Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Ζώδια: Ένα Λιονταρίσιο Φεγγάρι λαμποκοπά στον ουρανό απόψε! by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς να αντισταθώ σε τούτο το μαγικό το Φεγγάρι, που είναι τόσο λαμπερό, τόσο καθαρό, τόσο δυνατό, δε του ξεφεύγεις με τίποτα απόψε! Τα σύννεφα τρέχουν να κρυφτούν, το προσπερνούν γοργά, ο ουρανός του ανήκει!

Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέων, το φεγγάρι γεμίζει ολοκληρωτικά σήμερα το βράδυ, οπότε σκέφτηκα, γιατί όχι; Προλαβαίνω να γράψω, να είμαι στην ώρα μου, να εμφανιστώ στα ξαφνικά η Ταυρίνα, χαχα! Βάσανα που έχει ο κόσμος! 

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Μεγάλη αδυναμία, έχω μια λατρεία σε όλα, μαζί δε κάνουμε και χώρια δε μπορούμε, το ανεξήγητο της ζωής, αλλά δε πειράζει.. ας έχει σασπένς το θέμα! 



Θετικό φεγγάρι, χαρωπό, έχει τα όμορφα χαρακτηριστικά του Λιονταριού, του αιώνιου παιδιού, που ενθουσιάζεται με το παραμικρό, που ξεσηκώνεται για ριψοκίνδυνες καταστάσεις, δίχως να σκεφτεί το τι θα γίνει μετά, που θα κάνει τα πάντα για να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας, να ακούσει ωραία λόγια γεμάτα από θαυμασμό! 
Υπάρχει βέβαια και η μυστήρια πλευρά του Λιονταριού, που άμα δε γίνει το δικό του, ο κακός ο χαμός! Δε θέλω να αναφερθώ σε απαισιόδοξα σενάρια απόψε! 

✭Σα διαμαντάκια δε λαμπυρίζουν τα άστρα στον ουρανό;✭

..παντού υπάρχει κρυμμένη η ελπίδα.. απλά πρέπει να κοντοσταθείς, να ονειρευτείς, να αφεθείς στη μαγεία του σύμπαντος.. και δε ξέρεις ποτέ.. τι μπορεί να ανακαλύψεις.. 

βραδινά φιλάκια.. 💋


Κριός
Το πρώτο Φεγγάρι του έτους, είναι άκρως ερωτικό για τη περίπτωση τη δική σας! Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας και βρίσκετε την όρεξη να φλερτάρετε, είτε με μια νέα ύπαρξη, είτε με τον σύντροφό σας. Οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές, για να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας αρέσει τόσο πολύ! Ξεπεράστε το Κριαρίσιο ύφος σας και το τουπέ, μπορεί συνήθως να βγαίνετε νικητές, όμως τα παιχνίδια του έρωτα, απαιτούν συναίσθημα και αυθορμητισμό! Τα απρόβλεπτα πάντα αρέσουν, οπότε γιατί όχι; Φλογερό λοιπόν το φινάλε του Γενάρη, από όλες τις απόψεις! 

Ταύρος
Τέρμα σπιτόγατους σας κάνει το Φεγγάρι του Γενάρη! Όμως αρκετούς σας βάζει σε μια διαδικασία να βρείτε ένα δικό σας σπιτάκι, να το φτιάξετε έτσι όπως το ονειρεύεστε χρόνια τώρα! Βέβαια, τις ημέρες αυτές γίνεστε πολύ τσιγκούνηδες και ξαφνικά βάζετε φρένο στις προσωπικές τις απολαύσεις, ότι και αν σημαίνει αυτό! Το παρελθόν επιστρέφει, γεγονός που σας βασανίζει τη ψυχή, γιατί τίποτα ως συνήθως δεν είναι ξεκάθαρο. Συνεπώς αναρωτιέμαι ποιες οι απαντήσεις που θα λάβετε, από το σύμπαν τις ημέρες αυτές;;; Οπότε η θαλπωρή του σπιτιού σας, ότι πρέπει για το ψυχολογικό! 

Δίδυμος
Χρυσά μου φτιάξτε βαλιτσούλα γιατί ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει για το ψυχολογικό! Αν έχετε ένα εξοχικό, μη το σκέφτεστε, το ΣΚ που έρχεται είναι ιδανικό για να αριβάρετε και να ξεφύγετε έστω για λίγο! Τώρα αν συνοδεύστε ζόρικο το θέμα, γιατί το ζητούμενο είναι να πάτε μονάχοι οπουδήποτε, να ηρεμήσει το μυαλό σας! Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να αποφύγετε τις άσκοπες τις συζητήσεις, δε χρειάζεται να ασκήσετε το επικοινωνιακό σας το χάρισμα, γυρίζει και ο Ερμής ανάδρομος, ποιος τη χάρη σας;;; Αν προκύψει παρεξήγηση μπροστά σας, απλά προτιμήστε την έξοδο από τη πίσω πόρτα!

Καρκίνος
Το Φεγγάρι του Γενάρη, σας κάνει λογιστάδες από μια άποψη, αφού σας βάζει σε μια διαδικασία, να κάνετε ενημέρωση βιβλιαρίου από όλες τις τράπεζες που έχετε, να πιάσετε τεφτέρι, να δείτε έσοδα - έξοδα και φυσικά να πατήσετε φρένο σε προσωπικές απολαύσεις, πάνε τα beauteκαι τα κομμωτήρια για ένα διάστημα! Λεφτά έρχονται και λεφτά φεύγουν, για αυτό γυρέψτε τρόπους, να διατηρήσετε την ισορροπία στο ταμείο σας! Όπου να’ναι, θα έρθουν καλύτερες ημέρες, οπότε κάντε λίγη υπομονή, μη θυμηθείτε ξάφνου όλες τις ανάγκες που έχετε.. Να τις ξεχάσετε λέω..!

Λέων 
Πανσέληνος στο ζώδιό σας! Πω πω ευτυχία να χαρώ! Η αλήθεια είναι πως το Φεγγάρι αυτό σας κάνει ιδιαίτερα λαμπερούς, αισιόδοξους και χαρωπούς, αξιολάτρευτους κατά μια έννοια, οπότε ωραίες ημέρες για να κάνετε ευχές, γιατί δε ξέρετε ποιες θα πραγματοποιηθούν! Φλερτάρετε με τον σύντροφό σας, με νέες υπάρξεις, καβαλάτε το καλάμι κανονικότατα και αυτό από τη μια αρέσει, από την άλλη ίσως και να προκαλέσει αντιδράσεις που θα θυμώσουν το Λιονταρίσιο εγωισμό σας! Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας, δίχως τη χαίτη και τα χρυσάφια.. θα περάσετε πιο όμορφα!

Παρθένος
Μυστήριο το Φεγγάρι αυτό για εσάς, αφού ξαφνικά συμβαίνουν διάφορα πράγματα γύρω σας, που σας θυμίζουν πολλά γεγονότα από το παρελθόν, διάφορα παθήματα που έγιναν μαθήματα και φυσικά τα σημάδια σας δείχνουν το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα! Οι μάσκες πέφτουν σε αρκετές περιπτώσεις και βλέπετε ξεκάθαρα το ποιοι αξίζουν να βρίσκονται μέσα στη ζωή σας ακόμα, ή το ποιοι πρέπει να φύγουν, χθες! Μη κάνετε βιαστικές κινήσεις, αφήστε το κουβάρι να ξετυλίξει από μόνο του, γιατί το κάθε πράγμα θέλει τον καιρό του! Προσελκύστε τη θετική ενέργεια του σύμπαντος!

Ζυγός 
Βουτιά στη θετική ενέργεια και στην αισιοδοξία, νιώθετε τις μέρες αυτές, φταίει το Φεγγάρι για αυτό, οπότε ξεσηκώνεστε για πολλά και διάφορα, είτε είναι λογικά, είτε παράλογα! Μια επιθυμία να εξαφανιστείτε από το σπιτάκι σας την έχετε, θέλετε να ταξιδέψετε, να πάρετε τα βουνά, να δείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε, να ξεφύγετε από τη κλεισούρα με κάθε τρόπο! Ωραίο όλο αυτό, μήπως είναι λίγο τολμηρό; Αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι whynot? Αν όμως δεσμεύεστε μήπως να υπολογίσετε λιγάκι και τον άλλον ή τους άλλους; Εφόσον νιώθετε τη δημιουργικότητα στα ύψη, μήπως να φτιάξετε ένα πλάνο για το μέλλον; 

Σκορπιός 
Ζόρικο το Φεγγάρι αυτό για εσάς, αφού από τη μια σας κάνει πολύ σκληρούς παίχτες κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα, από την άλλη πολύ κακά παιδιά, αν δε πετύχετε τους σκοπούς σας! Επιμένει το σύμπαν πως έφτασε ο καιρός να αλλάξετε σπίτι, έδρα, πόλη, χώρα, ο προορισμός σας είναι κάπου αλλού, οπότε βαθιές ανάσες και βουρ! Η πολύ σκέψη.. φέρνει πονοκέφαλο! Μπορεί να «σκοτώσετε» και κανά οικοπεδάκι, αν υπάρχει, όμως ή τώρα ή ποτέ! Ο σκοπός φυσικά είναι να βελτιώσετε τη ζωή σας! Να συνεργάζεστε ομαλά και να τους βάζετε στη θέση τους με το γάντι! Θα κλάψουν έτσι και αλλιώς!

Τοξότης 
Φτιάξτε βαλιτσούλα το Φεγγάρι θέλει να ταξιδέψετε, να φύγετε μακριά, να πάτε κάπου για μερικές μερούλες, να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε φυσικά! Ξεσηκώνεστε, αν δεν έχετε ήδη φύγει! Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη πρόκειται να σας αναστατώσει, να σας κάνει να ελπίζετε και να ονειρεύεστε ξανά για ένα πιο όμορφο μέλλον! Λεφτά μυρίζομαι από κάποιο συγγενικό πρόσωπο, κάτι που ήταν από πάντα δικό σας, σας το προσφέρουν απλόχερα, γιατί απλά θέλουν να σας βοηθήσουν! Όποιος δε συμμερίζεται τις απόψεις σας και τα συναισθήματά σας, ας διαλέξει άλλη παρέα και ξεχωριστό μονοπάτι! 

Αιγόκερως
Το Φεγγάρι αυτό έχει δυο πρόσωπα για εσάς! Από τη μια σας εξοργίζει, σας φουντώνει, θέλετε οπωσδήποτε να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, να γίνετε οι κακοί της παρέας και από την άλλη και τι έγινε; Όλα μια χαρά! Αποφύγετε τους τσακωμούς και τις εντάσεις, με όμορφο τρόπο μπορείτε απλά να στάξετε λίγο από το φαρμάκι σας και μετά οι ένοχοι ας φάνε τα μουστάκια τους! Με πιάνετε τι σας λέω; Το Φεγγάρι αυτό φουντώνει όμως και τα πάθη, έρχεται ο έρωτας πολύ φορτσάτος.. μέσα στη ζωή σας! Οπότε αν σας κάνει κέφι, βάλτε στο πλάνο πως το ΠΣΚ, θα είναι πολύ ρομαντικό, μπορεί και wild, why not???

Υδροχόος
Τι Φεγγάρι είναι αυτό; Πωπω!!! Ή που παντρεύεστε ή που χωρίζετε! Ή που περνάτε υπέροχα με τον σύντροφό σας, ή που δε περνάτε και δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεστε πια! Απόλυτοι και σκληροί, με το χαμόγελο σχεδόν πάντα, τερματίζετε διάφορες σχέσεις που σας κλέβουν την ηρεμία και τη χαρά! Φτιάχνουν τα πράγματα από εδώ και πέρα, σιγά-σιγά, είναι όμως μέρες που κάνετε μεγάλο ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας! Οι καλοί μένουν, οι κακοί φεύγουν! Οι ελεύθεροι Υδροχόοι, γυρεύετε εκείνη την αγάπη, που κρατάτε μυστική μέσα στη καρδιά σας. Έφτασε ο καιρός να μάθει την αλήθεια..

Ιχθύες
Ένα ωραίο Φεγγάρι είναι που φωτίζει τον ξάστερο τον ουρανό! Καλό είναι να το χαζέψετε για αρκετή ώρα, να του επιτρέψετε να σας αγκαλιάσει το σώμα, να νιώσετε στο απόλυτο τη τόσο όμορφη, μαγική αύρα του! Τις ημέρες αυτές είστε για πάρτη σας, δεν έχετε όρεξη για συντροφικότητες , αγάπες και λουλούδια, καλά μερικοί δεν έχετε τέτοιες επιλογές, μη χαίρεστε, αλλά αφού είστε σε τέτοιο mood, βγάλτε το μια ανακοίνωση, να γνωρίζει ο κόσμος.. Εργασία και χαρά και πολύ άγχος, οπότε στον ελεύθερο χρόνο σας, προτιμάτε την ηρεμία και τις μοναξιές σας, άλλωστε οι σκέψεις σας, σας ταξιδεύουν, αλλού για αλλού!

magicfariel

Φωτογραφία από Prettysleepy από το Pixabay