Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 14/10 – 20/10/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια φοβερή Παρασκευή μας ξημέρωσε, αφού πάλι το σύμπαν έχει κέφια αλλά όχι για ερωτικά ζητήματα, αλλά
κυρίως για επαγγελματικά! Τι να κάνουμε, δε γίνεται συνέχεια να είμαστε μες στα μέλια και τα σορόπια, να δουλέψουμε και λίγο, μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα..

Ο Άρης θα συνεργαστεί με τη Παρθένο, δίχως εντάσεις φυσικά και κάπως έτσι, θα υπάρξει μια έντονη και άκρως θετική δραστηριότητα σε θέματα οργάνωσης και νέων στόχων..

Αγαπητό μου σύμπαν.. ξανά λέω σήμερα είναι Παρασκευή.. Τι μας νοιάζουν αυτά;;; Εμείς είμαστε ξωτικά και θέλουμε έρωτα και βράδια αξημέρωτα.. Με ακούς;;; Και κάπως έτσι σας λέω.. πως το σύμπαν θα μας κάνει το χατίρι και οι μέρες που ακολουθούν.. θα είναι πολύ super.. Από ερωτικής άποψης πάντα..

φιλάκια..


Κριός
Ακόμα καλύτερες οι μέρες σου στις 17 και 18, αφού συμβιβάζεσαι και φροντίζεις να ευχαριστηθούν οι δικοί σου οι άνθρωποι. Μια λύση έρχεται πολύ ξαφνικά και ξεμπερδεύεις από κάτι βασανιστικό. Οι χαρές κρατούν μέχρι και τις 19, φρόντισε να κερδίσεις έδαφος με μια έξυπνη κίνηση. Καλό είναι μέχρι και τις 15 να δεις λίγο τα θέματά σου από διαφορετική οπτική γωνία. Μην είσαι απόλυτη και προχώρα αναλόγως. Στις 20 εντυπωσίασε στη δουλειά σου!
*Κράτα χαμηλό προφίλ

Ταύρος
Υπέροχες οι μέρες σου κυρίως για ερωτικά ζητήματα ως και τις 19. Κάποιον συναντάς, εκφράζεσαι ελεύθερα και χαμογελάς αφού όλα βαίνουν καλώς. Ακόμα και με τους φίλους σου βγαίνεις έξω και διασκεδάζεις. Με οικονομικά ζητήματα ασχολείσαι ως και τις 15. Ζητάς να σου δώσουν κάτι το παραπάνω, δε συμφωνούν μαζί σου, πρέπει να συμβιβαστείς. Στις 20 το ρίχνεις στη δουλειά, ξέρεις προς τα πού βαδίζεις. Τίποτα δε σε βγάζει εκτός στόχου!
*Αποδέξου τις αλλαγές

Δίδυμος
Πρόσεχε, μην αδιαφορήσεις απέναντι σε εκείνους που σε στηρίζουν. Ευχάριστα νέα έρχονται στις 18, καταφέρνεις να περάσει το δικό σου. Μαύρα σύννεφα ξανά ως και τις 20, γιατί λεφτά που περιμένεις δεν έρχονται. Ζήτησε βοήθεια από ένα δικό σου πρόσωπο. Μέχρι και τις 17 βασανίζεσαι πολύ! Οι επιλογές σου, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα ή οικονομικά, δεν αρέσουν στους δικούς σου τους ανθρώπους, δε συμβιβάζεσαι με τίποτα και για ακόμα μια φορά προκαλείς ένα πανικό.
*Χρήματα λαμβάνεις

Καρκίνος
Θετικές οι μέρες σου και αισιόδοξες. Φρόντισε μέχρι και τις 15 να εκφραστείς ελεύθερα, να πεις τι νιώθεις στο σύντροφό σου, για να λάβεις πίσω αυτό που έχεις ανάγκη. Λίγη αγάπη. Ζόρικα τα πράγματα ως και τις 20, αφού θα σε τσιγκλήσουν οι φίλοι σου, το ταίρι σου και θα εκνευριστείς. Μη πιέζεις τις καταστάσεις. Ένα ταξίδι επαγγελματικό μέχρι και τις 18, ανοίγεις τα φτερά σου, προκύπτει και μια νέα συμφωνία, αυτό ήταν απογειώνεσαι ως δια μαγείας.
*Μη γίνεσαι ενοχλητική

Λέων
Οργανώσου οικονομικά στις 17, απέφυγε τα έξοδα. Έχεις αρκετά χαρίσματα αρκεί να υπάρχει κέφι. Μέρες που θα πρέπει να δείξεις τις ικανότητές σου ξανά από την αρχή. Ρίχνεις όλο το βάρος στα επαγγελματικά σου. Κινήσου δυναμικά ως και τις 16, κάνε να σε εμπιστευθούν και ξεπέρασε τις απαισιόδοξες τις σκέψεις σου! Βρίσκεις νέα δουλειά μέχρι και τις 20, αλλάζει η διάθεσή σου, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να είσαι συνεργάσιμη.
*Κοίταξε το συμφέρον σου

Παρθένος
Μέσα στη τρελή τη χαρά σε βρίσκω. Είδες τι κάνει η Αφροδίτη; Μέχρι και τις 16, θα κάνεις μια κούρα ας το πούμε, να πάρεις δυνάμεις για τις επόμενες κινήσεις που σκοπεύεις να κάνεις. Ακολουθεί ένα ερωτικό τριήμερο, μέχρι και τις 20, που θα βρεθείς στο κατάλληλο μέρος, τη πιο σωστή στιγμή και εκεί θα συμβεί το μοιραίο. Ακολούθησε τη καρδιά σου. Δώσε βάση σε αυτά που θα ακούσεις στις 17, κάτι κακό κρύβεται από πίσω..
*Να είσαι θετική σε όλα!

Ζυγός
Ερωτικό το διήμερο μέχρι και τις 18, όμως απιστίες λένε τα άστρα, ζαβολιές και έντονο παρασκήνιο. Κάποιος φίλος θα καθαρίσει για εσένα, μην επαναπαυθείς όμως σε αυτό. Σε στεναχωρούν στις 19, προσπέρασέ το. Απέφυγε τις συζητήσεις στις 20. Βασανίζεσαι με τα επαγγελματικά σου ζητήματα, τι θα κάνεις από εδώ και πέρα και τα οικονομικά σου, που δε σου περισσεύει τίποτα. Κάνεις ένα μικρό θαύμα στις 16 και ανατρέπεις τη κατάσταση θετικά.
*Ξέφυγε από ενοχλητικές ερωτήσεις..

Σκορπιός
Μυστήριες οι μέρες σου όμως πολύ δυνατές. Έρωτας και χρήμα, όλα θα συμβούν, πιο δραστήρια από ποτέ. Γοητευτική, σαγηνεύεις τα πλήθη, ή ακόμα και το σύντροφό σου, ή μια νέα ύπαρξη, είσαι κοντά στο να πραγματοποιήσεις μια επιθυμία σου. Στις 17 όλα στα κόκκινα, ίσως όμως και άκρως επικίνδυνα! Μέχρι και τις 20 εστιάζεις πάλι στη δουλειά σου, βάζεις στόχους υψηλούς και προχωράς σε νέες συνεργασίες. Ανανεώνεσαι με το παραπάνω.
*Μάζεψε πληροφορίες

Τοξότης
Συγχρόνως ερωτοτροπείς με κάποιον από τη δουλειά σου και αυτό το ξέρεις πως δεν είναι σωστό. Σκέψου το ξανά! Κάποια εμπόδια σου παρουσιάζονται, στο χέρι σου είναι να τα αντιμετωπίσεις με επιτυχία και να προχωρήσεις παρακάτω! Επαγγελματικές επιτυχίες μέχρι και τις 16. Μπορεί να πάρεις ακόμα μια αύξηση ή ένα μπόνους. Μη το βάζεις κάτω με τίποτα. Θετικές ημέρες για τα επαγγελματικά σου μέχρι και τις 19, κάνεις εσύ παιχνίδι, έτσι όπως θες.
*Προσοχή στις 17!

Αιγόκερως
Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί όμως και επαγγελματικό. Ένα ταξίδι στις 17 σε ανανεώνει πολύ. Δώσε βάση στις λεπτομέρειες, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και μέχρι και τις 20, να προσμένεις τα πιο ευχάριστα μαντάτα! Καλύτερες μέρες από αυτές δεν υπάρχουν! Όλη η τύχη με το μέρος σου, σου συμβαίνουν τα απίστευτα! Μέχρι και τις 15 θα δεις τα σημάδια και στις 16 μπορεί να σου προτείνουν κάτι το οποίο θα σε απογειώσει κανονικά
*Απρόβλεπτες εκπλήξεις..

Υδροχόος
Να προσέχεις στις 17, μην εμπιστευθείς εύκολα δικά σου πράγματα στους άλλους. Ότι κάνεις από μόνη σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου στις 14. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις 15 και έφτασε καιρός να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες σου για να πετύχεις το σκοπό σου. Θετικές και αισιόδοξες οι μέρες σου για επαγγελματικά ζητήματα στις 18 και 19, καιρός να πάρεις το αίμα σου πίσω, άμα δουλέψεις με πάθος. Μη σε πάρει από κάτω στις 20.. δεν υπάρχει λόγος.
*Μυστικές συναντήσεις..

Ιχθύες
Να είσαι καχύποπτη στις 17, κάποιος δεν σου δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. Αποφασίζεις λοιπόν, να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα και να κρατήσεις δίπλα σου όσους πραγματικά αγαπάς και το αξίζουν. Με τα επαγγελματικά σου ασχολείσαι ως και τις 16. Ένας άνθρωπος είναι η θέση κλειδί για ένα καλύτερο αύριο. Δώσε βάση, μάθε και συνεργάσου. Καιρός για ρίσκο.. Ένα νέο έρχεται στη πόρτα σου, πολύ ευχάριστο. Δραστηριοποιήσου ως τις 20.
*Μια πληροφορία σε σώζει!

magicfariel@gmail.com