Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 11/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μουντό το πρωινό, όμως παραμένει ανοιξιάτικο το σκηνικό, οπότε
κάνω βουτιά στο συννεφάκι μου το ροζ και τα βλέπω όλα ρομαντικά, όμορφα, αισιόδοξα, είναι Σάββατο σήμερα, υπάρχει πιο όμορφη ημέρα από αυτή;;;






Λατρεύω πρωινό καφέ στη βεράντα, να ακούω μόνο τα πουλάκια να κελαηδούν, να υπάρχει απόλυτη ησυχία, ο κόσμος να κοιμάται και εγώ να ταξιδεύω, φανταστικά και ονειροπαρμένα όπου αληθινά επιθυμεί η καρδιά μου.. Οι στιγμές μου.. οι Ταυρίσιες οι στιγμές, γεμάτες από λουλούδια και όμορφα συναισθήματα..

Τι να κάνουμε σήμερα;;; Λέω να το πάμε χαλαρά και ότι προκύψει! Από τη μια υπάρχει καλή διάθεση στο σύμπαν, από την άλλη ο ανάδρομος Κρόνος μοιράζει εμπόδια, έτσι για το καλό! Δεν επιμένουμε σε καμία περίπτωση! Θέλει το μαναράκι;; καλώς.. Δε θέλει το μαναράκι;; δε πειράζει..

φιλάκια..


Κριός
Αν και Σάββατο το μυαλό σας είναι στη δουλειά στα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε! Αυτό μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις στο σπίτι, αλλά εσείς βράχος! Έχετε έναν στόχο να πετύχετε και είστε πολύ κοντά! Μέρες τώρα έχετε μυστικούλια, για τα έξοδα που κάνετε, κρύβετε τις αποδείξεις, να όμως που θα φανούν και θα αποκαλυφτείτε και μια κατσάδα μπορεί να την ακούσετε.. Καλέ τις ένοχες αποδείξεις τις καίμε!

Ταύρος
Τα φώτα της δημοσιότητας είναι επάνω σας και αυτό είναι αρκετό για να έχετε την όρεξη να είστε όμορφοι, καλοντυμένοι και αρωματισμένοι, γιατί πώς θα σαγηνεύσετε το κοινό σας ακόμα περισσότερο; Ότι επιθυμίες και αν έχετε, ο Κρόνος σας συμμαζεύει και σας βάζει μυαλό! Φρόνιμα λέει, σούζα εσείς! Φοβερό;;; Ίσως να χρειαστεί να ρίξετε μια δεύτερη ματιά, γιατί οι επιθυμίες χωρίζονται σε συναισθηματικές και υλικές.. Διαλέξτε και πάρτε!

Δίδυμος
Δε ξέρω τι μαγικά νάζια κάνατε πάντως το χρήμα επιμένει να θέλει να έρθει στα χέρια σας! Βέβαια, μπορεί να χρειαστεί να πουλήσετε ακίνητη περιουσία για να συμβεί αυτό, που σημαίνει πως πάλι στην αναμονή μπαίνετε, να όμως που έχετε να ελπίζετε σε κάτι! Ακόμα και μια νέα πρόταση μπορεί να προκύψει και να χρειαστεί να ασχοληθείτε με περισσότερες δραστηριότητες από όσες συνηθίζετε, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει!

Καρκίνος
Είστε μοιρασμένοι και διχασμένοι και σε λίγο θα γίνετε χίλια κομμάτια, γιατί όλο υποσχέσεις μοιράζετε από εδώ και εκεί και τελικά άλλο το πρόγραμμα, άλλες οι προτεραιότητες, βρίσκεστε αλλού για αλλού! Το νου σας γιατί ο Κρόνος έχει σκοπό να περάσει την ερωτική σας σχέση από σαράντα κύματα και δε ξέρω κατά πόσο θα το αντέξετε τούτη τη φορά! Προσπαθήστε να μοιράσετε το χρόνο σας σωστά και η προτεραιότητα να είναι ο σύντροφός σας!

Λέων
Το μυαλό σας είναι συνέχεια στη δουλειά, στη καριέρα σας, στο πώς θα βελτιωθεί η κατάσταση και από άποψη προαγωγής και χρημάτων! Βέβαια, όσοι γυρεύετε μια θέση εργασίας, να ξέρετε πως αυτή η περίοδος είναι ιδανική και πολύ τυχερή.. Έτσι λέει το σύμπαν! Συνεπώς, ασχοληθείτε με τις δραστηριότητές σας, ακόμα και χόμπι να είναι, θα σας φτιάξει πολύ το ψυχολογικό και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει κάθε σας προσπάθεια!

Παρθένος
Μέσα στη τρελή τη χαρά είστε εσείς, όλα τα καλά σας έχουν βρει, ο έρωτας πάνω από όλα και τα νέα project της ζωής σας! Μια μέρα που θα κάνετε ότι πραγματικά σας αρέσει, δεν έχει σημασία αν θα τρέξετε λίγο παραπάνω, αφού λατρεύετε η μέρα σας να είναι γεμάτη από τα πάντα όλα! Είστε λίγο ζαβοί σε αυτό.. αλλά πάλι σας αγαπάμε! Μια γιόγκα μπας και χαλαρώσετε θα ήταν μια υπέροχη ιδέα! Σε κάθε περίπτωση να το πάτε λάου – λάου!

Ζυγός
Καλά σήμερα αφήστε λίγο τα οικογενειακά σας προβλήματα στην άκρη, γιατί πόσο πια, θα έρθει η στιγμή που πάλι θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, ασχοληθείτε με τη πάρτη σας και μόνο! Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να ζητήσετε εκείνες τις χάρες, να κοιτάξετε το συμφέρον σας πάνω από όλα! Μη διστάσετε να σηκώσετε εκείνο το τηλέφωνο γιατί δε ξέρετε ποτέ το πια θα είναι η απάντηση! Κάντε τα μαγικά σας..

Σκορπιός
Τι έχετε πάθει εσείς;;; Από τη μια οι δουλειές σας, από την άλλη τα ερωτικά σας, χαοτική τη βρίσκω τη κατάσταση, αφού μια θέλετε και μια δε θέλετε, αλλά κατά βάθος, κάτι θέλετε και εσείς.. Σήμερα σας πιάνει το σοβαρό σας και οτιδήποτε και αν προκύψει το αντιμετωπίζετε άμεσα και δίχως πολλά-πολλά! Εντάξει, μην είστε τόσο σκληροί, το σύμπαν φέρνει δίπλα σας όμορφους ανθρώπους με ωραία συναισθήματα.. Χαρείτε και εσείς λιγουλάκι..

Τοξότης
Σίγουρα σας έχουν πιάσει οι τσιγκουνιές σας, καβουράκια βλέπω.. χαχα! Προσπαθείτε να αποδείξετε σε όλους ακόμα και στον εαυτό σας, πως όταν λέτε τέρμα το εννοείτε! Εντάξει κάποιοι θα σας πιστέψουν στο λεπτό, προσωπικά λέω, φεγγάρι είναι θα γυρίσει! Και κάπως έτσι κάποιοι μπορεί να σας λυπηθούν και να σας δώσουν έτσι ένα μικρό δωράκι! Πάντως μια βοήθεια εξ ουρανού θα έρθει, το τι και το πώς είναι δικό σας θέμα! Θεατρική επιτυχία!

Αιγόκερως
Αν επιθυμείτε κάτι πολύ σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να το κυνηγήσετε και να το πετύχετε και να το κάνετε όλο δικό σας! Ερωτικό; Επαγγελματικό; Οικονομικό; Πάντως καλό είναι να μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του! Βέβαια ο Κρόνος από το ζώδιό σας, είναι και ανάδρομος ο ατιμούλης, σας μπλοκάρει από παντού! Από το να μπλέξετε σε διάφορες περιπέτειες, καλύτερα να ακούσετε το όχι αρκετές φορές! Δε πειράζει!

Υδροχόος
Το παρελθόν είναι μια ιστορία πικραμένη που σας βασανίζει ασταμάτητα και δε λέει να ξεκουμπιστεί, να όμως που έχετε αφήσει εκκρεμότητες, μπάζει από παντού το θέμα, κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό! Σε πρώτη φάση αποδεχτείτε την αλήθεια, τα συναισθήματά σας και σε δεύτερη αγκαλιάστε ότι αγαπάτε και πετάξτε ότι σας πληγώνει! Μόνο τότε θα ηρεμήσει η ψυχή σας.. Εργασία και χαρά έχει το μενού, γιατί μόνο έτσι δε σκέφτεστε ζητήματα που καίνε!

Ιχθύες
Κάτι έχετε βάλει μέσα στο μυαλό σας εσείς και δε φεύγει με τίποτα! Κάτι επιθυμείτε τόσο πολύ, που θα κινήσετε γη και ουρανό προκειμένου να το πετύχετε! Ευτυχώς που η μούρλια σας έχει να κάνει με τις επιθυμίες και τα όνειρά σας, που σημαίνει πως η δημιουργικότητα στο φουλ και από ιδέες τι να πω.. Indiana Jones.. μέσα στη περιπέτεια σας βρίσκω και λίγα λέω! Πάντως με οτιδήποτε καταπιαστείτε σήμερα, όλα μια χαρά θα πάνε! Φτου-φτου..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay