Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Τα Ζώδια του μήνα, Ιούλιος 2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά.. Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που μου αρέσει πολύ. Μπορεί να μας ζεσταίνει αρκετά, μπορεί τα τζιτζίκια να σολάρουν, όμως είναι καλοκαιράκι,
βρισκόμαστε ήδη να εκεί μέσα στη καρδιά του, καιγόμαστε από έρωτα και πόθο!
Ναι βλέπω πολλές ρομαντικές ταινίες, γιατί είμαι και παιδί της Θεάς της Αφροδίτης, ζω για τον έρωτα, για το ανέμελο το παιχνίδι, για εκείνες τις βουτιές στη θάλασσα, για το κρυφτό όταν σουρουπώσει. Φανταστικά και ονειροπαρμένα, αλλά έτσι είμαστε εμείς τα ξωτικά.. αλλού για αλλού.. εκεί που όλοι θέλετε να έρθετε.. Σωστά;;;

Άκρως ερωτικός ο Ιούλιος, το αγγελάκι με τα βέλη του έχει βγει έξω παγανιά και αν νιώσετε έτσι ένα μικρό τσιμπιματάκι, να ξέρετε θα είναι αυτό και όχι κάποιο κουνούπι. Το απωθημένο έχει τη τιμητική του, αφού αρκετές ψυχές θα το πάρετε απόφαση πως πρέπει να το ζήσετε, για να ηρεμήσετε, για να δείτε τι θα κάνετε επιτέλους στη ζωή σας!
Πάθη, ίντριγκες, ζήλιες, κτηκτικότητα, όμως και βραδιές γεμάτες από έρωτα και λόγια τρυφερά, ναι τέτοιος μήνας θα είναι.. Καλοκαιρινός και καυτός και τα μυαλά στα κάγκελα!

Οι χωρισμοί βέβαια δε θα λείψουν, γιατί ότι τελείωσε, ότι έκανε το κύκλο του, πρέπει να κλείσει. Δεν υπάρχουν άλλες αμφιβολίες, ούτε η διάθεση για ακόμα μια προσπάθεια. Πάμε για άλλα ξωτικά μου.. και μη τρελαίνεστε.. Ο έρωτας έχει πολλές μορφές.. Υπάρχει εκεί έξω.. για όλους!

φιλάκια..


Κριός
Μυστήριος μήνας ο Ιούλης για εσάς! Λίγο από όλα θα έχει, αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι και να μη πετάτε στα σύννεφα. Θα πρέπει να αποφασίσετε το τι θα κάνετε στον ερωτικό το τομέα, γιατί τα περιθώρια στενεύουν και ο χρόνος σας τελείωσε! Ή προχωράτε στο επόμενο το επίπεδο με το σύντροφό σας, ή το διαλύετε! Εύκολα τα λόγια, δύσκολο στη πράξη, όμως τόσο καιρό βασανίζεστε με τα ίδια και τα ίδια τα θέματα και αν άκρη δε βγαίνει τότε υπάρχει λόγος να το ζορίζετε κιόλας; Ένας νέος έρωτας, μπαίνει μέσα στη ζωή σας. Σας γλιτώνει; Σας απελευθερώνει; Σας αναστατώνει σε απίστευτο σημείο; Πάντως αλλαγές, μυρίζομαι αλλαγές. Βέβαια, όσοι είστε μια χαρά, προτιμήστε ένα ταξιδάκι σε ένα διαφορετικό μέρος, για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Παραδεχτείτε τα λάθη σας, το γεγονός πως δε το προσπαθήσατε και τόσο, για να σας έρθει μια τιμωρία λίγο πιο γλυκιά.

Ταύρος
Κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τα χρόνια μια κλαίτε και μια γελάτε. Κάπως έτσι μπορεί να είναι και ο φετινός Ιούλης για εσάς! Οι πλανήτες είναι σε τέτοια φάση, που θα σας κάνουν να είστε μέσα στα νεύρα, απρόβλεπτοι και με απίστευτες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Δηλαδή μέσα στη γκρίνια με λίγα λόγια.. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, φτάνετε στα άκρα, κουράζετε πολύ το σύντροφό σας και μόνο διάθεση για καλοκαιρινές διακοπές δεν υπάρχει. Προς τα τέλη του μήνα θα γλυκάνετε, όμως μπορεί να βρείτε ξαφνικά γύρω σας ένα καταστραμμένο τοπίο. Αυτό που θα ρημάζετε μέρα με τη μέρα.. Οι ελεύθεροι της παρέας, θα πρέπει επιτέλους, να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Να μιλήσετε ανοιχτά, στο ενδιαφερόμενο το άτομο και αναλόγως να προχωρήσετε στη ζωή! Το σύμπαν σας στέλνει έναν μεγάλο έρωτα.. Για να δούμε..

Δίδυμος
Να σας πω πως μένετε αγκαλιά με το σύντροφό σας και πως δε κουνάτε ρούπι; Για τέτοια στροφή μιλάμε, έτσι ξαφνικά! Ο Ιούλης είναι ένας φοβερός μήνας για εσάς, της αγάπης και της φροντίδας επίσης, που θα λάβετε όσο αποζητούσατε και με το παραπάνω. Το παίρνετε απόφαση, πως έχετε βρει αρκετοί εκεί έξω, τον άνθρωπο της ζωής σας και είστε έτοιμοι να κάνετε ένα βήμα παραπέρα. Τρομάζω που σας το λέω, αλλά γίνεστε πολύ καλοί άνθρωποι! Ως δια μαγείας.. Είναι ο μήνας που θα πάτε διακοπές, που θα ερωτοτροπήσετε, που θα φλερτάρετε, που θα νιώσετε πολύ ευτυχισμένοι, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι. Το καταπληκτικό της υπόθεσης είναι πως θα δείχνετε πως το έχετε, δηλαδή πως έχετε αλλάξει έχει συμβιβαστεί με το περιβάλλον σας.. Αναρωτιέμαι ποια αλήθεια κρύβεται από πίσω. Να τρώτε καλά, να κοιμάστε καλά και να γυμνάζεστε. Υπάρχει λόγος που σας τρώει το σαράκι;;;

Καρκίνος
Μυστήριος ο Ιούλης για εσάς, αφού ένα πρόσωπο μπαίνει πολύ δυναμικά μέσα στη ζωή σας και σας αναστατώνει ευχάριστα μεν, αλλά το τι θα προκύψει στη συνέχεια κανείς ακόμα δε το ξέρει! Τα βρίσκετε με το σύντροφό σας, ξανά μιλάτε με φίλους που είχατε παρεξηγηθεί, μια γλύκα θα τη νιώσετε έτσι ξαφνικά και όλα μέλι γάλα! Ένας έρωτας έρχεται, δυνατός και αξεπέραστος. Θα σας τρελάνει το μυαλό, θα ανεβάσετε πυρετό και ναι θα τον ζήσετε! Τι εννοεί ο ποιητής; Μακάρι να ήξερα! Συνεπώς, ξεχάστε το σπίτι και το καναπέ, προτεραιότητα έχουν οι βόλτες, οι νέες γνωριμίες και το φλερτ! Και να μη κουνήσετε όμως την ουρά σας, θα έρθει να σας βρει.. το μαναράκι. Και μετά; Ο χαμός! Τελειώνει επεισοδιακά ο μήνας, όμως η εμπειρία θα σας μείνει αξέχαστη!

Λέων
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά με το που μπαίνει ο Ιούλης, σας παίρνει από κάτω και βάζετε τον εαυτό σας σε μια διαδικασία πολύ μυστήρια. Ερωτικά δε σας θέλει και τόσο το θέμα, ο σύντροφός σας δεν έχει το χρόνο, ούτε το κέφι να ασχοληθεί με εσάς, η φαντασία σας καλπάζει στα σκοτάδια και κάπως έτσι θα υπάρξουν εντάσεις τρελές. Λόγια, πολλά λόγια, που δε βγάζουν πουθενά, συνεπώς ας είστε μετρημένοι, γιατί είναι άδικο να χαλιέστε κάθε μέρα. Μια ανασφάλεια θα τη νιώσετε, μια θα είστε χαρούμενοι και μια λυπημένοι. Καλό είναι να είστε συζητήσιμοι, επικοινωνιακοί, εκφραστικοί, γιατί έτσι θα γνωρίζετε τις απαντήσεις και θα είστε πιο ήρεμοι. Οι ελεύθεροι της παρέας, μη βιάζεστε να γνωρίσετε κάποιο άτομο. Όσο το κυνηγάτε, άλλο τόσο δεν έρχεται! Βρείτε τα με τον εαυτό σας!

Παρθένος
Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!! Ο Ιούλης είναι ένας άκρως ερωτικός μήνας για εσάς, που θα σας κυριεύσουν απίστευτα συναισθήματα έντονου πόθου και θα χάσετε κάθε επαφή με τη πραγματικότητα. Παρασύρεστε σε κολασμένες αγκαλιές, στα φιλιά εκείνα που δεν έχουν τέλος και μετά;;; Το χάος!!!! Συνεπώς ότι και να λέτε, να είστε σίγουροι πως θα συμβεί το εντελώς αντίθετο! Και επειδή ο έρωτας δε ξεχωρίζει τον δεσμευμένο από τον αδέσμευτο, σας λέω, πως και σε σχέση να βρίσκεστε οι πιθανότητες να ζήσετε κάτι το παράνομο είναι μεγάλες! Ναι εσείς!!! Απίστευτο;;;; Κάποιοι αποφασίζετε να πείτε αντίο στο σύντροφό σας! Δε ξέρω αν θα είναι πριν το κέρατο ή μετά.. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, με εντελώς διαφορετική κουλτούρα, γοητεύστε ιδιαιτέρως και ζείτε στιγμές πολύ μοναδικές! Φτου μη σας ματιάσω..

Ζυγός
Να σας το τραγουδήσω;;; It’s a cruel, cruel summer.. Το θυμάστε; Ο Ιούλης λυπάμαι που σας το λέω, δεν είναι καθόλου ο μήνας σας! Ζόρια, πολλά ζόρια και ένας πανικός στον ερωτικό το τομέα! Εσείς έχετε μια άποψη ζωής, που αρκετοί δε συμφωνούν καθόλου. Ούτε καν ο σύντροφός σας! Και αντί να μικρύνετε το χάσμα, με τη συμπεριφορά σας θα το κάνετε μεγάλο και τρανό! Ερωτικά καβγαδάκια, λόγια έντονα, παρεξηγήσεις και εσείς ούτε καν θα μπείτε στη διαδικασία να κατανοήσετε το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσετε! Πέρα βρέχει.. κρατάτε το summer.. και ότι προκύψει! Αν είστε παντρεμένοι, να προσμένετε τη πεθερά μέσα στα πόδια σας, να σας κάνει λίγο τη ζωή μπάχαλο και όχι μόνο! Αυτό δε ξέρω κατά πόσο θα το αντέξετε, αν κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, κάτι μπορεί να σώσετε! Πολύ ανακατωσούρα, πολλοί μπερδεύονται μέσα στα πόδια σας, στη ζωή σας, πάρτε τα βουνά καλύτερα! Υπομονή!

Σκορπιός
Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω.. Ο Θεός Άρης, σας έχει ανάψει φωτιές, που δε πρόκειται να σβήσουν με τίποτα! Μπορεί πλέον να είναι στα ίσα του, αυτό σημαίνει πως το ερωτικό σας θερμόμετρο θα είναι στα ύψη, φλόγες θα βγάζετε από παντού και το μυαλό σας στο σεξ, να εκείνο το έντονο γεμάτο από πάθος. Θα αρρωστήσετε κανονικά, με μια ύπαρξη, θα νιώσετε τέτοια έλξη, που δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε και τόσο. Και επειδή σας αρέσουν και τα δύσκολα, να είστε σίγουροι, πως θα προκαλέσετε μια μάχη, εσωτερική κυρίως, θα ζηλέψετε πολύ, θα κάνετε τα πάντα για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, διακρίνω έναν ιπποτισμό και μου αρέσει.. Εσείς που βρίσκεστε ήδη σε σχέση, δε θα είναι και τόσο ρόδινα τα πράγματα. Ένας χωρισμός ίσως να προκύψει έτσι ξαφνικά. Αποφύγετε τις νέες τις γνωριμίες. Ο στόχος είναι το απωθημένο. Ζήστε το μπας και ηρεμίσετε!

Τοξότης
Καιρό τώρα τα έχετε βάλει με τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα στη ζωή σας, ο Ιούλης θα είναι ο μήνας που θα κάνετε εκείνο το ξεκαθάρισμα και θα νιώσετε πολύ ωραία. Το σύμπαν θα είναι τέτοιο, που θα είστε πολύ ήρεμοι, ψύχραιμοι και λογικοί, συνεπώς δε θα υπάρξουν εντάσεις, ούτε παρεξηγήσεις. Με όμορφο τρόπο όλα λύνονται! Τις μέρες αυτές, θα τα πείτε με τον εαυτό σας, θα το τιμωρήσετε κιόλας για κάποια λαθάκια που έχετε κάνει, το σημαντικότερο είναι η αυτογνωσία και η αποδοχή της πραγματικότητας. Τα βρίσκετε με το σύντροφό σας και προχωράτε σε άλλο επίπεδο. Οι ελεύθεροι της παρέας, να βγείτε έξω για σεργιάνι, γιατί νέες γνωριμίες προκύπτουν, μπορεί και μια σχέση ζωής! Αρκετοί αποφασίζετε να προχωρήσετε ακόμα και σε γάμο. Σας τρόμαξε κάτι; Είστε σίγουροι;; Πού πάτε;;;

Αιγόκερως
Ο Ιούλης για εσάς, είναι ο μήνας της μουρμούρας! Ξαφνικά θα θελήσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, το εγώ σας και όλως τυχαίως θα νιώσει έτσι και ο σύντροφός σας και άκρη δε θα βγάλετε ποτέ! Κάθε μέρα θα συμβαίνει και από κάτι, έτσι μια μικρή ένταση και κάπως έτσι το καλοκαιράκι σας γίνεται πικάντικο πολύ, όμως και πικρόχολο, αν δε μαζέψετε τη γλώσσα σας! Μέσα στον Ιούλη θα καταλάβετε ποια η σημασία του συντρόφου σας, κατά πόσο σας είναι απαραίτητος, ή αν θα πρέπει να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα. Ποιοι εσείς που είστε πιο παραδοσιακοί από ποτέ! Και εκεί που θα νιώθετε άκρως ερωτικοί και έτοιμοι για όλα, κάτι θα σας χαλάει τη διάθεση, κάποιος θα ανακατεύεται στα πόδια σας, πάντως δε θα σας αφήσουν να χαρείτε και τόσο. Προς τα τέλη αλλάζει το σκηνικό.. τα καλά παιδιά θα λάβετε ένα γλειφιτζούρι.. Τα κακά.. τιμωρία στο ένα πόδι!

Υδροχόος
Τι μήνας είναι ο Ιούλης για εσάς; Φωτιά που καίει και όχι μόνο! Ξαφνικά θα νιώσετε πολύ παράξενα συναισθήματα και θα τρελαθείτε εντελώς! Από τη μια έρωτα τρελό, από την άλλη μίσος και ζήλια, πάντως μεταμορφώνεστε σε κακά διαβολάκια και προκαλείτε με τον απρόβλεπτο το χαρακτήρα σας! Οι δεσμευμένοι ζόρικα τα πράγματα, γιατί βασικά δεν έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε άλλο! Ανακατεύονται και στη ζωή σας διάφοροι, ότι χειρότερο για αυτά που θα ακολουθήσουν. Τα βάζετε με το σύντροφό σας, συνεπώς ερωτικά καβγαδάκια προσεχώς! Αν κάτι έχει τελειώσει, πείτε το αντίο και αλλάξτε σελίδα! Προστατέψτε τα μυστικά σας, μην είστε άπιστοι, ξεκαθαρίστε τη θέση σας, γιατί σας πιάνουν και εκτίθεστε! Ένα απωθημένο σας βασανίζει τη ψυχή και άγνωστο το πώς θα το χειριστείτε! Μπορεί να κάνετε ένα μικρό θαύμα, μπορεί όμως να μοιράσετε πολύ λύπη.. Τι να πω; Ακολουθήστε τη καρδιά σας και όπου σας βγάλει!!!

Ιχθύς
Μέσα στον έρωτα είστε εσείς και τη γλύκα! Το πιάσατε το νόημα μέρες πριν, τώρα που μπήκε και ο Ιούλης έχετε πάρει μια φόρα και ποιος σας πιάνει. Καταρχήν ντύνεστε πιο σεξι, είστε πιο γοητευτικοί και φλερτάρετε με το σύμπαν όλο! Ρομαντικοί όσο ποτέ, μέσα στο νάζι, ασχολείστε είτε με το σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Βασικά ανεβαίνουν οι μετοχές σας, οι νέες γνωριμίες πολλές και εσείς ανοιχτοί σε οτιδήποτε προκύψει! Να σας πω βαστάτε τα άλογα; Κρίμα καλοκαιριάτικο, άρα ξαμοληθείτε και αν σας βγει, τι ωραία που περάσαμε, αν δε σας βγει, υπάρχει και η κουρτίνα Νο3! Υπάρχετε και εσείς που χωρίσατε πρόσφατα. Μήπως να το ξανά σκεφτόσασταν; Χαχα.. τα άστρα τρελάθηκαν στη δική σας τη περίπτωση μόνο..! Απολαύστε τη ζωή και μη σκέφτεστε και τόσο..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos