Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, θολώνουν τα νερά! Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ξέρετε καλό κολύμπι;;; by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Προχωράμε ολοταχώς για το τέλος του Οκτώβρη και τελικά , δεν είναι λίγα τα
αστρολογικά κουλά, που έχουν συμβεί ως και σήμερα.. Μια κρύο και μια ζέστη μας έχει, αλλά πώς να μην είναι έτσι, όταν η Θεά Αφροδίτη, βρίσκεται στο συντηρητικό ζώδιο της Παρθένου; Από τη μια θέλει να ερωτοτροπήσει και από την άλλη τη πιάνουν οι ντροπές. Πάνε τα τσιλημπουρδήματα, τα μαζεύει όλα μέσα της για το επόμενο ζώδιο.. Συγκλονιστικό;


Σήμερα που λέτε εκεί που περπατάει αμέριμνη, θα συναντήσει το Ποσειδώνα και κατά πάσα πιθανότητα, να τη ρίξει μέσα στη θάλασσα, έτσι για πλάκα και να τη τσαντίσει.. Αυτό δε θα της αρέσει καθόλου και μέχρι να έρθει στα ίσα της, ο Ποσειδώνας, θα μοιράζει θαύματα.. ! Και κάπως έτσι, η φαντασία θα καλπάσει, οι ερωτικές ψευδαισθήσεις θα οργιάσουν, οι απιστίες θα πρωταγωνιστήσουν. Απολαυστικά κολασμένο το βρίσκω, βέβαια οι συνέπειες μπορεί να είναι και τραγικές, αλλά μια φορά ζούμε.. σωστά;

Και επειδή ο Ποσειδώνας, θα δεχθεί επίθεση από την Αφροδίτη, τα ερωτικά σκαμπανεβάσματα να τα προσμένετε, από στιγμή σε στιγμή.. Κυρίως εσείς οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες!

Ηλεκτρισμένη τη βρίσκω την ατμόσφαιρα.. και μου αρέσει..


Δίδυμος
Τι να σας πω.. Με τη βαλίτσα στο χέρι σας βρίσκω, έτοιμοι να φύγετε μακριά, να εξαφανιστείτε! Αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι η πραγματικότητα, για αυτό καλύτερα να ηρεμίσετε λιγάκι και να αφήσετε να περάσουν οι μέρες αυτές, τουλάχιστον το ΣΚ αυτό, μπας και βρείτε μια άλλη λύση στο θέμα σας. Η επιθυμία να αλλάξετε σπίτι, ή τη διακόσμηση θα είναι έντονη και ίσως σας βάλει σε έξοδα περιττά. Αφήστε για λίγο τα όνειρά σας στην άκρη γιατί κατά πάσα πιθανότητα, να μη βλέπετε και τόσο ξεκάθαρα και να γκρεμοτσακιστείτε από το πουθενά. Μάγια σας κάνει ο Ποσειδώνας, δε το έχετε καταλάβει ακόμα; Οτιδήποτε ακούσετε, μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία, ακόμα και μια επαγγελματική πρόταση αν είναι, κατά πάσα πιθανότητα να είναι μούφα και φυσικά να απογοητευτείτε στη πορεία. Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας.. Μη πάρετε αποφάσεις.. Φρόνιμα…

Παρθένος
Εσείς μες στη τρελή τη χαρά. Συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο τον καιρό αυτό, κάνετε νέες γνωριμίες και ξαφνικά έχουν εισβάλει στη ζωή σας άγνωστοι. Καλό είναι τις ημέρες αυτές, να μην ανοίγεστε και τόσο, να μην εκδηλώνεστε σε σημείο που να ανακαλύπτουν οι άλλοι τις ευαισθησίες σας. Οι προθέσεις δεν είναι πάντα φιλικές και αγαπησιάρικες. Υπάρχουν και οι γνωστές οι κακίες. Οι ελεύθεροι και ωραίοι, συγκρατηθείτε τουλάχιστον το ΣΚ αυτό, γιατί μπορεί να γνωρίσετε το Θεό ή τη Θεά, αλλά δε θα είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Κρατήστε μικρό καλάθι, ή τουλάχιστον συνειδητά προχωρήστε σε αταξίες αλλά μη προσμένετε να σας πάρει τηλέφωνο την επόμενη ημέρα.. Να ξέρουμε τι λέμε.. Χρησιμοποιήστε τη τετράγωνη λογική που διαθέτετε!

Τοξότης
Οικογενειακές εντάσεις θα υπάρξουν μέσα στο ΣΚ. Εσείς θα τις προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας την αλλοπρόσαλλη αφού άλλα θα λέτε, άλλα θα κάνετε και με τίποτα δε θα είστε ικανοποιημένοι. Είναι αυτή η θολούρα που λέγαμε.. Μήπως να αφήνατε ο καθένας να κάνει ότι θέλει, να σας αφήσουν και στην ησυχία σας; Μην επιμένετε για κάποια πράγματα συνηθισμένα όταν εσείς νιώθετε παράξενα.. Από την άλλη ίσως χρειαστεί να δουλέψετε από το σπίτι. Να φορτωθείτε ξαφνικά με δουλειά. Μη γκρινιάζετε γιατί κάποιοι ακόμα ψάχνουν.. Από ότι κατάλαβα, χαοτικό θα είναι το ΣΚ σας, άλλα θα κανονίζετε και άλλα θα προκύπτουν. Αν το παίξετε τρελίτσα, θα σας προσπεράσει το σύννεφο, αν πιαστείτε από τις λεπτομέρειες.. σας βλέπω με πίεση, στο καναπέ.. Το νου σας..

Ιχθύες
Το καλύτερο είναι να κλειστείτε μέσα στο σπίτι και να μη μιλήσετε με άνθρωπο. Σας παίρνει από κάτω, αλλά από την άλλη όχι και τόσο. Μπορεί να ξυπνήσει το λαμόγιο που κρύβετε μέσα σας και να συναναστραφείτε με κακές παρέες, που σας παρασέρνουν σε ζαβολιές. Το νου σας, γιατί μπορεί να περάσετε καλά, από την άλλη όμως μπορεί να συμβεί το απρόοπτο και να σας τη φέρουν. Προσεκτικοί δε θα είστε, γιατί ο Ποσειδώνας θα παίξει πολύ με το μυαλό σας και θα σας μεταμορφώσει σε έφηβους .. μιλάμε για wild καταστάσεις.. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα, ή να κάνετε οικονομικές συναλλαγές. Βασικά, μπορείτε να μπείτε σε μια γυάλα μέσα και να κάνετε μπουρμπουλήθρες; Είναι ότι πιο safe.. αλλιώς ετοιμαστείτε να ζήσετε τη παραίσθηση σε όλο της το μεγαλείο… Προσοχή στις καταχρήσεις.. βλάπτουν!

magicfariel@gmail.com