Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 02/01/2021 by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλή Χρονιά ξανά και ξανά, σε όλο τον κόσμο εύχομαι, να ξεπεράσουμε αυτό που μας έχει βρει, να νιώσουμε λίγο άνθρωποι, γιατί αν και είμαι σπιτόγατα ως Ταυρίνα, λέω σινάφι! I don’t want! 

Θέλω shopping therapy, με όλη την έννοια! Να ψεκαστώ με πέντε αρώματα, να ζαλιστώ από τις μυρωδιές, να καταλήξω στο ένα και μοναδικό.. για τη στιγμή.. και φυσικά να μπουγαδιαστώ… μπας και ξεσουρώσω! 


Είναι μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες.. που τόσο μου έχουν λείψει!!! 


Που λέτε, το Φεγγάρι στον Καρκίνο, καλά κρατεί, όσο γέμιζε ήμουν καλά, την ημέρα που ήταν ολοστρόγγυλο εκεί πάνω, ήμουν σε μια χαοτική κατάσταση μεν, αλλά ήμουν καλά, μέσα στη νύχτα όμως, την ώρα που κοιμόμουν, ξύπνησα από τα νεύρα, την υπερένταση, έγινα λυκάνθρωπος και τι να σας λέω τώρα;;; Το τρεις μέρες μετά, προφανώς είναι η έκπληξη, το κερασάκι στη τούρτα, γιατί με βρήκε ψυχοπλάκωμα τρελό! 
Πέρασαν από το μυαλό μου χιλιάδες εικόνες, πόσα party, τόσος όμορφος κόσμος, αμέτρητα χαμόγελα, αναμνήσεις ανεκτίμητες και βαθιά χαραγμένες μέσα στη καρδιά μου.. Και αντί να είμαστε όλοι μαζί, εμείς οι λίγοι και καλοί, έχουμε χωριστεί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, γιατί, ειλικρινά δε ξέρω το γιατί; Τι παιχνίδια μας παίζει το σύμπαν; Τόση δα μοναξιά;;; Γιατί; 

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, φέρνει μαντάτα πολύ χαρωπά! Εύχομαι να είναι αυτά που επιθυμεί η καρδιά σας, από εκείνο το πρόσωπο που σας κάνει να λάμπετε, στο δευτερόλεπτο! Να έχει ουσία και να είναι αμοιβαίο! Όμορφα πράγματα.. 

πολλά φιλάκια..


Κριός
Ιδανική ημέρα για να αράξετε στο σπιτάκι σας, δίχως πολλά-πολλά! Το μυαλό σας βρίσκεται από νωρίς το πρωί στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, πόσο γρήγορα περνούν οι γιορτές! Ούτε στο περίπτερο μη πάτε, εννοείται πως σουαρέ και γκουρμετιές τέλος, έχει τεμπελίτσες το ΣΚ αυτό, πριν το ξεκίνημα μιας νέας επαγγελματικής μάχης! Οι τελευταίες ημέρες της Αφροδίτης στον Τοξότη και του Άρη στο ζώδιό σας, είναι ένα τόσο μαγικό κοκτέιλ, ικανό να σας παρασύρει σε αξέχαστες ερωτικές περιπέτειες. Με τον σύντροφό σας; Με ένα μαναράκι; Για φτιάξτε κατάσταση εκεί δα πέρα! Ρομαντική έτσι; 

Ταύρος
Μια ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, μια η Πανσέληνος στον Καρκίνο, έχω την εντύπωση πως αρκετοί από εσάς εκεί έξω, έχετε πάρει αγκαλιά τη μελαγχολία σας, δεν έχετε καμία διάθεση για συναντήσεις, κουβέντες και επαφές και με μια τέτοια διάθεση ξημέρωσε η νέα η χρονιά! Ο Άρης από τον Κριό, έχει βάλει επίσης το χεράκι του, θέλει να κάνει εντύπωση μόλις εμφανιστεί στο ζώδιό σας.. σε λίγες μερούλες! Ο Ερμής όμως, σα να σας έχει λυπηθεί, οπότε έχει στο πρόγραμμα μια ευχάριστη απρόβλεπτη έκπληξη! Ένα ερωτικό μήνυμα; Λόγια αγάπης; Μια ερωτική εξομολόγηση προς το άτομό σας; Who knows?

Δίδυμος
Άγνωστο το πού βρίσκεστε και με ποιους, πάντως όπως και να έχει το μυαλό σας είναι συνεχώς στο αύριο, στο τι θα κάνετε επαγγελματικά! Αρκετοί έχετε τα φόντα να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, αρκεί να πάρετε μεγάλες αποφάσεις! Μυρίζομαι αλλαγή τόπου κατοικίας! Είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Ο Ερμής από τον Αιγόκερω, έχει σκοπό να σας βάλει να καθίσετε σε «ακριβά» σαλόνια! Έχετε διάθεση για συναναστροφές τέτοιου τύπου; Όπως και να έχει, είναι μια μέρα που παίζει να ανοίξουν μαγικά οι ουρανοί, να προβληματιστείτε από τη μια, να ενθουσιαστείτε από την άλλη! Σκεφτείτε πρώτα!

Καρκίνος
Λογικά είστε συνέχεια με ένα χαρτομάντιλο στο χέρι, γιατί μετά από το Φεγγάρι που σας βρήκε, έχει και πολύ κλάμα η κυρία! Όχι από λύπη μόνο, αλλά από συγκινήσεις που αφορούν πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας! Νιώθετε απίστευτα δεμένοι με τον σύντροφό σας και την οικογένειά σας, ωχ αμαν πάει το οξυγόνο τους.. αλλά έτσι είναι αυτά! Τα νέα είναι πως ο Ήλιος από τον Αιγόκερω, σας αποκαλύπτει για ακόμα μια φορά αλήθειες που αφορούν τη σχέση σας! Ή τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά! Οπότε κάποιες αποφάσεις για ένα τέλος θα παρθούν άμεσα! 

Λέων
Μήπως να τη δείτε λίγο ερωτικά τη δουλειά, εσείς οι δεσμευμένοι κυρίως; Η Αφροδίτη από τον 
Τοξότη, σα να σας μαγεύει ένα πράγμα και ξαφνικά να αρχίσετε να αποζητάτε αγκαλίτσες και φιλάκια, γλυκόλογα και θαυμασμό, γιατί πώς θα τονώσετε το Λιονταρίσιο σας το είναι;;; Αμοιβαία ας είναι και τι στον κόσμο! Ο Ήλιος και ο Ερμής από τον Αιγόκερω, παίζουν με το μυαλό σας, βάζουν κάτι ιδέες πολύ φοβερές και τρομερές! Σας ξεσηκώνουν με λίγα λόγια για κάτι νέο, διαφορετικό, πρωτότυπο και εντάξει, κρατήστε τη χαρά προς το παρόν και συνεχίστε εκεί που το είχατε αφήσει.. φιλάκια, χαδάκια, ομορφιές!

Παρθένος
Ωραία ημέρα για να εξαφανιστείτε από τα οικογενειακά σουαρέ, να μη σας βρίσκει άνθρωπος λέμε! Το ΣΚ αυτό έμεινε και μετά πάλι τα ίδια, οπότε μήπως να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τα beaute σας, τον σύντροφό σας; Αφήστε το καλύτερο για το τέλος και να το εννοείτε κιόλας! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, συνεχίζουν για λίγες μερούλες ακόμα να σας θέλουν ρομαντικούς, αισθησιακούς, ερωτικούς, γοητευτικούς, οπότε τόσα μαζεμένα χαρίσματα ας μη πάνε στράφι! Αποπλανήστε τον σύντροφό σας, αυτό είναι η έκπληξη της ημέρας!

Ζυγός
Ή που είστε τα πολύ άτακτα παιδιά της παρέας, ή τα πιο καλά! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω σκέφτεστε να αλλάξετε σπίτι, να φύγετε να πάτε κάπου μακριά, να ζήσετε τον έρωτά σας, με τον σύντροφό σας, δίχως τρίτους στη μέση! Ωραίο σενάριο, το οποίο έχει κολλήσει μέσα στο μυαλό σας και δε φεύγει με τίποτα! Υπομονή ο Άρης να αλλάξει ζώδιο, λίγες μερούλες έμειναν και επιστρέφουν οι αγάπες και τα λουλούδια! Οπότε αντιλαμβάνεστε πως σήμερα απλά να χαλαρώσετε και να τη βγάλετε αραχτοί και light! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, θέλει να σας μπλέξει σε ερωτικές περιπέτειες! Κάποιοι πέφτετε στη παγίδα κανονικά! 

Σκορπιός
Γιορτές τέλος, το θέμα είναι το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Σας βλέπω να ξεστολίζετε κιόλας, γιατί δεν υπάρχει πια καμία έννοια! Πολύ σκληρούς σας βρίσκω, μη βιάζεστε να επιστρέψετε στα άγχη της καθημερινότητας, γιατί το κάθε πράγμα στο καιρό του! Ερωτικά τζίφος η υπόθεση, που σημαίνει πως κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Αποφύγετε τις σοκολάτες και τις τούρτες, το αλκοόλ φυσικά και οτιδήποτε βλάπτει τον εαυτό σας! Βγείτε έξω, περπατήστε, τρέξτε, φωνάξτε δυνατά στο κενό, επιλέξτε τα φιλαράκια σας, δε πειράζει αν δε προέκυψε φιλί κάτω από το γκι!

Τοξότης
Ας ξεκινήσω λέγοντάς σας, πως δε δανείζετε λεφτά σε κανέναν! Όποιος και αν είναι αυτός, όσα και αν σας ζητήσει! Εδώ δε ξέρετε αν βγαίνετε με αυτά που έχετε, οπότε μήπως σήμερα να οργανωθείτε και το όχι σας να είναι πέρα για πέρα ηρωικό; Από τη μια ο Άρης από τον Κριό, σας ξεσηκώνει για συζητήσεις πολύ θαρραλέες, από την άλλη ο Ερμής από τον Αιγόκερω, σας προσφέρει στο πιάτο, κάτι απαντήσεις, εντελώς εξοργιστικές! Οπότε μήπως σήμερα να μείνετε μονάχοι και να αποφύγετε τα πολλά τα σούρτα φέρτα; Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μόνο ερωτική διάθεση δε φέρνει! Για φλερτ όμως;

Αιγόκερως 
Η αλήθεια είναι πως γκρινιάζετε ασταμάτητα! Μια το Φεγγάρι στον Καρκίνο, που όπως φαίνεται καλά κρατεί η μαγική του επιρροή, μια ο Ερμής στο ζώδιό σας, μια που φουντώνετε στο δευτερόλεπτο και μια που τη λέτε κανονικότατα δεξιά και αριστερά! Πάλι καλά που ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας ζεσταίνει λίγο τη καρδιά! Υπομονή, να φύγει ο Άρης από τα Κριάρια, μπας και ηρεμήσετε και εσείς λιγουλάκι. Λέμε τώρα! Ή που θα αλλάξετε μαλλί σήμερα, αύριο, ή που θα φορέσετε κάτι πολύ extreme, έτσι επειδή δε πρέπει να μείνει στη ντουλάπα η ενδυμασία με τίποτα! Ψωνίζεστε λέει;;; χαχα 

Υδροχόος 
Είναι μέρες που συναντάτε πολύ κόσμο, νέες υπάρξεις, παλιές υπάρξεις και ενώ έχετε καλή διάθεση, σας τη χαλούν με τις διάφορες τις αναμνήσεις από εκείνο το υπέρλαμπρο παρελθόν! Καλό είναι να αποφύγετε τέτοιες συζητήσεις, σας πηγαίνουν πίσω και δε σας αφήνουν να χαρείτε τη στιγμή! Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, επιμένει πως πρέπει να ακολουθήσετε τη καρδιά σας και όπου σας βγάλει! Να καταφέρετε να γκρεμίσετε τα μη και τα πρέπει, να φτιάξετε δρόμους, για να είστε με το πρόσωπο εκείνο που νιώθετε υπέροχα μαζί του! Που χαμογελάτε και ξεφεύγει το μυαλό! Άντε τι το πολυσκέφτεστε;

Ιχθύες
Και ξαφνικά εκεί που είχατε την εντύπωση πως σήμερα και αύριο δεν έχετε τίποτα απολύτως να κάνετε, σας το αναιρούν τα γεγονότα, γιατί μες στη τούρλα των εορτών, ξεχάσετε κάποιους που παίζουν κάποιο ρόλο στη ζωή σας. Μπορεί να είναι και συγγενικά πρόσωπα, μη βλέπω μουτράκια, όμως τι να κάνουμε υπάρχουν και αυτά! Ευτυχώς που ο Άρης φεύγει από τον Κριό όπου να’ναι και σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας, μπας και μαζέψετε κανά φράγκο! Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω είναι η αιτία, που ο κλήρος έχει πέσει επάνω σας, εσείς θα δώσετε τις ιδέες, εσείς θα επαναστατήστε, εσείς θα κάνετε το πρώτο βήμα!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay