Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Δίδυμος – Σκορπιός, ταιριάζουν μεταξύ τους; by F’Ariel!


Να τη χαρακτηρίσω εξ αρχής, ταραχώδες! Τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν αυτά τα δυο ζώδια μαζί; Δύσκολο να το απαντήσω, να επισημάνω πως
παίζουν ρόλο ο ωροσκόπος και οι πλανήτες, αλλά ας μη το λάβω αυτό τώρα υπόψη μου, ας αρκεστώ μόνο στο συνδυασμό.

Σίγουρα γοητεύουν ο ένας τον άλλον, αφού η ελευθερία του Διδύμου, είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι για ένα Σκορπιό. Εν ολίγοις θα καταφέρει να μαζέψει το πουλάκι στο κλουβί; Να τον σκέφτεται όλη μέρα; Να μη μπορεί να ζήσει μακριά του; Γιατί ο Σκορπιός, τα θέλει όλα δικά του και αποκλειστικά! Να πού χαλάει το γλυκό.. Ο Δίδυμος, δε μαζεύεται με τίποτα.. Ζει για το φλερτ, για τον αέρα του, για την απρόβλεπτη τη στιγμή.. Όλα στα κόκκινα, το λέω..

Ας αναφερθώ αρχικά σε ένα χαρακτήρα Δίδυμο.. Ως εραστής, είναι ακόμα και εκεί διπρόσωπος.. Σε θέλει, όμως θέλει και το μαναράκι εκεί απέναντι.. Όχι απαραίτητα για σεξουαλικούς λόγους, έτσι για το ψυχολογικό.. Είναι χούι τώρα τι να κάνουμε; Αποζητά τα φώτα της δημοσιότητας με την άστατη τη συμπεριφορά του, αλλά επειδή είναι άκρως επικοινωνιακός και εγκεφαλικός τύπος, θέλει διαρκώς να κάνει παιχνίδι..

Τέτοιες συμπεριφορές απαγορεύονται δια ροπάλου, από ένα Σκορπιό. Δεν έχει καμία σημασία, γυναίκα – άντρας!

Επίσης του αρέσει να είναι από πάνω, σε όλα, ναι καλά πηγαίνει το μυαλό σας, ένας Δίδυμος, ανά πάσα στιγμή είναι με το ένα πόδι έξω.. Είναι σημάδι αυτό.. Σκορπιοί το νου σας.. Τέλος ένας Δίδυμος είναι ρομαντικός και πολυλογάς και θέλει πολύ δουλειά μέχρι να πέσει στο κρεβάτι. Σκορπιέ έχεις την υπομονή να περιμένεις; Και τι κάθε φορά θα λέτε την ιστορία της ζωής σας;; χα χα.. θα ήθελα να το δω από μια μεριά..

Και κάπως έτσι έρχομαι στους Σκορπιούς.. Τι βασανισμένα παιδιά που είστε εσείς; Ακόμα και ως εραστές είστε δύστροποι και κακομαθημένοι. Είστε σίγουροι πως θέλετε να μπλέξετε με ένα Δίδυμο χαρακτήρα; Θα σας εκνευρίσει απίστευτα.. Αλλά πάθη είναι αυτά.. και χημείες.. πρέπει να εκτονωθούν.. με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.. δε λέτε;

Άμα ένας Σκορπιός ερωτευτεί τότε αφοσιώνεται ολόψυχα όμως με το πιο παράξενο τρόπο. Δε γνωρίζει κανείς ποτέ, τίποτα για αυτό, είναι το μυστικό του και παρακολουθεί μέχρι να έρθει η σωστή η στιγμή για να κάνει επίθεση. Μάχιμος σε όλα τα επίπεδα της ζωής του και ναι ακόμα και στον έρωτα.

 «Συνεπώς Διδυμίνα, μου γλυκιά, να ξέρεις πως θα το πάθεις το μοιραίο σε ανύποπτη στιγμή.. χα χα .. ο Σκορπιός έχει σχέδιο!»

Ακόμα και εκεί στον έρωτα και στο σεξ ο Σκορπιός θέλει αποκλειστικότητα. Ούτε κατά διάνοια να υπάρχει η υπόνοια για κάτι άλλο. Δεν εκφράζεται ελεύθερα, είναι καχύποπτος πολύ και ζηλιάρης επίσης.. Τρομάζω που τα γράφω, αλλά εντάξει όταν εκτονώνεται όλη αυτή τη ένταση σεξουαλικά.. Όταν όμως δε συμβαίνει κάτι, υπάρχει η προσμονή που λέμε και όχι κατά επιλογή, τότε τρελαίνεται.. αρρωσταίνει..

Και ερωτώ..

Σκορπιέ πόσο θα το έχεις απωθημένο; Το πάθος σου, όλο αυτό που σε καίει.. πότε σκοπεύεις να το αφήσεις αχαλίνωτο και ότι προκύψει;

Σου λέω..

Άρπαξέ την εκεί πέρα, στρίμωξέ την και φίλησέ την.. Η Διδυμίνα θα λιποθυμήσει για πάρτη σου.. Δε το θες αυτό;

Ένας Σκορπιός αποζητά πλέον από τη χημεία, την εγκεφαλική επικοινωνία και το καλό το σεξ, τη σιγουριά και τη μονιμότητα. Αλλιώς ποτέ δε θα μάθεις τις πιο κρυφές του σκέψεις για εσένα..

Μια Διδυμίνα αποζητά την ελευθερία της.. Θέλει να χαίρεται τη ζωή όπως και να έχει..

Ταραχώδες σχέση.. όμως πικάντικη πολύ..

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay