Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Υδροχόος.. ο πρωταγωνιστής των ημερών! by MagicF’Ariel..

.. η αλήθεια είναι πως καιρό τώρα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει επάνω σας, από αστρολογικής άποψης κυρίως.. βρίσκεστε στη μέση του σύμπαντος, θέλετε, δε θέλετε..

Ο Δίας και ο Κρόνος, σας έκαναν γερό ποδαρικό, ήρθαν για να μείνουν και να σας προσφέρουν δώρα απίστευτα και απερίγραπτα!
Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται επίσης στο ζώδιό σας και όπου να’ναι κοντοφτάνει και η Αφροδίτη! Να παίξετε κανά τζόκερ.. δε ξέρετε ποτέ..! Μπορεί να κερδίσετε λεφτά, μπορεί όμως και έναν έρωτα μεγάλο! 





Και μιας που η μέρα είναι πολύ μυστήρια, ο Ήλιος, ο Κρόνος και ο Ουρανός, σα να κοντράρονται μεταξύ τους, σα να ανταγωνίζονται, τύπου ποιος είναι πιο δυνατός, πιο αληθινός, πιο δίκαιος, πιο αυστηρός και πιο απρόβλεπτος! Πείσμα και κακό λέω! Αέρας και Γη σε κατάσταση τυφώνα;

Αυτή η επιρροή έχει δυο όψεις! Τη θετική και την αρνητική! Πάντα συμβαίνει αυτό, αλλιώς πώς θα διατηρηθούν οι γνωστές – άγνωστες ισορροπίες;

Η εποχή που ζούμε, αυτά που βιώνουμε είναι εντελώς αντίθετα με τη νοοτροπία σας! Ξαφνικά και με το ζόρι, έχετε μπει σε ένα καλούπι, που και να σας το έλεγαν, δε θα το πιστεύατε ποτέ! Για πρώτη φορά έχετε βρεθεί τόσες πολλές ώρες μέσα στο σπίτι σας, για πρώτη φορά δεν έχετε ταξιδέψει σε χώρες μακρινές, όπως συνηθίζετε οι πιο πολλοί Υδροχόοι, για πρώτη φορά αφιερώνετε χρόνο στον σύντροφό σας και στη προσωπική σας τη ζωή!
Οι μοναχικοί της παρέας, είμαι σίγουρη πως έχετε συγκλονιστεί με τις ανησυχίες σας, γιατί ίσως να είναι η πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, που αναρωτιέστε, γιατί δεν έχετε έναν άνθρωπο δίπλα σας.. Έναν σύντροφο! Αυτό κατά τη ταπεινή μου άποψη είναι για εσάς συναισθηματικά σα μια βόμβα να έσκασε μες στα σωθικά.. οπότε ψυχραιμία και βαθιές ανάσες!
Η σημερινή ημέρα, έχει όλα τα στοιχεία αυτά, πολύ έντονα μέσα σας, έχετε κάνει και βουτιά στα σκοτάδια σας μέρες τώρα, εκεί που βρίσκετε την άκρη του νήματος και αισιοδοξείτε και είστε έτοιμοι να αριβάρετε ακόμα και φανταστικά, εκεί τη χάνετε, νιώθετε πως είναι ανούσια η κάθε προσπάθεια, οπότε ξανά από την αρχή!

Αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός, Ήλιος, Κρόνος, Ουρανός, είναι τόσο δυνατός, που θα κρατήσει για δυο μερούλες, παρέα με τη Πανσέληνο στα Λιοντάρια! Όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας!

Επαναστάτες με αιτία, ή χωρίς, βρίσκετε τη δύναμη, το κουράγιο, την αποφασιστικότητα, δε θα το βάλετε κάτω, τόσο εύκολα! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και τα σημάδια της εποχής σας μιλούν πλέον ξεκάθαρα, έφτασε ο καιρός να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε, που εκτιμάτε, που θέλετε να βρίσκονται δίπλα σας. Είτε είναι ερωτικό, είτε είναι επαγγελματικό, είτε φιλικό, είτε με πρόσωπα της οικογένειάς σας, εσείς θα κάνετε το πρώτο βήμα και μετά θα ακολουθήσει όποιος αληθινά σας αγαπά και πιστεύει σε εσάς!
Κάτι τρελό έχετε στα σκαριά, αρκετοί είστε έτοιμοι να βαδίσετε ένα μονοπάτι πολύ ιδιαίτερο, εντελώς αντίθετο με του κύκλου σας, όμως πρέπει να το ζήσετε και αυτό! Να το δοκιμάσετε! Μπορεί να είναι ότι γυρεύατε όλη σας τη ζωή! Προτείνω το follow your heart.. αλλά μη το διαλαλήσετε από εδώ και από εκεί! Απλά follow.. στο αθόρυβο.. γιατί εκεί που θα φτάσετε σίγουρα θα κάνετε πολύ θόρυβο.. χαχα! 

Για να δούμε τι θα δούμε..

Από εσάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Αν είστε επιθετικοί και επικριτικοί (Κρόνος), τότε θα λάβετε αντιδράσεις, πείσματα και εγωισμούς! Αν είστε γλυκομίλητοι, γεμάτοι από κατανόηση (Ήλιος), τότε θα κάνετε όμορφες συζητήσεις! Αν μια είστε το ένα και μια το άλλο, τότε μπουμ (Ουρανός)! Προλαβαίνετε, δε προλαβαίνετε να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να πείτε εκείνο το Σ’αγαπώ;;;

Το φινάλε του Γενάρη κλείνει με ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας! Εκείνες τις μέρες κάνετε πολλά βήματα πίσω! Σα να τρομάζετε με τον ίδιο σας τον εαυτό! Σα να προσμένετε κάποιος να σας σταματήσει.. Και λέω.. πως δεν έχει τέτοια.. ο Κρόνος προσμένει έργα, χειροπιαστά.. αληθινά μέσα από τη ψυχή.. αλλιώς η τιμωρία θα πονέσει περισσότερο! Ο Δίας θέλει απεγνωσμένα να σας μοιράσει τη τύχη του.. αλλά πρώτα το πάθημα θα γίνει μάθημα και μετά..

Ψιτ.. το χέρι μακριά από τη τσέπη! Δε δίνετε σε κανένα δεκάρα τσακιστή! Ωραία τα μελλοντικά τα σχέδια.. οι πολύωρες συζητήσεις.. οι άρες μάρες κουκουνάρες.. αλλά να είστε πονηροί! Λεφτά δεν υπάρχουν.. έτσι.. ορθά, κοφτά!

φιλάκια.. 💋

magicfariel

Φωτογραφία από Lena Helfinger από το Pixabay