Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24/05/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φτάσαμε και πάλι στην αγαπημένη μας τη Παρασκευή, αγωνιώ για
την ώρα που θα βάλουμε ένα τέλος στη παράνοια της καθημερινότητας που τόσο μας αρέσει, αλλά συγχρόνως μας βασανίζει κιόλας! 

Υποθέτω πως έχουμε μπει σε καλοκαιρινή διάθεση, αποζητάμε πιο χαλαρές καταστάσεις, αγκαλιάζουμε τον έρωτα, το φλερτ και τα χαμόγελα και ονειρευόμαστε εκείνο το παραμύθι..


Είμαι σίγουρη πως οι συζητήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει, αχ αυτή η θάλασσα, είναι πανέμορφη και ξελογιάστρα!

Σήμερα λοιπόν, κάνουμε μια ωραία κουβέντα με τη καρδούλα μας, τη ρωτάμε τι θέλει και ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της.. Τι επιθυμεί το μωρό; Αγάπες και λουλούδια; Μήπως σοκολατάκια, φραουλίτσες και σαμπάνια;;;

χαχα.. ο καθένας με τον πόνο του!

πολλά φιλάκια!


Κριός
Αρκετοί από εσάς βρίσκεστε στο επίκεντρο των εξελίξεων, τρέχετε και δε φτάνετε, τα μέτωπα που πρέπει να αντιμετωπίσετε είναι πολλά! Μέσα στη βαβούρα που υπάρχει, προκύπτουν διάφορα προβληματάκια που θα πρέπει να τα λύσετε και κάπως έτσι να αποδείξετε για ακόμα μια φορά την αξία σας! Σήμερα όλοι μαζί, σαν ομάδα, θα αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε, προκειμένου να προχωρήσουν οι υποθέσεις σας ομαλά! Σας αγαπούν και σας το δείχνουν!

Ταύρος
Άλλα έχετε κατά νου, άλλα προκύπτουν, αναστατώνεστε τρελά, όμως το χαμόγελο δε φεύγει από τα χείλη σας με τίποτα! Ερωτικές ανησυχίες υπάρχουν στο μενού της ημέρας, φροντίζετε με κάθε τρόπο να δείξετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τα συναισθήματά σας, δε φοβάστε να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς! Το σύμπαν επιμένει για μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, για έναν έρωτα δυνατό, μεγάλο και τρανό και ας είναι express.. η φάση! Ζήστε τη κάθε στιγμή και αποφύγετε τις ταμπέλες!

Δίδυμος
Λεφτά λαμβάνετε από διάφορες πηγές, γεμίζει το πορτοφόλι σας και απογειώνεστε από χαρά! Είστε έτοιμοι να κάνετε τρελές καταθέσεις στα μαγαζιά, τι και αν υπάρχουν λογαριασμοί που τρέχουν, προέχει η προσωπική σας ικανοποίηση! Όλο και κάτι σας έχει αγχώσει στα επαγγελματικά σας, όμως η πίεση των ημερών, έφερε φοβερές ιδέες στο μυαλουδάκι σας, που σημαίνει, πως δε το βάζετε κάτω, προσπαθείτε για το καλύτερο! Ιδανική ημέρα για να εντυπωσιάσετε τους τριγύρω..!

Καρκίνος
Σας έχουν μπλέξει εσάς σε διάφορες δραστηριότητες, δε μπορείτε να ξεφύγετε με τίποτα, είστε μέσα σε όλα και απαραίτητοι επίσης πολύ! Το να μη γνωρίζετε τις λεπτομέρειες σε κάποια ζητήματα, δεν είναι και τόσο κακό, ρωτήστε για να μάθετε δίχως ντροπές! Μπορεί να ξεκινήσατε κάτι κάνοντας πολύ απλές σκέψεις, να όμως που στη πορεία άλλαξαν τα δεδομένα και ίσως τώρα πια να βρίσκεστε ήδη σε πρώτο μέτωπο! Ένα απρόβλεπτο γεγονός σας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Λέων
Και επειδή έχετε αντιμετωπίσει τα πάντα όλα μέσα στις μέρες που πέρασαν, ας ασχοληθείτε και λίγο με τη προσωπική σας τη ζωή, με τον σύντροφό σας ή το μαναράκι απέναντι, γιατί πόσο πια τρέξιμο, πόσο πια θα ρίχνετε στάχτη στα μάτια, για θέματα που σας ενοχλούν! Καλά μη γίνετε ξαφνικά βδέλλες γιατί είναι κάπως ενοχλητικό, όπως και οι ερωτήσεις που σκοπεύετε να κάνετε! Προτιμήστε πρώτα τις ρομαντικές τις καταστάσεις και μετά η ανάκριση σε στιλ πλάκας.. Και ότι γίνει..!

Παρθένος
Μπορεί να πετάει η ομάδα κυρίως για θέματα επαγγελματικά, να είστε ήδη πολύ κοντά στο στόχο σας, όμως όλα μπορούν να αλλάξουν στο λεπτό, αν δε προσέξετε ή αν χαλαρώσετε έστω και για ένα λεπτό! Και σήμερα στο κυνήγι της επιτυχίας, φροντίστε με κάθε τρόπο να κλείσετε τις εκκρεμότητες που έχετε, μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του! Παίζει να είστε κάπως αφηρημένοι σήμερα, κουρασμένοι επίσης, αλλά θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και υπομονή, γιατί αλλιώς δουλειά δε γίνεται!

Ζυγός
Αγωνιάτε για να κλείσετε τους διακόπτες, να βρεθείτε στο σπιτάκι σας, παρέα με τον σύντροφό σας, τα φιλαράκια σας, εκείνους που σας φτιάχνουν πολύ το κέφι! Σήμερα παίζει επίσης να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε διατροφή, να γραφτείτε σε ένα γυμναστήριο, να μπείτε σε διαδικασία να γίνετε πολύ σέξι μαναράκια! Καλά μη γίνεστε υπερβολικοί γιατί λατρεύετε τις βόλτες, τα ξενύχτια, τα μεζεδάκια και τα ουζάκια, οπότε μήπως από Δευτέρα να κόψετε τις κακές τις συνήθειες;;; 

Σκορπιός
Ερωτικά είστε έτοιμοι να κάνετε την επανάσταση του αιώνα! Μετά από πολλά χρόνια διαπιστώνετε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και πως οι απλοί οι άνθρωποι έχουν πολλά περισσότερα να σας προσφέρουν κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο! Κάντε εσείς την ανατροπή και η ευτυχία που θα νιώσετε ανεπανάληπτη! Σήμερα παίζει να σας κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας προβληματίσει μεν, αλλά θα σας απογειώσει από χαρά! Ακολουθήστε τα σημάδια της καρδιάς σας και δε θα χάσετε!

Τοξότης
Και λίγο πριν κλείσετε τους διακόπτες για ΣΚ, θα γίνει λίγο του Κουτρούλη ο γάμος, κυρίως στη δουλειά σας και ω ναι θα βγείτε και από τα ρούχα σας κανονικά! Οι τσακωμοί είναι μέσα στο μενού της ημέρας, υπάρχουν αντίθετες απόψεις, σας χαλούν τα σχέδια και ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάτι από την αρχή! Ναι χρόνος δεν υπάρχει, αλλά προκειμένου να είναι όλα σωστά, μια δεύτερη και τρίτη ματιά να τη ρίξετε, γιατί στις λεπτομέρειες κρύβεται όλη η μαγεία! Υπομονή!

Αιγόκερως
Είστε πολύ σέξι τις μέρες αυτές, σας φλερτάρουν επίμονα και αν υπάρχει σύντροφος, ενοχλείτε όσο δε το φαντάζεστε! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, ζήλιες επίσης, αλλά δε πειράζει, χρειάζονται και αυτά, για να δείτε πόσο σας αγαπούν, πόσο σας έχουν ανάγκη και αν ακόμα περνάει η μπογιά σας! Σήμερα η ανάγκη σας για ένα ταξιδάκι κάπου μακριά είναι πολύ μεγάλη, δύσκολο για αρκετούς, οπότε προτιμήστε τις μακρινές τις βόλτες σε μέρη που δεν έχετε ξανά βρεθεί! Ανανεωθείτε με κάθε τρόπο!

Υδροχόος
Κάτι σας έχει βρει εσάς, είναι σίγουρα αστρολογικό, σα να έλιωσαν οι πάγοι της καρδιάς σας και ξαφνικά σας ενοχλούν τα πάντα όλα! Οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα είστε λίγο μέσα στη γκρίνια, δε ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε όλο αυτό! Από τη μια κάνετε έναν μεγάλο χαμό, από την άλλη χαμογελάτε, είστε του λωλού, προφανώς κάτι σας λέει ο ποιητής και εσείς αντιδράτε σα τα μικρά τα παιδιά! Σήμερα η τύχη είναι με το μέρος σας, για αυτό μη διστάσετε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας!

Ιχθύες
Είναι οι μέρες τέτοιες που σας κάνουν να διώξετε μακριά παλιές συνήθειες, αντιλήψεις, οτιδήποτε σας κρατούσε πίσω σε εκείνο το παρελθόν, που προφανώς τόσο πολύ θέλετε να ξεχάσετε! Πρώτα πετάμε τα σκουπίδια και μετά αγοράζουμε νέα πραγματάκια! Σήμερα ο έρωτας σας χτυπά κατακούτελα, σας αναστατώνει και αντιδράτε με έναν πολύ παράξενο τρόπο! Σα τα μικρά τα παιδιά πέφτετε στη παγίδα του φτερωτού Άγγελου, αποζητάτε στιγμές τρυφερές γεμάτες από πάθος!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay