Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο & τα Ζώδια της Κυριακής 05/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αυτά κάνω, μοιράζω υποσχέσεις και μετά
τρέχω να τις τηρήσω, γιατί δε μου αρέσει να είμαι όλο λόγια, φαμφάρες και μεταξωτές κορδέλες.. Η Ταυρίνα είναι ειλικρινής, ξεκάθαρη και πολύ ντόμπρα!


Κυριακή σήμερα, ιδανική ημέρα για ύπνο! Κάτω από ένα δέντρο;;; Από το κρεβάτι στον καναπέ και πάει λέγοντας το πράμα; Διαλέξτε και πάρτε!


Βέβαια, ο Άρης από τους Διδύμους, βρίσκεται σε μια απόλυτη ψυχασθένεια, τσακώνεται με τον Δία, υπάρχει ένταση στο σύμπαν! Οι μισοί εκπληρώνουν επιθυμίες, τύπου shopping therapy μέχρι τελικής πτώσης και οι άλλοι μισοί μετρούν τα στραγάλια να δουν αν φτάνουν για να βγει ο μήνας! Ο Άρης ξεστρώνει το χαλάκι και αποκαλύπτονται δράκοι, τύπου πού πήγαν τα λεφτά, γιατί δεν είναι στη θέση τους, ποιος τα πήρε και πού χρησιμοποιήθηκαν! Έχει γκρίνιες το θέμα.. και φαρμάκια.. αλλά είπαμε.. η αλήθεια πρέπει πάντα να λέγεται και ας πονά!

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, είναι ανανεωτική, γεμάτη από εκπλήξεις όλων των ειδών! Κάποιοι χωρίζουν και κάποιοι παντρεύονται! Κάποιοι δηλώνουν παραίτηση και κάποιοι βρίσκουν μια νέα δουλειά! Σε κάθε περίπτωση προκαλεί υπαρξιακά ζητήματα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έρχεται η άνοιξη, να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας σπρώξει σε αλλαγές μεγάλες και τρανές..

Καλέ κάποιος βάζει τιμωρία τους Υδροχόους και με το ένα πόδι όρθιο! Έχει ο καιρός γυρίσματα.. λέω στα πολύ κακά παιδιά..

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα νιώθετε μια απίστευτη κούραση και η επιθυμία σας είναι να μείνετε στο κρεβάτι ξάπλα όσο περισσότερο μπορείτε! Ευτυχώς που είναι Κυριακή! Βέβαια το μυαλό σας τρέχει σε διάφορες υποχρεώσεις που υπάρχουν, στα χρήματα που έχετε και στο πώς θα τα διαχειριστείτε από εδώ και πέρα! Μια αισιοδοξία τη νιώθετε, είστε έτοιμοι να ρισκάρετε, πόσο σίγουροι είστε για αυτό; Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας συμμαζεύει κατά έναν τρόπο γιατί έξοδα προκύπτουν στη πορεία που θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε άμεσα!

Ταύρος
Μια επιθυμία για ένα τρελό shopping therapy θα την έχετε σήμερα, όμως το σύμπαν προστάζει ή με μέτρο οι σπατάλες, ή καθόλου! Γράψτε σε μια λίστα τις ανάγκες σας και πάρτε την μαζί! Οι βιτρίνες είναι ωραίες, παρασέρνουν κιόλας, έχετε και έναν αέρα τύπου μια ζωή την έχουμε, οπότε το να χαλιναγωγήσετε τις επιθυμίες σας μέρα που είναι χλωμό το βλέπω! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι ανανεωτική, φέρνει μπόλικη φρεσκαδούρα στη ζωή σας και σας ξεσηκώνει για αλλαγές μεγάλες και τρανές!

Δίδυμος
Η αλήθεια είναι πως ο Άρης που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας, έχει ορεξούλες που σας ταλαιπωρούν αρκετά! Τρώγεστε με τα ρούχα σας, από τη μια θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, από την άλλη οι αρνητικές σκέψεις που κάνετε σας χαλούν τη διάθεση και φυσικά σας πηγαίνουν μερικά βήματα πίσω! Σήμερα καλύτερα να αράξετε στο κρεβατάκι σας, να γίνετε ένα με τον καναπέ και να αποφύγετε τα πολλά-πολλά! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας βάζει σε πολύ μυστήριες σκέψεις, τύπου ποιοι είστε και πού πηγαίνετε!

Καρκίνος
Ησυχία δεν έχετε, αφού τα θέλετε όλα δικά σας και περισσότερα χρήματα στη τσέπη σας! Καλό είναι αυτό, όμως ας είστε ξεκάθαροι και ειλικρινής με τους ανθρώπους που πρέπει! Αν το παίζετε δίπορτο και τρίπορτο θα τη πάθετε τη ζημιά και θα εκτεθείτε από το πουθενά! Κυριακή σήμερα, μήπως να ασχοληθείτε λιγουλάκι με τη προσωπική σας τη ζωή;;; Τρύπιες οι τσέπες σας, το χρήμα φεύγει, παραμένετε όμως ανικανοποίητοι! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, φέρνει στη ζωή σας νέους ανθρώπους, που θα μείνουν τούτη τη φορά!

Λέων
Αν και Κυριακή ξυπνάτε ολίγον στραβωμένοι και τσακώνεστε με όλον τον κόσμο τριγύρω! Σίγουρα κάποιος άλλος φταίει, η πηγή του κακού είναι εκείνοι που σας ζηλεύουν και σας μοχθούν! Και όχι ο σύντροφός σας! Και αφού κάνετε έναν κακό χαμό, θα ηρεμήσετε και θα συνεχίσετε τη μέρα σας, σα να μη τρέχει απολύτως τίποτα! Του λωλού δηλαδή! Μια έκρηξη συναισθηματική θα τη βιώσετε όπως και να έχει! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας ανανεώνει επαγγελματικά! Κάνετε τρελή στροφή, γεμίζει η τσέπη σας από λεφτά!

Παρθένος
Χρυσά μου σας ξημέρωσε μια πολύ παράξενη ημέρα! Σας πιάνει η μούρλια σας και θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας! Να το αστράψετε που λένε! Από τη μια είναι πολύ καλό αυτό, από την άλλη αποφύγετε τις παντόφλες και τις σκάλες και τις ταρζανιές γενικότερα γιατί μπορεί να βρεθείτε ανάσκελα και να μείνουν οι δουλειές σας στη μέση! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας ταξιδεύει για επαγγελματικούς σκοπούς! Ξεσηκώνεστε από τη μια στιγμή στην άλλη για ένα νέο project!

Ζυγός
Και όπως πίνετε το πρωινό σας το καφεδάκι, παρέα με τους ανθρώπους σας ή τον σύντροφό σας, ξαφνικά θα σας έρθουν στο μυαλό, λογαριασμοί που πρέπει να πληρωθούν και η κάκιστη διαχείριση που γίνεται γενικότερα! Κυριακή σήμερα, βρίσκετε και εσείς κάτι μέρες και στιγμές για να γίνετε σκληροί και πικρόχολοι πω πω πω! Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση, μοιράζετε απαγορεύσεις και γίνεστε υπεύθυνοι για τα πάντα όλα! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει το χρήμα! Μια αύξηση; Ένα οικοπεδάκι προς πώληση;; Παίρνετε μεγάλη ανάσα!

Σκορπιός
Από τη μια θέλετε να τα διαλύσετε όλα και από την άλλη δε θέλετε! Και εκεί που παίρνετε τις αποφάσεις σας και είστε έτοιμοι να δηλώσετε μια ωραία εξαφάνιση δια παντός, εκεί έρχεται το σύμπαν και σας προστάζει να δώσετε μια ακόμα ευκαιρία! Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό! Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους! Αποφύγετε σήμερα το shopping therapy γιατί ξεπαραδιάζεστε άνευ λόγου και αιτίας! Ξεσπάστε δημιουργικά και όχι με το χέρι στη τσέπη! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σιγοντάρει στις δεύτερες ευκαιρίες, όχι όμως για πολύ..!

Τοξότης
Ζόρικη η μέρα σας, νιώθετε μια απίστευτη υπερένταση, έχετε όρεξη να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο! Κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας χαλάει απίστευτα πολύ, σας πιάνει το παράπονο και κλάμα η κυρία! Ο Άρης φταίει για όλα, σας τρελαίνει το μυαλό με δυσάρεστες σκέψεις και σας παροτρύνει να γίνετε πρωταγωνιστές στο θέατρο του παραλόγου! Σταματήστε επιτέλους να ακούτε το μακρύ και το κοντό του καθενός! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, φέρνει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και σας ξεσηκώνει για κάτι πολύ super!

Αιγόκερως
Ξυπνάτε ορεξάτοι σήμερα, σας βλέπω να κρεμιέστε από τους πολυελαίους προκειμένου να φύγει η σκόνη και από εκεί! Γενική καθαριότητα; Βόλτα στο βουνό;;; Ή μήπως θα φτιάξετε ένα φαγητό πολύ τρελό και αλλοπαρμένο;;; Καλό είναι σήμερα να μείνετε λίγο μονάχοι σας, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά, να ηρεμήσετε επίσης γιατί εντάξει το χρειάζεστε αυτό πού και πού! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας ντύνει ωραία και σας προστάζει για βόλτες και ταξιδάκια. Καιρός να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά και να ξεσπιτωθείτε για τα καλά!

Υδροχόος
Το σύμπαν που λέτε σας επιφυλάσσει μια έκπληξη πολύ μυστήρια! Ξέρετε πολλές φορές το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται που σημαίνει πως ακόμα και οι πολύ ελεύθερες ψυχές, μπορεί να βρεθείτε παντρεμένοι και μαντρωμένοι σε ένα σπίτι, παρέα με έναν μόνιμο σύντροφο ακόμα και με έναν απόγονο! Και εντάξει αν αυτή είναι η επιθυμία σας, αλλά αν δεν είναι σας βλέπω να σκούζετε ολημερίς και ολονυχτίς και ποιος σας ακούει! Μέρα που γίνεστε πολύ σκληροί και πικρόχολοι με τους ανθρώπους σας! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας αλλάζει κατά πολύ τα προσωπικά σας τα δεδομένα!

Ιχθύες
Νευράκια πολλά έχετε εσείς τα ψαράκια και φταίνε τα λεφτουδάκια που τα χαλάτε από εδώ και εκεί και δεν υπολογίζετε τίποτα! Θέματα σπιτιού σας εκνευρίζουν απίστευτα, είναι από εκείνες τις ημέρες που δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας! Ο Άρης σας πατάει τον κάλλο και γίνεστε άλλοι άνθρωποι! Πάνε τα ροζ τα συννεφάκια και οι ρομαντικές ευαισθησίες σας! Προτείνω να πάρετε τα βουνά, να φωνάξετε δυνατά να σας ακούσουν τα πουλιά, μπας και ηρεμήσει η ψυχή σας! Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και σας ταξιδεύει κάπου μακριά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από janrye από το Pixabay