Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Πανσέληνος στον Αιγόκερω! Οι Αποκαλύψεις στο ζενίθ τους! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα στην αγαπημένη μου τη παρείτσα! Ναι, έχουμε Πανσέληνο, αύριο στις 20/07 στον Αιγόκερω και τι να πω, είναι ένα φεγγάρι, πολύ μυστήριο και
πολύ ευαίσθητο.. Όλα τα θέματα θα πέσουν επι τάπητος και ναι, αρκετοί θα ενοχληθούν! Εντάσεις θα προκύψουν από το πουθενά, με αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγια θα ειπωθούν και πολλά μυστικά θα αποκαλυφτούν.




Η αλήθεια σε κάποιες περιπτώσεις θα λάμψει και μπορεί να φέρει και μια απρόσμενη ευτυχία, όμως συνήθως πληγώνει, γιατί δεν είναι για όλα τα αυτιά. Θέλουμε, δε θέλουμε, θα τα ακούσουμε τα μαντάτα και ότι προκύψει! Ψυχραιμία, μια λέξη που τη λέμε τόσο εύκολα, αλλά όταν έρθουν τα σκούρα, άντε να μαζευτούμε..

Προσωπικά το φεγγάρι αυτό, με έχει ρίξει στα σκοτάδια. Όλα μαύρα, καμία ελπίδα, πολύ μοναξιά. Δε χρειάζεται να τσακωθώ με κάποιον, τα έχω βάλει με τον εαυτό μου μια χαρά! Πέφτει ξύλο που λέμε.. Συνεπώς, ισχύει το τρεις μέρες πριν και το τρεις μετά..

Φοβάμαι για το αύριο όμως.. Το φεγγάρι στο αποκορύφωμά του.. τι μπορεί να φέρει; Τι;

καλό βράδυ..

Κριός
Το φεγγάρι αυτό, θα σας αναστατώσει σε οικογενειακό επίπεδο. Ξαφνικά κάτι μπορεί να συμβεί και να χρειαστεί να αφιερώσετε το χρόνο σας, στους δικούς σας τους ανθρώπους. Ένα πρόβλημα υγείας; Ένα θέμα οικονομικό; Πάντως θα αγχωθείτε αρκετά τις μέρες αυτές. Τα δίνετε όλα στη δουλειά σας, κάτι αλλάζει, κάτι ευχάριστο έρχεται, μια έκπληξη σας περιμένει!

Ταύρος
Μυστήριες οι μέρες σας πολύ, όμως με ευχάριστο τέλος! Ένα ταξίδι πρέπει να το κάνετε, για να αλλάξετε παραστάσεις, για να ηρεμίσει το μυαλό σας και να γεμίσετε από συναισθήματα που σας λείπουν. Είναι καιρός να ξενοιάσετε. Πάει και τελείωσε! Συνεπώς, ξεχάστε για λίγο τη θαλπωρή του σπιτιού σας και δρόμο! Κάτι αλλάζει. Έρχεται. Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Δίδυμος
Λοιπόν η αλήθεια είναι πως χρωστάτε πολλά λεφτά! Δε ξέρω αν θα γίνουν αποκαλύψεις πάνω σε αυτό το θέμα, πάντως εσείς τον καιρό αυτό, έχετε πεισμώσει, πρέπει να μαζέψετε μερικά, για να κλείσετε όσες τρύπες μπορείτε. Συνεπώς δουλειά και ξεκαθαρίσματα, μπας και ηρεμίσετε και εσείς λιγάκι. Πώς τα καταφέρνετε κάθε καλοκαίρι να τραβιέστε έτσι, μόνο εσείς ξέρετε!

Καρκίνος
Πώς να σας το πω.. Αν η σχέση σας δε τραβάει άλλο, το φεγγάρι αυτό θα κάνει τα πάντα για να σας το δείξει. Θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας για να έρθουν τα καλύτερα. Τι σας λέω τώρα; Θα μάθετε διάφορα πράγματα πιθανώς για το σύντροφό σας και θα αναστατωθείτε πολύ. Είναι καιρός για δράση και όχι για δε πειράζει. Ακόμα και στη δουλειά, μπορεί ένας συνάδελφος να σας συγκλονίσει.

Λέων
Τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Και στη δουλειά και στο σπίτι. Σας ενοχλούν τα πάντα. Δε βρίσκετε ηρεμία πουθενά. Θέλετε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα και δε σας αφήνουν. Μια ένταση θα υπάρχει γενικώς, αλλά αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να βάλετε προτεραιότητες και να ξεπεράσετε τις φανταστικές σας τις σκέψεις. Αν ακόμα εργάζεστε, να είστε συγκεντρωμένοι, αν κάποιος σας προκαλέσει, σκεφτείτε αν αξίζει το κόπο.. Μια τρέλα το φεγγάρι αυτό..

Παρθένος
Έρχονται καταπληκτικές ημέρες για εσάς, να το ξέρετε αυτό. Ο Έρωτας δε πρόκειται να σας αφήσει σε ησυχία. Το φεγγάρι ναι θα σας κάνει ερωτική εξομολόγηση και θα νιώσετε πολύ ωραία. Ξαφνιάζεστε μεν, αλλά θα είναι τόσο ιδανικό το τοπίο και η στιγμή, που θα γοητευτείτε πάρα πολύ. Θα είστε χαρούμενοι και επιτέλους θα ανοίξετε το πράσινο το φως και ότι προκύψει!

Ζυγός
Τσακώνεστε και εσείς με όλο τον κόσμο. Όλα σας φταίνε, σας πνίγουν το σπίτι, οι υποχρεώσεις, οι απαιτήσεις που έχουν από εσάς και δε θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε. Ο χαμός ο ίδιος. Και δίκιο να έχετε, μπορεί με τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε να το χάσετε. Ας είστε πονηροί τις μέρες αυτές και όπου πάνε να ανάψουν τα αίματα, να κάνετε πίσω. Θα τα καταφέρετε; Κάτι μαθαίνετε όμως που θα σας εκνευρίσει πολύ!

Σκορπιός
Καιρός να πάτε σε μια παραλία και να αράξετε το κορμί σας. Τι άλλο περιμένετε; Καλοκαίριασε και εσείς πρέπει να κλείσετε το διακόπτη, για να δουλέψουν μετά οι μηχανές καλύτερα. Υπάρχουν διάφορα θέματα που σας βασανίζουν το μυαλό. Πείτε την αλήθεια επιτέλους και δράσετε αναλόγως. Ξεκάθαρα πράγματα. Τι περιμένετε; Τίποτα δε σας κάνει το φεγγάρι αυτό. Αντιθέτως λειτουργείτε δίχως το συναίσθημα.

Τοξότης
Με το θέμα των χρημάτων θα βασανιστείτε αρκετά. Προφανώς δε φτάνουν, ούτε για να πάτε παραπέρα, αλλά είστε κάπως υπερβολικοί. Επιβάλλεται να κάνετε ένα ταξιδάκι τις μέρες αυτές, για να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ξεφύγετε, οικονομικοί συγχρόνως και στη τελική μια περιπέτεια ακόμα, θα σας πείραζε;;; Πάντως μη τρελαίνεστε, το φεγγάρι σας κάνει να τα βλέπετε βουνό!

Αιγόκερως
Η πανσέληνος στο ζώδιό σας! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Τετράγωνη λογική, όμως οι σκέψεις τόσο μπερδεμένες που άκρη δε βγαίνει με τίποτα. Είναι μέρες που οι αλήθεια θα λάμψει σε διάφορα θέματα που σας απασχολούσαν και ίσως να φάτε το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Μπορεί ευχάριστα, μπορεί και δυσάρεστε. Πάντως ξεκαθαρίζει το τοπίο και προχωράτε αναλόγως! Η επιλογή θα είναι δική σας, μη το καθυστερήσετε και πολύ!

Υδροχόος
Ο εαυτός σας και πάλι ο εαυτός σας! Να ξεκουραστείτε, να κοιμηθείτε πολύ, να πάτε κάπου ήσυχα, να καθαρίσει το κεφάλι σας. Μη το ζορίζετε και πολύ το θέμα, γιατί είστε και παράξενοι άνθρωποι εσείς, πρώτα θα βασανίσετε τους γύρω σας και μετά θα εξαφανιστείτε. Προκειμένου λοιπόν, να χαλάσετε το όμορφο το κλίμα που τόσες μέρες φτιάξατε, κάντε αυτό που πρέπει για να είναι όλα στη θέση τους όταν ηρεμίσετε. Μην είστε βάναυσοι.. Επαγγελματικά και τα καλύτερα έρχονται..!!!

Ιχθύς
Το μυαλό σας είναι στις δουλειές και στις νέες γνωριμίες. Ανοίγετε τα φτερά σας, σιγά-σιγά και πρέπει να αποκτήσετε άλλες διασυνδέσεις. Το έχετε τον καιρό αυτό και θα μάθετε και διάφορα πράγματα, που μπορεί και να είναι μικρές ευκαιρίες, για να πλησιάσετε πιο κοντά στο στόχο σας. Χαμογελάτε, φλερτάρετε, το παίζετε όμορφοι και μοιραίοι. Το νου σας, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Και τα ωραία.. εύκολα έρχονται και εύκολα φεύγουν..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos