Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Παρθένοι & Ζυγοί, ο Έρωτας έφτασε! Οι λοιποί.. προσμένουμε, by F’Ariel!

Ξωτικά μου καλησπέρα. Σκέφτηκα, όλο απαισιοδοξούμε εδώ πέρα, πρόσεχε το ένα και μη το άλλο και τα σχετικά και να είμαι ειλικρινής, βαρέθηκα! Τι να λέμε τώρα, άλλωστε
δε βγαίνει και τίποτα, το φοβερό και τρομερό. Όλα τα ίδια και τα ίδια είναι..

Επειδή όμως εμείς είμαστε χαρωπά πλασματάκια και άκρως ρομαντικά, γιατί να μη μιλήσουμε για κάτι θετικό και αισιόδοξο. Σωστά;

Εντάξει, οι επαγγελματικές επιτυχίες, μας ενδιαφέρουν όλους, αλλά ο έρωτας είναι το ζητούμενο, δε λέτε; Γιατί είναι η κινητήριος δύναμη για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας..

Οι Παρθένοι και οι Ζυγοί έχουν τη τιμητική τους σήμερα λοιπόν. Που σημαίνει πως εσείς που ανήκετε σε αυτό το ζώδιο, καλά θα κάνετε να σηκώσετε το τηλέφωνο και να ζητήσετε εκείνο το ραντεβού, να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω και να αντιμετωπίσετε τα ερωτικά σας με τρόπο αισιόδοξο και διαφορετικό. Η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία.. Φλερτάρετε έντονα τις ημέρες αυτές, είτε το παραδέχεστε, είτε όχι και ένα πάθος, μια φούντωση, όλα τα νιώθετε και καλό είναι να το δείξετε στο ενδιαφερόμενο το πρόσωπο. Μη μάθω άλλα.. !

απογευματινά φιλάκια..

Τα χαρμόσυνα μαντάτα της ημέρας..


Κριός
Μια νέα αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάτι που σας βασάνιζε, βρίσκει τη λύση του και έρχεται και ανέλπιστη βοήθεια από ένα δικό σας άτομο. Ξεπεράστε τον εγωισμό σας και προσαρμοστείτε!

Ταύρος
Οι ιδέες που έχετε σε θέματα εργασίας, αρέσουν και σας ανεβάζουν πιο ψηλά! Είστε αγαπητοί, αρέσετε στο κόσμο, για αυτό να βγείτε έξω να σας δουν. Πολλά μπορούν να προκύψουν. Δημόσιες σχέσεις λοιπόν..

Δίδυμος
Καλά δεν υπάρχει χαρμόσυνο μαντάτο για εσάς. Μέσα στη γκρίνια είστε και τις εντάσεις.. Καμία σωτηρία..

Καρκίνος
Πετυχαίνετε τους επαγγελματικούς σας τους στόχους, με μεγάλη άνεση. Αισιόδοξοι και χαρωποί τα δίνετε όλα και νιώθετε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό..

Λέων
Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας που σας στηρίζουν, σε οτιδήποτε κάνετε και σήμερα θα σας το δείξουν. Σας καθησυχάζουν, μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο, δίχως κλάματα και ιστορίες.. για αγρίους!

Παρθένος
Ένας νέος έρωτας, επιμένει! Έρχεται! Είναι ήδη στο δρόμο! Για αυτό φροντίστε να είστε όμορφοι και περιποιημένοι, για να είστε έτοιμοι για όλα! Οι μοναχικοί ανοίξτε τις αγκάλες σας.. Έρωτας.. έρωτας..

Ζυγός
Ανοίξτε τα παράθυρα και τις πόρτες γιατί ο έρωτας βάζει και εσάς στο μάτι! Ένας νέος έρωτας, κομμένος και ραμμένος στα μέτρα σας. Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής.. πάντως νόμιμος, ξε νόμιμος.. κάτι θα απολαύσετε στο τέλος..!


Σκορπιός
Μέρα κατάλληλη για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε στεναχωρήσει καιρό τώρα και να αγαπήσετε ξανά. Ενδιαφερθείτε για να σας το ανταποδώσουν! Μη τα θέλετε όλα δικά σας!

Τοξότης
Φτιάξτε βαλίτσα γιατί φεύγετε! Το ταξίδι είναι σίγουρο. Τώρα θα έρθει υπο μορφή δώρου; Θα το κανονίσετε έτσι ξαφνικά; Πάντως θα πάρετε το ενδιαφερόμενο το άτομο και θα ερωτοτροπήσετε κάπου μακριά..

Αιγόκερως
Χαοτική και αλλοπρόσαλλη η μέρα σας. Αφήστε το.. Το χαρμόσυνο μαντάτο έστριψε στη γωνία πιο πριν..

Υδροχόος
Επαγγελματικό θα είναι το μαντάτο, αφού όλο ψάχνεστε από εδώ και εκεί.. Ναι θα γίνει το χατίρι σας, θα χαμογελάσετε όμως δε θα είναι αρκετό. Ποτέ δεν είναι άλλωστε.. Χαρείτε εκεί πέρα και ας κρατήσει λίγο..

Ιχθύες
Απομακρυνθείτε από τους πάντες και τα πάντα για να είστε ήρεμοι. Κανένα χαρμόσυνο μαντάτο προς το παρόν..

magicfariel@gmail.com