Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 22/10/2015, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μαγική η μέρα η σημερινή, αφού το 22 όπως έχω ξανά αναφέρει είναι το νούμερο της τελειότητας.. Ενθουσιάζομαι, γιατί
μου βγήκε πολύ αυθόρμητα αυτό και στη πορεία ανακάλυψα το λόγο.. Και λατρεύω και τα μυστήρια, συνεπώς.. βλέπω ήδη αστερόσκονες.. Θα σας το πω απλά..

Απόψε έχει νυχτοπερπατήματα.. Και το τρελό της υπόθεσης;; Δίδυμοι, Παρθένοι, Ζυγοί και Τοξότες, οι επιθυμίες σας σε πρώτο πλάνο και ο αυθορμητισμός στα κόκκινα. Το φευγιό, έντονο το συναίσθημα, της εξαφάνισης, της παραπλάνησης, του γλεντιού και του παλουκιού.. χα χα .. μου βγήκε αυθόρμητα και αυτό.. Σας πειράζω, αλλά είναι ωραίο να λέγονται και μερικές αλήθειες εδώ πέρα..
Δίδυμοι ,Ζυγοί και Τοξότες, ντυθείτε καλά, πάρετε και ένα παλτό αν χρειαστεί γιατί θα βρέχει σήμερα, ας έχετε και μια βαλιτσούλα μες στο αμάξι..

Οι Παρθένοι, κάτι extreme θα κάνετε πάλι.. Θα κρεμαστείτε από κάποιον πολυέλαιο αυτή τη φορά; Να μας το πείτε..

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα θα ασχοληθείτε με τους φίλους σας και τη ποιότητα των σχέσεών σας. Δηλαδή αν κάποιος δε σας κάνει πλέον, όχι επειδή δεν έχει να σας προσφέρει κάτι, αλλά η συμπεριφορά του δε σας καλύπτει σε κανένα επίπεδο, τότε ποιος ο λόγος να υπάρχει μέσα στη ζωή σας; Σκεφτείτε το καλά και μη βιαστείτε να κρίνετε, αν δε γνωρίζετε όλη την ιστορία.

Ταύρος
Μια ψυχή θα σας κάνει μια ωραία παρατήρηση, όχι γιατί θα κάνετε κάτι λάθος, αλλά γιατί μπορείτε και καλύτερα. Εντάξει μη πεισμώσετε και μη σας πιάσει ο εγωισμός εκείνος, δεχτείτε τη συμβουλή και δημιουργήστε αναλόγως. Τα μουτράκια τα βλέπω ήδη, αλλά υπάρχουν και αυτά στη ζωή. Μέρα είναι θα περάσει… Λίγο βαρετή τη βρίσκω.. να το ξέρετε..!

Δίδυμος
Ωχ πολύ παράξενη μέρα σας ξημέρωσε. Θα ντυθείτε και θα φύγετε από το σπίτι και ίσως να μη ξανά γυρίσετε ποτέ! Από τις μέρες που ταιριάζουν απόλυτα στο χαρακτήρα σας, αφού έχετε το φευγιό μέσα σας και αν δε περνάτε και καλά; Τότε εξαφανίζεστε δίχως καμία κουβέντα. Μιλάμε για συμπεριφορές.. Μήπως να το βγάζετε και μια ανακοίνωση; Θα σας ψάχνουν μετά και θα τα κάνετε χειρότερα..

Καρκίνος
Πολύ καλή η μέρα σας, θετική, αισιόδοξη και ελπιδοφόρα. Από το πουθενά που λέτε, εκεί που θα προβληματιστείτε για κάτι, θα βρεθεί ο άνθρωπος κλειδί και θα σας προσφέρει μια βοήθεια εξ ουρανού και θα χαρείτε απίστευτα. Τόσο καιρό μοιράζατε καλές πράξεις, καιρός να σας το ανταποδώσουν. Αφήστε τον εγωισμό σας λίγο στην άκρη, δεν είναι μέρα για τέτοιες συμπεριφορές.

Λέων
Μέχρι και τις 25 πετάει η ομάδα και κάθε μέρα είναι καλύτερη για εσάς, τουλάχιστον αστρολογικά. Σήμερα λοιπόν, αφού έχετε τη καλή τη διάθεση, καλά θα κάνετε να τα πείτε λιγάκι με τον εαυτό σας. Δηλαδή να βάλετε κάτω το θέμα σας και να το αντιμετωπίσετε σαν ένας ξένος. Θα βρεθούν λύσεις, αντικειμενικές, ρεαλιστικές, μπορεί κάποιες να πονέσουν, όμως η αλήθεια είναι μια.. Αποδεχτείτε την!

Παρθένος
Αλλάξτε λίγο το πρόγραμμά σας. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια θα βαρεθείτε στο τέλος και μετά; Θα πρέπει να αλλάξετε πλανήτη. Πείτε όχι σε καθημερινές συνήθειες και δημιουργήστε κάτι το διαφορετικό, ή να κάνετε κάτι παράξενο για να έχετε να γελάτε ως το βράδυ. Πάντως ναι σε μια τρέλα, είτε αφορά το άτομό σας, είτε τον έρωτα, είτε μια φιλική περιπέτεια. Για να δούμε.. θα τα μάθω όλα το ξωτικό..

Ζυγός
Αλλιώς θα ξημερωθείτε, αλλιώς θα καταλήξετε. Να το ξέρετε αυτό. Μπορεί μια βόλτα για καφέ, να γίνει ένα ποτό, που ποτέ δεν είναι ένα και να και τα νυχτοπερπατήματα και ας είναι Πέμπτη. Άλλωστε είναι ιδιαίτερη η νύχτα.. κυκλοφορούν όσοι τα έχουν.. και δε δουλεύουν φυσικά την άλλη μέρα.. χρόνια τώρα! Ντυθείτε όμορφα, θα γοητέψετε έτσι και αλλιώς και αφεθείτε στη μαγεία των άστρων..

Σκορπιός
Με το που θα ξυπνήσετε κανονίστε να κάνετε μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας, γιατί σήμερα θα σας επισκεφτούν οι φίλοι σας και όχι μόνο. Ένα σουαρέ θα το κάνετε, θα προκύψει από το πουθενά και από τη μια θα εκνευριστείτε απίστευτα, από την άλλη γιατί όχι; Άλλωστε δε συνηθίζετε να έχετε πολύ κόσμο στο σπίτι σας. Μήπως ανάμεσα τους να είναι κρυμμένος και ένας κρυφός σας θαυμαστής;

Τοξότης
Παρέα με τους Διδύμους να κάνετε σήμερα αφού θα νιώθετε ακριβώς την ίδια τρέλα! Δε ξέρω αν θα εξαφανιστείτε σε τίποτα βουνά, αλλά το σπίτι θα σας ξεχάσει σήμερα. Βόλτες από εδώ, βόλτες από εκεί, πάει θα το χάσετε το μυαλό σας και θα παρασυρθείτε σα να είστε μικρά παιδιά. Και εντάξει οι ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά εσείς οι δεσμευμένοι, πού σκοπεύετε να πάτε; Χα χα ..

Αιγόκερως
Αφήνετε τον εγωισμό σας στο σπίτι και αποδέχεστε πως υπάρχουν και άλλες απόψεις πάνω στα ζητήματα που σας απασχολούν. Συζητήσιμοι και επικοινωνιακοί θα δείξετε έναν άλλον εαυτό στους φίλους σας, στους συνεργάτες σας και δε θα φέρετε και αντιρρήσεις. Πού το πάτε αυτό; Αφού τα βάλατε όλα στο τραπέζι, μήπως να ρίχνατε και εσείς δυο, τρία θέματα, μπας και πάτε παρακάτω;

Υδροχόος
Θετική η μέρα σας και αισιόδοξη πολύ. Μια προσπάθεια που κάνατε, έπιασε τόπο και με το καλύτερο τον τρόπο. Σήμερα θα μάθετε τα νέα και θα χαρείτε πολύ. Και βέβαια θα πέσουν δίπλα σας οι κόλακες, θα ακούσετε αλήθειες που θα σας αρέσουν, όμως μη ξεφύγετε πάλι και πιστέψετε και τις υπερβολές.. Μόνο η δουλειά σας ενδιαφέρει και τίποτα άλλο.

Ιχθύες
Μια χαρά είστε και δυο τρομάρες. Αφήστε για λίγο την απαισιοδοξία σας και τις αρνητικές τις σκέψεις για μια άλλη φορά. Κάτι που πιστεύετε πως έχει φτάσει στο τέλος του, να ξέρετε πως δεν είναι έτσι. Υπάρχει τρόπος για συνέχεια, ίσως όμως κάπως διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Μήπως να το ψάχνατε λιγάκι παραπάνω; Οι φιλοδοξίες σας σε πρώτο πλάνο..

magicfariel