Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Ο Ήλιος με τον Άρη, αναστατώνουν μαγικά.. τα Ζώδια, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου.. Που λέτε ξεκινάει μια πολύ χαρωπή εβδομάδα, μέχρι δηλαδή και τις 17/07, Καρκίνοι και Σκορπιοί ετοιμαστείτε να
απογειωθείτε σε όλα τα επίπεδα!

Όπου υπάρχει ο Ήλιος, υπάρχει και το φως, δηλαδή η ελπίδα και η αισιοδοξία. Τούτη τη φορά, θα είναι πολύ δυνατός, αποφασιστικός και θα ρίξει όλες τις ακτίνες του πάνω στο πολεμοχαρή Θεό Άρη, ο οποίος για καλή μας τύχη, είναι και στα ίσα του, αλλά και σε μια άκρως ερωτική και καλοκαιρινή διάθεση.

Συνεπώς, η χαρά θα μοιραστεί και σε άλλα ζώδια, που έχουν άμεση σχέση με τους πλανήτες αυτούς, που σημαίνει πως εσείς οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες, θα λάμψετε ως δια μαγείας επίσης!

Το συναίσθημα τύπου, πως έφτασε ο καιρός να ξεπεράσετε το παρελθόν και οτιδήποτε σας πλήγωσε θα είναι έντονο πολύ και θα βρείτε τη διάθεση, να προχωρήστε παραπέρα σε νέα όνειρα, νέες επιθυμίες, νέους στόχους! Όλα αυτά όχι γιατί θα σας τα πει κάποιος, αλλά γιατί εκείνη η φωνή που σας μιλά κάθε μέρα μέσα σας, θα γίνει επίμονη, γλυκιά μεν, αλλά απόλυτη δε! Πιστέψτε στη διαίσθησή σας και δε θα χάσετε!

Ότι σας απογοήτεψε μια φορά και ένα καιρό, πάει και τελείωσε! Τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, συμβιβάζεστε με τα λάθη σας και ξεκινάτε εκ νέου! Φοβερό όλο αυτό, να ξεκινήσετε άμεσα να βάζετε τα πράγματα στη θέση τους. Και να μιλάτε με τον κόσμο που σας αγαπάει και σας εκτιμάει, δίχως εγωισμούς και πείσματα. Μόνο με θετική σκέψη και χαμόγελα!

Τις μέρες αυτές χρυσά μου, να κάνετε ότι σας αρέσει. Να τα δώσετε όλα στη δουλειά και να ξέρετε πως οι κόποι σας και θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφτούν. Ακόμα και στον έρωτα, τολμήστε, ρισκάρετε, για να έρθουν όσα επιθυμείτε! Κάντε εκείνη τη ρημάδα τη πρόταση και δε θα χάσετε!

*Καρκίνος
Τυχερή ημέρα στις 12/07! Ένα δώρο λαμβάνετε εξ ουρανού! Η ελπίδα επιστρέφει στις 17/07! Στο ενδιάμεσο δώστε τα όλα στη δουλειά σας, δείξτε το πόσο ικανοί και απαραίτητοι είστε και αποφύγετε τις εντάσεις! Χρήμα έρχεται, μια νέα δουλειά, μόνο να ξεχάσετε για λίγο τις διακοπές για να έρθουν τα καλύτερα!

*Σκορπιός
Τυχερή ημέρα για τα επαγγελματικά σας τα σχέδια στις 12/07! Καλές δημόσιες σχέσεις το κλειδί της επιτυχίας σας! Ανοίγουν οι ουρανοί μέχρι και τις 14/07, νέες ευκαιρίες προκύπτουν, χρήματα έρχονται! Πείτε ναι σε μια πρόταση που θα σας κάνουν για έξω στις 17/07! Γοητευτικοί όσο ποτέ, γίνεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Παρθένος
Μύρισε έρωτας και μάλιστα ένας παράνομος έρωτας! Φλερτάρετε επικίνδυνα στις 12/07! Κλείστε εκείνο το ραντεβού στις 17/07. Μη το πείτε πουθενά! Στο ενδιάμεσο αντιμετωπίστε τα θέματά σας από το παρελθόν, δώστε λύσεις και απαντήσεις και ξεπεράστε ότι σας χαλάει επιτέλους!

Αιγόκερως
Άκρως ερωτική η νύχτα σας στις 12/07! Δώστε τα όλα με το σύντροφό σας ή μια νέα ύπαρξη και δε θα χάσετε! Κάτι ετοιμάζετε εσείς στον επαγγελματικό το τομέα, δε λέτε πουθενά τίποτα, όμως είστε πιο σίγουροι από ποτέ για την επιτυχία που θα έχετε.. Το νου σας στο χρήμα!

Ιχθύς
Το ρίχνετε στη δουλειά! Στις νέες τις προκλήσεις, στους στόχους, στο χρήμα! Τυχερή ημέρα στις 13/07, μόνο εσείς, οι ψυχάκηδες της παρέας! Βγείτε εκείνο το ραντεβού στις 15/07, ας μη συμφωνούν τα νώτα σας, θα εκπλαγείτε με αυτά που θα ακούσετε! Μια ευχάριστη είδηση στις 17/07 σας απογειώνει!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos