Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ο Ήλιος στο Σκορπιό. Το Φως συναντά το Σκοτάδι by F’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μερικές φορές πρέπει να γίνεται αναφορά σε όλα τα αστρολογικά τα γεγονότα, γιατί κάθε μέρα υπάρχει και μια διαφορετική ιστορία. Μεταξύ τους τα
επεισόδια έχουν σχέση, είναι αλληλένδετα και κάποιο βαθύτερο νόημα βγαίνει πάντα..

Το φεγγάρι γεμίζει εκεί ψηλά, έρχεται πανσέληνος στο Ταύρο, όμως η προετοιμασία των γεγονότων γίνεται τρεις μέρες πριν, συνεπώς, έχει μεγάλη σχέση και ο Ήλιος στο Σκορπιό. Έντονο αυτό που έρχεται πολύ.. Και θα σας εξηγήσω..

Στις 23/10 ο Ήλιος έκανε έφοδο, στο ζώδιο του σκότους, αφού ο Πλούτωνας κυριαρχεί στα λημέρια αυτά.
Τα Ζώδια που επηρεάζονται κυρίως είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες. 

Και μιας που ο Σκορπιός έχει τη τιμητική του, θα επεκταθώ με πολύ πάθος και τρέλα!

Σκορπιοί μου, ασχολείστε με τον έρωτα έντονα τις ημέρες αυτές. Τυφλώνεστε από τα πάθη σας, τη φαντασία σας, τη ζήλια σας και γίνεστε πολύ κτητικοί εραστές. Σεξουαλικά στα κόκκινα, εκφράζεστε με τη γλώσσα του σώματος, βρίσκεστε σε έναν αναβρασμό μπορώ να πω, άκρως γοητευτικοί όμως και επικίνδυνοι συγχρόνως.. Μέρες που πάλι θα πείτε ψέματα, τα μυστικά σας θα καλπάσουν και από τη μια θα είστε ψυχροί, κακοί και ανάποδοι και από την άλλη μες στο πάθος. Θα καίγεστε ολόκληροι!

Μερικές συμβουλές..

Καρκίνοι
*Προσοχή στα ψεύτικα τα λόγια στις 30/10 – 31/10. Κρατήστε μικρό καλάθι! Το θέμα θα είναι ερωτικό. Κάποιος σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση και ξεμυαλίζεστε κανονικά. Ναι μεν να χαρείτε, να το απολαύσετε, όμως με μέτρο, γιατί όταν φύγει ο Ήλιος από το σκοτάδι, μετά το χάος.. Μην έχουμε δράματα! Το σημαντικό εδώ πέρα είναι να το απολαύσετε με όλο σας το είναι, σαν να μην υπάρχει αύριο.. Ψάχνετε να βρείτε την αλήθεια με κάθε τρόπο.
*Προσέξτε τι τάζετε, γιατί μπλέκετε στις 17/11. Μέρα που θα έρθει η χαρμόσυνη η είδηση, θα ξεσηκωθείτε, θα αναστατωθείτε και θα αρχίσετε να φωνάζετε από εδώ και εκεί, τα νέα σας.. Πριν το κάνετε αυτό, σιγουρευτείτε για το μαντάτο.. Αν ισχύει..

Σκορπιοί
*Προσοχή στα ψεύτικα τα λόγια στις 30/10 – 31/10. Κρατήστε μικρό καλάθι! Ερωτικό σίγουρα το θέμα όμως εσείς θα κάνετε την ερωτική την εξομολόγηση και μπορεί να σας πιστέψουν, μπορεί και όχι. Καταπιεστικούς σας βρίσκω, για να λάβετε ένα Σ’αγαπώ πίσω, όμως ο τρόπος που θα το αντιμετωπίσετε όλο αυτό, περισσότερο βάναυσος θα δείχνει παρά όμορφος και ρομαντικός.. Και να σας το πουν.. μη το πιστέψετε..
*Προσοχή στις παγίδες μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον στις 06/11! Παρόλα αυτά είναι μια άκρως ερωτική ημέρα, αφού το βλέμμα σας θα μαγνητίζει και δύσκολα κάποιος θα αντισταθεί στα μάγια σας..
*Στηρίξτε με όλο σας το είναι τις επαγγελματικές σας επιθυμίες, στις 11/11! Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Τι το καλύτερο! Καιρός να βάλετε νέους στόχους και να τους κυνηγήσετε με όλο σας το είναι! Ψάχνετε να βρείτε την αλήθεια με κάθε τρόπο.
*Προσέξτε τι τάζετε, γιατί μπλέκετε στις 17/11. Μπορεί να είναι μια πολύ φοβερή ημέρα για εσάς, να είστε ενθουσιασμένοι πολύ, όμως προσέξτε τα λόγια σας. Μετά δε θα υπάρξει επιστροφή!

Ιχθύες
*Προσοχή στα ψεύτικα τα λόγια στις 30/10 – 31/10. Κρατήστε μικρό καλάθι! Θα σας πάρουν τηλέφωνο και θα σας πουν τα πιο ευχάριστα νέα όλων των εποχών. Μπορεί να είναι για μια νέα δουλειά, ή συνεργασία, αλλά θα σας τα φουσκώσουν εκεί πέρα για να σας εντυπωσιάσουν, που μετά θα αναρωτιέστε πόσο μεθυσμένοι ήσασταν και τα σχετικά.. Να ακούσετε με προσοχή, μια αλήθεια κάπου κρύβεται, αλλά όχι δε θα είναι τόσο τέλεια.. Εξαφανιστείτε καλύτερα, γιατί οι συναντήσεις φέρνουν μπελάδες..
*Ψάχνετε να βρείτε την αλήθεια με κάθε τρόπο. Προσέξτε τι τάζετε, γιατί μπλέκετε στις 17/11. Βέβαια η μέρα αυτή θα είναι πολύ θετική και αισιόδοξη και παίζει να μάθετε και κάτι πολύ ευχάριστο! Μην υπόσχεστε λοιπόν, εν ώρα ενθουσιασμού.. Θα έρθετε σε δύσκολη θέση αργότερα..

magicfariel@gmail.com