Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 20/07 – 26/07/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Οι μέρες που ακολουθούν, λένε τα άστρα πως θα είναι ευχάριστες πολύ, αρκετοί θα μπείτε σε διάθεση καλοκαιρινή και το
σπιτάκι σας θα σας δει πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα! Το σύμπαν φωνάζει ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε, γεμίστε τις μπαταρίες σας, γιατί έφτασε επιτέλους η στιγμή, εκείνη η μαγική των διακοπών.


Βέβαια, αρκετοί θα βασανιστείτε με οικονομικά ζητήματα, αφού τα κουκιά δε φτάνουν, οι υποχρεώσεις αμέτρητες και κάπως έτσι θα πρέπει πρώτα να βρείτε την άκρη και μετά να χαλαρώσετε. Δύσκολο πολύ!
Κάποιοι όμως το ρίχνετε και στη δουλειά, αφού ας υποθέσουμε πως είναι η τελευταία εβδομάδα που θα καταφέρετε να τα δώσετε όλα και μετά από Σεπτέμβρη!

Το φεγγάρι που γέμισε, λένε πως φέρνει εκπλήξεις. Πως θα εκπληρώσει κάποια όνειρα.. Λέτε να είναι το δικό σας;

φιλάκια..

Κριός
Εγωίστρια πολύ στις 20 και 21, κάνεις αυτό που θες, λες αυτά που θες, δε συμβιβάζεσαι με τίποτα. Ξεκουράσου στις 23 και φρόντισε να μη πας πουθενά. Να πας μια μεγάλη βόλτα στις 24 με φίλους, για να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς. Κάποιος σου βάζει εμπόδια στις 26. Επαγγελματικά: Θετική ημέρα στις 22! Οργανώνεσαι καλύτερα και εσύ επιλέγεις με το τι θα ασχοληθείς στις 25. Περίοδος που σου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου.

Ταύρος
Είναι τα γεγονότα τέτοια, που στις 20 και 21, θα γίνεις πολύ κοινωνική, θα χρειαστεί να παρευρεθείς σε διάφορα μέρη. Ένα πρόσωπο σου δείχνει πως μπορείς να το εμπιστευτείς. Στις 22 καταφέρνεις να μείνεις σπίτι και να ξεκουραστείς. Μια κρύο και μια ζέστη μέχρι και τις 26. Η αλήθεια θα λάμψει επιτέλους. Υπομονή.
Επαγγελματικά: Έντονη η μέρα σου στις 25. Δεν έχεις και τόσο μυαλό, ασχολείσαι με τα απολύτως απαραίτητα.

Δίδυμος
Όλες τις μέρες που ακολουθούν θα ασχοληθείς με θέματα επαγγελματικά, θα αρπάξεις ευκαιρίες, βρίσκεται το άτομο που σε βοηθά. Στις 23 φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στα άτομα που το αξίζουν. Να είσαι με φίλους στις 24.
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 21 σου προτείνουν μια νέα δουλειά. Ενθουσιάζεσαι πολύ στις 22, γνωρίζεις τι θα κάνεις αύριο και αυτό σου δίνει ελπίδα. Ζόρικη η μέρα σου στις 26, μη παρατάς τα όπλα με το παρά μικρό. Να αποδεικνύεις κάθε μέρα την αξία σου.

Καρκίνος
Με οικονομικά ζητήματα ασχολείσαι από τις 20 ως και τις 22. Ένα δικός σου άνθρωπος σου προκαλεί ανασφάλεια και ξαφνικά ότι σου ανήκει το θες εδώ και τώρα. Ηρεμείς στις 23 το μυαλό σου είναι σε ένα ταξίδι. Φεύγεις διακοπές. Ευχάριστα αναστατωμένη στις 24.
Επαγγελματικά: Πολλές οι εκκρεμότητες που έχεις να κλείσεις, προσπάθησε μέχρι και τις 26, να τα δώσεις όλα, για να μην εκτεθείς αργότερα!

Λέων
Μην εκνευρίζεσαι επειδή σου φέρουν αντιρρήσεις μέχρι και τις 21. Σκέψου πως και εσύ το ίδιο θα έκανες. Μια νέα γνωριμία επιμένει, μη δώσεις περισσότερα από όσα πρέπει. Όχι ακόμα. Πολύ ευχάριστες οι μέρες σου στις 24 και 25, κάνεις ότι σου αρέσει και έχεις παρέα σε αυτό. Κράτα μια πισινή, γενικώς!
Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 25, οι απόψεις σου αρέσουν. Πρότεινε κάτι νέο, όμως μη ξεκινήσεις να το υλοποιείς αμέσως. Να περιμένεις, για κάτι πιο χειροπιαστό.

Παρθένος
Μέχρι και τις 22 θα είσαι μέσα στο άγχος. Σας αλλάζουν τα σχέδια, αλλού ετοιμάζεστε να πάτε, αλλού θα βρεθείτε. Συμβιβάσου και ακολούθησε. Στις 23 ακούς ένα ευχάριστο νέο, κάποιος σε θαυμάζει και σου το δείχνει. Μια παρεξήγηση προκύπτει στις 24, εξοργίζεσαι στις 25. Επαγγελματικά: Στις 22 μάλλον αναλαμβάνεις κάτι νέο και αυτό σου αλλάζει τα δεδομένα. Μέχρι και τις 26 προσπάθησε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου.

Ζυγός
Χρόνο για τον εαυτό σου θα βρεις μετά τις 23! Μην αφήσεις για εκείνη τη μέρα τα πάντα. Ξεκουράσου στις 24, έχεις ανάγκη από ύπνο. Το μυαλό σου είναι στη δουλειά, θες να τα δώσεις όλα πριν φύγεις διακοπές.
Επαγγελματικά: Από ιδέες είσαι φουλ και από τις 20 ως και τις 22, θα τις ρίξεις στο τραπέζι, θα εντυπωσιάσεις αρκετές ψυχές και θα μπορέσεις να φέρεις πολλά πράγματα στα μέτρα σου. Βάζεις υψηλό στόχο και το πετυχαίνεις. Μέχρι και τις 26, μη ρισκάρεις. Δες πρώτα τα σημάδια.

Σκορπιός
Το μυαλό σου είναι συνέχεια στη δουλειά. Βέβαια στις 23, φρόντισε να περάσεις καταπληκτικά, με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Προσπάθησε όλες αυτές τις μέρες να εκτονώνεσαι, είτε βαδίζοντας, είτε κολυμπώντας.
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 22 θα μπορέσεις να κλείσεις νέες συμφωνίες, λεφτά να λάβεις, να γίνει το δικό σου τέλος πάντων, γιατί είσαι πολύ κοντά στο να πετύχεις ένα μεγάλο στόχο. Λάμπει το άστρο σου ξανά, μη κάνεις πίσω με τίποτα! Ζόρικη η μέρα σου στις 25, αλλά θα τα καταφέρεις.

Τοξότης
Χρόνο για τον εαυτό σου και την ηρεμία σου θα βρεις μετά τις 24. Μέχρι τότε, σε βασανίζουν οι δικοί σου οι άνθρωποι, με διάφορες υποχρεώσεις που υπάρχουν. Πρέπει να τους σταθείς. Μέχρι και τις 26, βγαίνεις έξω, βολτάρεις, βλέπεις τους φίλους σου, είσαι σε χαρωπή διάθεση.
Επαγγελματικά: Μια ιδέα σου έχει αναστατώσει αρκετούς. Μη πεισμώνεις επειδή σου προκαλούν εμπόδια. Προσπάθησε να κάνεις το σωστό. Υπάρχει ελπίδα.

Αιγόκερως
Προσπάθησε στις 20 να εκπληρώσεις ένα όνειρό σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να βγει αληθινό. Στις 23 να μη κάνεις τίποτα απολύτως, γιατί έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Βέβαια μη μεταθέσεις τις δουλειές σου για τις 24 γιατί θα ζοριστείς πολύ. Συνεπώς οργανώσου νωρίτερα! Μια φιλική συνάντηση στις 25.
Επαγγελματικά: Κάτι συμβαίνει στις 21 και προκαλείς εντάσεις. Να είστε ψύχραιμη και λογική. Τακτοποίησε τις οικονομικές σου τις εκκρεμότητες στις 22, να δεις τι σου περισσεύει και μετά κάνε το κέφι σου.

Υδροχόος
Σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου στις 22. Σπάνιο αυτό, προσπάθησε να εκφραστείς ελεύθερα, για να λάβεις πίσω αυτό που σου λείπει. Έξοδα κάνεις στις 23, προσπάθησε να κρατήσεις τον έλεγχο. Σε πιάνει μια τάση φυγής, στις 24 και 25, κάνεις όνειρα ανορθόδοξα, ως συνήθως!
Επαγγελματικά: Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει στις 20, κράτησε χαμηλό προφίλ στις 21, δε χρειάζεται να χαλάσεις την εικόνα σου. Περιμένεις διάφορες απαντήσεις, υπομονή να περάσει και η 26. Μην κάνεις απαισιόδοξες σκέψεις.

Ιχθύες
Δε σε αφήνουν να ηρεμίσεις με τίποτα. Προσπάθησε μέχρι και τις 22 να πας στο γιατρό. Στις 25 ξεσπάς, επιτέλους, όμως προκαλείς εντάσεις, που πλέον δε σε ενδιαφέρουν. Ηρεμείς στις 26, βρίσκεις ξανά τον εαυτό σου.
Επαγγελματικά: Στις 20 μπορεί να μάθεις για μια αύξηση και να χαρείς πολύ. Οργανώσου καλύτερα και μη κάνεις τις δουλειές των άλλων. Στις 23 και 24, καλείσαι να κάνεις το καθήκον σου και αντιδράς. Κάνε υπομονή, γιατί προβλέπονται ζόρικες και οι υπόλοιπες ημέρες!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos