Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια του μήνα: Μάιος 2019 by MagicF’Ariel..!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Μάης έφτασε, ο πιο όμορφος μήνας όλου του έτους! Η καρδιά της άνοιξης που φέρνει
το ζεστό καλοκαιράκι! Υπάρχει καλύτερο από αυτό;;; Βέβαια φέτος, μέχρι στιγμής, το παπλωματάκι δε λέει να φύγει από το κρεβατάκι, ούτε φυσικά να σβήσει η ηλεκτρική κουβέρτα, μιας που τα κρύα καλά κρατούν! Κάποτε κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, φέτος κάνουμε τάμα στον Ήλιο..!




Αστρολογικά κάτι δε μου αρέσει! Το ποδαρικό το Μάη, ξινό και γλυκανάλατο, με τους πλανήτες να φτιάχνουν ένα σκηνικό περισσότερο γκρινιάρικο και σκοτεινό, παρά αισιόδοξο και λουλουδάτο! Η αλήθεια είναι πως μετά τις 15/05 θα δούμε μια άσπρη μέρα, μόλις η Αφροδίτη επισκεφτεί τα Ταυράκια, μόλις ο Άρης χουχουλιάσει στα Καρκινάκια και το κερασάκι στη τούρτα, η Πανσέληνος στο Σκορπιό, που θα φροντίσει να μοιράσει καρδιοχτύπια και έρωτες μεγάλους! Μέχρι τότε πολλά παράξενα μπορούν να συμβούν!

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας έχουν τη τιμητική τους μες στο Μάη! Μοιράζουν αγάπες και λουλούδια, ο ρομαντισμός είναι το στοιχείο τους, ο ένας δίνει το συναίσθημα και ο άλλος τη φαντασία! Και επειδή οι λοιποί πλανήτες ζηλεύουν, θα κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να τους χαλάσουν το όνειρο!

Βέβαια, υπάρχει κρυφό ραντεβού.. της Αφροδίτης και του Άρη! Να όλα θα συμβούν.. εκεί γύρω στις 15/05! Λέτε να προκύψει έρωτας κεραυνοβόλος;;; Να ζήσουμε το όνειρο;;;

Ας μη ξεχνάμε τον Ουρανό, που φέρνει το απρόβλεπτο, που προκαλεί ανακατωσούρες, που ξεσκεπάζει το βαλτωμένο και γκρεμίζει τα δεδομένα.. γιατί όπως κατάλαβα, πρόκειται να σταθεί εμπόδιο «στα γνωστά» και να προωθήσει «τα άγνωστα»..

Μάης.. μια νέα περιπέτεια μόλις ξεκινά..

φιλάκια..


Κριός
Ο Μάιος είναι ο μήνας που θα κάνετε την απόλυτη οικονομία! Τα ευχάριστα μαντάτα είναι κυρίως επαγγελματικά, αφού εκείνη η προαγωγή έρχεται με γοργούς ρυθμούς, καθώς και μια αύξηση! Από τη μια θέλετε να επενδύσετε για ακόμα μια φορά στον εαυτό σας, από την άλλη θέλετε να το κάνετε με τον πιο οικονομικό τρόπο! Προς τα τέλη του Μάη, εντάσεις προκύπτουν, ζήλιες και έντονο παρασκήνιο, αφού δεν αντέχουν να σας βλέπουν να προοδεύετε! Το συμφέρον σας πάνω από όλα και ας χαλάσουν μερικές σχέσεις..
💖Μαγικές ημέρες: 06/05, 10/05, 20/05, 25-26/05, 29/05

Ταύρος
Ο Μάιος είναι ο μήνας που αλλάζετε εμφάνιση, από μαλλί ως ρούχα και έχετε τη διάθεση να διώξετε μακριά το παλιό, να κάνετε χώρο για κάτι καινούριο! Πολλά μπορούν να συμβούν τις μέρες αυτές, ο απρόβλεπτος Ουρανός έχει πιάσει δουλειά και οι εκπλήξεις αμέτρητες, αφού μπορεί να συμβεί ένα θαύμα, είτε στον έρωτα, είτε σε θέματα εργασίας! Τα ταξιδάκια είναι μες στο πρόγραμμα, για να δούμε, ποιος θα σας ξεσηκώσει;;; Από τα τέλη του μήνα και μετά αλλάζουν τα δεδομένα! Τίποτα δε χαρίζεται.. να το θυμάστε αυτό!
💖Μαγικές ημέρες: 06/05, 09/05, 15/05, 19/05, 24/05, 27/05

Δίδυμος
Κάτι τάσεις αυτοκαταστροφής σας πιάνουν, σας το λέω έξω από τα δόντια, για αυτό κανονίστε να χαλάσετε όλα αυτά που φτιάξατε το τελευταίο τον καιρό με τόσο κόπο και ιδρώτα! Πάλι νομίζετε πως τα κάνετε όλα λάθος και παίζει να πέσετε και στο κρεβάτι τέζα! Ανοιξιάτικες ιώσεις το λένε.. ψυχολογικά το μεταφράζω! Προσπαθήστε να έχετε δίπλα σας θετικούς και αισιόδοξους ανθρώπους. Ο Μάης λοιπόν είναι ένας μήνας ζόρικος, αφού σας προκαλεί να τσακωθείτε και να χωρίσετε τα τσανάκια σας! Συμμαζευτείτε και σοβαρευτείτε!
💖Μαγικές ημέρες: 10-12/05, 16/05, 25-26/05

Καρκίνος
Τσίτα τα γκάζια, αυτό είναι μια αλήθεια για όλες τις ημέρες του Μάη! Εργασιομανείς όσο ποτέ, αγχωμένοι επίσης και πολύ τρέξιμο για να είστε οι καλύτεροι και μοναδικοί στο είδος σας! Καλά, δε χρειάζεται να αρρωστήσετε για τη πρωτιά, συνήθως έρχεται από μόνη της, μετά από σκληρή δουλειά! Τα νέα είναι ο Άρης στο ζώδιό σας, που σας προκαλεί απίστευτη ένταση και σας κάνει μάχιμους και ανταγωνιστικούς πολύ! Μόνο οι φίλοι και οι βόλτες σας ηρεμούν το μυαλό! Ένας έρωτας ξαφνικός.. παίζει να προκύψει έτσι ξαφνικά..!
💖Μαγικές ημέρες: 14/05, 16/05, 20/05, 24/05, 28/05, 30/05

Λέων
Ο Μάης αν και δε ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις, στη πορεία αλλάζει και βελτιώνεται πολύ το σκηνικό! Αρκετοί αναζητάτε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, έχετε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και εκεί που θα νιώσετε να σας κόβονται τα φτερά, εκεί ένα μαγικό χέρι θα σας σώσει και να σου και το θαύμα! Και δουλειά βρίσκετε και ασχολείστε με κάτι διαφορετικό που θα σας ανανεώσει σε όλα τα επίπεδα! Ένα γεγονός σας απογειώνει, ίσως να γίνετε γονιός και να ξετρελαθείτε από χαρά! Μήπως και ένας γάμος;;;
💖Μαγικές ημέρες: 11-12/05, 19/05, 21-23/05, 28/05

Παρθένος
Ζείτε έντονες στιγμές εσείς, σας έχει πιάσει και η άνοιξη, ως δια μαγείας νιώθετε και εσείς πεταλουδίτσες στο στομάχι! Έρωτας λέγεται και ξερό ψωμί! Ο Μάης είναι ένας μήνας, πολύ δυνατός, για να βάλετε νέους στόχους, να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα και να τρέξετε να τους πετύχετε! Μόνο η νίκη σας ενδιαφέρει ως γνωστόν οπότε διαπιστώνετε στη πορεία πως κάποιος έχει μείνει στην απέξω και σας κάνει κόνξες ανεπανάληπτες! Ο έρωτας σας προκαλεί, να μείνει ή να φύγει;;; Ιδού η απορία! Ο έρωτας πονάει λιγουλάκι..
💖Μαγικές ημέρες: 07/05, 15-16/05, 21/05, 25-26/05, 30/05

Ζυγός
Με πεσμένα τα κέφια ξεκινά ο Μάης, όμως ευτυχώς που στη πορεία παίρνετε τις αποφάσεις σας και αλλάζετε οτιδήποτε σας ενοχλεί, γιατί εσείς ορίζετε τη μοίρα σας και κανείς άλλος! Όλες τις μέρες θα νιώθετε μια υπερένταση και πως οι μέρες τρέχουν, νομίζετε πως είστε στάσιμοι, αλλά δεν είναι έτσι! Μη ζητήσετε δανεικά, το όχι παίζει πολύ! Η Αφροδίτη στον Ταύρο από τα μέσα το μήνα και μετά, βοηθά μαγικά τη κατάσταση και επιστρέφουν τα συναισθήματα αγάπης, μπας και ηρεμήσετε! Ο έρωτας κάνει την εμφάνισή του και πάλι!
💖Μαγικές ημέρες: 13/05, 15/05, 20-25/05, 29-30/05

