Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου 03/10/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μιας που απουσίασα κάποιες μέρες που μας πέρασαν, σκέφτηκα να πιούμε το καφεδάκι μας παρέα. Τι λέτε;
Τι ζεστό πρωινό.. Ο ουρανός είναι καθαρός, τα πουλάκια πετούν από δέντρο σε δέντρο και τραγουδούν.. Η θάλασσα είναι ακόμα ζεστή. Φαντάζομαι και ήρεμη πολύ.. Το βαθύ της το γαλάζιο.. Αξεπέραστη εικόνα, που αφήνει μοναδικά συναισθήματα.. Ομορφιές που τις λατρεύω και μου γαληνεύουν τη ψυχή..


Ένα φοβερό Σάββατο μόλις ξεκίνησε, για όλους εμάς. Η ημέρα των εξόδων και των απολαύσεων μπορώ να πω, αφού όλο και κάπου θα πάμε, όλο και κάτι έχουμε βάλει στο μάτι, έχει και νυχτοπερπατήματα, ας ανανεωθούμε γενικώς.. να εντυπωσιάσουμε ειδικώς.. !

Μια ζωή την έχουμε, κάπως έτσι θα το πάρουμε και έχει wild night απόψε! Μη μάθω πως κάποιος έμεινε μέσα..

φιλάκια..


Κριός
Από το πρωί νωρίς θα είστε στους δρόμους. Θα πάτε στα μαγαζιά, θα ψωνίσετε διάφορα εκεί πέρα και θα ανανεωθείτε και εξωτερικά και εσωτερικά. Έχει και συνέχεια το πράγμα, αφού το βραδάκι όλο και κάπου είστε καλεσμένοι και θα είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξετε τα νέα σας ρούχα! Ενθουσιασμένοι και μέσα στα χαμόγελα θα είστε σήμερα, σα τα μικρά τα παιδιά. Καλά να περάσετε..

Ταύρος
Και εσείς για ψώνια θα πάτε, όμως να το ξέρετε πως θα ξεπαραδιαστείτε. Είναι αστρολογική η επιρροή, ότι και να σας πω, είστε ήδη μαγεμένοι και η κατεύθυνση μια. Να πάτε στην αγορά, έχετε πολλά κατά νου, παρασύρεστε από τις ομορφιές που θα βρείτε και παίζει να γυρίσετε σπίτι σας ταπί, ψύχραιμοι και πολύ ευτυχισμένοι. Μέχρι να δείτε το τραπεζικό σας υπόλοιπο.. Μετά πω πω γκρίνια..!

Δίδυμος
Η ημέρα η σημερινή θα είναι όλη δική σας. Τόση γκρίνια που ρίξατε, αποφάσισαν να σας δώσουν τη προσοχή που απαιτείτε. Ο σύντροφός σας θα είναι και αυτός μέσα στο παιχνίδι, ίσως να αφιερώσει όλη τη μέρα του μαζί σας. Σα γατούλες που είστε, σκανδαλιάρες και πονηρές, πάλι θα ζητήσετε το ένα και το άλλο και θα τα λάβετε και αυτά.. Το θέμα είναι εσείς τι είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε ως αντάλλαγμα..

Καρκίνος
Από σήμερα και μέχρι και τις 05/10 θα βρεθείτε στα ουράνια. Τόσο θετικές και αισιόδοξες μέρες ήρθαν και σας καλημερίζουν. Να είστε όμορφοι και λαμπεροί, ντυθείτε λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα, γιατί ίσως να συναντήσετε μια ύπαρξη, την οποία προτείνω να εντυπωσιάσετε! Μπορεί να κλείσετε και ένα παράνομο ραντεβού, με κάποιον που ποτέ κανείς δε θα πρέπει να μάθει. Μυστήρια η νύχτα σας..

Λέων
Πολύ καλή η διάθεσή σας, όλη την ημέρα θα είστε με φίλους και θα κανονίζετε διάφορα. Μπορεί να ξεκινήσετε κάτι νέο, δε ξέρω χορός θα είναι αυτό; Ένας τρόπος εναλλακτικής γυμναστικής; Πάντως θα ξεδώσετε ένα πράγμα από τη μια και από την άλλη θα ρίξετε πολύ γέλιο. Όπως προκύψει ένα πράγμα και μέχρι το βραδάκι βλέπουμε. Πάντως το ρίχνετε πολύ έξω και ανεβαίνει και η λίμπιντός σας!

Παρθένος
Καλέ τι έχετε πάθει εσείς; Πρέπει να έχετε τρελαθεί εντελώς νομίζω γιατί ενώ ο φυσιολογικός ο κόσμος θα προσπαθήσει να χαλαρώσει σήμερα, εσείς θα κάνετε έναν αγώνα δρόμου! Η αλήθεια είναι πως σας έχουν προκύψει πολλά εμπόδια και νιώθετε πως η λεπτή γραμμή που περπατήσατε, πάει τελειώνει όπου να’ναι και θα πρέπει να κάνετε την ανατροπή. Η διαίσθησή σας, μιλάει από μόνη της. Ακολουθήστε την..

Ζυγός
Η μέρα σας κανονικότατα! Δε θα κάνετε απολύτως τίποτα και αντιθέτως θα αποζητήσετε στιγμές χλιδάτες και άκρως απολαυστικές. Να το ξέρετε πως θα ξεπαραδιαστείτε, αλλά η αλήθεια είναι πως το έχετε μεγάλη ανάγκη. Πρέπει να ξεσκάσετε πίνοντας σαμπάνια. Δε γίνεται αλλιώς.. Εντάξει λοιπόν, το σύμπαν σας το επιτρέπει! Εκείνη η σουίτα μήπως είναι διαθέσιμη ή όχι; Χα χα ..

Σκορπιός
Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε ξανά και θα σκοτεινιάσει το σύμπαν σας όλο! Πάνε να σας ρίξουν πάλι, το νιώθετε, το βλέπετε και δε σας αρέσει καθόλου. Σήμερα λοιπόν, να ανοίξετε το στοματάκι σας και να ξανά κάνετε εκείνη τη συζήτηση γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν. Με ψυχραιμία και λογική και επιχειρήματα σωστά, θα κερδίσετε έδαφος και χρήματα φυσικά. Βαθιές ανάσες παρακαλώ..

Τοξότης
Κάπως ξεσηκωμένους και αναστατωμένους σας βρίσκω. Σήμερα που λέτε, θα γίνουν διάφορες συζητήσεις με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας. Καλά θα κάνετε να ανοίξετε πρώτα τα αυτιά σας, να ακούσετε ότι έχουν να σας πουν και μετά να πείτε τη γνώμη σας. Μη χαλάσετε τη στιγμή, από πείσματα και εγωισμούς, αντιθέτως συνεργαστείτε για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αιγόκερως
Ετοιμαστείτε να φύγετε από το σπίτι και να ξεχάσετε να επιστρέψετε. Από το πρωί θα βγείτε έξω, για ψώνια και δουλειές αλλά και το βραδάκι όλο και κάτι θα κάνετε. Γεμάτη η ημέρα σας πολύ, θα δείτε φίλους, θα χαμογελάσετε και θα περάσετε πολύ ξένοιαστα. Αφήστε για λίγο τα βάσανα στην άκρη, δε φεύγουν άλλωστε και απολαύστε το Σάββατο σας, όπως σας έρθει.. Και τα απρόβλεπτα ωραία είναι..

Υδροχόος
Φοβερή η ημέρα σας από όλες τις απόψεις. Ας το πάρω ερωτικά το θέμα, σήμερα παίζει να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητέψει πολύ. Θα σας ξετρελάνει να πω την αλήθεια μου. Θα συμβεί εκεί που δε το περιμένετε με τίποτα και ξαφνικά η μέρα σας θα αποκτήσει χρώμα. Η άλλη εκδοχή είναι σίγουρα η επαγγελματική. Να είναι το άτομο που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας, μια ώρα αρχύτερα. Αρπάξτε τη ζωή από τα μαλλιά! Σας αξίζει..

Ιχθύες
Μια παράκρουση θα τη πάθετε και παίζει να πέσετε και στα πατώματα! Τα ψυχολογικά σας θα σας πιάσουν σήμερα και μπορεί να κλαίτε όλη την ημέρα, ή να τη βγάλτε και στο κρεβάτι. Θεατρική παράσταση θα παίξετε κανονικά, θα βγάλετε τα εσώψυχά σας και ίσως να ψυχοπλακώσετε τους πάντες τριγύρω. Εντάξει, της στιγμής θα είναι όλο αυτό.. χαλαρώστε λιγάκι.. εσείς το προκαλέσατε..

magicfariel@gmail.com