Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 14/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι πως
δεν είχα διάθεση να γράψω ζωδιάκια σήμερα, να όμως που μου ήρθε, γιατί πραγματικά δε ξέρω το γιατί.. Το χάος κατοικεί μόνιμα μέσα στη ψυχή μου, οι αέρηδες φυσούν και όπου με βγάλει.. έχω αφεθεί στη μαγεία του σύμπαντος.. Δεν αντιστέκομαι.. Είμαι ελεύθερη..



Τι μέρα είναι αστρολογικά;;; Από τις πιο ερωτικές του μήνα! Η Αφροδίτη έχει μαζέψει τα μπογαλάκια της, είναι έτοιμη να ταξιδέψει προς εμάς τα Ταυράκια και οι εκπλήξεις που τη περιμένουν στο διάβα της πολλές! Ο Άρης έμαθε για το ταξίδι αυτό.. της έχει κρυφτεί κάπου μέσα στο δάσος το μαγικό και τη προσμένει με τόση λαχτάρα, τόσο πάθος, φλέγεται το μανάρι μου αιωνίως για πάρτη της.. Θέλει να την ανταμώσει, να δει τα μάτια της, να της πιάσει το χέρι, να τη φιλήσει.. Μια ιστορία αγάπης, δυο Θεοί ξετρελαμένοι ο ένας για τον άλλον, έχοντας ως ευχή να ζουν στιγμές πάθους, αλλά ποτέ να μην είναι μαζί.. Ποιος τους ζήλεψε.. κάποιος να μου πει.. 

Ακολουθήστε τη καρδιά σας.. Πείτε εκείνο το σ’αγαπώ.. Δείξτε τι αληθινά νιώθετε για εκείνα τα μάτια τα δυο.. Διεκδικήστε τον έρωτα..

φιλάκια..


Κριός
Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε επαγγελματικά ζητήματα και στο πώς να ανοίξετε τα φτερά σας! Η κατάλληλη εποχή για δημόσιες σχέσεις, για να ρισκάρετε επίσης, για να ταρακουνήσετε λίγο τα νερά, με σκοπό να σας προσέξουν, να σας αγκαλιάσουν και να σας δώσουν τη ρημάδα την ευκαιρία που τόσο καιρό αποζητάτε! Και μέσα σε όλον αυτόν, τον κακό το χαμό, κρύβεται ο έρωτας! Μια νέα γνωριμία, που σίγουρα θα σας αναστατώσει πολύ! Είστε έτοιμοι για νέες εμπειρίες;;;

Ταύρος
Μπορεί το σύμπαν να σας βασανίζει πολύ καιρό τώρα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, μια σας δίνει τη χαρά και μια σας τη παίρνει πίσω, προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος σε αυτό! Όσοι χειριστήκατε τις υποθέσεις σας διακριτικά και με όμορφο τρόπο, να προσμένετε μια έκπληξη σήμερα! Ένα τηλεφώνημα, μια μοιραία συνάντηση, μια είδηση που θα πλημμυρίσει τη καρδιά σας από αγάπη και επιθυμία! Η δικαίωση έρχεται όπου υπάρχουν αληθινά συναισθήματα..

Δίδυμος
Κάπου έχετε μπλέξει εσείς και θέλετε οπωσδήποτε να αποδείξετε την αξία σας και με κάθε τρόπο! Είναι ωραίο να έχετε όνειρα και φιλοδοξίες, είναι ακόμα πιο ωραίο να στηρίζεστε στα πόδια σας! Σήμερα όλο και κάπου θα πάτε, οι συναντήσεις πολλές, βάζετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη, γιατί με αυτόν τον τρόπο επενδύετε στον εαυτό σας! Το νου σας, γιατί μπορεί οι παρέες σας να μην έχουν το ίδιο κοινωνικό status με εσάς και αύριο να αναρωτιέστε πού πήγαν τα λεφτά;;;

Καρκίνος
Ιδανική ημέρα για να αγαπήσετε τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο και να του το δείξετε κιόλας! Διώξτε μακριά σκέψεις που σας αγχώνουν και φτιάξτε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, γιατί όλα χρειάζονται πού και πού! Να θυμίσω πως ο Κρόνος σας τεστάρει και εκείνος αποφασίζει για εκείνο το αύριο ή εκείνο το αντίο! Και επειδή είστε λίγο άτακτα παιδιά τις μέρες αυτές, καλό είναι να κάνετε τα μαγικά σας, για να εντυπωσιάσετε τον σύντροφό σας και να αποφύγετε με κάθε τρόπο τα ερωτικά τα καβγαδάκια!

Λέων
Δε ξέρω τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής, πάντως αν είστε δυσαρεστημένοι από τη σχέση σας και την ερωτική σας τη ζωή, σήμερα το σύμπαν σκοπεύει να φέρει έναν πειρασμό μπροστά σας, να τον ρίξει μέσα στην αγκαλιά σας, να δούμε και εμείς, αν όντως αγαπάτε το ταίρι σας ή όχι! Καλά αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι δε το συζητώ, καλοδεχούμενος ο πειρασμός και ότι θέλει ας προκύψει! Ανεξάρτητα όμως από τη κατάσταση που βρίσκεστε, όλο και κάτι μπορεί να συμβεί, για να σας βάλει σε σκέψεις, για να τεστάρει τις αντιδράσεις σας, για να δει κατά πόσο καλά παιδιά είστε..!

Παρθένος
Μια πολύ φοβερή μέρα σας ξημέρωσε, οτιδήποτε περάσει από το μυαλό σας θα συμβεί και καλό είναι να κάνετε θετικές και αισιόδοξες σκέψεις από νωρίς το πρωί! Από όλα έχει το μενού, εργασία και χαρά και πολύ έρωτα! Βάλτε στόχους σύντομους για να τους πετύχετε κιόλας! Βέβαια, προτιμήστε κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, να αράξετε παρέα με εκείνο το πρόσωπο που σας φτιάχνει πολύ το κέφι! Ρομαντική η μέρα σας, παίζει να σας έρθει ένα δωράκι έτσι ξαφνικά και να νιώσετε η καρδιά σας να φλέγεται κανονικά!

Ζυγός
Παίζει σήμερα να πάτε ένα κομμωτήριο και να αλλάξετε εμφάνιση έτσι στα καλά τα καθούμενα. Κάτι το extreme μυρίζομαι, έχετε ανάγκη να ξεχωρίσετε και φυσικά όλοι να ασχολούνται με τη περίπτωση τη δική σας! Ένα αθώο φλερτ μπορεί να ξυπνήσει το άγριο θηρίο που κρύβετε μέσα σας και ξαφνικά να επιθυμήσετε να ζήσετε στιγμές πάθους! Κυκλοφορείτε, χαμογελάτε, φλερτάρετε με άγνωστες υπάρξεις, όμως να ξέρετε πως ο έρωτας σας κρυφοκοιτάζει και χαμογελά πολύ πονηρά! Ακολουθήστε το συναίσθημα..!

Σκορπιός
Κάτι έχετε βάλει στο μυαλό σας εσείς, σας φαίνεται βουνό, να όμως που με δυο και τρεις δικές σας κινήσεις, μπορείτε να πετύχετε το ακατόρθωτο! Από τη μια σας βρίσκω πολύ ήσυχους, ήρεμους και λιγομίλητους, από την άλλη μέσα σας συμβαίνει το απόλυτο χάος! Μην εξάπτεστε από τις φανταστικές τις σκέψεις που κάνετε, με ψυχραιμία οι κινήσεις σας θα είναι μετρημένες και πολύ πετυχημένες! Δίνει ρέστα η Αφροδίτη σήμερα, λέει ένα πολύ δυνατό αντίο και κάπως έτσι ο έρωτας, φουντώνει και η καρδιά σας χτυπά πολύ διαφορετικά!

Τοξότης
Επιτέλους κοιτάζετε τα ζητήματά σας πιο σφαιρικά, αλλάζετε και θέση, ρωτάτε και εκείνους που δεν έχουν καμία σχέση, γιατί τελικά τα αυθόρμητα φέρνουν λύσεις και ξεκολλούν τον εγκέφαλο από τα τετριμμένα! Και κάπως έτσι σήμερα θα σας έρθουν ιδέες πολύ μοναδικές, θα απορήσετε κιόλας με τον εαυτό σας, πώς και δε τις σκεφτήκατε νωρίτερα, να όμως που κάθε πράγμα στο καιρό του και τα σχετικά! Τύψεις έχετε γιατί ξεσπάσατε πάλι στο ταίρι σας για θέματα που τελικά δεν είναι και τόσο σοβαρά! Μουσικούλα, κεράκια, φραουλίτσες και σαμπάνια! Όλα στρώνουν μετά..

Αιγόκερως
Αν και ο καιρός είναι συννεφιασμένος, δε πειράζει είστε εσείς όμορφοι και λαμπεροί και φουλ στην ανοιξιάτικη τη διάθεση! Η μέρα είναι πολύ δυνατή για να πετύχετε ακόμα και το ακατόρθωτο κυρίως στον ερωτικό τομέα! Φροντίστε λοιπόν να φτιάξετε όμορφη κατάσταση, ας βάλετε και το χέρι στη τσέπη δε πειράζει, πώς θα εντυπωσιάσετε το μαναράκι εκεί απέναντι ή και τον σύντροφό σας;;; Αγαπάτε περισσότερο τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα σας και το δείχνετε με κάθε τρόπο! Απορούν αρκετοί αλλά τι σας νοιάζει;;;;

Υδροχόος
Ειλικρινά δε ξέρω τι σας έχει βρει, μπορεί και ο έρωτας να σας ήρθε κατακούτελα μετά από κάμποσα χρόνια και εννοείται πως δε μπορείτε να το διαχειριστείτε με τίποτα! Το ανεκπλήρωτο, εκείνο το φοβερό συναίσθημα από το παρελθόν, σας ξυπνάει κάθε μέρα και κάπως έτσι η επιθυμία σας φουντώνει και θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε κάτι για αυτό! Σήμερα λοιπόν είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, νιώθετε πιο διεκδικητικοί και παίζει να κάνετε πράγματα που ούτε καν τα φαντάζεστε! Πείτε το σ’αγαπώ!

Ιχθύες
Καλά είστε Θεοί το ξέρετε αυτό, ζείτε με αυτό, οπότε να το δείχνετε πού και πού και ας σας πουν ψωνάρες! Μαγική η μέρα σας σήμερα, ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας και καταφέρνετε το ακατόρθωτο! Όλοι ασχολούνται με τη πάρτη σας, ότι θέλει το μωρό, δε σας χαλούν το κέφι, σας αγαπούν και σας το δείχνουν! Τι άλλο θέλετε να μας το πείτε να γίνουμε χαλί να μας πατήσετε! Επιτέλους χαμογελάτε μετά από καιρό, αφού όλο και κάτι μαγικό θα συμβεί που θα νιώσετε πολύ τυχεροί και λίγα λέω.. Ωπα.. ποιος πάει ορειβασία;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos