Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 26/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχοντας μια πολύ ρομαντική διάθεση, αποφάσισα να
γράψω ζωδιάκια, να μοιράσω αισιοδοξία και χαρά σε εσάς, τα ξωτικά μου.. που μου φτιάχνετε τόσο πολύ το κέφι και με κάνετε και χαμογελώ!!

Δυστυχώς η μέρα αστρολογικά είναι λίγο μυστήρια, κάποιοι θα το γλεντήσετε εκεί έξω και κάποιοι θα ανεβάσετε πίεση κανονικά, αλλά δε πειράζει όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι..



Ο Ερμής από τους Διδύμους, φέρνει όμορφα μαντάτα, χαρωπά που ξεσηκώνουν τον κόσμο, έτσι επειδή έρχεται καλοκαιράκι, ο ήλιος εμφανίζεται πιο συχνά, τα λουλούδια έχουν ανθίσει, τα νερά της θάλασσας γίνονται πιο θερμά, η γη μας αγκαλιάζει και μας αγαπά με κάθε τρόπο.. Ακόμα και τα συννεφάκια που σκάνε πού και πού.. είναι σκέτη ομορφιά, λευκές πινελιές στον καταγάλανο ουρανό..

Να θυμηθώ να μη πιάσω τιμόνι σήμερα.. γιατί πολλές οι αστερόσκονες και είναι ακόμα πρωί.. χαχα! 

φιλάκια..


Κριός
Κυριακή σήμερα, βρείτε τρόπο να ξεκλέψετε χρόνο για να ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή, τον σύντροφό σας, την οικογένειά σας! Πατήστε φρένο, αρκετά με τις δραστηριότητές σας και τα νέα σας τα ενδιαφέροντα, σας χρειάζονται και αλλού! Η πρότασή μου, είναι να κλείσετε το κινητό, να εξαφανιστείτε από παντού και να φτιάξετε μια όμορφη ρομαντική κατάσταση! Οι πιο ελεύθεροι και ωραίοι, όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, παίζει να σας φλερτάρουν έντονα και να πάρετε πολύ τα επάνω σας!

Ταύρος
Και επειδή ο έρωτας δεν έρχεται με τη καμία, ας πάτε μια εκδρομή! Ωραία μέρα για να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι, παρέα με τα φιλαράκια σας, μουσικούλα, κουτσομπολιό, να σου και τα χαμόγελα! Φτιάξτε όμορφες, ανέμελες στιγμές, γιατί μέρες που φεύγουν, δε ξανά έρχονται! Δε πιστεύω να προτιμήσετε τη γενική καθαριότητα του σπιτιού σας και να σπαταλήσετε εκεί το χρόνο σας;;; Φορέστε τα ανοιξιάτικά σας και δρόμο.. να μαζέψετε ήλιο, γιατί από αύριο τα κεφάλια μέσα! Απολαύστε τη Κυριακή σας ρομαντικά!

Δίδυμος
Ας υποθέσουμε πως σήμερα ο Ποσειδώνας σας κυριεύει μαγικά και βλέπετε τη ζωή πολύ ωραία! Θα επιδιώξετε να περάσετε όμορφα, να βρεθείτε κάπου καλά, ίσως να ντυθείτε και πιο επίσημα σέξι, εννοείται πως ότι πιο ακριβό, άλλο τόσο απολαυστικό! Και εντάξει αν πληρώνει άλλος τον λογαριασμό, αλλά όπως και να έχει φροντίστε η «επένδυση» που θα κάνετε, να πιάσει τόπο! Δημόσιες σχέσεις λοιπόν, με σκοπό, σίγουρα είναι ένα μέρος της δουλειάς σας! Έτσι κάποιες πόρτες μπορεί να ανοίξουν πιο εύκολα!

Καρκίνος
Κάτι σας έχει βρει εσάς, Άρης λέγεται και δε μπορείτε να ησυχάσετε με τίποτα! Μπορεί σήμερα να είναι Κυριακή, αλλά αρκετοί σα να «εργάζεστε» ένα πράγμα, άγχος πολύ και ο χρόνος τρέχει τόσο γρήγορα, που νιώθετε τελείως έξω από τα νερά σας! Σήμερα κάνετε όνειρα για ένα αύριο εντελώς διαφορετικό, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Ξεφεύγετε λιγάκι, προφανώς φταίει και το κλίμα των ημερών, μη σκέφτεστε το άφταστο, κάτι πιο κοντά! Μια μικρή απογοήτευση μπορεί να σας βρει έτσι ξαφνικά.. αλλά όλα καλά!

Λέων
Είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και σήμερα σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας και λάμπετε και ολόκληροι, κάτι σας βρήκε πολύ ξαφνικά! Ο Άρης σας κάνει πολύ φλογερούς επίσης και αποφασιστικούς, που σημαίνει πως αν έχετε κάτι ύποπτο κατά νου.. τύπου να κάνετε μια ψυχή να ζηλέψει, να ξέρετε είναι η ιδανική ημέρα! Φροντίστε λοιπόν να είστε όμορφοι, σέξι και ανέμελοι και τότε μπορεί να συμβούν μικρά θαυματάκια! Αν έχει να κάνει με κάτι άλλο, μια διαφορετική απόφαση, σας βλέπω να σοκάρετε μερικές ψυχές!

Παρθένος
Οπωσδήποτε κατεβάζετε ρολά και απολαμβάνετε μια πολύ όμορφη Κυριακή, δίπλα στο αμόρε σας! Ακόμα και οι ελεύθεροι έχετε τα τυχερά σας, για αυτό αφεθείτε στη μαγεία της ημέρας και όπου σας βγάλει! Έχετε και εσείς ανάγκη να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε, να κοιμηθείτε λίγο περισσότερο, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ντυθείτε ωραία και να εμφανιστείτε σε διάφορα μέρη, έτσι να σας δουν, να σας χαρούν, να σας θαυμάσουν! Είστε μέσα στις γλύκες τις ημέρες αυτές και γοητεύετε τα πλήθη! Εκμεταλλευτείτε το!

Ζυγός
Ο Άρης να το ξέρετε σας έχει κάνει πολύ νευρικούς τις μέρες αυτές και σας πειράζει το κάθε τι ακόμα και τα πιο χαζά πράγματα! Ότι και να σας πω είναι αστρολογικό το θέμα, οπότε βαθιές ανάσες, ψυχραιμία και χαρούμενες σκέψεις! Σήμερα σας εκνευρίζουν πολλοί και διάφοροι, ξαφνικά σας χαλούν την ηρεμία και παίζει να βγείτε από τα ρούχα σας κανονικά! Το νου σας μη ξεκινήσετε να ρίχνετε ευθύνες από εδώ και εκεί έτσι για το ψυχολογικό.. Αφήστε το να περάσει.. όσο πιο χαλαρά γίνεται! Φάτε μια λιχουδιά!

Σκορπιός
Ακόμα μια μυστήρια μέρα μόλις σας ξημέρωσε, είστε πιο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί από ποτέ! Βρίσκεται ο Άρης στα Καρκινάκια, για αυτό συμβαίνει αυτό, οπότε καλό είναι πάνω από όλα να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και στη συνέχεια και με τους άλλους! Αν αγαπάτε να το δείξτε με κάθε τρόπο, αν θέλετε να συγχωρήσετε κάποια ψυχή, κάντε το θα νιώσετε πολύ ωραία! Σήμερα φαντάζεστε πολλά και διάφορα, βασικά προσπαθείτε να χτίσετε ένα τείχος ακόμα, αλλά δε θα σας βγει! Η υπομονή είναι αρετή!

Τοξότης
Ευτυχώς που βρίσκεται ο Ερμής στους Διδύμους και γίνεται λίγο ανάλαφρο το κλίμα για εσάς! Κυριακή σήμερα, καλό είναι να διώξετε μακριά εκείνες τις σκέψεις που σκοτεινιάζουν το σύμπαν σας και να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας χαλαρώνει! Κοιμηθείτε παραπάνω, φάτε κάτι πιο special, αξίζει να κακομαθαίνετε τον εαυτό σας πού και πού! Ας πούμε πως ο Δίας κάνει τα στραβά τα μάτια, αν και ανάδρομος, έχει τις καλές του! Συνεπώς βάλτε αφήστε τον έρωτα να μπουκάρει μέσα στη ζωή σας, έστω για λίγο!

Αιγόκερως
Μια πολύ δημιουργική ημέρα μόλις σας ξημέρωσε και όχι μόνο! Από τη μια ο Ποσειδώνας, από την άλλη η Αφροδίτη, όσο να’ναι σας μαγεύουν, προκαλούν ρομαντικά συναισθήματα, είστε μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια! Αφήστε τις μεγάλες τις αλλαγές για λίγο αργότερα, προτιμήστε ας πούμε να αλλάξετε ντεκόρ στο σπίτι, να το κάνετε πιο καλοκαιρινό και ανάλαφρο! Βέβαια, τέτοιες δουλειές μπορούν να περιμένουν, αν είναι να αγαπήσετε περισσότερο με τον σύντροφό σας.. Φτιάξτε όμορφες καταστάσεις. Χαλαρώστε!

Υδροχόος
Χρυσά μου, έχετε τόσο καλή καρδιά και δε το ξέρω;;; Χαμογελώ και σας λέω πώς να’ναι καλά ο Ερμής από τους Διδύμους, που κρατά τόσο ευχάριστα μαντάτα για εσάς, νέα όμορφα που βάζουν τον έρωτα ξανά μέσα στη ζωή σας! Ναι, πάρτε βαθιές ανάσες, αρκετοί θα συγκλονιστείτε ακόμα και με την ίδια σας την ύπαρξη! Αλλά έτσι είναι αυτά, πολύ ξαφνικά και πολύ μοιραία επίσης! Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να φλερτάρετε, για να ανοίξετε τη καρδιά σας, για να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει!

Ιχθύες
Θέλετε να χωρίσετε τα τσανάκια σας εσείς και να εξαφανιστείτε από παντού! Πνίγεστε με τα ίδια και τα ίδια, δεν αντέχετε άλλο να βλέπετε τις ίδιες φάτσες παντού! Καλά μη τρελαίνεστε, κάτι σας βρήκε ξαφνικά, λίγο ο Άρης και πολύ ο Ερμής, έχετε φευγάτες επιθυμίες και τι να λέμε τώρα! Ένα ταξιδάκι είναι η λύση κάπου μακριά και μονάχοι σας! Μεταξύ μας τώρα έτσι περνάτε καλύτερα, κάνετε ότι σας αρέσει και δε μαθαίνει ποτέ κανείς τίποτα για τις ζαβολιές σας! Για οργανωθείτε, από το να μαραζώσετε..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos 
Φωτογραφία από Mabel Amber, still incognito... από το Pixabay