Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 13/07 – 19/07/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα, ξανά και ξανά! Και επειδή σήμερα μου ήρθε το κέφι να ασχοληθώ λίγο περισσότερο, αποφάσισα να
σας βομβαρδίσω με τα ξωτικίσια τα λόγια μου..

Έτσι είμαστε εμείς τα ξωτικά, μια εμφανιζόμαστε και μια εξαφανιζόμαστε.. Γιατί;;; Πάνω από όλα το ψυχολογικό!




Δε βρίσκω το λόγο να κάνω κάποια ιδιαίτερη εισαγωγή, τα άστρα μιλούν από μόνα τους.. Σε κάποιους βγαίνουν.. σε κάποιους όχι και τόσο.. Όμως εμείς επιμένουμε.. και ότι προκύψει..

sweet kisses..


Κριός
Μέρες που θα είσαι πολύ ήρεμη και χαμογελαστή. Στις 15 συναντάς ένα άτομο που έχεις πολύ καιρό να δεις. Κάποιος σε εκνευρίζει στις 16, προσπάθησε να μη χαλάσεις τη ζαχαρένια σου. Άκρως ερωτική η μέρα σου στις 17, κάποιος σε αναστατώνει ευχάριστα.
Επαγγελματικά: Οι ιδέες σου είναι πολλές, φρόντισε να τις μοιραστείς με τα κατάλληλα τα άτομα. Στις 18 εντυπωσιάζεις στη δουλειά σου. Παίρνεις τις αποφάσεις σου στις 19 και προχωράς αναλόγως!

Ταύρος
Ήρεμη μεν, αλλά με αμέτρητες σκέψεις δε! Προσπάθησε στις 13 να πας με τα νερά ενός ατόμου, που σπάνια σου χαλά το χατίρι. Το σπίτι έχει δουλειές και πρέπει να αφιερώσεις και εκεί λίγο από το χρόνο σου. Ένα απρόβλεπτο γεγονός στις 16 σε αναστατώνει πολύ. Με τους φίλους σου στις 17 και 18, κανονίζεις τις καλοκαιρινές σου τις διακοπές. Αλλάζεις τα δεδομένα στις 19.
Επαγγελματικά: Δώσε λύσεις όπου χρειάζεται! Δεν έχει σημασία ποιος έχει την ευθύνη.

Δίδυμος
Μυστήρια ευχάριστες οι μέρες σου. Το μυαλό σου στα ταξιδάκια αναψυχής είναι και ας έχουν μικρή διάρκεια. Στις 14 και 15, σε ξεσηκώνουν, για κάπου που θα σου αρέσει πολύ. Απέφυγε στις 16 να δανείσεις χρήματα σε φίλους. Σε φλερτάρει κάποιος στις 17, δε σου αφήνει περιθώρια να πεις όχι. Συγκράτησε τον εαυτό σου στις 18, ετοιμάζεσαι για ένα λάθος.
Επαγγελματικά: Τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που έχεις ως και τις 13! Μέχρι και τις 19 έχεις κατασταλάξει σε αυτό που πραγματικά επιθυμείς και μπορείς να κάνεις.

Καρκίνος
Από τις 16 και μετά βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Απέφυγε να τσακωθείς με το σύντροφο σου εκείνη την ημέρα. Μπόρα είναι θα περάσει. Αισιόδοξες και λαμπερές οι μέρες σου στις 17 και 18, δραστηριοποιήσου όπου σε ενδιαφέρει και μπορεί να ζήσεις πολύ ερωτικές στιγμές. Η πανσέληνος στις 19 σε κάνει άκρως γοητευτική. Δύσκολα σου αντιστέκονται!
Επαγγελματικά: Τρέχεις και δε φτάνεις μέχρι και τις 15! Δείξε το πόσο ικανή είσαι, δώσε λύσεις όπου χρειάζεται και ασχολήσου σοβαρά με ότι δουλειές έχεις!

Λέων
Απρόβλεπτες οι μέρες σου πολύ! Ευχάριστες επίσης! Στις 14 σε ξεσηκώνουν για ένα μικρό ταξιδάκι. Πάρε δυνάμεις στις 15 και εξαφανίσου από νωρίς το πρωί στις 16. Ότι και αν προκύψει προσπέρασέ το. Μια νέα γνωριμία στις 17 σε ανεβάζει πολύ. Δικαιώνεσαι για όσα έχεις περάσει. Γοητεύεις ιδιαιτέρως στις 18. Λάμπεις ξανά!
Επαγγελματικά: Δώσε τα όλα στις 13, δίχως ιδιαίτερες ανακοινώσεις. Και αφού και όταν μαζέψεις τα μυαλά σου, φρόντισε με τη δύναμη του φεγγαριού, να οργανωθείς καλύτερα ως και τις 19, σε θέματα που σε ενδιαφέρουν!

Παρθένος
Μυστήριες οι μέρες σου πολύ! Στις 14 οι σκέψεις σου ταξιδεύουν στο παρελθόν και κάπως έτσι αποφασίζεις στις 15 να συναντήσεις ανθρώπους από τα παλιά. Η προσοχή σου είναι στραμμένη σε ένα στόχο που έχεις βάλει, είτε αθλητικό, είτε επαγγελματικό. Ο έρωτας πουθενά!
Επαγγελματικά: Ετοιμάζεις κάτι το οποίο κρατάς μυστικό. Θετική ημέρα στις 18 για να προχωρήσεις με τα σχέδια σου. Ασχολήσου με ότι σου αρέσει πραγματικά στις 19. Πετυχαίνεις το στόχο σου!

Ζυγός
Απογειώνεσαι συναισθηματικά και ψυχολογικά τις μέρες αυτές. Μέρα που θα επικοινωνήσεις με τους φίλους σου στις 15 και θα κανονίσεις πολλά και διάφορα. Μην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει το κέφι στις 16. Μια έξοδος στις 17 σε καταξοδεύει. Τουλάχιστον μάθε όσα σε ενδιαφέρουν. Επαγγελματικά: Να είσαι πιστή στις απόψεις σου στις 13. Ευχάριστα νέα έρχονται στις 14, για μια δουλειά που θες να κάνεις. Από τις 18 και μετά να κρατήσεις αυτά που αξίζουν και να διώξεις ότι σε πηγαίνει πίσω. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που έχεις στις 19.

Σκορπιός
Φρόντισε τον εαυτό σου. Αγόρασε νέα ρούχα. Άλλαξε μαλλί. Ανανεώσου για να σε βρουν τα ευχάριστα όμορφη. Μέχρι και τις 15 ξεπαραδιάζεσαι, όμως αν είναι να επενδύσεις στον εαυτό σου χαλάλι. Μια πρόταση για έξω στις 17, σε αναστατώνει, λάμπεις όσο ποτέ! Κάνε το πρώτο βήμα στις 18. Μη δυσκολεύεις άλλο τα πράγματα.
Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 14. Θα χρειαστεί να συνδυάσει δουλειά και διασκέδαση μαζί. Άσε τα λόγια τα μεγάλα και δραστηριοποιήσου στις 16. Κλείσε τις εκκρεμότητες που έχεις ως και τις 19.

Τοξότης
Βρίσκεσαι σε πολύ καλή διάθεση και άκρως επικοινωνιακή. Στις 14 η ιδέα ενός ταξιδιού σε ξεσηκώνει και ας χρειαστεί να δουλέψεις από μακριά. Μη δώσεις σημασία σε διάφορα κουτσομπολιά που θα ακούσεις στις 16. Ένα άτομο εμφανίζεται από το παρελθόν σου στις 17. Κάνε οικονομία μέχρι και τις 19.
Επαγγελματικά: Μη ζητάς τα πολλά μπορεί να χάσεις και τα λίγα στις 18. Οργανώσου καλύτερα και μη ζορίζεις τις καταστάσεις. Να χρησιμοποιείς τις σωστές λέξεις, τη κατάλληλη τη στιγμή.

Αιγόκερως
Πανσέληνος στο ζώδιό σου! Μια ένταση θα τη νιώθεις όλες τις ημέρες. Σκέφτεσαι δικά σου ζητήματα όμως κάποιος σε αναστατώνει στις 16. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εκρήξεις. Ηρεμείς στις 17, σου δίνουν αυτό που θέλεις. Μέχρι και τις 19 τα ξανά βρίσκεις με τους ανθρώπους σου. Επαγγελματικά: Να πιστεύεις στον εαυτό και στις ικανότητές σου στις 13! Οικονομικά θέματα πρέπει να λύσεις άμεσα και βρίσκεις τον τρόπο. Μη λες τα μυστικά σου από εδώ και εκεί.

Υδροχόος
Το καλοκαίρι για σένα σίγουρα δεν είναι διακοπές και χαλάρωση. Είναι περίοδος που τα δίνεις όλα στη δουλειά σου και δεν έχεις ούτε τη διάθεση, ούτε το χρόνο, για αγάπες και λουλούδια. Φρόντιζε μόνο να ξεκουράζεσαι!
Επαγγελματικά: Δυναμική όσο ποτέ, συνεργάσιμη και με στόχο! Οι κινήσεις σου από τις 13 ως και τις 15, θα είναι οι πιο σωστές και θα έχεις και την εύνοια του κόσμου. Μια νέα πρόταση στις 17, σε κάνει να δουλέψεις ακόμα περισσότερο. Η πανσέληνος σε βοηθάει να πάρεις το αίμα σου πίσω!

Ιχθύες
Σε ξεσηκώνουν στις 15, για να κάνεις κάτι το διαφορετικό με τους φίλους σου. Προσπάθησε να μη ξεφύγεις οικονομικά στις 16. Το μυαλό σου βέβαια είναι στη δουλειά και στους νέους στόχους που έχει βάλει.
Επαγγελματικά: Σε προκαλούν στις 13, να αναλάβεις ένα νέο project. Δώσε τα όλα και μη σκέφτεσαι τις διακοπές. Μια είδηση στις 17 σε αναστατώνει ευχάριστα. Μη λες σε κανέναν τίποτα. Ένας φίλος σε στηρίζει για αυτό προσπάθησε να τον βγάλεις ασπροπρόσωπο.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos