Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 29/07/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας το κρατούσε για σήμερα το σύμπαν, βέβαια, λίγο πριν το ΣΚ, να βάλει τον Ερμή να
τσακωθεί με τον Άρη! Μα είναι κατάσταση αυτή; Τι καταλαβαίνετε από αυτό το γεγονός; Πως η επικοινωνία σήμερα δε θα είναι και τόσο στα φόρτε της, οι παρεξηγήσεις θα κορυφωθούν, εντάσεις θα προκύψουν και μάχιμη η κατάσταση! Μη ξεχνιόμαστε κιόλας.. έτσι δεν είναι;

Προεόρτια του αύριο.. Και τα καλύτερα έρχονται που λέει ο λόγος.. Νομίζω μόλις ξεκινάει ένα απρόβλεπτο καλοκαίρι. Που κανείς δε ξέρει τι θα φέρει..

φιλάκια..


Κριός
Και έτσι ξαφνικά στα καλά τα καθούμενα, κάποιος θα σας προκαλέσει με το μακρύ και το κοντό του και εσείς θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ και θα ξεσπάσετε. Η μέρα είναι ιδανική για παρεξηγήσεις και εντάσεις. Χαλάει μια σχέση, χαλάει μια συνεργασία, πάντως στο χέρι σας είναι, το πώς θα χειριστείτε ένα πρόβλημα. Ή διπλωματία, ή χωριστοί δρόμοι!

Ταύρος
Ζόρικη η μέρα σας πολύ. Θα σας πρότεινα να φορέσετε τη πανοπλία πριν φύγετε από το σπίτι, γιατί θα βρεθείτε σε μάχιμη κατάσταση από νωρίς το πρωί. Καλύτερα να το αφήσετε. Δηλαδή ότι και αν ακούσετε, να μην αντιδράσετε, να μην απαντήσετε, να μη κάνετε τίποτα, που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Ο Ερμής με τον Άρη τσακώνονται και θέλετε, δε θέλετε.. το παθαίνετε το πανικό!

Δίδυμος
Σήμερα που θα βρείτε εσείς την όρεξη για να τρέξετε και να αγχωθείτε, σωθήκατε! Οι περισσότεροι κλείνουν τους διακόπτες, δεν έχουν καμία όρεξη και θα σας το δείξουν κιόλας. Μην επαναπαύεστε, μη στηρίζεστε στη βοήθεια κανενός, κάντε τις δουλειές που έχετε από μόνοι σας για να έχετε καθαρή τη συνείδησή σας. Πάλι εκτός ομάδας είστε, πάλι σας σχολιάζουν, αλλά μη σας νοιάζει!

Καρκίνος
Δεν είναι καλή ημέρα για θέματα επικοινωνίας. Άλλα λέτε, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα σας λένε, αλλιώς θα τα πάρετε. Ένας πανικός και ιδανικό το κλίμα για να ξεσπάσει η μπόρα ή να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση. Από κέφια όχι και τόσα πολλά, καλύτερα να εκφράσετε το πώς νιώθετε από την αρχή, παρά να προσπαθήσετε να πείσετε για το αντίθετο. Και αν ακούσετε και μια κουβέντα παραπάνω.. κάντε τους κουφούς..

Λέων
Μέρα που θα ξεσπάσετε κανονικά. Το θέατρο του παραλόγου και εσείς πρωταγωνιστές. Θα ανοίξετε το στοματάκι σας και θα πείτε τα πάντα. Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω, έντονα συναισθηματικοί, άλλοι άνθρωποι. Καλό είναι να μη πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ, να ξεσπάσετε πηγαίνοντας ένα γυμναστήριο, ή βαδίστε όσο πιο μακριά γίνεται. Ότι και αν πείτε πάντως.. θα είναι δηλητήριο!

Παρθένος
Μέσα στην απογοήτευση και τη μελαγχολία. Βέβαια, αφού αλλιώς ξεκινάτε κάτι και αλλιώς καταλήγει. Μπορείτε ακόμα να σώσετε τη κατάσταση, αλλά όχι σήμερα. Μέχρι το βραδάκι, ένα τηλεφώνημα, μια είδηση, κάτι θα σας αναστατώσει ευχάριστα. Παροδικά είναι τα σύννεφα, για αυτό μη τρελαίνεστε, από τη πολύ τη σκέψη και από τη φαντασία σας. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.. Μη βαριέστε..

Ζυγός
Αρκετά έχετε αφήσει και έχουν εισβάλλει στο χώρο σας. Πνίγεστε γιατί ο καθένας έχει άποψη και γιατί ανακατεύονται σε προσωπικά ζητήματα και δε πρέπει. Σήμερα λοιπόν είναι μέρα που πρέπει να μαζέψετε τα λουριά. Είτε αρέσει αυτό σε μερικούς, είτε όχι, βάλτε όρια, ξεκαθαρίστε τη θέση σας και προστατέψτε τον εαυτό σας.. Και το σπίτι σας. Ψυχροί και μη συναισθηματικοί, για να πετύχετε το σκοπό σας!

Σκορπιός
Και εκεί που θα οδηγείτε, θα σας πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα βγείτε από τα ρούχα σας κανονικά και παίζει να στουκάρετε! Συνεπώς όσο βρίσκεστε σε κίνηση, να αποφύγετε το κινητό το τηλέφωνο, γιατί η μέρα είναι παλαβή από μόνη της, γεμάτη από ένταση και αρνητική ενέργεια, δεν υπάρχει λόγος, να προκαλέσετε το σύμπαν, έτσι επειδή είστε

Σκορπιοί.
Ότι και αν σας πουν, μη δώσετε καμία σημασία! Τοξότης Και το μαντάτο έρχεται και θα το πάθετε το εγκεφαλικό. Και κόκκινα μαγουλάκια θα κάνετε, γιατί θα νιώσετε αμήχανα επίσης. Κάτι που φοβόσασταν καιρό τώρα, θα σκάσει μύτη και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε τη χειρότερη ημέρα. Ένα μπουρίνι παροδικό είναι, όμως μη ρίξετε και πάλι το θέμα κάτω από το χαλάκι. Δηλαδή πόσο πια;;; Κάντε εκεί τα τρελά σας, γιατί αύριο η πρόκληση θα είναι μεγαλύτερη..!

Αιγόκερως
Με τα λεφτά σας ασχολείστε και τρώγεστε με τα ρούχα σας. Θα θυμηθείτε όποιον έχετε δανείσει και δε σας τα έχει επιστρέψει, θα τα ζητήσετε με πολύ άγαρμπο τρόπο και ναι να τις προσμένετε και τις εντάσεις. Τσακώνεστε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, που σας παρέσυραν σε σπατάλες, σε κακοδιαχείριση και μια κρίση για το πού πήγαν τα λεφτά σας πιάνει.. Εσείς και ο Σκρούτζ!

Υδροχόος
Δεν είστε στα καλά σας, δεν είστε! Μέσα στον εκνευρισμό, στην αρνητική την ενέργεια και όλα στα κόκκινα! Σήμερα θα ανοίξετε το στοματάκι σας, θα ξεστομίσετε τα απίστευτα, θα σας μισήσουν, θα δημιουργήσετε ένα πανικό, επειδή είστε ανασφαλής και δύστροποι! Το να ρίξετε ευθύνες σε ανθρώπους που δε φταίνε, δεν είναι η λύση. Το να στριμώξετε κάποιους στη γωνία, έτσι επειδή κάτι δε πήγε καλά, δεν υπάρχει λόγος, έγινε. Μείνετε μόνοι σας!

Ιχθύς
Έχετε διάφορα μέσα στο μυαλό σας, αλλά κανείς δεν ακολουθεί. Δε θα σας πειράξει καθόλου αυτό, γιατί έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, από εδώ και μπρος θα κάνετε ότι σας αρέσει, δίχως πολλά-πολλά! Τρόποι να κάνετε το κομμάτι σας υπάρχουν πολλοί, διαλέξτε και πάρτε. Όσο για τις συνέπειες, πόσο τραγικές μπορεί να είναι; Αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας και ας μη νιώθετε ακριβώς έτοιμοι.. Όλα στην ώρα τους..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos