Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Ταύρος & Υδροχόος.. μια σχέση όλο πείσμα! by MagicF’Ariel..

Τι σχέση θα μπορούσε να έχει η Γη με τον Αέρα; Ο Ταύρος πατάει γερά και με τα δυο του τα πόδια πάνω στο πλανήτη αυτόν, ενώ ο Υδροχόος, είναι
όσα παίρνει ο άνεμος..! Να είχε τρόπο να ταξιδέψει και στο διάστημα και τίποτα άλλο στο κόσμο όλον!





Μυστήριο, αλλά παρόλα αυτά και τα δυο ζώδια, ανήκουν στο Σταθερό το Σταυρό, συνεπώς, να και το πρώτο κοινό στοιχείο!

Να επισημάνω πως ο ωροσκόπος και οι πλανήτες που έχει ο καθένας από τους δυο, συμβάλουν στο αν ταιριάζουν ή όχι.

Ο Υδροχόος είναι ιδεαλιστής. Δηλαδή του αρέσουν οι πρωτότυπες ιδέες, είναι συνήθως πολύ μπροστά από την εποχή του, θεωρείται τρελός από αρκετούς, ενθουσιώδης, υπερβολικός και απλησίαστος συγχρόνως πολύ! Πεισματάρης και ισχυρογνώμων, πρέπει να γίνει το δικό του, με τον τρόπο του και να είναι τέλειο!
Ο Ταύρος είναι συναισθηματικός πολύ, εκφραστικός και ευαίσθητος. Ιδεαλιστής ναι, αλλά στα σίγουρα! Εδώ συμβαίνει κάτι το παράξενο. Αντίθετες απόψεις, για τον ίδιο στόχο και το ίδιο το αποτέλεσμα!

Το μυστικό του Υδροχόου είναι πως ξαφνιάζει το Ταύρο, τον αναστατώνει, γιατί βρίσκει πάντα τον τρόπο, να τον ξεπερνά με μια απίστευτη ταχύτητα και να τον αφήνει με ανοιχτό το στόμα. Και εδώ εμφανίζεται ο θαυμασμός.
Και έτσι ερωτεύεται ο Ταύρος τον Υδροχόο. Έτσι όμως μπορεί και ο Υδροχόος το Ταύρο. Ο θαυμασμός, είναι μεγάλη υπόθεση και για τους δυο. Ο ένας θέλει να νιώθει έτσι, ο άλλος θέλει να το δέχεται.

Και το παιχνίδι ξεκινά! Ο Υδροχόος δίχως να καταβάλει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, τρέχει να φτάσει τη ζωή, να τη πιάσει από τα μαλλιά, να της ρουφήξει το μεδούλι και ο Ταύρος δίπλα του, κρατά τα μπόσικα! Αγωνιά, φοβάται, χαμογελά, δακρύζει, έχει συναισθήματα και για τους δυο.. Ο ένας σκληρός και ψυχρός και ο άλλος σκληρός, όμως με αμέτρητες ευαισθησίες..

Και τα δυο αυτά ζώδια, λατρεύουν την ωραία τη ζωή, τη διακριτικότητα, τα όμορφα τα πράγματα. Δημιουργικό ζευγάρι, αφού έχουν όρεξη για δουλειά, το όραμα υπάρχει, η αγάπη για τη σταθερότητα το ίδιο, που επιλέγουν ένα τρόπο ζωής πολύ διαφορετικό από των άλλων.

Η αγάπη του Υδροχόου για την ελευθερία είναι πολύ μεγάλη. Συνεπώς θα εκφραστεί αναλόγως και με ποικίλους τρόπους, προκειμένου να μη βαρεθεί και να μη χάσει το ενδιαφέρον του, για το Ταύρο και όλα αυτά που έχουν αποκτήσει μαζί.. Γιατί ναι μεν ψύχρα, αλλά είναι φαινομενική.. Οι πράξεις, τα μάτια, το σώμα, είναι ο μόνος τρόπος αληθινής έκφρασης ενός Υδροχόου.. Από λόγια, δε το έχει, δε το έχει.. και ας θεωρείται πολυλογάς.. Στον έρωτα αλλάζουν πολύ τα πράγματα..
Ο Ταύρος, εφόσον νιώθει πως τον αγαπά, πως τον νοιάζεται, ανοίγει τις πόρτες και τα παράθυρα.. να αφήσει τον Αέρα του, να ταξιδέψει όπου θέλει.. όπως θέλει.. γιατί;;; Η επιστροφή είναι πάντα μια. Η πιο σπουδαία! Η αγκαλιά του Ταύρου.. Υπάρχει πιο ζεστή;;;

Και πάμε και στο ψαχνό! Το σ* ξ μεταξύ τους είναι συναρπαστικό. Το έχω αναφέρει ξανά, αλλά αφού έτσι είναι, γιατί να γράφω άλλα;;; Ο Υδροχόος, έχει μια απίστευτη άνεση με το γυμνό το σώμα. Είναι τόσο περίεργος, που θέλει να τα δοκιμάσει όλα, έτσι για την εμπειρία, για τη στιγμή, για το διαφορετικό. Ο Ταύρος από την άλλη ντρέπεται για το σώμα του, είναι συνεσταλμένος και εκεί γίνεται κάτι πολύ μυστήριο.. Η άνεση του Υδροχόου, απελευθερώνει το Ταύρο σ*ξ ουαλικά, του διαγράφει τις αναστολές και αφήνεται στα χέρια του για αυτό το μοναδικό ταξίδι.. Γιατί κάθε φορά είναι διαφορετική.. Καμία νύχτα μεταξύ τους δεν είναι ίδια! Μια περιπέτεια, γεμάτη από πάθος, ένταση και πολύ φαντασία!

Και για τη πληροφορία, ο Υδροχόος που είναι γεννημένος από τις 31/01 μέχρι και τις 08/02, με το Ταύρο, είναι ο ιδανικός συνδυασμός. Υπάρχει ταίριασμα τρελό.. Μαγικές αόρατες ενέργειες του σύμπαντος.. που εκπλήσσουν ακόμα και εμένα που τα γράφω.. Πολύ καλό σ* ξ, απίστευτη χημεία, ατελείωτο πάθος, σχέση αξεπέραστη..

να γράψω και άλλα..;;;

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos