Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 11/07/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από ένα υπέροχο ΣΚ, έρχεται μια φοβερή Δευτέρα, τι να πω, γεμάτη από εντάσεις και λογομαχίες! Τα άστρα θα
γελάσουν, εμείς μπορεί και να κλάψουμε λιγάκι, αλλά έτσι είναι το πρόγραμμα. Μια κρύο και μια ζέστη!







Ναι μεν στο σύμπαν συμβαίνουν όμορφοι συνδυασμοί, οι πλανήτες είναι σε καλή θέση, όμως τόση χαρά και ευτυχία δε μπορούν να μοιράσουν σε όλους μας.

Η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού, τελείωσε και η μπάλα, δόξα το Θεό, άντε μπας και ξεκινήσει ο τουρισμός στην Ελλαδίτσα μας και γεμίσουν τα νησιά μας! Σα γυναίκα που είμαι.. θα μιλήσω ειλικρινά, μου προκαλεί μια αηδία όλη αυτή η τρέλα με τα αθλητικά, πόσο χαζό το βρίσκω, αλλά ακόμα και το ποδόσφαιρο είναι ένας τζόγος! Γουρουνιές να προσθέσω.. χαχα..!

Ότι και αν συμβεί.. ψυχραιμία.. ! Αύριο ξημερώνει μια νέα ημέρα!

φιλάκια..


Κριός
Συναισθηματικά υπερβολικοί σήμερα, ή του ύψους ή του βάθους! Ότι και αν συμβεί, θα πρέπει να το κρατήσετε για τον εαυτό σας, τουλάχιστον μέχρι να είστε απολύτως σίγουροι. Εντάσεις προκύπτουν από το πουθενά και τα λόγια σας στάζουν φαρμάκι. Γιατί θέλετε να ξεκινήσει έτσι η εβδομάδα σας;;;

Ταύρος
Σχετικά ζόρικη η μέρα σας, το χάνετε λίγο στην επικοινωνία, άλλα σας λένε, άλλα τους απαντάτε, έτσι μια ασυνεννοησία θα πέσει και μετά; Μουτράκια. Τα φαινόμενα σίγουρα απατούν, αφού κατά βάθος το ίδιο πράγμα θα λέτε, απλά με διαφορετικά λόγια. Προκειμένου να αποφύγετε τις εντάσεις, κάντε τη πάπια καλύτερα!

Δίδυμος
Πω πω νεύρα..! Κάποιος σας ενοχλεί απίστευτα πολύ και σήμερα δε θα κρατηθείτε άλλο, θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα τα κάνετε όλα μπάχαλο! Σας πιέζουν, σας ζητούν τα ρέστα, σας κατευθύνουν εκεί που εσείς δε θέλετε να πάτε. Είστε έτοιμοι να κόψετε κάθε επαφή, κάθε σχέση, όμως είστε σίγουροι για αυτό;;;

Καρκίνος
Είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας, πως οτιδήποτε χειρίζεστε το κάνετε με τέλειο τρόπο, να όμως που το υφάκι σας είναι κάπως ενοχλητικό και θα σας κατσαδιάσουν έτσι ξαφνικά. Χαμηλώστε προφίλ, γιατί μπορεί και να ψάχνονται με τη περίπτωσή σας, για να προκύψει ένας καβγάς και να εκτεθείτε ξαφνικά!

Λέων
Θα πιαστείτε στα λόγια; Στα χέρια; Πάντως κάποιος θα σας πει κάτι και θα τραβήξετε τρελή σύγχυση! Μην αφήσετε τίποτα στον αέρα, να μην υπάρξει παρεξήγηση, γιατί δεν είναι καιρός, για έχθρες, ούτε για τσακωμούς. Μπορείτε βέβαια, να πείτε αυτά που νιώθετε, να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και σε όποιον αρέσει!

Παρθένος
Μέρα που θα συμβεί κάτι στη δουλειά σας και θα το πάθετε το εγκεφαλικό. Λεφτά που ήταν να έρθουν, δε θα έρθουν, κάποιος αθετεί το λόγο του και φυσικά δε θα μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα. Βέβαια όσο και αν φωνάξετε, ότι και να πείτε, δε θα βγει και τίποτα, γιατί ή υπάρχουν τα χρήματα ή όχι… Μη δίνετε σημασία.

Ζυγός
Έχετε σχέση με έναν άνθρωπο, προσπαθείτε να απελευθερωθείτε, όμως να που οι συνθήκες είναι τέτοιες που δε θα καταφέρετε και πολλά! Λεφτά σας οφείλουν, τα χρειάζεστε, να όμως που δε σας τα δίνουν, προφανώς για να σας κρατούν δέσμιους. Μη χαλάτε σχέσεις ετών, όσο και αν πνίγεστε. Απλά είναι μια κακή ημέρα!

Σκορπιός
Δε ξέρετε τι να πρώτο νιώσετε! Χαρά και ενθουσιασμό ή να είστε σοβαροί και μαζεμένοι;;; Τι λέει η καρδιά σας;; Εκείνη να ακούσετε και τίποτα άλλο! Ίσως να είστε κουρασμένοι και να χρειάζεστε ύπνο. Μη χαλάτε το όμορφο κλίμα που φτιάξατε τις μέρες αυτές, επειδή σας αρέσει να τρώγεστε με τα ρούχα σας.

Τοξότης
Μέρα που θα ακούσετε διάφορα. Το μακρύ και το κοντό του καθενός, θα ταραχτείτε λιγάκι, αλλά δε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία, γιατί κατά βάθος δε θα σας αφορούν όλα αυτά. Καλύτερα να βρείτε μια δικαιολογία, να εξαφανιστείτε, γιατί ποιος ο λόγος να είστε στη μέση ενός καβγά, όταν εσείς δε φταίτε;

Αιγόκερως
Σήμερα μια ψυχή θα τα βάλει μαζί σας και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ. Θα βιώσετε μια άδικη συμπεριφορά, γιατί υπάρχουν και κάποια όρια στη τρέλα, όμως στο χέρι σας είναι να το βάλετε στη θέση του και ότι προκύψει. Σε μια λεπτή κλωστή κρέμεται μια σχέση σας, φροντίστε να μη γίνουν όλα ένα κουβάρι..!

Υδροχόος
Όλα μια χαρά είναι, κανονίστε να τα χαλάσετε πάλι! Οι ιδέες σας είναι τρομερές και φοβερές, όμως και πολύ τρελές και σίγουρα αρκετοί δε μπορούν να ακολουθήσουν. Καλά θα κάνετε, να είστε πιο λογικοί, πιο νορμάλ, λιγότερο απαιτητικοί και δίχως φωνές! Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε μουτράκια.. Και τα καλύτερα έρχονται!

Ιχθύς
Εντάξει δε μπορούν όλα να πηγαίνουν ρολόι. Σήμερα θα προκύψουν διάφορα, που θα σας αποσυντονίσουν, θα σας εκνευρίσουν, θα σας κάνουν να νιώσετε πως τσάμπα κοπιάζετε, τσάμπα μιλάτε, όμως για εστιάστε στη ρίζα του κακού;;; Μήπως πρέπει να αλλάξετε μερικά πράγματα για να βελτιωθεί η κατάσταση; Θα πάρετε τις αποφάσεις σας επιτέλους;;;

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos