Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 09/01/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ας υποθέσουμε πως είναι το τελευταίο ΣΚ των εορτών, που μας πέρασαν με τόση μεγάλη επιτυχία! Οπότε το σύμπαν αποφάσισε να μας δείξει πόσο μαγικό είναι και από αστρολογικής άποψης! 






Ο Άρης όπως γνωρίζετε πλέον βρίσκεται επίσημα στο ζώδιο του Ταύρου! Η Αφροδίτη έχει μετακομίσει για τα καλά στον Αιγόκερω! Και ενώ η μέρα θα μπορούσε να ήταν φουλ ερωτική, να δούμε όλοι αστεράκια και χρυσόσκονες.. τσουπ μπαίνει σφήνα ο Ερμής από τον Υδροχόο και εκνευρίζει απίστευτα τον Άρη και πάνε οι χαρωπές οι διαθέσεις! Κάντε το λίγο εικόνα.. το φαντάζεστε;;; Λες και κάθε μέρα ερωτοτροπεί η Αφροδίτη με τον Άρη! Μπουρλότο λέμε.. χαχα!
Ο Άρης αστράφτει και βροντάει, ο Ερμής κάνει πως τον προσπερνάει αδιάφορα και η Αφροδίτη τρέχει σα τη λωλή στους αγρούς, να μαζέψει τα κεριά, το κρασί, πάει η ατμόσφαιρα! Όμως για να μη χαθούν όλα αυτά, μας ρίχνει ότι έχει περισσέψει από τη μαγική της τη χρυσόσκονη και κάπως έτσι κάποιοι εκεί έξω παίζει να ζήσουν ακόμα και ένα θαύμα! Ο Έρωτας είναι τυφλός, απρόβλεπτος και ότι να’ναι..

Άντε και για να μην είμαι και τόσο άδικη με τον Ερμή, τι έχει πάθει ο κακομοίρης! Με το που πάτησε στον Υδροχόο, την είδε πολύ ανέμελα τη δουλειά, πολύ ανάλαφρη, του ήρθαν και κάτι ιδέες ολίγον extreme, οπότε αυθόρμητα ίσως, αποφάσισε να κάνει ότι του αρέσει, διάλεξε ένα μονοπάτι.. που προφανώς δεν έπρεπε! Αθώος; Όχι και τόσο! Ο Ερμής, ξέρει τα πάντα, βλέπει, ακούει, μιλάει.. Μμμμ να γιατί ο Άρης φούντωσε στο λεπτό!

Τι εννοεί ο ποιητής;;;

Ψυχραιμία, όχι ανούσιες εντάσεις και ναι στο φλερτ και στα ρομάντζα! 

φιλάκια.. 


Κριός
Σα να έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα, σας κολακεύουν πολύ τον καιρό αυτόν, άνθρωποι που ποτέ δε το περιμένατε! Ανοίγουν οι πόρτες μαγικά, όμως να θυμίσω πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Μέρα σχετικά ζόρικη, αφού παίζει να κάνετε μια ερώτηση υπολοίπου και να πάθετε σοκ! Πού πήγαν τα λεφτά, πότε και γιατί; Αν είστε τέρμα σπάταλοι, ενώ τα μαγαζιά είναι κλειστά, πού να ανοίξουν κιόλας!!! Ο Άρης σας κάνει επιθετικούς και σκληρούς, όμως η Αφροδίτη φωνάζει ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια! Κάντε τα γλυκά τα μάτια, προκειμένου να αποφύγετε τη κατσάδα!

💘Ταύρος
Μέρα πολύ μυστήρια για αυτό θα πρέπει να έχετε το νου σας! Αποφύγετε τις άσκοπες τις μετακινήσεις, να έχετε πάνω σας αληθινά δικαιολογητικά, γιατί ο Άρης βάζει τρικλοποδιές σε επιθυμίες ολίγον «παράνομες»! Να εκεί είναι.. πιάστε τον/την! Όμως η Αφροδίτη κάνει τα γλυκά τα μάτια στον Άρη, μαγικό το σύμπαν από όλες τις απόψεις, που σημαίνει πως η μέρα σας θα μπορούσε να προκύψει απίστευτα ερωτική! Ακόμα και ένα θαύμα αν συμβεί, να εμφανιστεί ο Ιππότης πάνω στο άλογο, καλό είναι να είστε ψύχραιμοι, σοβαροί, μετρημένοι, μη λιώστε στο λεπτό.. τα δύσκολα αρέσουν πιο πολύ! 

Δίδυμος
Νιώθετε σα να σας έχει βάλει το σύμπαν στο μάτι! Είναι ζόρικο το αστρολογικό, πιέζουν και ο Άρης και η Αφροδίτη! Βρίσκονται και οι δυο σε γήινα ζώδια, οπότε κάπως σκούρα τα πράγματα! Βγαίνουν πολλά παράξενα στη φόρα και αν έχετε λερωμένη τη φωλιά σας, τότε καλύτερα να αφήσετε το πράγμα να κυλήσει από μόνο του και όπου φτάσει, παρά να κάνετε μπαλώματα που θα σας εκθέσουν πιο πολύ! Αν όμως μάθετε το ποιος σας σκάβει τον λάκκο, τότε αποφύγετε να αντιδράσετε, να ανοίξετε το στοματάκι σας, οι τσακωμοί δε βγάζουν κάπου! Όλα είναι θέμα τακτικής!

💘Καρκίνος
Είναι μια παράξενη ημέρα, που σημαίνει πως μπορεί ξαφνικά να προκύψει μια παρεξήγηση και να αναστατωθείτε τρελά! Καλά, βαθιές ανάσες και πάμε παραπέρα, γιατί ο Άρης προκαλεί εντάσεις από το πουθενά! Όσο πιο ήρεμη είναι η ημέρα σας, τόσο το καλύτερο, αυτό να έχετε κατά νου! Να είναι καλά η Αφροδίτη, που σαγηνεύει τον Άρη μαγικά και να προκύψουν αγάπες και λουλούδια με τον σύντροφό σας! Ακόμα και ένα αθώο φλερτ, να αποκαλύψει τις ένοχες, πονηρές βλέψεις του! Οπότε φτιάξτε κατάσταση εκεί δα πέρα, κεριά, μουσικούλα, λιχουδίτσες και αγαπήστε φουλ!

Λέων
Σάββατο σήμερα και εκεί που λέτε πως θα ηρεμήσετε και θα ασχοληθείτε με πράγματα που σας φτιάχνουν το κέφι, ξαφνικά προκύπτει το κουλό και πάει η ζαχαρένια σας, τη πάτησε το τρένο! Ή που θα σας φορτώσει το ταίρι σας όλες τις εξωτερικές τις δουλειές, ή που κάποιος θα σας ενοχλήσει από τη δουλειά σας και θα σας ανάψει φωτιές! Ζόρικο το αστρολογικό της ημέρας, οπότε αποφύγετε τις εντάσεις, δεν υπάρχει λόγος! Μια βόλτα είναι και το supermarket και το γραφείο! Ναι, φτου-φτου σκόρδα, αλλά αν δε πιάσουν τα μαντζούνια, τότε σε κάθε περίπτωση να αποφύγετε τις πολλές τις συζητήσεις! Ναι και Όχι.. μόνο! 

💘Παρθένος
Νιώθετε μια απίστευτη υπερένταση, λίγο τσίτα σας βρίσκω, είναι αστρολογικό το θέμα, οπότε δε μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό, πλην της γυμναστικής βεβαίως – βεβαίως! Περίεργη ημέρα, μπορεί να τσακωθείτε ακόμα και με έναν γείτονα! Σας πιάνει μια μούρλια, το δικό σας – δικό σας και στη θέση του, έτσι όπως πρέπει να είναι! Η Αφροδίτη όμως έχει άλλα σχέδια για εσάς, πιο ρομαντικά, πιο ερωτικά, το πάθος σας χτυπά τη πόρτα κανονικά και βουρ στο ψαχνό! Αν συμβεί ένα τέτοιο θαύμα, να το απολαύσετε, δίχως να υπάρχει αύριο και να το εννοείτε κιόλας! Τα απρόβλεπτα είναι και τα πιο ωραία! 

Ζυγός
Υποψιάζομαι πως έχετε αναστατώσει με τις απόψεις σας, οικογενειακά πρόσωπα, τον σύντροφό σας, κάτι ζητάτε με απαιτητικό τρόπο και τα λεφτά για ακόμα μια φορά είναι το θέμα σας! Αν σας προκαλέσουν σε συζητήσεις τέτοιου τύπου σήμερα, καλό είναι να τις αποφύγετε, γιατί ο Άρης έχει ορεξούλες και προκαλεί εντάσεις για να γεύεται το Εγώ του! Μη πέσετε σε τέτοιες παγίδες! Βέβαια, η Αφροδίτη μπορεί να σας φέρει η ίδια, ένα δέμα, είναι το δώρο της, μπορεί να είναι και λεφτά! Αντιφατική η ημέρα, από τη μια απαισιοδοξείτε και από την άλλη αισιοδοξείτε.. η ζυγαριά παλαντζάρει μαγικά!

💘Σκορπιός
Ξημέρωσε μια μέρα πολύ φοβερή και τρομερή! Πολλά μπορούν να συμβούν, είστε λίγο τσίτα, νευράκια σας προκαλούν με το παραμικρό, οπότε βλέπω να γκρινιάζετε όλη την ημέρα για πολλά και διάφορα! Κάτι φτάνει στα αυτιά σας και ενοχλείστε απίστευτα πολύ, προσπεράστε το γιατί μαζί όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε και οι κότες! Ίσως να τρέξετε σε μια αγκαλιά, για παρηγοριά και ξαφνικά να φουντώσουν τα πάθη και να σας προκύψει ένα άκρως ερωτικό ΣΚ! Ακολουθήστε τη καρδιά σας, μην αντιστέκεστε άλλο πια, μέρες σας δείχνει προς τα πού να πάτε! Follow your heart!

Τοξότης
Τα νέα είναι κάπως παράξενα, τύπου αν δε χωρίσετε τα τσανάκια σας μέσα στο ΣΚ αυτό, τότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα! Είναι που είναι ζόρικη η εποχή, δε μπορείτε να ανεχτείτε συμπεριφορές τέτοιες που να σας ζορίζουν ακόμα πιο πολύ! Όπου δεν υπάρχει κατανόηση, βλέπω να δείχνετε τη πόρτα! Σκληρή μέρα αστρολογικά για τον ψυχικό σας τον κόσμο, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, φέρνει τα κρύα και τη παγωνιά, οπότε χωθείτε στο τζάκι μέσα, μπας και σωθεί η κατάσταση! Αρκετοί έχετε αποφασίσει το τι και το πώς, οπότε όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος δε θέλει ας φύγει! Συμπαράσταση καμιά!

💘Αιγόκερως
Χρυσά μου επιτέλους κλειδώστε τον Σκρούτζ μέσα στην υπόγα και απολαύστε τη ζωή, γιατί κανείς δε ξέρει το τι μας ξημερώνει! Καλές οι τσιγκουνιές, αλλά πού και πού χρειάζεται και η καλοπέραση! Οπότε από το να γκρινιάζετε όλη την ημέρα, καλύτερα να στολιστείτε και να αποπλανήσετε το ταίρι σας; Φτιάξτε ρομαντική κατάσταση, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, κάνει τα μαγικά της σήμερα και who knows? Ακόμα και ένα θαύμα μπορεί να συμβεί, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο και να ανταμώσετε τον έρωτα της ζωής σας! Αν έχετε κρυφά συναισθήματα αγάπης μέσα στη καρδιά σας, καιρός να τα αποκαλύψετε!

Υδροχόος
Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως κανένα ερωτικό πλάνο δεν υπάρχει για εσάς σήμερα! Καμία πρόθεση ούτε από πλευράς σας, ούτε από το σύμπαν το ίδιο! Εσείς μπορεί να αποζητάτε την ηρεμία σας, όμως σας ενοχλούν οι άνθρωποί σας και σας εκνευρίζουν πολύ με τις απόψεις τους! Πάνω στα νεύρα σας, μπορεί να πέσετε από τη σκάλα.. κατά λάθος φυσικά.. μπορεί να στραβοπατήσετε, μπορεί να κάνετε μια ζημιά απίστευτη και μετά να τρέχετε και να μη φτάνετε! Καθίστε κάπου φρόνιμα! Αν θέλετε να ξεφύγετε από όλα αυτά, ένα ερωτικό ραντεβουδάκι, είναι ότι πρέπει για να σας φτιάξει τη διάθεση!

💘Ιχθύες
Μπαίνω στο ψητό και σας λέω, πως πίσω από τη πλάτη σας γίνεται της μουρλής! Σας συζητούν, σας ζηλεύουν, σας «θάβουν», γιατί κάτι έχετε εσείς, που δε το έχουν οι άλλοι! Τα νέα τρέχουν και αναστατώνουν, αλλά στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Έτσι να τη δείτε τη δουλειά, αλλιώς ίσως και να επιτρέψετε να σας πάρει από κάτω και δε πρέπει! Μυστήρια μέρα όμως με την Αφροδίτη να κλείνει πονηρό μάτι στον Άρη! Οπότε αν κάποια ψυχή σας στείλει ένα μήνυμα, να το σκεφτείτε σοβαρά να απαντήσετε με όμορφο τρόπο! Αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν, να σας φλερτάρουν, αρέσετε!

magicfariel

Φωτογραφία από monicore από το Pixabay