Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 07/07/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε σήμερα η μέρα αστρολογικά είναι απρόβλεπτη πολύ! Γιατί;;; Η Θεά Αφροδίτη, κάτι μυστήριο κάνει εκεί στον Ουρανό και
το σύμπαν παίρνει ανάποδες! Λόγια, πολλά λόγια, εντάσεις και παρεξηγήσεις έτσι ξαφνικά..

Τα Ζώδια που θα πάθουν αυτό το κάτι της είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι!



Για λίγο πάνε οι έρωτες και τα λουλούδια, αποσυντονίζεται η Θεά, στο χάος εμείς τα ξωτικά.. Μπόρα είναι θα περάσει, απλά οτιδήποτε και αν σας συμβεί σήμερα, μη δώσετε και τόση σημασία.. Ο τρελός παραδέχεται τη τρέλα του;;; ΠΟΤΕ!

φιλάκια..


Κριός
Να περιμένετε σήμερα να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο! Είναι τέτοιο το πλανητικό το σκηνικό, που από το πρωί νωρίς θα νιώθετε μια ένταση, μια νευρικότητα και όλο αυτό θα σας βγει και μπορεί και από μόνοι σας να προκαλέσετε ένα μεγάλο πανικό! Θα ανοίξετε επίσης το στοματάκι σας και το τι θα πείτε είναι απίστευτο! Το ρεζουμέ είναι πως εκφράζεστε ελεύθερα, τα βγάζετε όλα από μέσα σας και μαθαίνουν οι άλλοι το πώς ακριβώς νιώθετε!

Ταύρος
Απρόβλεπτη η μέρα σας, κάτι θα μάθετε και θα αναστατωθείτε πολύ. Οι πληροφορίες και τα μαντάτα έρχονται ολοταχώς κατά επάνω σας, άγνωστο το αν θα είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα, πάντως αλλάζουν τα δεδομένα και θα χρειαστεί να ρίξετε μια δεύτερη ματιά τουλάχιστον σε θέματα που σας καίνε. Μπορεί να το πάρετε από την αρχή, προκειμένου να βρεθεί μια λύση!

Δίδυμος
Μπορεί να έχετε πέντε φράγκα στην άκρη, όμως δε σημαίνει πως πρέπει σήμερα με το που θα ξυπνήσετε να τα κάνετε όλα φύλλο φτερό! Βέβαια μια μανία σας πιάνει, να αγοράσετε τα πάντα, να νιώσετε και εσείς λίγο ωραία, σας παρασέρνουν και οι παρέες σας, όμως μετά θα τραβάτε τις κοτσίδες σας. Παρορμητικούς και υπερβολικούς σας βρίσκω σε εποχές.. που δε πρέπει.. Το νου σας!

Καρκίνος
Σήμερα γυαλίζει το μάτι σας και όχι μόνο! Μέρες τώρα μαζεύετε διάφορα μέσα σας, όμως δε πηγαίνει άλλο, θα σας δώσουν και την αφορμή και θα τρελαθείτε εντελώς! Ξεσπάτε, γκρινιάζετε, φωνάζετε, στάζει η γλώσσα σας φαρμάκι, τα κάνετε όλα μπάχαλο. Φροντίστε να είστε σίγουροι πως έχετε δίκιο για όλο αυτό που σας συμβαίνει, πως τα επιχειρήματά σας είναι λογικά και δυνατά, αλλιώς θα εκτεθείτε για ακόμα μια φορά..

Λέων
Το σύμπαν σας φωνάζει να γίνετε πιο κοινωνικοί, να βγαίνετε πιο συχνά έξω από το σπίτι σας και ναι καιρός να κάνετε και νέες παρέες. Όλο σας το βάρος το έχετε ρίξει σε ένα θέμα που σας καίει, που καλά θα κάνετε να το ξεπεράσετε και να δώσετε σημασία σε άλλες λεπτομέρειες που μπορεί να προκύψουν πολύ διαφορετικές και άκρως ενδιαφέρουσες. Φροντίστε τον εαυτό σας και φτιάξτε το ψυχολογικό!

Παρθένος
Μέρα που θα τσακωθείτε λίγο για το οικονομικό. Μπορεί να πάτε στη τράπεζα και να δείτε πως κάποιος έκανε ανάληψη και δεν ήσασταν εσείς! Αυτό και μόνο θα σας εξοργίσει και θα σας κάνει σίγουρα να παραφερθείτε, αλλά έτσι πρέπει. Από την άλλη όταν γυρίσετε στο σπίτι, να διαπιστώσετε πως ένα δικό σας άτομο, έβαλε χέρι στα πράγματά σας, σας άλλαξε κάτι, ή σας πήρε κάτι και να γίνει και εκεί πέρα μεγάλη μάχη.. Σας αναστατώνουν..

Ζυγός
Σήμερα γλυκά μου θα σας στριμώξουν σε μια γωνιά και θα ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός! Κάποιον τον πιάνουν τα ψυχολογικά του και εσείς, πρέπει να τα αντιμετωπίσετε και να μην εκνευριστείτε και τόσο.. Βέβαια αν δείτε πως η βαλίτσα πηγαίνει μακριά, τότε θα πρέπει να πατήσετε πόδι, να πείτε την άποψή σας και ας μοιράσετε λίγη στεναχώρια. Δε πειράζει. Τσακώνεστε με όλους.. και εσείς!

Σκορπιός
Καταρχήν να αποφύγετε το τιμόνι! Το μυαλό σας είναι αλλού για αλλού και αν δε ξέρετε και τους δρόμους καλά, σίγουρα θα τη κάνετε τη ζαβολιά σας και μετά ποιος σας ακούει.. Κάτι σας έχει τρελάνει το μυαλό. Πάει τη χάσατε την ηρεμία σας. Δε ξέρετε πώς να το χειριστείτε. Εσείς σε άγνωστα μονοπάτια; Πώς έγινε αυτό; Χαοτικός ο συναισθηματικός σας ο κόσμος.. Βρείτε την άκρη μόνοι σας!

Τοξότης
Ότι και αν σας ζητήσουν σήμερα, εσείς βρείτε μια καλή δικαιολογία και να το αποφύγετε. Σας βάζουν σε περιπέτειες, μπορεί κιόλας μια έξοδος, να σας ξεπαραδιάσει, προσπαθήστε να είστε εγκρατείς, γιατί μερικές φορές δεν έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε τη παρέα. Αν σας κάνουν ένα δώρο, ψαχτείτε για τις προθέσεις, γιατί δεν είναι πάντα αθώες.. Μη το δεχθείτε!

Αιγόκερως
Ωραία η μέρα σας αστρολογικά, άσχετα αν εσείς είστε μέσα στη τσίτα για λόγους ίσως λίγο παράλογους. Θα σας προτείνουν να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Καλό είναι να ακούσετε με προσοχή και να κάνετε πίσω, γιατί στη ζωή αυτή, δεν είστε μόνοι. Ξεπεράστε τον εγωισμό σας, μη κάνετε πείσματα και σκεφτείτε το πόσο κερδισμένοι μπορεί να βγείτε στο τέλος..

Υδροχόος
Είπαμε έχετε γίνει καλοί άνθρωποι τις μέρες αυτές, μπράβο σας, αλλά με μέτρο. Μέρα που θα ανακατευτείτε στις δουλειές των άλλων, με καλό σκοπό και ξαφνικά θα βρεθείτε να δίνετε διαταγές και να κάνετε κουμάντο γενικότερα. Μήπως να το αφήνατε το ύφος αυτό; Μήπως να αδιαφορήσετε για τις λεπτομέρειες; Μήπως να εξαφανιστείτε να τους αφήσετε να πράξουν όπως εκείνοι ξέρουν; Πάντως χαλαρώστε, τίποτα άλλο δε σας λέω!

Ιχθύς
Είστε στη τσίτα γιατί λίγο το ένα και πολύ το άλλο, δε σας αφήνουν και τόσο να ζήσετε το όνειρο. Από το να γκρινιάζετε σα μικρό παιδί, καλύτερα να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μια-μια και μετά να εξαφανιστείτε. Αν οι διπλανοί σας είναι στη τρέλα, δε χρειάζεται εσείς να παρασύρεστε, δίχως κάποια αιτία. Η αλήθεια είναι πως ήδη βρίσκεστε σε καλοκαιρινή διάθεση και δεν έχετε και τόσο την όρεξη για τα απρόοπτα των άλλων..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos