Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Να Ρισκάρεις για τον Έρωτα..!

.. να μη τον φοβάσαι! Το λέω παντού, το φωνάζω, γιατί τι μας έχει απομείνει τώρα πια; Ο Έρωτας και
μόνο ο έρωτας! Το λέω και το ξανά λέω, γιατί ωραίο το χρήμα, αλλά τι να το κάνεις αν είσαι μόνος;;; όνειρο ζωής ένα όμορφο σπίτι, αλλά αν είναι άδειο, πιο το νόημα; Τόσα καλά υπάρχουν στο κόσμο αυτόν, όμως αν δεν υπάρχει ο Έρωτας, δεν έχουν καμία σημασία!




..με λένε τρελή, γιατί πιστεύω ακόμα σε ιππότες και πριγκίπισσες. Έτσι με μεγάλωσαν, με τέτοια παραμύθια, γιατί να αλλάξει αυτό τώρα που είμαι πια 40; Ερωτεύτηκα, πέρασα όμορφα, απογοητεύτηκα, έκλαψα, έπεσα, ξανά σηκώθηκα, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, γιατί τέτοια κάνει ο Έρωτας. Του αρέσει η ποικιλία. Η χαρά και η λύπη. Η αγάπη και το μίσος. Τα χαμόγελα και τα δάκρυα συγχρόνως..

Ναι ο Έρωτας είναι βιτσιόζος, σαδιστής, γουστάρει να εισβάλει μέσα στις ψυχές και τη νιρβάνα να τη μετατρέπει σε χάος. Ένα όμορφο χάος.. Γεμάτο από συναισθήματα, αγωνία, περιπέτεια. Γιατί τον φοβάστε τόσο εκεί έξω; Γιατί εσείς οι άντρες δεν παίρνετε το ρόλο σας στα σοβαρά και να φλερτάρετε με μια κοπέλα που σας αρέσει; Και εντάξει να δεχτώ, πως η απόρριψη είναι ένα πολύ άσχημο συναίσθημα. Αν όμως είναι θετική η απάντηση; Τότε έχετε φανταστεί τι μπορεί να ζήσετε, έτσι ξαφνικά;

Να ρισκάρεις για τον Έρωτα, γιατί αυτός είναι που δίνει τη δύναμη για να ξυπνήσουμε την άλλη μέρα το πρωί, να δουλέψουμε περισσότερο, να δημιουργήσουμε κάτι το διαφορετικό, να χαμογελάσουμε, γιατί υπάρχει νόημα στη ζωή μας.. Το φιλί του. Το φιλί της. Εκείνη η ματιά. Πόσο όμορφο είναι αυτό; Για να το φανταστείς, εσύ που προτιμάς το διαδικτυακό φλερτ.. Την εικονική πραγματικότητα; Τι είναι πιο ωραίο; Να σου πιάσει κάποιος το χέρι, ή ένα κλικ;

Να ρισκάρεις για τον Έρωτα και εσύ κοπελιά, που λιώνεις για το αγόρι απέναντι και δε κάνεις τίποτα για αυτό! Οι εποχές άλλαξαν, ναι οι ιππότες υπάρχουν, ίσως σε μια άλλη εποχή, για αυτό αν τον αγαπάς, να του το πεις. Να ξέρει. Είναι ωραίο να γνωρίζει ο άλλος, τι συμβαίνει, γιατί η ζωή είναι μικρή για να υπάρχουν απωθημένα.

Είμαι μια Ταυρίνα, ναι πολύ ευαίσθητη, εκφραστική, που όπως συνεχώς μου λέει και η οικογένειά μου, ζω στον ουρανό με τα άστρα… Ναι, έτσι είναι, προτιμώ το παραμύθι, το ρομαντικό, τον έρωτα, τα συναισθήματα και ας κλάψω, ας τραυματιστώ, δε με νοιάζει. Σίγουρα θα είμαι ζωντανή, γεμάτη από εμπειρίες, θα είμαι άνθρωπος, μια γυναίκα με καρδιά..

Να ρισκάρεις για τον Έρωτα, γιατί είναι αυτό το μαγικό μυστήριο, που κυλάει μέσα στις φλέβες σου, που σου γαργαλάει το μυαλό, που σε ξυπνάει μια γλυκά, μια βάναυσα, μια χαλαρά, μια με ένταση, είναι εκείνο το χαμόγελο, άνευ λόγου και αιτίας..

Μη μου προσφέρεις διαμάντια, θα προτιμήσω εκείνη τη ματιά.. Τη βλέπεις πως αστράφτει; Με ποθεί! Ανεκτίμητη η αξία της.. γιατί είναι εκείνη η ματιά..

Να ρισκάρεις για τον Έρωτα..
γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να φέρει..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos