Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 10/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αγαπημένη μέρα η Παρασκευή, κυρίως για εμάς τα Ταυράκια, είναι πώς να σας το πω..
ο σκοπός της εβδομάδας ολοκληρώθηκε, εκπλήρωσα τις υποχρεώσεις μου ως ενεργή πολίτης, προσέφερα έργο στη κοινωνία, πόσα πια να πω..;;;
Τώρα έχει ΠΣΚ! Οι δικές μου οι ώρες, οι στιγμές, οι απολαύσεις.. Κάπως πρέπει να με ανταμείψω για το κόπο μου.. Ότι δίνεις παίρνεις στη ζωή αυτή.. Μεγάλη αλήθεια αυτό..!

Το ξωτικό σας σήμερα έχει γενέθλια! Σαράντα φεύγα και στο καλό! Απίστευτο και όμως αληθινό! Πώς περνούν τα χρόνια;;;






Προσωπικά νιώθω μεταξύ 25 με 30, γιατί είναι η ζωή μου τέτοια! Θέλω να εργάζομαι και να περνώ καλά! Τίποτα άλλο! Να μπορώ να ικανοποιώ τις επιθυμίες μου στο λεπτό, δίχως να το σκέφτομαι! Να κοιμάμαι και να χορεύω όποτε μου κάνει κέφι! Να ταξιδεύω με one way ticket.. to the blue! Είμαι μια Ταυρίνα και πολύ Υδροχοοίνα σας το έχω πει και δε πιστεύετε! Χαχα..

Ο Ποσειδώνας ξωτικά μου, μας έχει ανεβάσει πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι.. και μας πηγαίνει πολύ γλυκά.. Όνειρο ζω.. ή μήπως όχι..;;;

Φιλάκια..


Κριός
Εργασία και χαρά έχει το μενού σήμερα! Μου φαίνετε ξεδίνετε κάπως έτσι, το μυαλό σας βρίσκεται οπουδήποτε αλλού, παρά στο σπίτι και στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Βέβαια, όσοι έχετε σύντροφο, να περιμένετε να σας κάνει διάφορες κόνξες προκειμένου να τραβήξει τη προσοχή σας! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να εκεί στους χώρους που κινείστε όλο και κάποιο πρόσωπο σας αρέσει, όλο και κάποιο φλερτ προκύπτει, έτσι ξαφνικά!

Ταύρος
Μια όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, ότι βάλετε μέσα στο μυαλό σας μπορείτε να το πετύχετε και να νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση! Το λίγα και καλά είναι ότι καλύτερο, από το όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα! Σκεφτείτε το και πάρτε μικρές δόσεις χαράς και ευτυχίας, ακόμα και από τα πιο απλά πράγματα! Ο Ποσειδώνας σας έχει ανεβάσει πάνω στο άλογο και φαντάζεστε ιππότες, πριγκίπισσες, παλάτια και δράκους.. Τι ωραία!

Δίδυμος
Χρυσά μου παίζει σήμερα να σας δώσουν χρήματα, κάτι χρωστούμενα από το πουθενά και να ξετρελαθείτε από χαρά! Βλέπω να τα σκορπάτε σε απολαύσεις, αφού το τι είχαμε, τι χάσαμε.. είναι η πρώτη σας η σκέψη! Μήπως μύρισε έρωτας;;; Κάτι σας συμβαίνει και δε μας το λέτε! Μια νέα γνωριμία, κυρίως από το χώρο της δουλειάς, σας έχει σαγηνεύσει, σωστά;;; Μήπως να κάνετε το πρώτο βήμα; Φλερτ λέγεται αλλιώς..

Καρκίνος
Κάτι μαγικό σας συμβαίνει τις μέρες αυτές, κάτι πολύ μυστήριο νιώθετε και ευτυχώς που είναι αισιόδοξο το μήνυμα αυτό! Όλα μπαίνουν στο δρόμο τους σιγά-σιγά, έχετε φροντίσει για αυτό με κάθε τρόπο, οπότε από σήμερα κιόλας μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το έργο σας! Με οτιδήποτε και αν ασχολείστε το αποτέλεσμα είναι τέλειο, οπότε δικαίως νιώθετε υπερήφανοι για τον εαυτό σας.. Οι ιδέες σας αρέσουν, προτείνετε και άλλες!

Λέων
Μια μέρα που καλά θα κάνετε να κλείσετε τον διακόπτη από νωρίς το πρωί και να μπείτε σε φάση ζεν γιατί πόσο πια θα αγχώνεστε για το ένα και το άλλο! Αφήστε και κανέναν άλλον να τρέξει για ζητήματα που μπορούν να χειριστούν δυο ας πούμε.. Αποζητάτε αγάπες και λουλούδια κατά βάθος, οπότε φτιάξτε ατμόσφαιρα, ρίξτε το ρομαντικό σας το βλέφαρο και όλο και κάτι καλό θα συμβεί.. Μην ξεχνάτε ότι ενέργεια εκπέμπετε αυτή σας επιστρέφεται!

Παρθένος
Είστε λίγο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Από τη μια τα ερωτικά σας τα ζητήματα από την άλλη τα επαγγελματικά σας, όλα στα κόκκινα τις μέρες αυτές! Ευτυχώς που όσο ερωτευμένοι και αν είστε, η λογική ήταν και θα είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχός σας! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, γιατί αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι. Όπως και να έχει στο τέλος θα γίνει το δικό σας και σε όποιον αρέσει.. Νάζια με όρια, μόνο εσείς!

Ζυγός
Χρυσά μου είστε πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι τις μέρες αυτές και γίνεστε άτακτοι και ζαβολιάρηδες! Ο Ποσειδώνας σας πηγαίνει βόλτα, μια αλήθεια είναι αυτή, ξοδεύετε το χρήμα σε απολαύσεις και φλερτάρετε άφοβα με διάφορες υπάρξεις! Ένας πειρασμός παίζει να προκύψει και να νιώσετε έτσι μια μικρή φούντωση, το τι θα κάνετε εσείς το γνωρίζετε μόνο! Φροντίστε να έχετε τη παρέα των φίλων σας, ένα συμμάζεμα το χρειάζεστε!

Σκορπιός
Ή του ύψους ή του βάθους! Από τη μια θέλετε να ταξιδέψετε παρέα με τους φίλους σας ή τον σύντροφό σας, από την άλλη δεν είστε και τόσο σίγουροι για αυτό! Μήπως να πάτε μονάχοι σας, πιο οικονομικά θα σας έρθει! Βέβαια, το σύμπαν είναι τέτοιο που τεστάρει τις επιθυμίες σας, τα όνειρά σας, εσάς τους ίδιους, δηλαδή κατά πόσο θέλετε ή δε θέλετε! Μη βάζετε το χρήμα μπροστά, ρωτήστε καλύτερα τη καρδιά σας.. Ποιον αγαπά έτσι πιο πολύ;;;

Τοξότης
Είναι αυτό που λέτε ή όλα ή τίποτα! Δηλαδή εκεί που επενδύετε επαγγελματικά και έχετε άλλες προτεραιότητες, εκεί μπορεί να σκάσει και το μαναράκι και να δείτε πεταλουδίτσες στο λεπτό! Ο έρωτας δε ρωτάει το τι και το πώς και συνήθως εμφανίζετε τις πιο άσχετες στιγμές! Έτσι για τη περιπέτεια! Δυνατή η σημερινή ημέρα, χαλιναγωγείστε από μόνοι σας και περνάει το δικό σας ότι και να γίνει. Μπόσικους σας βρίσκω πολύ!

Αιγόκερως
Είστε μέσα στη γκρίνια και την υπερένταση γιατί όλο και διάφορα θέματα προκύπτουν που σας εκνευρίζουν αφάνταστα κυρίως μέσα στο σπίτι με τα δικά σας τα πρόσωπα! Εσείς βέβαια ολίγον στη καρακοσμάρα σας, δηλαδή αφήνετε τους άλλους να βράζουν με το ζουμί τους και εσείς μέσα στη τρελή τη χαρά! Ανοιξιάτικο το mood, ταξιδιάρικο επίσης, έχετε όρεξη να δημιουργήσετε διάφορα όμορφα πραγματάκια. Μη τα θέλετε όλα δικά σας!

Υδροχόος
Η καρδιά σας χτυπάει κάπου στο παρελθόν! Αυτό από τη μια σας τρομάζει, από την άλλη σας αρέσει, είστε μπερδεμένοι και τούτη τη φορά ίσως και να μη μπορέσετε να το διαχειριστείτε, αφού τα συναισθήματα είναι έντονα πολύ! Φροντίστε να είστε με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, να μπορείτε να τους μιλήσετε άνετα και με ειλικρίνεια και ηρεμήστε όλα παίρνουν τον δρόμο τους στο τέλος.. Το νου σας με θέματα οικονομικά, μη σας πιάσουν στον ύπνο!

Ιχθύες
Μια πολύ καλή ημέρα για να πάτε στον γιατρό έτσι για ένα τυπικό τσεκάπ να είστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς! Καλό είναι τις μέρες αυτές να αποφύγετε το shopping therapy, γιατί ξεφεύγετε εντελώς και μετά θα σκούζετε πως δε σας βγαίνει ο μήνας! Στείλτε άλλους για ψώνια, ακόμα καλύτερα! Μη πιστεύετε ότι σας λένε τις μέρες αυτές, να τη ψάχνετε τη δουλειά και να ζητάτε αποδείξεις χειροπιαστές! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.. επίσης!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από DarkWorkX από το Pixabay