Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ήρθε ο Οκτώβρης και τα Ζώδια φλερτάρουν, by F’Ariel!

Τι να κάνουμε και εμείς τα ξωτικά.. Ζούμε για τον έρωτα! Όλες τις εποχές του χρόνου τον αποζητάμε, μια έρχεται και μια φεύγει, να σα τα φύλλα των δέντρων.. Ανθίζουν και κάποια στιγμή κιτρινίζουν και πέφτουν.. Να όμως που δε το βάζουν κάτω.
Συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά αυτή ασταμάτητα, γιατί αυτός ο σκοπός τους στη γη αυτή.. Κάπως έτσι είναι και ο έρωτας. Μια έρχεται και μια φεύγει. Μια φέρνει χαρές και χαμόγελα και μια κλάματα και πόνο. Όμως κανείς ποτέ δε τα παρατάει. Γιατί αυτή είναι η ζωή. Μια και μοναδική, γεμάτη από γλυκόξινες λιχουδιές.

Ρομαντικό το φθινόπωρο, μαζευτήκαμε από τις καλοκαιρινές τις εξορμήσεις, τέρμα τα γυμνά φανερά κορμιά, καιρός να καλπάσει η φαντασία και να φουντώσουν τα πάθη ξανά σιγά-σιγά..


Οι τυχεροί του μήνα ερωτικά, οι Ταύροι και οι Παρθένοι! (Να το δω και ας πεθάνω..!) Οι άτυχοι της παρέας, οι Κριοί, οι Δίδυμοι και οι Ιχθύες..

Πάνω κάτω όλοι θα βιώσουμε κάποιες στιγμές όμορφες, λίγοι όμως θα ζήσουν εκείνο το πάθος το ανεξέλεγκτο.

όνειρα γλυκά και απονήρευτα..


Κριός
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά ο Οκτώβρης δε θα είναι καθόλου ερωτικός μήνας για εσάς. Ζόρικος πολύ σε συναισθηματικό επίπεδο και απαιτητικός. Μια ένταση θα υπάρχει με το σύντροφό σας και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας. Να συζητάτε τα προβλήματά σας όσο μπορείτε περισσότερο. Να γνωρίζει ο άλλος, τι συμβαίνει. Πολύ σημαντικό και αυτό!
Τυχερές ημέρες για τον έρωτα: 14/10, 15/10 25/10

Ταύρος
Ερωτικό και παθιάρικο το φθινόπωρο αυτό για σας.. Η διάθεσή σας ανεβασμένη κάθε μέρα θα είστε πιο λαμπεροί από ποτέ. Αυτό αρέσει πολύ στο κόσμο που κυκλοφορεί τριγύρω και θα σας το δείξουν. Το φλερτ θα πρωταγωνιστήσει ξανά και οι πειρασμοί αρκετοί. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε σε σχέση, κάτι όμορφο θα συμβεί.. Ο Οκτώβρης σας ανανεώνει και αρκετοί προχωράτε σε δεσμεύσεις μιας ζωής..
Τυχερές ημέρες για τον έρωτα: 04/10, 08/10, 17/10, 18/10, 25/10

Δίδυμος
Δυστυχώς, δεν υπάρχουν τυχερές μέρες στον έρωτα για εσάς. Ο Οκτώβρης είναι ένας ζόρικος μήνας, που θα φέρει στην επιφάνεια, όλη την ανασφάλεια που κρύβετε μέσα σας, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και στο τέλος θα τη κάνετε τη ζημιά. Ναι μια πίεση θα τη νιώσετε με το σύντροφό σας και αν δεν υπάρχει αληθινή αγάπη, τότε δύσκολο να κρατήσει η σχέση αυτή.. Το σύμπαν επιμένει..!
Τυχερές ημέρες για τον έρωτα: 03/10, 13/10, 31/10

Καρκίνος
Χλιαρά τα πράγματα για εσάς τα ρομαντικά τα Καρκινάκια. Η γκρίνια σας και τα μισόλογα θα σας μπλέξουν και θα πρέπει να είστε πολύ ξεκάθαροι γενικώς! Παρεξηγήσεις με το σύντροφό σας, μικρές όμως δυνατές, θα προκύψουν μέσα στον Οκτώβρη. Το όμορφο όμως της υπόθεσης είναι πως αρκετοί έχετε ανανεωθεί και διανύετε μια περίοδο απίστευτης αγάπης. Ακραία τα γεγονότα, όμως αξέχαστα..
Τυχερές ημέρες για τον έρωτα: 15/10, 23/10, 30/10

Λέων
Ακραίες καταστάσεις στον ερωτικό το τομέα. Εσείς επιλέγετε, όμως η προσοχή σας θα είναι στραμμένη αλλού. Στη δουλειά και στο χρήμα. Ο Οκτώβρης, θα είναι σίγουρα ένας καθοριστικός μήνας για τις σχέσεις σας, γιατί να σας το πω έτσι ωμά ή χωρίζετε ή αγαπιέστε πιο πολύ από ποτέ! Ο Κρόνος από το Σκορπιό, σίγουρα άφησε τα σημάδια του στις περισσότερες σχέσεις που κάνατε. Απλά τώρα το παίρνετε απόφαση και προχωράτε παρακάτω. Για αυτό εσείς οι μοναχικοί να ανοίξετε τους ορίζοντές σας άμεσα κιόλας! Υπάρχουν όμως και ζευγάρια που ζείτε τον έρωτά σας. Βγήκατε νικητές από το πόλεμο των άστρων..
Τυχερές ημέρες για τον έρωτα: 07/10, 25/10

Παρθένος
Φωτιά που καίει ο Οκτώβρης για εσάς! Ναι σε εσάς απευθύνομαι τους παράξενους της παρέας! Το παρελθόν επιστρέφει και ζείτε στιγμές έντονου πάθους. Τι εννοεί ο ποιητής; Η νεκροψία θα δείξει.. Γιατί η περίπτωσή σας είναι και μοναδική στο κόσμο όλο. Θα εκπέμπετε έναν τρελό ερωτισμό και θα έρχονται πάνω σας, σα να έχετε το μέλι. Προστατέψτε τα μυστικά σας, δε χρειάζεται να μάθει το άτομο που επέστρεψε τι ζήσατε όλο αυτό τον καιρό.. Νέες γνωριμίες, πολύ φλερτ και επιτέλους θα χαμογελάσετε και εσείς.
Τυχερές ημέρες για τον έρωτα: 18/10, 19/10, 20/10, 24/10

Ζυγός
Δε θα το έλεγα ερωτικές, αλλά περισσότερο ρομαντικές, οι μέρες που θα έρθουν. Ο Οκτώβρης για εσάς θα είναι ένας μήνας που θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στη σχέση σας. Το κέφι θα το βρείτε, το θέμα είναι κατά πόσο ο σύντροφός σας θα καταλάβει τις προθέσεις σας. Βέβαια, αρκετοί θα αποφασίσετε να σοβαρευτείτε και να προσαρμοστείτε σε αυτά που σας έχει ζητήσει ήδη το ταίρι σας. Το ζητούμενο σε όλες τις περιπτώσεις, θα είναι να νιώθετε ευτυχισμένοι με οτιδήποτε και αν αποφασίσετε. Πάντως δε θα τα παρατήσετε τα όπλα έτσι εύκολα!
Τυχερές ημέρες για τον έρωτα: 17/10, 18/10, 28/10

Σκορπιός
Αναστατωμένοι πολύ και μπερδεμένοι! Ερωτικός θα είναι ο Οκτώβρης για εσάς και πολύ παθιάρικος. Θα ζήσετε έντονες στιγμές, με το ταίρι σας ή μια νέα ύπαρξη. Εσείς που βρίσκεστε ήδη σε σχέση, καλά θα κάνετε να μιλήσετε έξω από τα δόντια μια φορά στη ζωή σας για να δείτε προς τα πού τραβάει το πράγμα. Η λίμπιντός σας ανεβασμένη, να θα υπάρξει μπόλικο φλερτ. Παιχνιδιάρικος ο μήνας αυτός.. Να το ξέρετε! Προσοχή όμως, γιατί ο συναισθηματικός σας ο κόσμος θα είναι σα καζάνι που βράζει. Από τη μια θα φλέγεστε ολόκληροι από την άλλη θα κάνετε βουτιά στα σκοτάδια σας!
Τυχερές ημέρες για τον έρωτα: 04/10, 08/10, 14/10, 17/10, 30/10

Τοξότης
Όλη σας η προσοχή στραμμένη σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Ο Οκτώβρης ερωτικά, θα σας φτάσει στα άκρα, θα βρίσκεστε με σε ένα συνεχόμενο εκνευρισμό και η παρεξήγηση και η γκρίνια με το σύντροφό σας θα πάει σύννεφο. Εσείς από την άλλη αναζητάτε τέτοιες ευκαιρίες για να κάνετε τις τσαλιμιές σας, που παίζει δηλαδή να ξεσαλώσετε και μετά να μη μαζεύεστε με τίποτα! Φρόνιμα σας λέω, γιατί από τη μια μπορεί να χαλάσετε μια σχέση και από την άλλη να μείνετε σα τη καλαμιά στο κάμπο! Αιγόκερως Εντάξει δε μπορώ να πω πως θα είναι ερωτικός ο Οκτώβρης για εσάς. Βέβαια φτιάχνουν οι σχέσεις σας και τα βρίσκετε με το ταίρι σας εφόσον υπάρχει. Αν είστε μόνοι ακόμα πιο τυχεροί κάνετε μια νέα γνωριμία, η οποία έρχεται για να μείνει για πολύ καιρό. Συναισθηματικοί, ρομαντικοί και έτοιμοι να ανανεωθείτε σε όλα τα επίπεδα. Και τα άστρα να μη πέσουν μέσα, μόνοι δε θα μείνετε με τίποτα. Οι καλοί οι φίλοι θα το φροντίσουν αυτό..
Τυχερές ημέρες για τον έρωτα: 08/10, 24/10, 28/10

Υδροχόος
Μέρες ερωτικές σίγουρα θα υπάρξουν, αλλά ως συνήθως η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά ζητήματα και στο χρήμα! Βέβαια, επειδή η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή μέσα στον Οκτώβρη, θα έχετε και τα τυχερά σας. Ότι νιώσετε θα είναι έντονο πολύ, συνεπώς ναι θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους και ερωτισμού. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, βρίσκετε τρόπο να την αναθερμάνετε και να προχωρήσετε παρακάτω..
Τυχερές ημέρες για τον έρωτα: 03/10, 08/10, 10/10, 24/10

Ιχθύες
Καλέ τι είναι αυτά που λένε τα άστρα για εσάς; Καθόλου ερωτικός ο Οκτώβρης, αλλά δεν είναι απόλυτο και αυτό. Η διάθεσή σας συνεχώς θα αλλάζει και ο σύντροφός σας δε θα μπορέσει να σας καταλάβει και τόσο. Προσοχή στους ερωτικούς τους καβγάδες γιατί μετά μπορεί να ανοίξετε τη πόρτα και να βρεθείτε κατευθείαν σε μια ξένη αγκαλιά, παράνομη και άκρως απολαυστική, που ναι μεν αλλά! Φρόνιμα και πάλι φρόνιμα. Οι ελεύθεροι της παρέας, δε νομίζω να προβείτε σε τέτοιου είδους ενέργειες, αφού θα παίξετε μπάλα διαφορετικά!
Τυχερές ημέρες για τον έρωτα: 04/10, 25/10

magicfariel@gmail.com