Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 30/01/2021 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Φεύγουν οι μήνες, οι μέρες, τα χρόνια, ο χρόνος τρέχει και πραγματικά αναρωτιέμαι, τελικά ποιες οι ταχύτητες του σύμπαντος; Εμείς τι είμαστε πάνω στη Γη; Αν κάποιος μας παρακολουθούσε από εκεί ψηλά, τι θα έβλεπε; Αιώνιες απορίες δικές μου και δεν έχει μπει καν άνοιξη!
Συνήθως τέτοιες συζητήσεις, καταλήγουν σε εκείνους που πιστεύουν σε κάτι μαγικό και σε εκείνους που δε πιστεύουν! Ναι, ωραίες οι χειροπιαστές αποδείξεις, όμως υπάρχουν και εκείνες οι αόρατες.. Και φυσικά γελάμε όλοι, σα τα μικρά τα παιδιά, άκρη καμιά, θα επανέλθουμε μια άλλη φορά, μέχρι τότε.. who knows!? 





Και αφού κάναμε μια φανταστική βόλτα σε ένα επεισόδιο του X-Files, ας επιστρέψουμε στη δική μας τη πραγματικότητα, που όπως φαίνεται δεν είναι και τόσο ωραία! Από σήμερα ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο! 
Το φινάλε του Γενάρη! Γιατί μας λέει το σύμπαν, εντάξει η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας ξύπνησαν τα μοιραία τα πάθη, ο Ήλιος με τον Δία έφεραν τύχη σε διάφορες ψυχές εκεί έξω, τα χαμόγελα επέστρεψαν σε κάποιες περιπτώσεις και η καρδούλα χτύπησε πιο γοργά, ακόμα και η Πανσέληνος στα Λιοντάρια ήταν φουλ στη θετική ενέργεια, ερωτικό Φεγγάρι πολύ, οπότε τόση ευτυχία μαζεμένη ποιος να την αντέξει στα ξαφνικά; Τσουπ ανάδρομος Ερμής λοιπόν, γιατί τα δύσκολα αρέσουν, τα πολύπλοκα επίσης, τα ιδιόμορφα, εντάξει και τι έγινε αν ο δρόμος είναι λίγο ανώμαλος;;;
Η τελική ευθεία άκρως απολαυστική! Ειλικρινά τόση αισιοδοξία, έχω καιρό να νιώσω!

Τι συνέβη; Δε ξέρω! 😇..

φιλάκια.. 


Κριός 
Μια ανάσα τη παίρνετε αυτό το ΣΚ, νιώθετε πως επιτέλους μπήκε το νερό στο αυλάκι! Ότι θεματάκια είχατε, τα αντιμετωπίσατε προφανώς με μεγάλη επιτυχία! Οπότε σας αξίζει μια σαμπάνια και μερικά σοκολατάκια, τι λέτε; Συνεχίζει να σας επηρεάζει το Φεγγάρι, λογικά φλέγεστε από πάθος, εκμεταλλευτείτε το αναλόγως, με τον σύντροφό σας ή ένα νέο φλερτ! Κάποιο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας που σας αναστατώνει πολύ! Ίσως να σας θυμίσει ακόμα και τα νιάτα σας.. μμμμ εκεί κρύβεται η παγίδα!

Ταύρος
Είστε λίγο μέσα στη τρελή τη χαρά, μπορείτε να τεμπελιάσετε άφοβα, αφού δεν έχετε να κάνετε τίποτα απολύτως σήμερα! Τα κάνατε όλα μέχρι χθες! Έχετε και ένα χαμόγελο, ανεξήγητο για τους άλλους, η Αφροδίτη λογικά σας μεταμορφώνει σε ρομαντικά, ονειροπαρμένα, πλασματάκια! Τι άλλο θέλετε από τη ζωή; Έχω την εντύπωση πως μέσα στην ημέρα θα σας βρει λίγο το χάος! Μπορεί να σας τη πέσουν από παντού, να χτυπά το τηλέφωνο, να σας στέλνουν μηνύματα, τα νέα συγκλονιστικά!

Δίδυμος
Εκεί που όλα βαίνουν καλώς, εκεί χαλάνε κάπως και απογοητεύεστε, όμως δε πρέπει. Ο Δίας σας βοηθά όλον αυτόν τον καιρό, βέβαια εμπόδια υπάρχουν, που ξεπερνιούνται όμως! Λίγο άτακτους σας βρίσκω, σα να αποζητάτε πράγματα, στιγμές και ανθρώπους, που στη παρούσα φάση οι επιθυμίες σας δε μπορούν να πραγματοποιηθούν! Αν επιμείνετε τότε οι συνέπειες θα είναι ζόρικες! Αν κάνετε ένα delete στον εγκέφαλο, ηρεμία, τάξη και ασφάλεια! Εσείς επιλέγετε, αλλά με ανάδρομο Ερμή πού πάτε;;;

Καρκίνος 
Έχω την εντύπωση πως σας έχουν πιάσει πάλι τα υπαρξιακά σας. Από τη μια συμμαζεύεστε και είστε μες στη δυστυχία και από την άλλη καταξοδεύεστε και υπάρχει γκρίνια! Είστε και των άκρων εσείς, πάει το μάτι νταν στο ακριβό, κλαίνε τα πορτοφόλια! Πάλι κάνετε διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ξεφεύγει το μυαλό σας κανονικά και προκαλείτε μια δυσαρέσκεια στο σύντροφό σας και στην οικογένειά σας έτσι ξαφνικά! Πείτε έξω από τα δόντια ότι είναι αυτό που σας βασανίζει τη ψυχή!

Λέων
Από τη μια είστε πολύ αισιόδοξοι και από την άλλη καθόλου! Εντάξει κοτζάμ Φεγγάρι στο ζώδιό σας, λογικό το βρίσκω να έχουν συμβεί τα απίστευτα, να έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο λεπτό και εσείς σε αναμμένα κάρβουνα με χιλιάδες ερωτήματα! Η αλήθεια είναι πως παίρνετε λίγο το αίμα σας πίσω, βρίσκετε τα δίκια σας σε διάφορες απόψεις που είχατε εκφράσει πριν καιρό, οπότε κοιτάξτε να ηρεμήσετε γιατί Σάββατο σήμερα, χαλαρά! Από εδώ και πέρα έχετε παρέα στη μάχη που δίνετε. Ή μήπως να βρείτε μια;;; 

Παρθένος
Έχω δυο πράγματα να σας αναφέρω για σήμερα και αύριο ίσως.. ή που θα τη βγάλετε στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας, να χουχουλιάσετε ρομαντικά, ή που θα νιώσετε μια αδιαθεσία και θα το ρίξετε στον ύπνο τον βαθύ! Και τα δυο κάνουν καλό στην υγεία, οπότε κρύο καιρός για δυο, χρόνος υπάρχει, so.. why not??? Καλό είναι να ξεκουραστείτε σωματικά και εγκεφαλικά, γιατί δεν υπάρχει λόγος να πιέζετε τις καταστάσεις! Ο Ερμής ανάδρομος, να μια καλή ευκαιρία να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στις υποθέσεις σας!

Ζυγός
Κατά βάθος είστε μια χαρά και δυο τρομάρες! Θα έλεγα οι ένοχοι της παρέας, αφού θα καλέσετε κόσμο στο σπίτι σας, ένα σουαρέ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις, μπορεί να γίνει και ένα τέλειο sleep over! Έτσι το λένε τα νιάτα! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεστε και εκφράζετε τις απόψεις σας.. σκανδαλίζετε τους πιο σεμνούς, απολαμβάνετε τις αταξίες σα τα μικρά τα παιδιά! Αν έχετε μπόλικο χρόνο για να σκοτώσετε, γυρέψτε ένα χόμπι! Κάτι δημιουργικό!

Σκορπιός
Τόσες μέρες πρώτο μέτωπο, σήμερα λέτε να κάνετε πίσω, να χαζέψετε λίγο τη κατάσταση, όχι τίποτα άλλο, απλά για να επιβεβαιωθείτε, από τις εξελίξεις! Άλλο το να θέλετε να ξεκουραστείτε και άλλο αλλάζετε γνώμη και τη κάνετε από τη πίσω πόρτα! Καλά κάνετε και είστε αισιόδοξοι και αποζητάτε αλλαγές ουσιαστικές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, μη παρατάτε τα όπλα επειδή κάποιοι έσπειραν αμφιβολίες στο μυαλουδάκι σας! Η πρώτη σκέψη είναι πάντα η καλύτερη! Μη λέτε τα προσωπικά σας από εδώ και από εκεί! 

Τοξότης
Μήπως έχουν ανοίξει οι ουρανοί και το χρήμα έρχεται από παντού; Δεν έχει σημασία το τι και το πώς, το δικαιούστε, σας ανήκει και είναι πάντα καλοδεχούμενο! Να πείτε ένα ευχαριστώ στον Δία, που αλλού βρίσκεται και αλλού κάνει τα μαγικά του! Υπέρλαμπρες οι μέρες αυτές, πολύ αισιοδοξία, υπάρχει ελπίδα, οπότε με τη βοήθεια του ανάδρομου Ερμή, θα καταφέρετε να πάρετε πίσω λόγια, ίσως και αποφάσεις ακραίες και να διαμορφώσετε το σκηνικό πολύ διαφορετικά! Φτου-φτου.. κρατήστε και κανά μυστικό!

Αιγόκερως
Επιμένει ο Έρωτας, έχει διορία μέχρι αύριο για να εμφανιστεί! Ο ανάδρομος Ερμής σας ταξιδεύει στο παρελθόν και δεν αφήνει τη ψυχή σας να ηρεμήσει Σαββατιάτικο! Από τη πρώτη μέρα βουρ στο ψαχνό λέω! Οπότε ένας έρωτας από το παρελθόν, μπορεί να εμφανιστεί, στα πολύ ξαφνικά και να αναστατωθείτε απίστευτα πολύ! Και εντάξει αν είστε διαθέσιμοι, αν δεν είστε, τι σκοπεύετε να κάνετε; Να θυμίσω πως η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σας, οπότε πολλά ανεξήγητα μαγικά γεγονότα μπορεί και να συμβούν!

Υδροχόος
Το «Εγώ» σας έχει χτυπήσει ταβάνι τις ημέρες αυτές και καλό είναι να επανέλθει στη θέση του, γιατί δεν υπάρχει κάποιο νόημα σε όλο αυτό! Βασικά, δε ξέρετε τι θέλετε! Η προσωπική σας ζωή σας απασχολεί έντονα και προβληματίζεστε για τις επιλογές σας! Η ερώτηση είναι μόνο μια, όπως και η απάντηση! Πού βρίσκεται η καρδιά σας; Εκεί θα πάτε! Ταμπέλες και τίτλοι και βιτρίνες, τέλος! Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, τότε κάτι όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σας.. Αν όχι.. μια από τα ίδια!

Ιχθύες
Αρκετοί είστε στη τσίτα γιατί έχετε πολλά ζητήματα να αντιμετωπίσετε, συγχρόνως! Από τη μια φταίνε όλοι οι άλλοι για αυτά που σας συμβαίνουν και τους το λέτε κατάμουτρα και από την άλλη αναρωτιέστε το τι θα κάνατε δίχως αυτούς! Του λωλού, όμως επειδή ο κόσμος είναι πιεσμένος, πριν στάξετε το φαρμάκι σας, σκεφτείτε το γιατί οι αντιδράσεις ποικίλουν και δεν είναι εποχές για να τα βγάλετε πέρα μονάχοι σας! Σκεφτείτε πόσο τυχεροί είστε που έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν.. και ας γκρινιάζουν!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay