Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Το Ζώδιο του μήνα Σκορπιός, by F’Ariel!

Και φτάσαμε στη μεγάλη μου αδυναμία, το Σκορπιό. Ευκαιρία να τα πούμε λίγο, δε λέτε; Τι έγινε; Έφυγε ο ρημαδο.. Κρόνος και έχετε πάρει μια ανάσα, έτσι πιο βαθιά! Τόση ταλαιπωρία τραβήξατε, βασανιστήκατε μπορώ να πω, αρκετά! Καιρός λοιπόν, να
πάρετε το αίμα σας πίσω σε όλα τα επίπεδα!

Να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας και να αποδεχθείτε αυτά που σας δίδαξε ο Κρόνος φυσικά με το πιο σκληρό και άγαρμπο τρόπο. Ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, το πείσμα σας, γιατί μόνο έτσι θα έρθουν ακόμα καλύτερες ημέρες..


Μπορεί να είστε μοναδικοί ως προσωπικότητες, χαρισματικοί, να βαστάτε τα ηνία σφιχτά, αλλά δε γίνεται να είστε πάντα πρώτοι και καλύτεροι.. Και έχετε και ένα θέμα με τη συμπεριφορά σας.. Είστε ψυχροί εκτελεστές και μερικοί ακόμα δε βάλατε μυαλό.. αλλά όλα είναι θέμα επιλογών.. και ρίσκου..

Θα μείνετε στην ίδια θέση ή θα αποκτήσετε ξανά ότι χάσατε ή ότι σας αξίζει;;; Θυσίες όλοι κάνουμε, εσείς γιατί όχι; 



Πάμε τώρα στο αστρολογικό;

Τα άστρα επιμένουν πρέπει να αλλάξετε! Να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι. Και θα βοηθήσει πολύ το σύμπαν σε αυτό, συγκεκριμένα ο Θεός Ερμής.. Αλλάξτε απόψεις, ανανεωθείτε ριζικά και διώξτε οτιδήποτε δε σας κάνει πια.. Ο τρόπος είναι ένας. Μια και έξω. Δίχως συναισθηματισμούς. Μπορείτε να το καταφέρετε εύκολα αυτό.. Το ζητούμενο όμως είναι να βρείτε αυτό που πραγματικά σας ευχαριστεί.. Απομακρύνετε από κοντά σας αρνητικούς ανθρώπους, κόλακες, ψεύτες, όλους εκείνους που μια καλή εποχή τους ταΐζατε με χρυσά κουτάλια και καλέστε δίπλα σας μόνο αυτούς που σας αγαπούν και σας εκτιμούν.. έτσι όπως είστε.. Που έχουν τα ίδια όνειρα με εσάς..

Ερωτικά.. Τι να σας πω.. Εδώ έχετε κάνει βουτιά στα σκοτάδια, η ανασφάλειά σας στα κόκκινα και ειλικρινά δεν είστε καν ο εαυτός σας. Θα σας πιάσει και το παράπονο, τύπου δε σας αγαπάνε και δε σας νοιάζονται και θα γκρινιάζετε συνεχώς για άλλα θέματα φυσικά.. αλλά μεταξύ μας τώρα.. αλλού είναι το πρόβλημα.. εσείς το έχετε αποκλειστικά και μόνο.. Και πάντα μέσα από τόσο πόνο, εμφανίζεται εκείνο το πάθος, εκείνο το μυστικό, το άκρως απολαυστικό.. που το τραβάτε πάνω σας σα το μαγνήτη.. να περιμένετε να βιώσετε και τέτοιες περιπτώσεις.. Και του ύψους και του βάθους.. Μια αλήθεια είναι και αυτή..

Θα σας το πω και λίγο ξωτικίσια.. γιατί δε μπορώ πνίγομαι..

Σοβαρευτείτε επιτέλους στη ζωή σας.. Κάποιοι από εσάς εκεί έξω, δε θέλετε τις δεσμεύσεις.. σας πνίγουν, για αυτό και οι προτιμήσεις σας είναι παράξενες. Εύκολες περιπτώσεις, του χεριού σας και από εκείνες που δε λένε και πολλά… Αναφέρομαι στους αρσενικούς Σκορπιούς.. εννοείται! Ε λοιπόν, δε βαρεθήκατε τις προχειράτζες;;; Πόσο πια; Μια καλή κοπέλα, να φτιάξετε κάτι όμορφο.. σε ποιο όνειρο τη βλέπετε..;;; Και αν την έχετε βρει, τι σας σταματά; Ζήστε πρώτα τη περιπέτεια και όπως έρθει.. Τι κυνηγοί είστε εσείς;; Τι φοβάστε;; Αιώνιες οι ερωτήσεις μου..

Το ίδιο ισχύει και για εσάς τις γυναίκες Σκορπίνες.. δηλαδή έχετε το καλό το παιδί και ποθείτε τρελά το κακό αγόρι απέναντι.. Λίγο κοιτάξτε και τους γύρω σας, γιατί με το Κρόνο παρέα, πληγώσατε πολύ δίχως να το θέλατε φυσικά.. Μόνο με τη ψύχρα σας!

Επαγγελματικά τώρα.. προσαρμοστείτε και συμβιβαστείτε! Όμως αν έχετε την ιδέα, ρίξτε την γιατί μπορεί να πιάσει τόπο. Όσο πιο μοναδικοί είστε σε αυτό που έχετε σκεφτεί, άλλο τόσο επιτυχία θα έχει. Προς τα τέλη του Οκτώβρη φυσικά. Παίξτε μπάλα με τον αντίπαλο, λατρεύετε τον ανταγωνισμό, όμως φροντίστε να έχετε και διαφορετική τακτική αυτή τη φορά.. Μέρα να τη κλείσετε τη δουλειά και όχι νύχτα. Με πιάνετε τι σας λέω..

Η συμβουλή του Νοέμβρη; Των άστρων; Η δική μου;

Βάλτε στη ζωή σας ανθρώπους που σας αγαπούν.. Που σας λατρεύουν έτσι όπως είστε. Με τα καλά σας και τα κακά σας.. Κανείς δεν είναι τέλειος.. και εσείς είστε οι πιο τέλειοι όλων.. 

magicfariel@gmail.com