Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Τα Ζώδια του Αέρα: Οι λιγότερο συναισθηματικοί τύποι της παρέας! by MagicF’Ariel..

Δεν είναι τυχαίο που χαρακτηρίζονται ως Ζώδια του Αέρα οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι. Άστατοι χαρακτήρες, απρόβλεπτοι επίσης, δε
μένουν ποτέ σε ένα σημείο και όλο ταξιδεύουν.

Ο Ζυγός μπορεί να μην είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό, αλλά λατρεύει να συναναστρέφεται με τους άλλους δυο γιατί ουσιαστικά αλληλοσυμπληρώνονται συναισθηματικά μεταξύ τους.



Αέρας μια είναι θερμός και προκαλεί ερωτικές εκρήξεις, μια είναι ψυχρός και φέρνει τα χιόνια και το ψύχος. Αυτή είναι η συμπεριφορά τους. Τα Ζώδια αυτά προτιμούν να μιλούν ασταμάτητα, περί ανέμων και υδάτων, το σίγουρο είναι πως σπάνια εκφράζουν τα συναισθήματά τους, γιατί η αλήθεια είναι πως φοβούνται πως μπορεί να έχει διάρκεια αυτό.
Τι εννοώ;

Όταν κάποιος εκφράζει την αγάπη του σε κάποιον άλλον, αυτομάτως δηλώνει ένα είδος δέσμευσης και εξάρτισης. Συνεπώς, αυτό κόβει τον αέρα στα Ζώδια αυτά, νιώθουν μια πίεση, τρομάζουν και φεύγουν! Τραγικό; Άρα προκειμένου να μπουν σε διαδικασία πόνου και θλίψης, περιορίζονται συναισθηματικά, πιάνει πάγο η καρδιά.

Τα Ζώδια του Αέρα, ταιριάζουν περισσότερο με της φωτιάς. Τους Κριούς, τα Λιοντάρια και τους Τοξότες. Γιατί μαζί προκαλούν πυρκαγιά, εκείνη την ανεξέλεγκτη που δε σβήνει ποτέ!

Το αντίθετο ζώδιο του Διδύμου, είναι ο Τοξότης! Υπάρχει απίστευτη εγκεφαλική επικοινωνία. Μια ματιά, χίλιες λέξεις. Εκεί που ο Δίδυμος έχει τάσεις φυγής, εκεί ο Τοξότης θα βρεθεί με δυο εισιτήρια στα χέρια του, για έναν προορισμό άγνωστο. Η περιπέτεια!

Το αντίθετο ζώδιο του Ζυγού, είναι ο Κριός! Ο φλογερός Κριός, ανάβει τη φαντασία του Ζυγού, υπάρχει έντονο σεξουαλικό πάθος μεταξύ τους. Ο Ζυγός από την άλλη χαλιναγωγεί την ατίθαση πλευρά του Κριού. Αγώνας δρόμου μου μυρίζεται εδώ πέρα.. Υπάρχει όμως ένταση..

Το αντίθετο ζώδιο του Υδροχόου, είναι το Λιοντάρι! Συνδυασμός που σκοτώνει. Αυταρχικοί και οι δυο, δυναμικοί, αξιοθαύμαστοι! Το Λιοντάρι διδάσκεται την ανεξαρτησία από τον Υδροχόο. Και ο Υδροχόο; Τα ξέρει όλα! Δε χρειάζεται κανέναν δάσκαλο.

Ο Δίδυμος ταιριάζει με το Λιοντάρι, το Ζυγό και το Τοξότη.

Ο Ζυγός ταιριάζει με το Ταύρο, το Δίδυμο, το Σκορπιό, τον Υδροχόο και τον Ιχθύ!

Ο Υδροχόος ας υποθέσουμε πως ταιριάζει με το Ταύρο, το Ζυγό και τον Αιγόκερω!

Και καταλήξω στα εξής..

Ο Δίδυμος είναι ο χειρότερος χαρακτήρας όλων. Δε βάζει μυαλό με τίποτα. Θα προτιμήσει να παίξει με τη φωτιά και ας καεί. Προτιμάει να εκφράζεται με τη γλώσσα του σώματος, παρά με οποιονδήποτε άλλο τρόπο! Έτσι δεν υπόσχεται τίποτα!

Ο Ζυγός και ο Υδροχόος, ενώ είναι επίσης μη εκφραστικοί, θέλουν να ξαποστάσουν σε ζεστές και μόνιμες αγκαλιές. Όχι συνεχώς, αλλά θα αποζητήσουν το άτομο που θα τους καλύψει συναισθηματικά. Εκείνο με τη μεγάλη τη καρδιά. Ένα ζεστό σπιτικό. Θα φύγουν, όμως θα ξανά γυρίσουν, γιατί άμα το βρουν κατά βάθος δε το αποχωρίζονται ποτέ!


Body language, η γλώσσα του σώματος, ο μόνος τρόπος που εκφράζονται τα Ζώδια του Αέρα. Ματιές, χαμόγελα, διακριτικά αγγίγματα, μοιράζουν καρδιοχτύπια και μετά τα παίρνουν πίσω..

Λατρείες.. Σωστά;;;

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos