Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 25/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άργησα λιγουλάκι, αλλά η νύχτα μου ήταν
άκρως βασανιστική, αφού μαγικές ενέργειες δε με αφήνουν να κλείσω μάτι!

Επιτέλους ο ουρανός είναι καταγάλανος και ο ήλιος λάμπει εκεί ψηλά, που σημαίνει πως αγκαλιάζουμε την αισιοδοξία και τη χαρά και κάνουμε ότι μας αρέσει! Σιγοντάρουν σε όλο αυτό ο Ήλιος και ο Ερμής που βρίσκονται στους Διδύμους, μια πολύ χαρωπή αστρολογική επιρροή σχεδόν για όλα τα ζώδια!


Εμένα βέβαια, δε μου κάνει κέφι να γράψω κάποια ιστοριούλα, βρίσκομαι σε μια περίοδο που ζω το απρόβλεπτο, βιώνω μεγάλες στιγμές και κάποια στιγμή θα το γράψω εκείνο το Άρλεκιν.. τον δικό μου μεγάλο Έρωτα και μετά ας ταξιδέψω στο Κάτω Κόσμο.. Να το ζήσω όμως πρώτα.. Τι παράπονο και αυτό..;;;;

φιλάκια..


Κριός
Το σπιτάκι σας δε σας βλέπει τον καιρό αυτό και οφείλεται στον Ερμή και στον Ήλιο που βρίσκονται στους Διδύμους! Ανάλαφρη αστρολογική επιρροή, που σας ξεσηκώνει για βόλτες και αμέτρητες δραστηριότητες! Είστε από εκείνους που ασχολούνται με τα κοινά, που θέλετε να προσφέρετε το καλύτερό σας εαυτό, σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη! Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, ότι ξεστομίσετε θα αρέσει, σας θαυμάζουν κιόλας, νιώθετε απαραίτητοι και αυτό σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση!

Ταύρος
Το μυαλό σας είναι συνεχώς στα λεφτουδάκια σας που ξεγλιστρούν μέσα από τα χέρια σας, που ενώ ικανοποιείτε επιθυμίες σας δεν είστε και τόσο χαρωποί! Το μόνο που σας σώνει είναι η Θεά Αφροδίτη, που πραγματικά το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι για να αγαπήσετε και να ερωτευτείτε παράφορα τη περίοδο αυτή! Ότι μαγικό φίλτρο έχει, το ρίχνει επάνω σας και φτιάχνει άλλα τόσα για καβάντζα! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, εμφανίζεται, σας αναστατώνει, σας ταξιδεύει σε μέρη πολύ ονειρεμένα, το τι; το πώς; Και το γιατί; Θα το ανακαλύψουμε στη πορεία..

Δίδυμος
Ένα καταπληκτικό πρωινό μόλις σας ξημέρωσε, σήμερα το μενού έχει πολλές βόλτες, αμέτρητα σουαρέ και εννοείται πως θα συναντήσετε σχεδόν τους πάντες! Ο Ερμής και ο Ήλιος στο ζώδιό σας, είναι ένα πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο αστρολογικό δωράκι, μιας που έχετε γενέθλια τώρα πια! Φροντίστε να είστε όμορφοι, γλυκομίλητοι και συγκρατημένοι, έτσι για να δημιουργήσετε μια μυστήρια ατμόσφαιρα και όλοι να ασχολούνται με εσάς! Κανείς δε σας χαλά το χατίρι, σας επιτρέπω να ζητήσετε λαγούς με πετραχήλια.. χαχα!

Καρκίνος
Σήμερα γλυκά μου παίζει να μάθετε διάφορα πράγματα που συμβαίνουν πίσω από τη πλάτη σας και να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Μπορεί τις μέρες αυτές να αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα, όμως αν δεν ανοίγετε το στοματάκι σας τη στιγμή που πρέπει, τότε φτάσαμε στο σήμερα για να κάνετε έναν κακό χαμό! Βέβαια υπάρχει και άλλος τρόπος, να γίνετε και εσείς κακά παιδιά, έστω για λίγο και να ψαχουλέψετε για εκείνες τις λεπτομέρειες, που θα τις χρησιμοποιήσετε αργότερα, όταν και εφόσον χρειαστεί! Ψυχραιμία..

Λέων
Ωχ έχετε κέφια για shopping therapy, τέλος του μήνα! Ας γελάσουμε όλοι μαζί παρέα, γιατί αν όντως βγείτε τσάρκα στην αγορά, με σκοπό να ξεπαραδιαστείτε, τότε θα έχουμε δράματα και κλάψα τις επόμενες ημέρες! Και εντάξει εσείς ανέχεστε τον εαυτό σας, αφού είναι το dna σας τέτοιο, οι άλλοι τι φταίνε;;; Ή τα απολύτως απαραίτητα ή αφήστε το για λίγο αργότερα που το πορτοφόλι θα είναι γεμάτο! Λάμπετε τις μέρες αυτές και είστε πολύ εκφραστικοί, έχετε διώξει μακριά, πολύ μακριά τα μαύρα τα συννεφάκια!

