Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Οι πλανήτες έχουν κέφια! Αντέχετε να ζήσετε το όνειρο;;; by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα σε όλους.. Έχει ένα φανταστικό καλοκαιρινό απόγευμα, νιώθω μυστήρια επίσης, γιατί όχι να μην αναφερθώ στα αστρολογικά μαντάτα των ημερών.
Από σήμερα και μέχρι τις 10/07, χαμογελούν πονηρά και πολύ χαρωπά, ο Δίας, ο Ήλιος και ο Ερμής, έχουν τα κέφια τους και μοιράζουν δύναμη, διαύγεια και ευτυχία σε χρόνο ντε τε που λέμε..


Τα Ζώδια που θα νιώσουν όλη αυτή τη μαγεία, είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες!

Και έτσι ξαφνικά, αγαπάτε όλο τον κόσμο, εξαφανίζεται το συναίσθημα της καχυποψίας, ξεπερνάτε τον εαυτό σας, συναντάτε αγαπημένους ανθρώπους. Ο Δίας βέβαια βοηθάει στο να ονειρευτείτε για ένα καλύτερο αύριο, για να ρισκάρετε, για να πετύχετε, μόνο τότε θα σταματήσετε εσείς.. Η επιθυμία για ένα ταξίδι θα είναι μεγάλη, ο ενθουσιασμός επίσης, συνεπώς, τίποτα δε σας σταματά! Και να μη συμβεί κάτι ακόμα, σίγουρα θα οργανωθείτε καλύτερα για το αύριο!

Πάμε και στο ερωτικό;;; Να σας αναστατώσω έτσι λιγουλάκι;;; Καταρχήν το παρελθόν ξανά χτυπά! Γιατί αν υπάρχουν αυτό που λέμε στο USA.. Unfinished Business.. τότε θα συμβεί το μοιραίο και ότι προκύψει, σωστά;;; Ένα άτομο από το παρελθόν επιστρέφει, με τις καλύτερες τις προθέσεις. Είναι γεμάτο από αγάπη και κάπως έτσι, θα πέσουν τα τείχη και θα υπάρξει αυτό το αμοιβαίο που λέμε.. Πάθος θα είναι αυτό; Έρωτας; Λατρεία; Θα δείξει! Μπαίνει τόσο φως με τον Ήλιο, στη ψυχή σας, που δε θα φοβηθείτε να πείτε το πώς αισθάνεστε.. ή να το δείξετε φυσικά.. Για ένα ταξίδι together.. μιλούν τα άστρα..

Τέλεια ως εδώ;; Φανταστικά και ονειρεμένα;;; Ακόμα και η ίδια απορώ, αλλά αφού είναι έτσι.. το αστρολογικό, γιατί να μη σας το αναφέρω;;;

Και έρχεται η Αφροδίτη, να τη βγει με κόκκινο στον Ουρανό! Μα είναι δυνατόν;;; Μια αναστάτωση θα υπάρξει.. όμως όχι τόσο σε εσάς.. όσο σε κάποιους άλλους ας πούμε.. Το απρόβλεπτο είναι αυτό που θα κρατήσετε.. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Για όλα πρέπει να κοπιάσετε, να δείξετε τον αληθινό σας τον εαυτό, τα συναισθήματά σας, τις προθέσεις σας.

Και τότε, μπορεί να έρθουν και εκείνα τα αμοιβαία.. που λέγαμε..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos