Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ο Κρόνος στο Τοξότη! Τα Ζώδια αλλάζουν στόχους, by F’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου, σκεφτόμουν δεν έχω αναφερθεί σε αυτό το γεγονός, γιατί όχι όμως τώρα; Διαπίστωσα προς μεγάλη μου έκπληξη, πως
όσο ο Κρόνος ήταν στο Σκορπιό, οι ερωτικές οι σχέσεις έπαθαν τη μεγαλύτερη ζημιά. Ακολούθησαν και άλλες καταστροφές, φιλίες χάλασαν έτσι ξαφνικά, συνεργασίες διαλύθηκαν, επιχειρήσεις πολλές έκλεισαν. Όλα τα κακά μας βρήκαν.. No money, no honey..

Και τώρα ο κύριος Κρόνος βρίσκεται στο Τοξότη. Για να μας δώσει την ευκαιρία, να δημιουργήσουμε κάτι ξανά από την αρχή και όποιος αληθινά αξίζει και εμπέδωσε το μάθημά του, θα ανταμειφθεί με όλα τα καλά του κόσμου.

Οι τυχεροί της παρέας; Τα ψαράκια μας.. Οι Ιχθύες, επιτέλους! Τα όνειρά σας βγαίνουν αληθινά και αλλάζει η ζωή σας ριζικά. Ανοίξτε τα ματάκια σας λοιπόν και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας εμφανίζονται πλέον πιο συχνά από ποτέ! Όλα χρειάζονται σκληρή δουλειά.. αυτό ποτέ μη το ξεχνάτε!

Η προσοχή του κόσμου θα είναι στραμμένη κυρίως σε θέματα καριέρας. Η δουλειά είναι απαραίτητη και σημαντική για όλους κυρίως για βιοποριστικούς λόγους, αλλά και ψυχολογικούς. Μια ευκαιρία και μια νέα αρχή, είναι εκεί έξω, αρκεί να το ψάξετε. Και ναι, θα ξεκινήσει το κυνήγι του θησαυρού και το παιχνίδι θα είναι ανταγωνιστικό, σκληρό και άκρως απολαυστικό..

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες, αλλάζει η ζωή σας, σε σημείο που δε το φανταζόσαστε. Ένας γάμος δεν είναι σίγουρα η λύση, οι ελεύθεροι για ακόμα μια φορά θα επιλέξετε τη περιπέτεια, αλλά σε θέματα καριέρας, τη βρίσκετε την άκρη. Και κάτι καλό παίζει εκεί έξω.. Θα το μάθουμε, σωστά;

Για να δούμε τώρα πως θα επηρεάσει ο Κρόνος από το Τοξότη και τα λοιπά τα ζώδια..


Κριός
Ο Κρόνος χρυσά μου θα σας βοηθήσει αρκετά, από ότι φαίνεται. Τέλος τα πολλά τα λόγια, καιρός να προχωρήσετε σε πράξεις και φυσικά να γίνετε πιο ρεαλιστές! Θα είστε πιο εκφραστικοί, πιο απαιτητικοί και επιλέγετε προς τη κατεύθυνση που σας αρέσει περισσότερο. Αρκετοί θα κάνετε εκείνο το ταξίδι ζωής, κάτι που χρόνια σχεδιάζετε και ναι θα το πραγματοποιήσετε το όνειρο αυτό. Παίρνετε το αίμα σας πίσω, σε υποθέσεις που σας βασάνιζαν, δίχως ποτέ να φταίξατε κάπου σε τόσο μεγάλο βαθμό. Δηλαδή, ακόμα και εκείνο το οικοπεδάκι που το έχετε σχεδόν ξεγραμμένο, μπορεί να γίνει όλο δικό σας, μέσα σε μια στιγμή! Διεκδικήστε ότι σας ανήκει!

Ταύρος
Μπερδεμένα τα λέει το σύμπαν, μπερδεμένα να περιμένετε τα γεγονότα. Ο Κρόνος σας τσάκισε στο Σκορπιό, τώρα θα σας δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα και αν ποτέ βγάλετε άκρη, να μου σφυρίξετε κλέφτικα. Θα δώσετε μεγάλη σημασία στο οικονομικό το μέρος, σε κληρονομικά ζητήματα και στη προσωπική σας εξέλιξη σε επαγγελματικό επίπεδο. Ανάλογα το πώς θα το παίξετε, θα λάβετε και ότι σας αξίζει! Κατά βάθος ανικανοποίητοι θα είστε για τα επόμενα 2 χρόνια. Λίγη αγάπη, λίγο χρήμα, πολύ αγάπη, πολύ χρήμα.. Τι θα απομείνει στο τέλος; Άγνωστο!

Δίδυμος
Το ξέρετε πως σας επηρεάζει άμεσα το γεγονός αυτό; Όλη η αλήθεια της ζωής σας στο πιάτο! Δε θα μπορέσετε να κρυφτείτε από κανέναν, ούτε καν από τον ίδιο σας τον εαυτό! Συνεπώς, πάμε στο θέμα των σχέσεων. Ή θα βρείτε το σύντροφο της ζωής σας, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας ή θα πείτε το μεγάλο το αντίο. Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν. Σκούπα και φαράσι ακόμα και σε φιλίες. Όποιος αξίζει μένει, αλλιώς φεύγει και με πολύ άσχημο τρόπο. Να τον ξεχάσετε τον γάμο, δε πρόκειται με τίποτα να συμβεί. Επιτέλους διαπιστώνετε πως μια καλή δουλειά είναι η λύση και θα προχωρήσετε προς αυτή τη κατεύθυνση. Μετά όλα τα άλλα..

Καρκίνος
Η προσοχή σας στραμμένη σε θέματα καριέρας και όχι μόνο. Υψηλοί στόχοι, αλλάζετε αντικείμενο αρκετοί, θέλετε απεγνωσμένα να εισχωρήσετε σε άλλους κοινωνικούς κύκλους, να αναδειχτείτε να σας καμαρώσουν. Αν έχετε το μυαλό στη θέση του, θα τα καταφέρετε με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά. Μια θα είστε κοντά, μια μακριά, όμως τελικά κάτι καλό θα βγει στο τέλος. Επίσης θα δώσετε βάση στην υγεία σας, γιατί πέρα του ότι πρέπει να είστε όμορφοι και λαμπεροί, ο οργανισμός σας, θα χρειαστεί ιδιαίτερη κούρα, για να έρθει στα ίσα του. Το πολύ άγχος σκοτώνει. Να κάνετε γιόγκα.. σας ταιριάζει!

Λέων
Πολύ ερωτικό το βρίσκω το διάστημα αυτό και ναι να το πιστέψετε πως τα επόμενα χρόνια, θα χαμογελάσει ξανά το χειλάκι σας και όχι μόνο! Αρκετοί κάνατε τα ξεκαθαρίσματά σας, έφυγε εκείνο το μαύρο το σύννεφο από τη ζωή σας, αλλάζετε σελίδα και προχωράτε. Μπορεί να περάσετε ακόμα μια εφηβεία. Όλα να τα περιμένετε. Το σπίτι σας γίνεται χαρούμενο, μπαίνει κόσμος, αλλάζετε διακόσμηση, ακόμα και σύντροφο, αν χρειαστεί. Κοινωνικοί, χαμογελαστοί και μέσα στη θετική ενέργεια, για όλα τα καλά που θα έρθουν. Ο Κρόνος από το Τοξότη, ως δια μαγείας σας κάνει πολύ καλό!

Παρθένος
Σοβαρεύεστε χρυσούλια μου ακόμα περισσότερο και παίρνετε αποφάσεις πολύ δραστικές κυρίως για οικογενειακά ζητήματα ή ακόμα και μόνιμης κατοικίας. Αυτό σημαίνει πως μέσα στα επόμενα 2 χρόνια, μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε, σε ένα μέρος εντελώς νέο και να κάνετε μια καινούρια αρχή. Ωριμάζετε ακόμα περισσότερο και θα απαιτήσετε από τους άλλους να σας αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Κατά πάσα πιθανότητα, οι πιο νέοι το παίρνετε απόφαση, να αποχωριστείτε τους γονείς σας και να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά. Καλή επιτυχία! Πάλι όμως τον έρωτα.. δε τον βλέπω κάπου..

Ζυγός
Θα βρείτε το χρόνο και το κουράγιο να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας. Καιρός να σηκώσετε το τηλέφωνο και να επικοινωνήσετε με όλους εκείνους που έχετε χαθεί όλα αυτά τα χρόνια, να αγαπήσετε ξανά και φυσικά να εκμεταλλευτείτε μέσω αυτών και κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες, που θα σας ανεβάσουν και θα σας αναδείξουν ξανά! Οτιδήποτε δε σας αρέσει το πετάτε στα σκουπίδια, ευτυχώς θύματα δε θα έχουμε άλλα, αφού όλο αυτό τον καιρό το φωνάζετε με όλο σας το είναι, αντιδράτε, επιθυμείτε ένα καλύτερο αύριο. Δημιουργικοί και τυχεροί όσο ποτέ!!!!

Σκορπιός
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά τα μαντάτα δεν είναι τόσο χαρμόσυνα όσο τα περιμένατε. Βέβαια είστε και δύσκολοι χαρακτήρες και άκρως απαιτητικοί, για αυτό πάλι θα βάλτε υψηλούς στόχους και πάλι θα μπλέξετε.. Τα οικονομικά σας το μείζων θέμα! Τίποτα άλλο. Επαγγελματικά τι θα κάνετε από εδώ και πέρα και το πώς θα μαζέψετε το χρήμα ξανά. Θα σας δοθεί η ευκαιρία, να φτιάξετε το όνομά σας στη πιάτσα, θα χρειαστεί να δουλέψετε πιο σκληρά, να παραδεχτείτε τα λάθη σας, να γίνετε καλύτεροι μέσα από αυτά και να τα δώσετε όλα για ακόμα μια φορά. Αποφύγετε τις σπατάλες, τις ριψοκίνδυνες τις επενδύσεις και βάλτε μυαλό επιτέλους! Ερωτικά; Ας είναι έκπληξη σωστά;

Τοξότης
Αποζητούσατε καιρό τώρα έναν χαρακτήρα σα του Κρόνου, για να σας κάνει ένα refresh, ας πούμε, δηλαδή να σας ξυπνήσει, να σας κάνει πιο αποφασιστικούς και επιτέλους να δράσετε για εσάς δίχως να ακούσετε τη γνώμη κανενός. Επιτέλους, θα απαλλαγείτε από τοξικούς ανθρώπους και μια νέα αρχή θα είναι όλη δική σας. Αυτό μπορεί να συμβεί και σε ερωτικό επίπεδο, δηλαδή να πείτε το αντίο σε καταστάσεις που σας πηγαίνουν πίσω και σας φθείρουν και πιάστε τη ζωή από τα μαλλιά. Επαγγελματικά ανανεώνεστε, αλλά μη περιμένετε από τη μια στιγμή στην άλλη όλα να πάνε super.. θα περάσετε από τη γνωστή διαδικασία του Κρόνου. Όσοι έχετε το μυαλό στη θέση σας, θα σας έρθει πιο καλά, ενώ οι λοιποί, το νου σας! Επιστροφή στα θρανία. Το θέμα; Το μάθημα της ζωής..

Αιγόκερως
Τι να πω η έρημη; Ο Κρόνος, δε σας ταιριάζει καθόλου. Θα φέρει ανακατωσούρα στη ζωή σας, μια αναστάτωση, την οποία θα τη νιώθετε διαρκώς. Η ανασφάλεια θα χτυπήσει κόκκινο, για θέματα εργασιακά, ακόμα και οικογενειακά, σα να χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας. Τραγικό αυτό που σας λέω, αλλά είστε άνθρωποι δυνατοί και θα το παλέψετε γιατί πρέπει να είστε πάντα νικητές στο έργο σας! Αντίθετα τα συναισθήματα που θα βιώσετε για τα επόμενα 2 χρόνια, από τη μια σκληροί και από την άλλη φοβισμένοι για τα πάντα. Φροντίστε να διατηρήσετε τις σχέσεις σας, τουλάχιστον εκείνες που αξίζουν και να βγαίνετε από το σπίτι. Κάνει καλό..

Υδροχόος
Επιτέλους! Θα βγείτε από το καβούκι σας, θα σας δει ο κόσμος, θα κάνετε πάλι τα μαγικά σας.. Κάτι θα δημιουργήσετε ξανά, κάτι μοναδικό, που θα είναι ίσως και ο υψηλότερος στόχος που θα βάλετε στη ζωή σας και για να πετύχετε θα κάνετε τα πάντα! Εντάσεις σίγουρα θα προκύψουν και αντιδράσεις, από τους δικούς σας τους ανθρώπους, ή τους φίλους σας, αλλά εσείς θα ακολουθήσετε τη καρδιά σας. Λάμπει το αστέρι σας ξανά, αρκεί να είστε αληθινοί και γεμάτοι από πάθος και φαντασία.. Σωστά;

Ιχθύες
Φτου μη σας ματιάσω. Τόση τύχη και εύνοια θα φέρει ο Κρόνος στη ζωή σας. Επαγγελματικά είναι τα μαντάτα και οικονομικά, αφού κάτι έρχεται πολύ δυνατό. Μια πολύ καλή ευκαιρία, θα την αρπάξετε και θα βρεθείτε αλλού για αλλού, να το περιμένετε. Μπορεί και το όνειρο της ζωής σας, να γίνει πραγματικότητα, μέσα σε μια μέρα. Ακόμα και οι καλλιτέχνες, εσείς που δημιουργείτε με τα χεράκια σας διάφορα φανταστικά πράγματα, θα έχετε την ευκαιρία για κάτι καταπληκτικό. Αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας!! Δώστε τα όλα, να ρισκάρετε γιατί τα επόμενα χρόνια σας θα είναι πολύ μαγικά..

magicfariel@gmail.com