Σκορπιός
Μπορεί να απαρνιέστε τον έρωτα, τις αγάπες και τα λουλούδια, να όμως που ο Μάης κρύβει εκπλήξεις πολύ φοβερές και τρομερές! Επαγγελματικά ζόρικα τα πράγματα, πολλές οι γκρίνιες, η ένταση, τσακώνεστε με όλον τον κόσμο! Το συναίσθημα τύπου να τα παρατήσετε όλα και να πάρετε τα βουνά θα είναι κάθε μέρα και πιο έντονο! Αν δεν υπάρχουν εναλλακτικές, συγκρατηθείτε, βρείτε τρόπους να μη ξεσπάσετε έτσι όπως συνηθίζετε! Από τη μια η Αφροδίτη στον Ταύρο, από την άλλη η Πανσέληνος στο ζώδιό σας και από την παρά άλλη ο Άρης στα Καρκινάκια, παίζει να σας έρθει έρωτας κατακούτελα! Λέτε;;;
💖Μαγικές ημέρες: 15-17/05, 23/05, 28/05, 30/05

Τοξότης
Ο Μάης σας βρίσκει με ένα τεφτέρι στο χέρι να σημειώνετε τι είχατε, τι ξοδέψατε, πόσα θα έρθουν και αν βγαίνετε γενικώς! Αν το κάνετε αυτό για μερικές μερούλες τότε δεν υπάρχει πρόβλημα, αν όμως είστε έτσι κάθε μέρα μέχρι το τέλος, τότε οι εντάσεις, οι γκρίνιες και οι μουρμούρες θα είναι επίσης καθημερινές! Ξεσπάτε στον σύντροφό σας, ρίχνετε ευθύνες, ξεφεύγετε εντελώς και το πλανητικό σκηνικό σιγοντάρει, ρίχνει λάδι στη φωτιά! Ο Άρης σας τρελαίνει το μυαλό, συνεπώς, ξεκινήστε το βάδισμα, κάνει καλό!
💖Μαγικές ημέρες: 06/05, 09/05, 31/05

Αιγόκερως
Και εκεί που κάνετε τη προσπάθεια να είστε πολύ καλά παιδιά, φρόνιμα και συνεσταλμένα, ξαφνικά το σύμπαν δίνει μια και σας τα φέρνει τούμπα, με τη καλή έννοια τούτη τη φορά! Ναι μεν αγαπάτε το σπίτι και την ασφάλεια που σας παρέχει, ότι και αν σημαίνει αυτό, όμως πολλές οι επιθυμίες σας, πρέπει να τις ικανοποιήσετε, αλλιώς δεν ησυχάζετε με τίποτα! Το Φεγγάρι σας αναστατώνει ερωτικά! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και ο χρόνος σας πολύτιμος, για αυτό καλό είναι μέσα στον Μάη να προτιμήσετε στιγμές μοναξιάς, πιο δημιουργικές θα σας βγουν!
💖Μαγικές ημέρες: 07/05, 11/05, 15-16/05, 26-27/05

Υδροχόος
Χρυσά μου, σας το λέω από τώρα για να μη κουραζόμαστε και δε μπορώ.. Ο Μάης είναι ένας στάσιμος μήνας, τα επαγγελματικά σας ναι μεν είναι η Νο1 προτεραιότητα, είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας, όμως το πράσινο το φως δεν ανάβει με τίποτα! Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να βρίσκεστε σε μια καθημερινή υπερένταση, να γκρινιάζετε ασταμάτητα και να βράζετε με το ζουμί σας! Ο Μάης είναι ο μήνας, που θα ασχοληθείτε με τη φωλίτσα σας! Να βάψετε κανά τοίχο, να κουρέψετε τη ζούγκλα εκεί έξω, να φωνάξετε και κανά υδραυλικό.. καταλαβαίνετε τώρα! Ψυχραιμία! 💖Μαγικές ημέρες: 13/05, 16/05, 21/05, 26/05, 29/05

Ιχθύες
Η έκπληξη του μήνα είναι ένας έρωτας μεγάλος με ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε! Σας έρχεται κατακούτελα, χάνετε την ηρεμία σας, σας πιάνει η άνοιξη κανονικά! Οπότε είστε έτοιμοι να πείτε αντίο στη μοναξιά σας;;; Ο Μάης βέβαια είναι ζόρικος μήνας αφού οι λογαριασμοί τρέχουν, τα έξοδα που κάνετε είναι αμέτρητα και κάπως πρέπει να οργανωθείτε καλύτερα! Όπως και να έχει προτιμήστε τις βόλτες, τα ταξιδάκια, τις συναναστροφές με νέους ανθρώπους, με διαφορετικά ενδιαφέροντα, γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει το σκηνικό προς το καλύτερο!
💖Μαγικές ημέρες: 06/05, 21-28/05

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από StudioX10 από το Pixabay