Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Το ζώδιο του Ζυγού & οι ερωτικοί του σύντροφοι, by F'Ariel!

Ο ερωτιάρης ο Ζυγός! Ο ενθουσιώδες, ο ρομαντικός, ο Δον Ζουάν της κάθε εποχής..


Όπως έχω αναφέρει ξανά, ένας τέτοιος άνθρωπος ζει για τον έρωτα, τρέφεται απο αυτόν, ειναι η αιτία που λάμπει ολόκληρος. Γεμάτος απο φαντασιώσεις, προσπαθεί να ζει το όνειρο, μέσα απο τις σχέσεις του. Συνεπώς οι φίλοι είναι πάντα φίλοι, όμως κατά επιλογή ανάμεσά τους, υπάρχουν και κάποιοι αιώνιοι εραστές!
Αυτό το all together, ξεσηκώνει το μυαλό ενός Ζυγού, ανεξάρτητα αν στο τέλος προτιμήσει να προχωρήσει σε πιο prive καταστάσεις.

Ο εκλεκτικός της καρδιάς του είναι το Φλερτ! Ναι καλά καταλάβετε.. Όσο υπάρχουν εκείνες οι πονηρές οι ματιές, τα κρυφά τα χαμόγελα και γενικότερα αυτό το body language που λέμε, τότε είναι ζωντανός και ευτυχισμένος!

Άστατος πολύ ως εραστής, αφού κατά βάθος αποφεύγει τη δέσμευση. Αέρας χρυσά μου τι περιμένατε; Καρδιά απο ατσάλι, παίζει και αυτός ο χαρακτηρισμός, αφού το παιχνίδι είναι ένα. Φλερτ και πάλι φλερτ. Ο στόχος είναι να τραβήξει τη προσοχή του άλλου, να τον σαγηνεύσει, να παίξει με το μυαλό του και μετά ακολουθούν οι ερωτικές οι περιπέτειες.

Να γιατί ένας Ζυγός, έχει αμέτρητους εραστές. Ο κάθε ένας για διαφορετική περίσταση..

Ας δούμε τους συντρόφους του..


Κριός
Σχέση ακαταμάχητη! Τα αντίθετα έλκονται. Πολύ παθιάρικη τη βρίσκω, γεμάτη απο ένταση και περιπέτεια.. Ο Κριός παρασέρνει τη φαντασία του Ζυγού και και κάπως έτσι μπλέκουν σε περιπέτειες.. ίσως και μιας ζωής..

Ταύρος
Και οι δυο έχουν την Αφροδίτη συνεπώς πιο αισθησιακή σχέση απο αυτή δεν υπάρχει. Είναι και των απολαύσεων, μια σχέση, αρμονική αλλά συγχρόνως άκρως εθιστική. Απο αυτές που κρατούν αιώνια..

Δίδυμος
Υπέροχη! Κατανόηση και επικοινωνία στο φουλ! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και εδώ μιλούν μόνοι οι ματιές.. Η σχέση αυτή μπορεί να κρατήσει μπορεί και όχι, αλλά ως εραστές μένουν για πάντα μαζί.. Υπάρχει χημεία.. τι να κάνουμε..

Καρκίνος
Απορρίπτεται! Δε λέω τίποτα άλλο!

Λέων
Σχέση τονωτική! Απο άποψη χαρακτήρα; Εγκρίνεται αλλά δε ξετρελαινόμαστε κιόλας.. Σωστά;

Παρθένος
Μακριά!

Ζυγός
Κουραστική η σχέση αυτή, αφού και οι δυο κατά βάση είναι αναποφάσιστοι, συνεπώς, οι αναβολές σε όλα τα επίπεδα πρωταγωνιστούν σταθερά με αποτέλεσμα ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του.

Σκορπιός
Έντονη σχέση, άκρως συναισθηματική, παθιάρικη. Καρμική τη βρίσκω, αφού βασικά δε μπορεί να ζήσει ο ένας μακριά απο τον άλλον! Ο αισθησιασμός του Ζυγού, μαγεύει το Σκορπιό και υπάρχει κάτι εκεί πέρα πολύ μυστήριο.. Λατρεία μεταξύ τους.. αξεπέραστη!

Τοξότης
Η σχέση αυτή δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη!

Αιγόκερως
Αρμονική σχέση, μπορεί και βαρετή. Δε τη προτείνω ιδιαίτερα.. Η τετράγωνη λογική του Αιγόκερου, πνίγει κάθε φανταστικό επεισόδιο του Ζυγού!

Υδροχόος
Η τέλεια σχέση! Και αυτή καρμική είναι! Δένει ο ένας με τον άλλον! Καθαρά θέμα εγκεφαλικό, επικοινωνιακό, αξεπέραστη επαφή! Υπάρχει αρρώστια μεταξύ τους!

Ιχθύες
Εμπειρική καθαρά! Δηλαδή μια φορά και ένα καιρό γνώρισε ο ένας τον άλλον και συνέβη αυτό!

magicfariel

Φωτογραφία από Sergei Tokmakov, Esq. https://Terms.Law από το Pixabay