Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 28/10/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αργία σήμερα! Τι πιο φοβερό;;; Δεν είχα υπολογίσει τις ημέρες σωστά και μου ήρθε λίγο έκπληξη, αλλά μου αρέσουν και αυτές, οι αυθόρμητες, που
κάποια στιγμή σε κάνουν και νιώθεις τόσο παιδί, τόσο χαζό, τόσο εκτός τόπου και χρόνου. Αλλά δε πειράζει, το παραδέχομαι, είμαι ένα μικρό κοριτσάκι.. χα χα !


Τι φεγγάρι ήταν αυτό! Πανέμορφο, λαμπερό, μαγικό, με τρέλανε μπορώ να πω και όχι πως έχω συνέλθει, αλλά το άφησα να με παρασύρει, σε εκείνες τις επιθυμίες, τις κολασμένες, τις φανταστικές.. Μη πηγαίνει ο νους σας στο πονηρό, το μυαλό μπορεί να πλάθει ιστορίες για αγρίους.. ακόμα και όταν κοιμάται κανείς στο κρεβατάκι του από νωρίς..

Ο ουρανός από τη μια πεντακάθαρος, το βαθύ μπλε το σκοτεινό και από την άλλη τα σύννεφα έτρεχαν πέρα δώθε και έπαιζαν με το φεγγάρι.. του άλλαζαν χρώμα.. Μέρες το κοιτάζω, είπα να κάνω μια ευχή και ας μη πέσει κανένα άστρο.. Και ότι προκύψει.. Και κάπως έτσι σας αφήνω.. με τη φαντασία να καλπάζει..

φιλάκια..


Κριός
Με μουτράκια θα είστε όλη μέρα γιατί θα σας στριμώξουν σε μια γωνιά και θα σας τα ψάλουν κανονικά. Οι απόψεις σας πάνω σε διάφορα ζητήματα δεν είναι και πολύ ορθές και είστε και παράξενα πλασματάκια, δε θα σας τη χαρίσουν αυτή τη φορά. Ακούστε με προσοχή και μη φέρνετε αντιρρήσεις.

Ταύρος
Έχετε όρεξη για βόλτες και φυσικά να ντυθείτε ωραία και να κυκλοφορήσετε. Μη φορέσετε τη πούλια και τον αυγερινό, επειδή σας λείπουν τα νυχτοπερπατήματα, προσαρμοστείτε με την ώρα και τη στιγμή. Να βρεθείτε με φίλους, να ξεφύγετε λίγο από τα βάσανά σας. Τι λέτε; Χαλαρά όμως..

Δίδυμος
Βρείτε την ευκαιρία να μείνετε λίγο σπίτι και να ξεκουραστείτε. Μη σηκωθείτε από το κρεβάτι, ή μη βγάλετε τις πιτζάμες, τεμπελιάστε εν ολίγοις. Είδατε; Από τις αγαπημένες σας ημέρες. Θα σας έλεγα να κάνατε τα beaute σας, για να είστε όμορφοι για μετά. Δε θα σας ενοχλήσει κανείς..

Καρκίνος
Ότι λάθος και αν κάνατε τις προηγούμενες ημέρες, θα το φτιάξετε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δικοί σας άνθρωποι είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν, να είστε σίγουροι και φτάνετε επιτέλους στο τελικό αποτέλεσμα. Να είστε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί γιατί όλα φτιάχνουν..

Λέων
Κάτι θα συμβεί σήμερα με ένα άτομο το οποίο έχει ένα ρόλο λίγο πιο πάνω από το δικό σας. Θα είναι ο πατέρας σας; Το αφεντικό σας; Για κάποιο λόγο θα υπάρξουν εντάσεις και εσείς ως συνήθως θα αντιδράσετε. Μη χαλάτε τις καλές σας τις σχέσεις για θέματα εγωισμού. Ακούστε με προσοχή και απομακρυνθείτε..

Παρθένος
Μέσα στη τρελή τη χαρά και την αισιοδοξία. Με το χαμόγελο στα χείλη, βέβαια σας έχει τρελάνει η Αφροδίτη κανονικά και είστε έτοιμοι να κάνετε τις βρομοδουλειές σας ξανά! Από ντροπαλοί, γίνεστε επιθετική και χτυπάτε κατευθείαν στο ψαχνό. Καιρός ήταν κυρίως σε ερωτικό επίπεδο αναφέρομαι..

Ζυγός
Μέρα που θα αποζητήσετε πολύ το γούτσου-γούτσου. Λίγο το κρύο, λίγο τα σύννεφα, τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια τα έχετε σε πρώτο πλάνο. Έτσι μου αρέσετε, ρομαντικοί και ήρεμοι, βέβαια το τι υπάρχει μέσα στο μυαλό σας, άλλο θέμα αυτό! Αν είστε καλά παιδιά, θα έχει όμορφες στιγμές η ημέρα σας.. αν όχι.. λυπάμαι!

Σκορπιός
Είστε πολύ χαρούμενοι και σίγουροι για τον εαυτό σας. Ήρθε έτσι η κατάσταση που μπορείτε να κινηθείτε όπως επιθυμείτε. Τι το σκέφτεστε; Πόσες ακόμα ευκαιρίες νομίζετε πως θα έχετε; Ακολουθήστε τη καρδιά σας και ξέρει αυτή πού θα σας οδηγήσει..

Τοξότης
Πάλι έχετε ξεφύγει διατροφικά. Τρώτε συνεχώς λιχουδιές, κρύωσε και ο καιρός, όλη την ώρα το ψυγείο ανοιχτό. Μήπως να το κοιτούσατε το θέμα αυτό λίγο πιο σοβαρά; Γιατί μετά πάλι θα γκρινιάζετε πως δε σας κάνουν τα ρούχα σας. Μαζευτείτε τώρα που είναι νωρίς ακόμα.. Το νου σας!

Αιγόκερως
Ερωτική η ημέρα σας πολύ και εσείς θα βρείτε τον τρόπο να μαγέψετε το σύντροφό σας. Χαμογελαστοί και ήρεμοι συνεργάζεστε, επικοινωνείτε και γοητεύετε πολύ με τη προσωπικότητά σας. Ντυθείτε ωραία και αλωνίστε..

Υδροχόος
Είναι μια πολύ καλή μέρα, να τα ξανά βρείτε με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Αφού το έχετε το καλό το συναίσθημα, σας έχουν πιάσει και οι ευαισθησίες σας, εκδηλωθείτε μια φορά στη ζωή σας.. δε κάνει κακό! Επιλογή σας είναι..

Ιχθύες
Τα θέματά σας έχουν κολλήσει. Πρέπει να τα δείτε από άλλη οπτική γωνία και να βρείτε εναλλακτικές. Αν κάνετε μια συζήτηση με ένα δικό σας άνθρωπο, μπορεί να σας δώσει μερικές ιδέες διαφορετικές μεν, όμως που θα σας κάνουν δε.. Αλλάξτε τακτική!

magicfariel@gmail.com