Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Η Αφροδίτη στη Παρθένο. Η αγάπη αποδεικνύεται με πράξεις, by F’Ariel!

Ξωτικά μου, ήρθε η στιγμή να σχολιάσουμε και αυτό το αστρολογικό το γεγονός. Όλοι γνωρίζουμε πως η Παρθένος, είναι ένα άκρως συντηρητικό ζώδιο, σοβαρό και με κύρος! Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα, που ναι μεν, αλλά! Δεν είναι και τυχαία
η ονομασία του ζωδίου αυτού!

Τι θα κάνει η Θεά Αφροδίτη εκεί πέρα; Σκούρα τα πράγματα για εκείνη, αφού θα πρέπει να μαζευτεί και να επιλέξει το καλύτερο, τον έναν και μοναδικό σύντροφο, που θα της χαρίσει απολαύσεις μέχρι και τις 8/11! Πάνε τα τσιλημπουρδήματα προς το παρόν..

Συναισθήματα πιο βαθιά θα έχουν ανάγκη να εκφραστούν, σε ανθρώπους όμως που πραγματικά το αξίζουν. Αν κάποιοι είναι δύσπιστοι απέναντι σε λόγια αγάπης, τότε η μάχη θα πρέπει να δοθεί και οι πράξεις να δείξουν την αλήθεια. Το μέγεθος της αγάπης.. να βρει τη μεζούρα του και ο έρωτας.. αχ αυτός ο έρωτας.. ας αποκαλυφθεί με το πιο μαγικό τρόπο.. Εκεί είναι που θα βάλει το χεράκι της η Θεά.. Εκεί δεν υπάρχουν όρια.. Είναι αχαλίνωτο το συναίσθημα..

Σχέσεις και πάλι σχέσεις.. Υπό την αυστηρή ματιά της Παρθένου και τη γλυκιά, αγαπησιάρικη της Αφροδίτης, από τη μια θα δώσουμε βάση σε λεπτομέρειες που ποτέ δεν υπήρχαν, θα είναι όμως πολύ σημαντικές και από την άλλη, ένα χάδι στο πρόσωπο, θα μας λέει δε πειράζει, ας το φτιάξουμε όλοι μαζί ξανά από την αρχή.. Αντίθετες επιρροές, αντίθετες συμπεριφορές, μάχιμα συναισθήματα. Το μαύρο με το άσπρο! Δε ταιριάζουν, όμως συνυπάρχουν αρμονικά..

Προσοχή στις 17/10 και 23/10, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, φέρνουν ερωτικές ανακατωσούρες, έντονα πάθη, απιστίες και οι κολασμένες οι καταστάσεις θα πρωταγωνιστήσουν ξανά!


Κριός
Πού μυαλό για έρωτες.. Εστιάζετε στα επαγγελματικά σας θέματα και στις σχέσεις σας τις συναδελφικές. Υπάρχει προοπτική βελτίωσης, αρκεί να αφήσετε τις παραξενιές σας στην άκρη. Αρκετοί μπορεί να βρείτε μια νέα δουλειά, πολύ καλύτερη αρκεί να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις. Το σώμα σας και η υγεία σας σε πρώτο πλάνο. Το ρίχνετε στη γυμναστική!

Ταύρος
Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα! Μπορεί να είναι νέος, μπορεί και παλιός, πάντως τα άστρα λένε, πως θα βιώσετε στιγμές απόλυτης ευτυχίας και πολύ πάθους! Συνεπώς, ή τα βρίσκετε με το σύντροφό σας, ή κάνετε μια γνωριμία και κάπως έτσι αλλάζει η ερωτική σας ζωή, γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και πιο πικάντικη. Από τους τυχερούς της παρέας! Η διασκέδαση και τα νυχτοπερπατήματα πρωταγωνιστούν ξανά!

Δίδυμος
Ηρεμείτε βασικά, σιγά-σιγά και φεύγουν οι εντάσεις οι οικογενειακές. Σας βρίσκω να αλλάζετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας, να βάφετε τοίχους, μπορεί να το γκρεμίσετε κιόλας, αρκεί να ανανεωθείτε! Αρκετοί μπαίνετε σε σκέψεις να προχωρήσετε σε ένα γάμο και να κάνετε και παιδί. Αυτά σας κάνει η Θεά από τη Παρθένο και μετά ξυπνήσατε! Το νου σας, γιατί τέτοιες αποφάσεις είναι ζωής και μετά δεν έχει μετάνιωσα!

Καρκίνος
Κατά κάποιο τρόπο έχετε ανανεωθεί και υπάρχει μέλλον στην υπόθεση. Όλο ταξιδεύετε, είτε για καλοπέραση, είτε για επαγγελματικούς λόγους, πάντως περνάτε καλά και όχι μόνο. Φλερτ πολύ, νέες γνωριμίες και ευχάριστες συζητήσεις σας ανεβάζουν ακόμα πιο πολύ και έρχεται και η επιτυχία πολύ σύντομα. Τα βρίσκετε με την οικογένειά σας. Μονιάζετε ένα πράγμα..

Λέων
Διαπιστώνετε με μεγάλη σας χαρά, πως και εσείς μπορείτε να κάνετε πολύ καλό κουμάντο με τα λεφτά σας, δίχως να σας πουν κουβέντα. Αξίζετε σίγουρα ένα μπράβο, αλλά δε θα το ακούσετε για να μη πάρουν τα μυαλά σας αέρα. Αρκετοί τα βρίσκετε με το σύντροφό σας, ή κάνετε μια νέα γνωριμία. Ο έρωτας δε σας έχει ξεχάσει, μια παύση πάντα κάνει καλό, γιατί μόνο έτσι θα ανακαλύψετε τα καλύτερα!

Παρθένος
Φορέστε γαλάζια χάντρα γιατί θα σας ματιάσουν! Μέχρι και τις 8/11 πετάει η ομάδα σε όλα τα επίπεδα! Οι τυχεροί της παρέας, αφού ο έρωτας εμφανίζεται πολύ δυναμικά στη ζωή σας. Όπου πάτε και όπου σταθείτε, θα σας φλερτάρουν, θα σας αγαπούν, θα σας ποθούν! Θα επιλέξετε στο τέλος και το καλύτερο το μαναράκι. Επαγγελματικές ευκαιρίες προκύπτουν, αλλά θα προτιμήσετε τον έρωτα.. Φοβερό;

Ζυγός
Πάλι με τις σχέσεις σας θα ασχοληθείτε, φιλικές, επαγγελματικές και ερωτικές. Αφού σας τρώει να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή, γιατί το σκέφτεστε τόσο; Ότι σας βασανίζει πρέπει να λυθεί και θα βρείτε το κουράγιο να πάρετε κάποιες αποφάσεις, οριστικά τώρα πια! Το καλό είναι πως θα βρείτε τα σωστά τα λόγια, εκείνα που δε θα πληγώσουν κάποιον, όμως θα γίνετε κατανοητοί όσο ποτέ!

Σκορπιός
Ψάχνετε για ερωτικό σύντροφο και θα τον βρείτε. Όχι σε κάποιο μπαρ τυχαία, αλλά μέσα από το φιλικό σας το κύκλο. Υπάρχει το άτομο, βρίσκεται μπροστά σας, θα κάτσει και η κατάλληλη η στιγμή, να προσμένετε να βιώσετε πολύ πάθος, τρέλα και μεταξωτή κορδέλα! Εσείς που κυνηγάτε τη κορυφή, φροντίστε να έχετε συμμάχους, παρά εχθρούς. Συνεπώς, το νου σας στο πως συμπεριφέρεστε!

Τοξότης
Δουλειά και πάλι δουλειά! Όλα εκεί θα διαδραματιστούν να το ξέρετε! Μια νέα δουλειά έρχεται ολοταχώς, επιμένουν τα άστρα σε αυτό, ή μια προαγωγή. Αλλάζουν πολύ τα δεδομένα και ξετρελαίνεστε από αυτό. Και εκεί που θα κάνετε τα νέα σας τα πλάνα, εκεί θα γνωρίσετε και εκείνο το μαναράκι που θα σας φλερτάρει και θα ερωτοτροπήσετε, έτσι ξαφνικά! Το νου σας τέτοιες σχέσεις φέρνουν μπλεξίματα!

Αιγόκερως
Αλλαγές έρχονται στη ζωή σας μεγάλες και τρανές. Σας το λέω καιρό τώρα και δε με καταλαβαίνετε και τόσο. Σε όλα τα επίπεδα θα συμβούν τα απίστευτα αλλά με τη καλή την έννοια αυτή τη φορά! Νέες γνωριμίες προκύπτουν, που θα σας ξεσηκώσουν και θα σας αναστατώσουν πολύ. Ένας νέος έρωτας έρχεται, πολύ ξενόφερτος και με τελείως διαφορετική αντίληψη.. Θα θελήσετε να τον ζήσετε στο απόλυτο!

Υδροχόος
Θα βασανιστείτε λίγο με τα λεφτουδάκια σας, αφού έχετε κάνει το κάκιστο το χειρισμό και δε σας περισσεύουν με τίποτα! Και φυσικά δε πειράζετε τα έτοιμα, όσοι τα έχετε που να πέφτουν κορμιά κάτω! Και πολύ καλά κάνετε.. Ο έρωτας όμως θα σας γαργαλίσει λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα, αφού θα ρίξει πολλά βέλη επάνω σας, έφτασε η εποχή που θα αγαπήσετε.. Για αυτό, αν το αποφεύγετε, κακώς βασανίζεστε έτσι.. Αφεθείτε ελεύθεροι σε αυτά που θα έρθουν..

Ιχθύες
Τυχεροί σε θέματα σχέσεων. Θα μονιάσετε ακόμα και με τους εχθρούς σας. Βρίσκετε τη διάθεση να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε, να λύσετε τις διαφορές σας και να δείξετε ένα άλλον εαυτό πολύ καλύτερο. Μαγεύετε τα πλήθη, όχι ερωτικά φυσικά, αλλά κυρίως σε θέματα συνεργασίας και δουλειάς. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική την αύρα που έχετε για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας!

magicfariel@gmail.com