας, έτσι επειδή σας αγαπούν και ανέχονται τη τρέλα σας!

Ιχθύες
Σας έχει βρει ο έρωτας κατακούτελα αρκετούς από εσάς εκεί έξω και ονειρεύεστε παραμύθια, ιππότες και πριγκηπέσες και πολύ love story! Απορείτε ακόμα και για τον εαυτό σας τον ίδιο, αλλά έτσι είναι αυτά, ξαφνικά και πολύ απρόβλεπτα! Η άνοιξη σας έχει πιάσει για τα καλά, είστε πιο όμορφοι και λαμπεροί και γοητεύετε με τη παρουσία σας. Αν και το μυαλό σας είναι αλλού, φροντίστε να είστε τυπικοί στις υποχρεώσεις σας και να προσέχετε τον εαυτό σας, γιατί ακόμα και οι γεροντο-έρωτες, βλάπτουν σοβαρά στην υγεία! Υπάρχει ένα πρόσωπο που δε μπορείτε να σταματήσετε να το σκέφτεστε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από John Vasilopoulos από το Pixabay