Παρθένος
Εντάξει τις μέρες αυτές ζείτε για να εργάζεστε και να πετυχαίνετε τους στόχους σας! Γενικότερα με οτιδήποτε και αν ασχολείστε, σίγουρα κουράζεστε πολύ, δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας, που σημαίνει πως τίποτα δεν αφήνετε στη τύχη του και το «δε βαριέσαι» δε παίζει με τίποτα! Καλά πατήστε λίγο φρένο, είναι ιδανική η ημέρα για να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Το βραδάκι ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω να σας δουν να σας χαρούν.. Λίγο από όλα θέλει η ζωή!

Ζυγός
Θέλετε να ταξιδέψετε εσείς, να φύγετε να πάτε αλλού για να ανανεωθείτε σε όλα τα επίπεδα! Μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί ερωτικό, πάντως σας βλέπω με έναν παγκόσμιο χάρτη στα χέρια, να ψάχνεστε για νέες περιπέτειες! Ο Ερμής και ο Ήλιος από τους Διδύμους, σας έχουν κάνει έξω καρδιά και σας φέρνουν την όρεξη να το παλέψετε πολύ παραπάνω, ότι και αν είναι αυτό, γιατί σας αρέσει η καλή η ζωή, τα φρουφρού και τα αρώματα! Σήμερα μια ιδέα που έχετε σας συναρπάζει και ένα ρίσκο είναι το επόμενο βήμα!

Σκορπιός
Το σύμπαν επιμένει πως τούτη τη φορά πρέπει να κάνετε την ανατροπή! Να ακούσετε τη καρδιά σας και να επιλέξετε το διαφορετικό! Τι εννοεί ο ποιητής, θα το μάθουμε στη πορεία! Καλό είναι να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας τα ζητήματα, οι άνθρωποι μεγαλώνουν, που σημαίνει πως αν ένα οικοπεδάκι είναι να γίνει δικό σας, φροντίστε το άμεσα κιόλας! Φυσικά ισχύει και το αντίθετο, αν είναι να δώσετε κάτι, δώστε το να τελειώνουμε! Χωρίστε τα τσανάκια σας εν ολίγοις, να ξέρετε πού βρίσκεστε και πιο το μέλλον!

Τοξότης
Όλο ασχολείστε με τις δουλειές σας και τις δραστηριότητές σας και αν υπάρχει σύντροφος κάπου εκεί δα πέρα να ξέρετε σήμερα θα σκούξει και τα παραπονάκια θα πέσουν βροχή! Οι υπεκφυγές δεν είναι λύση, καλύτερα να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, παρά μικρά αθώα ψεματάκια, γιατί κανείς δε τρώει φούμαρα την εποχή αυτή! Διχασμένοι ανάμεσα από τις υποχρεώσεις σας και τα δικαιώματά σας, παίζει να βρεθείτε κάπου στη μέση και να μείνουν όλα στον αέρα! Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας, γιατί σχέσεις ζωής είναι απαραίτητες και αυτές!

Αιγόκερως
Μπορεί να είναι Σάββατο αλλά εσείς ως συνήθως είστε στη κοσμάρα σας! Είναι και η περίοδος τέτοια, που ξαφνικά όλοι έχουν άποψη για τα κοινά, για τη ζωή σας, για τις δραστηριότητές σας και αυτό πρόκειται να σας εκνευρίσει στο φουλ! Εννοείται πως από αλλού θα ξεκινήσουν διάφορες συζητήσεις και αλλού θα καταλήξουν και επειδή είστε πωρωμένοι γενικώς, φοράτε παρωπίδες κανονικά, να ξέρετε πως δε θα αργήσει να γίνει το κακό! Το να το παίξετε αδιάφοροι είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Υδροχόος
Χαμογελώ και γράφω, γιατί σας νιώθω και τις μέρες αυτές δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας, κάτι σας έχει βρει! Φταίει και η Σελήνη που έχει πιάσει τη καρδιά σας, έχει λιώσει όλους τους πάγους και ξαφνικά είναι κατακόκκινη και χτυπάει τόσο γρήγορα! Πόσα συναισθήματα θαμμένα, κρυμμένα μέσα σε ένα σεντούκι, είναι όλα δικά σας και άντε να το μαζέψετε αυτό! Αν ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, ανοίξτε του, δε συμβαίνει κάθε μέρα! Αν η αγάπη σας μιλά ψιθυριστά στο αυτί, ακούστε την, θέλει χάδια και φιλιά.. Άντε τι περιμένετε;;;

Ιχθύες
Κάτι σας έχει βρει εσάς, το βρίσκω λίγο ανεξήγητο γιατί ξαφνικά εκεί που δε θέλατε τίποτα, πλέον τα θέλετε όλα δικά σας! Μαγικά άλλαξαν οι προτεραιότητές σας, σα να σας έχει παρά πιάσει η άνοιξη και δε ξέρω αν αυτό θα σας βγει σε καλό.. Είναι νωρίς για διακοπές, αφού προέχουν άλλα, πιο σημαντικά πράγματα! Λύστε τα οικογενειακά σας τα ζητήματα, μην αφήνετε να αιωρούνται στον αέρα διάφορα, γιατί μετά θα λέτε άσπρο και θα σας απαντούν μαύρο! Σήμερα ακολουθήστε τη καρδιά σας και ότι βγει..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Sasin Tipchai από το Pixabay